Evlenmem için erken mi sizce

Sana bir polis eşi olarak şöyle söyleyeyim. Eşim iki gün önce görev icabı şehir dışına gitti gecenin 3 ünde, ertesi gün gece geldi sabah tekrardan göreve gitti gece yarısı geldi. Bugün yine gitti gece yarısından sonra gelecek yarın yine gidecek. Ben iki küçük çocukla evdeyim. Allah dan ailem akrabalarım arkadaşlarım var çevremde yoksa sıkıntıdan kafayı yerdim. Her gün beraber kahvaltı yapma şansımız yok. Çoğu zaman akşam yemeğe bile gelemiyor. Mesela bu akşam yemeğe annemlere gideceğim yarın kahvaltıya da büyük ihtimalle. Sende evlenince çok farklı olmayacaksın.

Adam sabah işten gelip yatacak sen bekleyeceksin uyansada kahvaltı yapsak dışarı çıksak diye. Büyük ihtimalle ikindi gibi uyanır o saatte kahvaltı yapar çok yorgunum diyip yatar tekrardan o günün biter. Tek başına oturursun saatlerce bir kaç ay sonra yalnızlıktan birbirinize sarmaya başlarsınız. İkinci konunun adı ne umdum ne buldum olur.

Sanırım hayallerimideki gibi de değil hiç kimse daha iyi oluyo evlenince yazmamış..
Gerçekten de öyle ama .. Deli gibi sevenler bile 2 3 yilda değişiyor evlendikten sonra cevrede gördüğüm kadarı ile buda beni korkutuyor ama insan bi yandan da zaten 6 7 yıl oldu biraz daha beklesem 10 yil olacak buda belki iliskiyi yipratacak diyor off off cokkkk karisik ...

Evlilik sevgililik veya nisanlilik dönemi gibi olamaz tabi ama bence erken değil ben 19 yaşımda evlendim pişman değilim eşimle arada sırada tartışmalarımız da olsa oda bende alttan alarak her sorunun üstesinden geliyoruz kendini evliliğe hazır hissediyorsan gayet normal yaşın :)

Aynen senin kaç yıl oldu

Çok yoğun..bölümü ne

sebep benim elime baksın istediğim gibi yöneteyim

evladım 14 yaşında aşık olduğun adamla evlenilir mi hiç?
14 yaşındaki aklın şimdikiyle bir mi? ya 10 sene sonrasıyla bir olması mümkün mü?
okulun bitsin kendi ayaklarının üzerinde dur hayatı gör hayata karış hele bir. hala aynı düşünüyorsan evlenirsiniz zaten.

Sözlüyüz zaten şuan

Aynıyız nerdeyse canım
Canım sen yinede çok takılma :) kaderde ne varsa onu yaşıycaz madem sözlenmişsin monotonlasmadan güzel bi yuvan olsun eğer evde sıkılırsan çalışırsın ileride sonuçta sözleşme imzalamıyorsun asla calismiycam her akşam yemek yapicam diye

Yani duruma göre :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…