Evlenmem için erken mi sizce

Bakın o yemek küçük bi nedendi sadece yemek için çalışmama olmaz zaten ama çalışanlar ve çalışmayanlar arasında iyi kötü birsürü fark var ve ben iyilerini görüp buraya yazdım ve çalışmam gerektiğinin farkına vardım

Polis şuan durumu da iyi ben sadece görüşleri almak için yazdım

Anladım ben de işte hem çalışıp hem ev hanımlıyı zor olmaz mı diye yazdım ama herkes yanlışa çekti..

21 biraz erken fakat 23 gibi yaşlar bana aşırı erken gelmiyor. Okul bitip mesleğinizi eline aldıysanız,borç içinde yüzmeyeceksiniz ve gerçekten birbiriniz için doğru kişiyseniz neden olmasın..Bende sevgilimle çok çok uzun yıllardır birlikteyim, okulum bitince inşaallah evleneceğiz. Ve kimse bunu sorgulama hakkına asla sahip değil. 22 yaşında kuzenim evlendi, her zaman hep söyler iyi ki evlenmişim diye.. Kısacası kişiden kişiye değişir..

kızın olursa ona ne öğreteceksin mesela,
büyüdüğünde kocasının hizmetini daha iyi yapabilmesi için kendinden vaz geçmesini mi?
zira çocuklar görerek öğrenir anneyi babayı rol model alır.
bence kızına ben ettim sen etme diyeceksin.

Ve bilim sadece çocuk yetiştirmek değil ben kendim içinde öğrenmek istiyorum bazı şeyleri

Eğitim vermek ailenin asli görevidir,dediğin kişilikle alakalıdır..
Sen eğitimi ver asma yanlış arkadaşlıklar ne olacak bu durumda..

Çok sağolun anladınız beni

Ya şu koca peşinde koşacağınız zamanı iş, meslek, özgürlük peşinde neden koşmuyorsunuz?
Ne acelen var evlenmek için?
Önce bitir okulunu işine yerleş.
Adamın karşısında demir gibi dur.
Adamın huyunu suyunu öğren iyice sonra evlen ya.

Haa bir de ünivers,te okuyorsunuz ama sırf evlenmek için alttan da derslerin var ve uzayacak diyee okulu bırakıp evlenecekseniz öyle mi. Aman aman koca adayın okul bitene kadar bekleyemez kaçar sonra. Anne babanızın emeklerine yazık değil mi hanımefendi acaba bu yaşa kadar okutup üniversite kazanmanızı okulu bırakıp evlenin diye mi yaptılar? yok çocuk yetiştirmek de iştir yok dünyayı değiştirecekmiş pardon nasıl olacak o ?

eşinin eline bakacaksın kendi ihtiyaçlarını bile o para verirse alacaksın ekonomik özgürlüğün olmayacak çocuğuna böyle mi örmek olacaksın senin kendine hayrın olmamış ki çocuğa nasıl olsun.

o da üniversite kazanıp okuduğu halde bırakıp kocaya giderse birşey demeye nasıl yüzünüz olacak keşke okumasaydınız da aileniz bari masraf yapmasaydı yazık hala daha evliliği mesleğe tercih eden var. Sonra çook pişman olursun madem kararını verdin herkesi azarlıyorsun niye soruyorsun bildiğini yap yanii.

Canım benimde 5 yıllık bir ilişkim var 22 yaşındayım ve daha çok erken olduğunu düşünüyorum evlilik için, zira bizim okullarımızda geçen yıl bitti. Ama ikimizde daha kendimize bile zor bakarken bir evin yükünü kaldırmak zor. Önce geleceğimizi sağlamlaştırmalıyız, ekonomimiz güçlenmeli, hayat tecrübelerimiz çoğalmalı ki mutlu bir evliliğimiz olsun. Tabi bu kişiye göre değişir 20 yaşında evlenip cok mutlu olan arkadaşlarımda var.

Siz olayı çok yanlış anladınız okul bırakma gibi bişe yok nerden çıkarıyosunuz neyse sağolun

Evet ben zaten buna bişe demiyorum ki.. ama ben üstüme düşeni en iyi şekilde yapmak istiyorum

Her anne baba evladı iyi yrtiştirip büyütmek için ellerinden geleni yapmaya gayret ederler..
Ama hem çalışıp hemde çocuk büyüten kadınlarımız var..
Sen sadece yemek yapmaya odaklamışsın kendini..

Her anne baba evladı iyi yrtiştirip büyütmek için ellerinden geleni yapmaya gayret ederler..
Ama hem çalışıp hemde çocuk büyüten kadınlarımız var..
Sen sadece yemek yapmaya odaklamışsın kendini..
Siz bence anlamak istemiyosunuz.. yemek küçük bi örnekti neyse sağolun

Canim neticede öğretmen olacaksın,çocuklara eğitim vereceksin değil mi ? O amaçla okuyorsun yani. Şimdi değilsen bi süre sonra öğretmensin iste.
Resmen pembe bi dünya kurmuşsun kendine. Orda yasiyosun. Hayallerini yıkmak istemem ama hiç bir şey hayal ettiğin gibi olmayacak. Şimdi uzuuunnn uzuunn ne hayal kırıklıklari yaşayacağını anlatmak isterdim ama ''sivgilim bini cik siviyi,biz iyli siylir yisimiyciz'' potansiyeli gördüğüm için hiç yormuycam kendimi. Sadece şunu soyluycem,ayakların biraz yere bassin. Gerçek dünya hayal ettiğin gibi değil.

Bir öğretmen adayı bu kadar sığ düşünmemeli yalnız. Herkes çocuğunu güzel yetiştirmek ister elbette. Tüm ev hanımlarının çocukları sizin deyiminizle "ayyaş" ya da "tecavüzcü" mü oluyor? Ya da tüm "ayyaş" ve "tecavüzcü"ler ev hanımlarının çocukları mı? Çocuğunu yetiştirme tarzı herkesin kendi elinde olan bişey, gerisi ileride çocuğun aklı erdiğinde kendini yetiştirmesine, vicdanına ve ahlakına kalmış. Ünüversiteye gitmekle çocuk yetiştirmenin o kadar alakası yok bu bağlamda. Üniversite kişinin kendini yetiştirmesine ve meslek sahibi olmasına yardımcı olan bir kurumdur çocuk yetiştirme veya eğitme bilgilendirme merkezi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…