- 20 Mart 2008
- 141.916
- 213.822
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Minnakkuzu09
-
Genç kızlar sanıyorlar ki evlenince adamın gözleri gözlerinden elleri ellerinden ayrılmayacak :))) evlenince aşk kuşunun içinden canavar çıkıyor
Ahahah çok güldümGenç kızlar sanıyorlar ki evlenince adamın gözleri gözlerinden elleri ellerinden ayrılmayacak :))) evlenince aşk kuşunun içinden canavar çıkıyor
Yaa sormaGenç kızlar sanıyorlar ki evlenince adamın gözleri gözlerinden elleri ellerinden ayrılmayacak :))) evlenince aşk kuşunun içinden canavar çıkıyor
Ahahah çok güldüm
Her ikisininkinden artı ekşisi var haklısınız bu açıdanaradan bikaç şey okudum da, yapma etme, yakma kendini,
mesleğini eline al, sonra çalışırsın çalışmazsın senin bileceğin iş,
ama daha 25 ine gelmeden kucağında bebeğiyle işsiz güçsüz baba evine dönen kadınlardan olma.
en azından güveneceğin bir mesleğin olsun.
ha bunu da geçtim, tüm kötü ihtimalleri attık çöpe, çoook mutlusunuz diyelim, neden daha bu yaşta 2 kişinin bir evin sorumluluğunu alasın ki? yaşıtların gibi para kazanıp kendine harcamak, giyinmek, gezmek, gönlüne göre çeyiz alışverişi yapmak dururken neden öğrenciyken evlenesin? zaten evlendikten sonra (her şey yolunda diyoruz) ölene kadar evli bir kadın olarak yaşayacaksın, bekarlığın tadını çıkar.
Bvd ne anlamadımYaa sormabirde ben polis diye okuyunca çok endişeleniyorum. Malum bvd'deki polis eşlerini görünce evlilikten soğuyor insan. Herkes aynı değil tabikide ama ona göre çalışıp kendi ayaklarının üstünde durması gerekir. En azindan cocuk olana kadar. Başta bi ölç bi tart dimi
Bvd ne anlamadım
Keşke aşklar ölümsüz olsa ne hissettiğini çok iyi anlıyorum ...Mantıklı olamıyorum şuan
Ay ne sorunları varmış kiBir Derdim Var bölümü...
Teşekkür ederim :)Keşke aşklar ölümsüz olsa ne hissettiğini çok iyi anlıyorum ...
Ayy canim ya ne saf ne temizsin sen böyle ♡ Ama bukadar olma. Kendimden biliyorum. Yerler seni yerAy ne sorunları varmış ki
Ay ne sorunları varmış ki
Biliyorum bende oluyor çünkü arada . Bi yandan istiyor insan bi yandan ya hayalimdeki gibi degilse evlilik diye bir-kac yil daha beklesemmi diyor.Teşekkür ederim :)çok güzel şeyler ama gelecek korkusu çok kötü
İnşallah hayırlısı olur ne diyim..Ayy canim ya ne saf ne temizsin sen böyle ♡ Ama bukadar olma. Kendimden biliyorum. Yerler seni yer
Sanırım hayallerimideki gibi de değil hiç kimse daha iyi oluyo evlenince yazmamış..Biliyorum bende oluyor çünkü arada . Bi yandan istiyor insan bi yandan ya hayalimdeki gibi degilse evlilik diye bir-kac yil daha beklesemmi diyor.
Okumak illa biyerlerde çalışmak mı? Öğrendiklerini çalışmadan da verebilirsin sağolunAlttan dersleri verme ..boşa zaman kaybın olur....evlen kurtul...vizyona bak yarabbim...bosa okumaya calistin zaten pek bisey katmamiş gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?