- 4 Aralık 2017
- 212
- 32
- 13
- Konu Sahibi Minnakkuzu09
-
Bakın o yemek küçük bi nedendi sadece yemek için çalışmama olmaz zaten ama çalışanlar ve çalışmayanlar arasında iyi kötü birsürü fark var ve ben iyilerini görüp buraya yazdım ve çalışmam gerektiğinin farkına vardımne okuyorsun sen?
çocuk yetiştirmek için bir dünya kitap var.
iş oraya gelince okur öğrenirsin iyi yetiştirmek istiyorsan..
ben senin bu kendini adamışlığına vurgu yaptım ama anlayamadın.
bir insan evladı sadece evladı için kendinden vazgeçebilir.
ama sen kalkmış geldiğinde yemek hazır olsun diye geleceğinden vazgeçiyorsun üstelik ne yaşayacağını, ne yaşatacağını bilmediğin bir adam için.
bu kadar kendinden vazgeçme. önemli olan sensin bu ilişkide, adamın yemeği hizmeti değil.
kendine değer ver biraz.
Polis şuan durumu da iyi ben sadece görüşleri almak için yazdımTabii ki erken ya 21 yaş nedir biraz daha kafanızda oturması lazım bana göre 7 yıl görüşmüş olmanız birşey ifade etmiyor çünkü yaş ilerledikçe çok başka yönlerden de bakıyorsun tabii çok ilerlemesin ama hele bir okulunuz bitsin nişanlınızın bir işi var mı mesela yoksa okulu yeni mi bitirdi nişanlanmak için bile acele etmişsiniz. Birikiminiz olsun önce yanii. Pat diye evlenilmez borç harçla uğraşırsınız çocuk oyuncağı değil ki bu çok büyük sorumluluk dışarıda flört etmeye benzemez sonra burada eşim çok değişti diye konu açılıyor.
Anladım ben de işte hem çalışıp hem ev hanımlıyı zor olmaz mı diye yazdım ama herkes yanlışa çekti..Biz buna değişim demeyelim canım da görmediklerimiz diyelim. Evlilik hayalleri toz pembe canım. İş güçten yemek yapmaktan insan başını zor kaldırıyor. Laylaylom değil evlilik. Güzel yanları yok değil ama 21 yaş için erken.
1. Öğretmen olucam daha değilim okuyorum
2. Bu senin görüşün saygı duyarım sen de bana duy bazı şeyler yaşanmadan bilinmez
3.önceliği kendi çocuğuma vermek istiyorum belki neden dar bakıyosun
4.sağıl
Ve bilim sadece çocuk yetiştirmek değil ben kendim içinde öğrenmek istiyorum bazı şeyleriBakın o yemek küçük bi nedendi sadece yemek için çalışmama olmaz zaten ama çalışanlar ve çalışmayanlar arasında iyi kötü birsürü fark var ve ben iyilerini görüp buraya yazdım ve çalışmam gerektiğinin farkına vardım
Sen çocuğuna eğitim veremezsen ilerde ayyaş tecavüzcü birisi olma ihtimali var böyle birisi öğretmen olsa senin çocuğuna eğitim verecek ama eğitim verirsen öğretmen olur çocuğunu gördüğü gibi eğitir açıklanacak. Bişe yok burda bence gayet açık
Çok sağolun anladınız beni21 biraz erken fakat 23 gibi yaşlar bana aşırı erken gelmiyor. Okul bitip mesleğinizi eline aldıysanız,borç içinde yüzmeyeceksiniz ve gerçekten birbiriniz için doğru kişiyseniz neden olmasın..Bende sevgilimle çok çok uzun yıllardır birlikteyim, okulum bitince inşaallah evleneceğiz. Ve kimse bunu sorgulama hakkına asla sahip değil. 22 yaşında kuzenim evlendi, her zaman hep söyler iyi ki evlenmişim diye.. Kısacası kişiden kişiye değişir..
Anladım ben de işte hem çalışıp hem ev hanımlıyı zor olmaz mı diye yazdım ama herkes yanlışa çekti..
Evet ben zaten buna bişe demiyorum ki.. ama ben üstüme düşeni en iyi şekilde yapmak istiyorumEğitim vermek ailenin asli görevidir,dediğin kişilikle alakalıdır..
Sen eğitimi ver asma yanlış arkadaşlıklar ne olacak bu durumda..
Arkadaşlar ben 21 yaşındayım okulum bitecek ve nişanlımda 22 yaşında geçim konusunda sorun olmaz 7 yıldır konuşuyoruz onu çok seviyorum ama evlenmek için erken mi bana karşı olan davranışları değişir diye korkuyorum
Siz olayı çok yanlış anladınız okul bırakma gibi bişe yok nerden çıkarıyosunuz neyse sağolunHaa bir de ünivers,te okuyorsunuz ama sırf evlenmek için alttan da derslerin var ve uzayacak diyee okulu bırakıp evlenecekseniz öyle mi. Anne babanızın emeklerine yazık değil mi hanımefendi acaba bu yaşa kadar okutup üniversite kazanmanızı okulu bırakıp evlenin diye mi yaptılar? yok çocuk yetiştirmek de iştir yok dünyayı değiştirecekmiş pardon nasıl olacak o ?
eşinin eline bakacaksın kendi ihtiyaçlarını bile o para verirse alacaksın ekonomik özgürlüğün olmayacak çocuğuna böyle mi örmek olacaksın senin kendine hayrın olmamış ki çocuğa nasıl olsun.
o da üniversite kazanıp okuduğu halde bırakıp kocaya giderse birşey demeye nasıl yüzünüz olacak keşke okumasaydınız da aileniz bari masraf yapmasaydı yazık hala daha evliliği mesleğe tercih eden var. Sonra çook pişman olursun madem kararını verdin herkesi azarlıyorsun niye soruyorsun bildiğini yap yanii.
Evet ben zaten buna bişe demiyorum ki.. ama ben üstüme düşeni en iyi şekilde yapmak istiyorum
Kocam zaten polis çok zor şartlar altında çalışıyo ve çok anlayışlı birisi ben de onu mutlu etmek istiyorum haliylekocan ne yapacak koltukta ense mi?
Siz bence anlamak istemiyosunuz.. yemek küçük bi örnekti neyse sağolunHer anne baba evladı iyi yrtiştirip büyütmek için ellerinden geleni yapmaya gayret ederler..
Ama hem çalışıp hemde çocuk büyüten kadınlarımız var..
Sen sadece yemek yapmaya odaklamışsın kendini..
Canim neticede öğretmen olacaksın,çocuklara eğitim vereceksin değil mi ? O amaçla okuyorsun yani. Şimdi değilsen bi süre sonra öğretmensin iste.1. Öğretmen olucam daha değilim okuyorum
2. Bu senin görüşün saygı duyarım sen de bana duy bazı şeyler yaşanmadan bilinmez
3.önceliği kendi çocuğuma vermek istiyorum belki neden dar bakıyosun
4.sağıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?