- 4 Aralık 2017
- 212
- 32
- 13
- Konu Sahibi Minnakkuzu09
-
Teşekkürler dikkate alacağımCanim neticede öğretmen olacaksın,çocuklara eğitim vereceksin değil mi ? O amaçla okuyorsun yani. Şimdi değilsen bi süre sonra öğretmensin iste.
Resmen pembe bi dünya kurmuşsun kendine. Orda yasiyosun. Hayallerini yıkmak istemem ama hiç bir şey hayal ettiğin gibi olmayacak. Şimdi uzuuunnn uzuunn ne hayal kırıklıklari yaşayacağını anlatmak isterdim ama ''sivgilim bini cik siviyi,biz iyli siylir yisimiyciz'' potansiyeli gördüğüm için hiç yormuycam kendimi. Sadece şunu soyluycem,ayakların biraz yere bassin. Gerçek dünya hayal ettiğin gibi değil.
Kocam zaten polis çok zor şartlar altında çalışıyo ve çok anlayışlı birisi ben de onu mutlu etmek istiyorum haliyle
Kocam zaten polis çok zor şartlar altında çalışıyo ve çok anlayışlı birisi ben de onu mutlu etmek istiyorum haliyle
Cidden anlatamıyorum bana yazılan mesaj öyle cevaplanabilirdi.. zaten olay nerden çocuğa geldi ki neyse sağolun tartışmayacağımBir öğretmen adayı bu kadar sığ düşünmemeli yalnız. Herkes çocuğunu güzel yetiştirmek ister elbette. Tüm ev hanımlarının çocukları sizin deyiminizle "ayyaş" ya da "tecavüzcü" mü oluyor? Ya da tüm "ayyaş" ve "tecavüzcü"ler ev hanımlarının çocukları mı? Çocuğunu yetiştirme tarzı herkesin kendi elinde olan bişey, gerisi ileride çocuğun aklı erdiğinde kendini yetiştirmesine, vicdanına ve ahlakına kalmış. Ünüversiteye gitmekle çocuk yetiştirmenin o kadar alakası yok bu bağlamda. Üniversite kişinin kendini yetiştirmesine ve meslek sahibi olmasına yardımcı olan bir kurumdur çocuk nasıl yetiştirme veya eğitme bilgilendirme merkezi değil.
Kız ya daha ne yapsın ben bildiğim için olayı siz biliyormuşsunuz gibi anlattım sorun burdan kaynaklı :) yani oda fedakar benim için emin olunhala onu mutlu etmek istiyorum diyorsun.
o seni mutlu etmek istesin.
sen çalışıp geldiğinde evin işine yemeğe yardım etsin neden kendinden fedakarlık yapan sen oluyorsun?
neden kendinden vazgeçen kendinden veren sensin?
Bir öğretmen adayı bu kadar sığ düşünmemeli yalnız. Herkes çocuğunu güzel yetiştirmek ister elbette. Tüm ev hanımlarının çocukları sizin deyiminizle "ayyaş" ya da "tecavüzcü" mü oluyor? Ya da tüm "ayyaş" ve "tecavüzcü"ler ev hanımlarının çocukları mı? Çocuğunu yetiştirme tarzı herkesin kendi elinde olan bişey, gerisi ileride çocuğun aklı erdiğinde kendini yetiştirmesine, vicdanına ve ahlakına kalmış. Ünüversiteye gitmekle çocuk yetiştirmenin o kadar alakası yok bu bağlamda. Üniversite kişinin kendini yetiştirmesine ve meslek sahibi olmasına yardımcı olan bir kurumdur çocuk nasıl yetiştirme veya eğitme bilgilendirme merkezi değil.
Tek taraflı değil ki o benim için kariyerinden vazgeçti ve ben sadece istemiyorum dedim diyeBak çocuğum mutlu etmek tek taraflı olmaz.
Senin kafan hala onu mutlu etmeye endeksli..
Ailelerimizin durumu iyi ama
Siz bence anlamak istemiyosunuz.. yemek küçük bi örnekti neyse sağolun
Katılıyorum size zaten..ama o mesaj çok yanlış anlaşıldı yoksa benim annemde lise üniversite mezunu değil..konu buraya nasıl geldi bilmiyorum ama neyseValla benim annem babam ilköğretim mezunu ve bende öğretmenlik okudum. Ayyaş olmadım yani. Daha okulum yeni bitti ve yüksek lisans yapıcam nasipse. Ama bi çocuk yetiştirebilir miyim bilmiyorum. Ne üniversite mezunu anneler var ki doğurup sokağa atan vs. İyi anne baba olmak okumakla ölçülmüyor ne yazık ki ve sizin yorumunuza aynen katılıyorum.
Tek taraflı değil ki o benim için kariyerinden vazgeçti ve ben sadece istemiyorum dedim diye
Amin çok sağolunne güzel size düğünde, eşya da falan yardım ederler. Çok zorlanmazsınız. Biz evlenirken 2 tarafta çok yardım edemedi, herşeyi kendimiz yaptık.
Sana şunları da söyliyim 31 yaşında evlendim. Bu arada çalışıyorum devlet memuruyum, 7 senedir.Maaşım 4120 TL. Hiç tanıdığımın olmadığı bir şehre geldim, deniz kenarı. Kendi arabamı aldım, nereye istersem oraya gittim. Kimseye hesap vermedim. İstediğim kıyafeti giydim, istediği şeyi yedim. Makyaj malzemelerine servet verdim ama kimse bana neden bu kadar para verdin diyemedi.
Sonra biri çıktı karşıma. Ona hayranlık duymaya başladım önce, sonra aşık oldum. Evlendim. Yeni evliyim. Eşimi çok seviyorum. Ama evin sorumluluğunu almak bazen boğuyor beni. Öyle istediğim her kıyafeti alamıyorum artık. Hala çalıştığım halde, eşim her şeyime karışmadığı halde, bir şey pahalıysa almıyorum artık, bitmeyen taksitlerimi düşünüyorum. Arabaya atlayıp kafama göre plan yapamıyorum. Arkamda, 'nereye?' diye soracak biri var çünkü biliyorum.
Evlilik kötü mü? hayır, sevdiğin adamla evlilik çok güzel. Ama evlilik toz pembe bir bulut değil. Evlilik gelinlik, düğün, takıdan ibaret değil.
Kadınların çalışmalarını en çok onlar için istiyorum. Hiç değilse bir işleri olsun ellerinde istiyorum. Yarın birgün o evden çıkması gerekirse elinde ekmeğine sarılsın çıksın.
Yoksa kim kaç yaşında evlenmiş, nerde evlenmiş bizim için bir sorun yok ki. Allah her evlenene yardım etsin, yuvalarını daim etsin
Kız ya daha ne yapsın ben bildiğim için olayı siz biliyormuşsunuz gibi anlattım sorun burdan kaynaklı :) yani oda fedakar benim için emin olun
Canım ben 21 yaşımdayım 3 aylık bebeğim var ve ikinci evliliğim ilkinde çok cahilce yani yaşımın getirdiği bir cahillikle evlendim çok seviyorduk sözde ama aynı eve girince neler yaşadım ne huyları çıktı o sevdim dediğim adamın 23 yaşındaydı ben 18 ama şiddet demiyorum işkence gördüm resmen ... anlatmakla bitiremem şuan ki evliliğimde ben 21 eşim 30 inan öyle güzel bir evliliğim var ki birine dua edecek olsam benim ki kadar güzel bir yuva nasip etsin allah derim arada biraz yaş farkı olmalı Ve en önemlisi olgunluk olmalı bazen 35 yasında adamlar bile çocuk gibi davranabiliyor ... acele etme derimAynen senin kaç yıl oldu
ya cidden çok safsın hayatı hiç tanımamışsın. iyi niyetlisin . anlıyorum ama bak aynı evde yaşamadan o fedakarlıkları anlayamazsın. şu an yaptıkları başka . asıl önemli olan evlenince yapacakları. evlilik sevgililik gibi değil keşke şunu bir anlasan.
Ben de onu diyorum zaten ama bazı kişiler yanlış anlamak için her şeyi yapıyoValla benim annem babam ilköğretim mezunu ve bende öğretmenlik okudum. Ayyaş olmadım yani. Daha okulum yeni bitti ve yüksek lisans yapıcam nasipse. Ama bi çocuk yetiştirebilir miyim bilmiyorum. Ne üniversite mezunu anneler var ki doğurup sokağa atan vs. İyi anne baba olmak okumakla ölçülmüyor ne yazık ki ve sizin yorumunuza aynen katılıyorum.
Böyle anlaşıldığım için üzüldüm şuan..Valla benim annem babam ilköğretim mezunu ve bende öğretmenlik okudum. Ayyaş olmadım yani. Daha okulum yeni bitti ve yüksek lisans yapıcam nasipse. Ama bi çocuk yetiştirebilir miyim bilmiyorum. Ne üniversite mezunu anneler var ki doğurup sokağa atan vs. İyi anne baba olmak okumakla ölçülmüyor ne yazık ki ve sizin yorumunuza aynen katılıyorum.
Evet olabilir Yani olmaz diyememkariyerinden vazgeçti benim için demişsin ya. al sana kafana kakılacak bir mevzu evlendikten sonra.
yapmaz deme yapar .
hatta sende yaparsın senin için mesleğimden vazgeçtim diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?