- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.695
- 798
- Konu Sahibi Minnakkuzu09
-
Dusunce seklinden analsıliyor canim...Okumak illa biyerlerde çalışmak mı? Öğrendiklerini çalışmadan da verebilirsin sağolun
Gerçekten de öyle ama .. Deli gibi sevenler bile 2 3 yilda değişiyor evlendikten sonra cevrede gördüğüm kadarı ile buda beni korkutuyor ama insan bi yandan da zaten 6 7 yıl oldu biraz daha beklesem 10 yil olacak buda belki iliskiyi yipratacak diyor off off cokkkk karisik ...Sanırım hayallerimideki gibi de değil hiç kimse daha iyi oluyo evlenince yazmamış..
Okumak illa biyerlerde çalışmak mı? Öğrendiklerini çalışmadan da verebilirsin sağolun
Arkadaşlar ben 21 yaşındayım okulum bitecek ve nişanlımda 22 yaşında geçim konusunda sorun olmaz 7 yıldır konuşuyoruz onu çok seviyorum ama evlenmek için erken mi bana karşı olan davranışları değişir diye korkuyorum[/QUOTE
Erkekler çok geç olgunlaşıyor sizi bilemem ama eş adayınızın yaşı çok genç evlilik kolay bişey değil yeri gelir 10 sene birliktelik yaşarsın ama aynı eve girdiğinde 6 ay dayanamazsın.
Aynen senin kaç yıl olduGerçekten de öyle ama .. Deli gibi sevenler bile 2 3 yilda değişiyor evlendikten sonra cevrede gördüğüm kadarı ile buda beni korkutuyor ama insan bi yandan da zaten 6 7 yıl oldu biraz daha beklesem 10 yil olacak buda belki iliskiyi yipratacak diyor off off cokkkk karisik ...
Bana bırakıyor ama kendisi çok istemiyor çalışmamı yani söz hakkı bendeÇalışmamayı sen mi yoksa sözlün olacak er kişisimi istemiyor..
Açıkca söylesene ...
Bana bırakıyor ama kendisi çok istemiyor çalışmamı yani söz hakkı bende
6 yıl ...Aynen senin kaç yıl oldu
Çok yoğun..bölümü neSana bir polis eşi olarak şöyle söyleyeyim. Eşim iki gün önce görev icabı şehir dışına gitti gecenin 3 ünde, ertesi gün gece geldi sabah tekrardan göreve gitti gece yarısı geldi. Bugün yine gitti gece yarısından sonra gelecek yarın yine gidecek. Ben iki küçük çocukla evdeyim. Allah dan ailem akrabalarım arkadaşlarım var çevremde yoksa sıkıntıdan kafayı yerdim. Her gün beraber kahvaltı yapma şansımız yok. Çoğu zaman akşam yemeğe bile gelemiyor. Mesela bu akşam yemeğe annemlere gideceğim yarın kahvaltıya da büyük ihtimalle. Sende evlenince çok farklı olmayacaksın.
Adam sabah işten gelip yatacak sen bekleyeceksin uyansada kahvaltı yapsak dışarı çıksak diye. Büyük ihtimalle ikindi gibi uyanır o saatte kahvaltı yapar çok yorgunum diyip yatar tekrardan o günün biter. Tek başına oturursun saatlerce bir kaç ay sonra yalnızlıktan birbirinize sarmaya başlarsınız. İkinci konunun adı ne umdum ne buldum olur.
Sebeb peki?
Aynıyız nerdeyse canım6 yıl ...
Sözlüyüz zaten şuansebep benim elime baksın istediğim gibi yöneteyim
evladım 14 yaşında aşık olduğun adamla evlenilir mi hiç?
14 yaşındaki aklın şimdikiyle bir mi? ya 10 sene sonrasıyla bir olması mümkün mü?
okulun bitsin kendi ayaklarının üzerinde dur hayatı gör hayata karış hele bir. hala aynı düşünüyorsan evlenirsiniz zaten.
Sözlüyüz zaten şuan
Yani iyi gitmese sözlenmezdik ailelerimizde çok uyumlu bi sıkıntı yok Yani neden evlenilmesin
Canım sen yinede çok takılma :) kaderde ne varsa onu yaşıycaz madem sözlenmişsin monotonlasmadan güzel bi yuvan olsun eğer evde sıkılırsan çalışırsın ileride sonuçta sözleşme imzalamıyorsun asla calismiycam her akşam yemek yapicam diyeAynıyız nerdeyse canım
Yani iyi gitmese sözlenmezdik ailelerimizde çok uyumlu bi sıkıntı yok Yani neden evlenilmesin
Yani duruma göre :))Canım sen yinede çok takılma :) kaderde ne varsa onu yaşıycaz madem sözlenmişsin monotonlasmadan güzel bi yuvan olsun eğer evde sıkılırsan çalışırsın ileride sonuçta sözleşme imzalamıyorsun asla calismiycam her akşam yemek yapicam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?