- 31 Temmuz 2011
- 3.037
- 9.306
- 358
- Konu Sahibi Minnakkuzu09
-
Şubesini yazmayayım çok detay oluyor ama bu aralar personel sıkıntısı çok fazla herkesin extra görevi var. Hangi şube olursa olsun çok birşey farkedeceğini sanmıyorum. İyi düşün önce okulunu bitir sonra çok pişman olursunÇok yoğun..bölümü ne
Bencede erken. Bende senin yaşlarında evlendim. Sana tavsiyem hayatını yaşa karşına daha iyileri çıkacaktır 7 yıl konuşman biraz senin dezavantajın olmuş yaşayacak birşeyiniz kalmamış bence.Arkadaşlar ben 21 yaşındayım okulum bitecek ve nişanlımda 22 yaşında geçim konusunda sorun olmaz 7 yıldır konuşuyoruz onu çok seviyorum ama evlenmek için erken mi bana karşı olan davranışları değişir diye korkuyorum
sebep benim elime baksın istediğim gibi yöneteyim
evladım 14 yaşında aşık olduğun adamla evlenilir mi hiç?
14 yaşındaki aklın şimdikiyle bir mi? ya 10 sene sonrasıyla bir olması mümkün mü?
okulun bitsin kendi ayaklarının üzerinde dur hayatı gör hayata karış hele bir. hala aynı düşünüyorsan evlenirsiniz zaten.
Sözlüyüz zaten şuan
Haklısınız boş bulunup sordum şubeyi..ama şuan o kadar yoğun değil inşallah sizin de düzelirŞubesini yazmayayım çok detay oluyor ama bu aralar personel sıkıntısı çok fazla herkesin extra görevi var. Hangi şube olursa olsun çok birşey farkedeceğini sanmıyorum. İyi düşün önce okulunu bitir sonra çok pişman olursun
Nişanlım polis ben bu yıl okulu bitiriyorum geçim konusunda sorun olacağını sanmıyorum erken mi diye düşünüyorum sadeceNişanlın çalışıyor mu ya da sen? Evlilik öyle olmaz sevsende iş güç para olmadan sevginize yazık edersiniz birbirinize girerseniz.
Yaşın zaten bana çok küçük geldi. 24 yaşındayım hala evlilik hayali kurmuyorum erken geliyor bana o yaşlar
Yani iyi gitmese sözlenmezdik ailelerimizde çok uyumlu bi sıkıntı yok Yani neden evlenilmesin
polis maaşıyla mı?Bunlar zaten evlenince olan hayallerimiz ama illa çalışmam mı gerekiyo ki
Ailelerimizin durumu iyi amapolis maaşıyla mı?
Şuan çok meraklıyım valla ya evlenince de böyle olur inşalllahErken yaşta , okul biter bitmez evlenenleri hiç anlayamıyorum.
Bir dur hele kendi ayakların üstünde. Çok mu meraklısın işten koşa koşa gelip soğan doğramaya, ev süpürmeye??
erken evlenmenin sakıncası yok, aksine mutlu da olabilirsin evlilikte amaaa mesleğini yapmayacaksan bile önce okulunu bitirsen daha iyi olur. cunku evlenince okul mokul bitmez. ve okul yarım kalırsa pişman olabilirsin. iyi düşün. once okul sonra evlilik ..
Evet okulu bitiricem zaten son demlerindeyimerken evlenmenin sakıncası yok, aksine mutlu da olabilirsin evlilikte amaaa mesleğini yapmayacaksan bile önce okulunu bitirsen daha iyi olur. cunku evlenince okul mokul bitmez. ve okul yarım kalırsa pişman olabilirsin. iyi düşün. once okul sonra evlilik ..
Şuan çok meraklıyım valla ya evlenince de böyle olur inşalllah
Herkesim görüşü Yani hanfendi erken evlenip mutlu olmuş onu da burda söylüyo olabilirErken evliliği çok matah gibi göstererek örnek vermeyin lütfen..
Annem de önce atan bi diyor zaten ben görüşleri merak ettiğim içini yazdım buraya genel görüşü merak ettimSinirden saç tellerim dikildi...
Annen hiç mi akıl vermiyor sana bu durumda..
Birbirimizi çok bekledik onun da etkisi var ama ben artık yanında olmak istiyorum her durumdaCinsellik için mi hemen evlenmek istiyorsunuz
Ailelerimizin durumu iyi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?