Evlenmem için erken mi sizce

Hayır hiç olmadı ama biz zaten birbirimizi çok iyi tanıyoduk. Beraber olduğumuzdan beri doğru düzgün ayrı kalmadık desem yeridir. Ama siz uzak mesafe bi ilişki yaşıyorsanız birbirinizden tam emin olmanız imkansız gibi. Durum böyle olunca önce birbirinizi tanımanızı öneririm. Biraz daha zaman tanıyın birbirinize en azından 1 seneniz kalmış okulunuz bitsin bu sürede birbirinizi tanımaya çalışın sonra karar verin. Ama mesleğinizi elinize alın bu konuda söyleyen herkes haklı. Bende şuan okuyorum ama önceki okuduğum bölümden şuan istesem iş bulabilirim çünkü annemin mesleği ve etrafında ki herkes bu işle ilgileniyor. Yani eşime muhtaç değilim. Sende olma. En azından Allah korusun ters bi durumda bi garantin olur bunu aklından sakın çıkarma lütfen.

2012den beri konuşuyorsunuz suan 2017de isek nasıl 7 yıldır berabersiniz? Çalışmak dünyanın en büyük nimeti. Akıllı davran lütfen ev hanımı olmak için çok gencsin
2012 de sevgili olduk ondan öncesi tanışma vs canım

Okulum zaten biticek son demlerindeyim..açıkladığınız için çok sağolun

okul gerçekten bitiyor mu ? cunku ilk başta konuyu acarken cok fazla alttan dersim var demiştin, ne ara hepsini verdin de son demlerine geldin ?
inşallah okulun gerçekten bitiyordur.
mutluluklar şimdiden.

Hayır görüşleriniz benim için çok önemli cidden.. size de hak verdim söyledikleriniz doğru ama bende gençliğin verdiği bi aşk duygusu var şuan onun önüne geçmeliyim

Çocuğum anlıyorum seni şu anda freni patlamış kamyon gibi savruluyorsun sevdiğine.
Bir dur önce frene bassss frene ...

yemek ütü bulaşık çamaşır yıkamak için öğrendiklerinin ne faydası var?
ne yapıcan öğrenip?
Ev hanımı olanlar asıl eğitilmeli çünkü o evinde bi çocuk byütücek ve o çocuk dünyayı değiştirebilir.. konuyu çarpıtmayalım bence

okul gerçekten bitiyor mu ? cunku ilk başta konuyu acarken cok fazla alttan dersim var demiştin, ne ara hepsini verdin de son demlerine geldin ?
inşallah okulun gerçekten bitiyordur.
mutluluklar şimdiden.
Ay sizde açık mı arıyorsunuz..okulum bitiyor alttan derslerim kalıyor omları da vermeye çalışıcam yazmıştım daha önce

2012 de sevgili olduk ondan öncesi tanışma vs canım
O halde 7 yıldır bir birlikteliginiz yok. Sevgili olmanız teorik olarak 5 sene oncesinde ne kadar tanıyabilirsiniz ki zaten ergenlik dönemi o kısım kendini keşfetme süreci. 5 senelik iliski icinde bu adamin size kurdurttugu tek hayal evin düzenini saglamaksa lutfen evlenmeyin.

Canım söyleyeceklerimin fazlasını yazmışlar yorumlarda. Madem konu açtın danıştın. Dinle buradaki tavsiyeleri uyarıları. Yaşın daha küçük. Ve de ben duymadım kendini bir erkeğe adayıp da hayatı mutlu yaşayan bi kadın. Kendini önemse. Aşk gözünü kör etmiş. Muhtemelen evlenince kalkacak gözündeki perde. Allah yardımcın olsun.

Ayrıca saatlerini kendin ayarlayabileceğin rahat bir mesleğin var. Daha ne olaki...

Bir dakka ya dünyayı değiştirme filan açıklasana biraz bana bunu...
Sen çocuğuna eğitim veremezsen ilerde ayyaş tecavüzcü birisi olma ihtimali var böyle birisi öğretmen olsa senin çocuğuna eğitim verecek ama eğitim verirsen öğretmen olur çocuğunu gördüğü gibi eğitir açıklanacak. Bişe yok burda bence gayet açık

Eğitim için geliyo olamaz mıyım bişeyleri öğrenmek için geliyorum üniversiteye illa çalışmak zorunda mıyım
Ben inanmıyorum senin 21 yaşında olduğuna. İnanmak istemiyorum. Verdiğin cevaplar resmen 16 17 yaş. Ogretmenim demissin. Bencede çocukların iyiligi için çalışma zaten. Bence bu yaz evlenin.Simdiden mutluluklar

Evet cevapları önemsiyorum zaten..çok sağolun

Ev hanımı olanlar asıl eğitilmeli çünkü o evinde bi çocuk byütücek ve o çocuk dünyayı değiştirebilir.. konuyu çarpıtmayalım bence

ne okuyorsun sen?
çocuk yetiştirmek için bir dünya kitap var.
iş oraya gelince okur öğrenirsin iyi yetiştirmek istiyorsan..
ben senin bu kendini adamışlığına vurgu yaptım ama anlayamadın.
bir insan evladı sadece evladı için kendinden vazgeçebilir.
ama sen kalkmış geldiğinde yemek hazır olsun diye geleceğinden vazgeçiyorsun üstelik ne yaşayacağını, ne yaşatacağını bilmediğin bir adam için.
bu kadar kendinden vazgeçme. önemli olan sensin bu ilişkide, adamın yemeği hizmeti değil.
kendine değer ver biraz.

Eşiniz değişti mi peki hayallerinizde ki gibi mi evlilik
Biz buna değişim demeyelim canım da görmediklerimiz diyelim. Evlilik hayalleri toz pembe canım. İş güçten yemek yapmaktan insan başını zor kaldırıyor. Laylaylom değil evlilik. Güzel yanları yok değil ama 21 yaş için erken.

Ben inanmıyorum senin 21 yaşında olduğuna. İnanmak istemiyorum. Verdiğin cevaplar resmen 16 17 yaş. Ogretmenim demissin. Bencede çocukların iyiligi için çalışma zaten. Bence bu yaz evlenin.Simdiden mutluluklar
1. Öğretmen olucam daha değilim okuyorum
2. Bu senin görüşün saygı duyarım sen de bana duy bazı şeyler yaşanmadan bilinmez
3.önceliği kendi çocuğuma vermek istiyorum belki neden dar bakıyosun
4.sağıl

Tabii ki erken ya 21 yaş nedir biraz daha kafanızda oturması lazım bana göre 7 yıl görüşmüş olmanız birşey ifade etmiyor çünkü yaş ilerledikçe çok başka yönlerden de bakıyorsun tabii çok ilerlemesin ama hele bir okulunuz bitsin nişanlınızın bir işi var mı mesela yoksa okulu yeni mi bitirdi nişanlanmak için bile acele etmişsiniz. Birikiminiz olsun önce yanii. Pat diye evlenilmez borç harçla uğraşırsınız çocuk oyuncağı değil ki bu çok büyük sorumluluk dışarıda flört etmeye benzemez sonra burada eşim çok değişti diye konu açılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…