Evlenmem için erken mi sizce

Genç kızlar sanıyorlar ki evlenince adamın gözleri gözlerinden elleri ellerinden ayrılmayacak :))) evlenince aşk kuşunun içinden canavar çıkıyor

Demi müdürüm ne sanıyorlar acaba bu evliliği...
Kızımın arkadaşı evi terk etmiş daha 3 aylık evli,adam şizofrenik davranışlar gösteriyormuş bide..
Bunlar sanıyorlarki her gün güllük gülistanlık gerçiyor evlilik..

aradan bikaç şey okudum da, yapma etme, yakma kendini,
mesleğini eline al, sonra çalışırsın çalışmazsın senin bileceğin iş,
ama daha 25 ine gelmeden kucağında bebeğiyle işsiz güçsüz baba evine dönen kadınlardan olma.
en azından güveneceğin bir mesleğin olsun.

ha bunu da geçtim, tüm kötü ihtimalleri attık çöpe, çoook mutlusunuz diyelim, neden daha bu yaşta 2 kişinin bir evin sorumluluğunu alasın ki? yaşıtların gibi para kazanıp kendine harcamak, giyinmek, gezmek, gönlüne göre çeyiz alışverişi yapmak dururken neden öğrenciyken evlenesin? zaten evlendikten sonra (her şey yolunda diyoruz) ölene kadar evli bir kadın olarak yaşayacaksın, bekarlığın tadını çıkar.

Genç kızlar sanıyorlar ki evlenince adamın gözleri gözlerinden elleri ellerinden ayrılmayacak :))) evlenince aşk kuşunun içinden canavar çıkıyor
Yaa sorma birde ben polis diye okuyunca çok endişeleniyorum. Malum bvd'deki polis eşlerini görünce evlilikten soğuyor insan. Herkes aynı değil tabikide ama ona göre çalışıp kendi ayaklarının üstünde durması gerekir. En azindan cocuk olana kadar. Başta bi ölç bi tart dimi

Evlilikte davranışları illa değişecek ama 22 yaşında evlen ama 30 yaşında hiç fark etmez (davranış için söylüyorum). Evlilikle Nişanlılık dönemi bile bir olmuyor...

Evlilikten de çok büyük beklentilere girme hayat öyle güllük gülistanlık değil...

22 yaşında evlenirsin 30 yaşında evlenirsin orası senin kararın önemli olan pişman olacağın bir karar verme...

Her ikisininkinden artı ekşisi var haklısınız bu açıdan

Bvd ne anlamadım

Sabah 7.30da evden çıkıp akşam 7de eve giriyordum çalışırken hiç de aç kalmadık evde şükür. Yani sırf eşime yemek yapacam diye çalışmamazlık olur mu? Kaldı ki öğretmenim diyorsun. Senin çalışma şartların çok daha iyi olacak benden ve birçok kişiden. Bu yüzden çalışmama düşüncesi çok saçma.
He bir de abla tavsiyesi vereyim. Kendin dışında kimseyi odak noktan yapma. Sonra eşim bu akşam erken yattı yoksa beni sevmiyor mu diye diye perişen olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…