- 17 Aralık 2020
- 826
- 1.358
- 23
- 34
- Konu Sahibi samanyolu11
-
bu çok kşisel bir durum 32 yaş çok geç değil ayrıca bence 35 e kadar yolu var evlenmenin
eğer çocuk istiyorsanız olmayacağından demiyorum ama sizi biraz zorlayabilir büyütme açısından söylüyorum
demek ki hiç birinin doğru insan olduğunu düşünmemişsiniz ya da sevmemişsiniz
ya da evlenmekten korkuyor olabilirsiniz
önemli olan içinize sinen kişi olması her halükarda sorun yaşayabilirsiniz sonuçta evlenince
istemiyorsanız bu kimseyi ilgilendirmez ki bu hayat sizinHaklısınız.Çocuğum olsun da istemiyorum nedense. Anne olayım diye düşünemiyorum yaş ilerleyince istersin dediler, istemedim
Yok asla övmedim hatta benlik bi durum değil yazdımAnam ne övdünüz kendinizi heee. Bu kadar tapılmalı durumlar bana korkunç geldi. Her şeyin fazlası zarar. O tarz tipler daha psikopat oluyorlar gibi bence.
Sizce karar verip evlenmem mi lazım? İlerde cocuk yapmadığım evlenmediğim için pişman olur muyum?
Herkes evlenecek diye bir kural yok.Çocuğum olsun da istemiyorum nedense. Anne olayım diye düşünemiyorum yaş ilerleyince istersin dediler, istemedim
eski konularina baktim hic de bu anlattigi gibi iliskisi olan insan profili degil.Anam ne övdünüz kendinizi heee. Bu kadar tapılmalı durumlar bana korkunç geldi. Her şeyin fazlası zarar. O tarz tipler daha psikopat oluyorlar gibi bence.
Giydirmiyorum benim çevremdekiler hep bu taktikleri uyguladılar. Hatta gelin görümce aynı beni istiyorlar babam da seni duymuş diye evlendiler ondan dedim kimseye laf çarpmamabi cildiricam iki gundur neden kadinlar forumda birbirlerine boyle erkek konusuyla ilgili alttan alttan giydiriyor ya? ne demek klasik turk kizi taktikleri uygulamiyorum? hangi insanin ne sartlarda yasadigini, yetistigini her seyi biliyor musunuz da insanlari hareketleri yuzunden bu sekilde ayristiriyorsunuz siz? birakin ya su kadin dusmani eksici agzini gercekten birkac gundur midem kalkti bu zihniyetten.
konuya da yorumum su, adamlar sizi seviyor siz sevmiyorsunuz demek ki. seveceginiz birini bulunca evlenirsiniz. dert etmeyin. devam.
Yo eskiden de öyleydim, beni sevmedi beni bıraktı diye asla konum yok, geçmişimden de utanmıyorum hepsini ben yaşadım. Geliştim size de tavsiye ederimeski konularina baktim hic de bu anlattigi gibi iliskisi olan insan profili degil.
cevrenizi degistirin madem. cunku yazik sizi cok etkilemisler, genelleme yapma hastaligina yakalanmissiniz.Giydirmiyorum benim çevremdekiler hep bu taktikleri uyguladılar. Hatta gelin görümce aynı beni istiyorlar babam da seni duymuş diye evlendiler ondan dedim kimseye laf çarpmam
Kendini geciktiriyorsun zaman kaybediyorsun diyenler haklı çıkar mı diye merak ettimHerkes evlenecek diye bir kural yok.
Zaten çocukta istemiyormuşsunuz
Sorunuz nedir ?
Ben de baktım sen diyince töbeeeski konularina baktim hic de bu anlattigi gibi iliskisi olan insan profili degil.
ben yeterince gelismis oldugumu dusunuyorum, en azindan insanlari genellemeyecek kadar. tavsiye icin tesekkurler, siz de uygulamaya calisin, belki ise yarar. :) iyi forumlar.Yo eskiden de öyleydim, beni sevmedi beni bıraktı diye asla konum yok, geçmişimden de utanmıyorum hepsini ben yaşadım. Geliştim size de tavsiye ederim
Burda akıl istedim, tasviye istedim. Akıl vermeyeceksiniz lütfen konuyu terkedin. Siz sanki çok mikemmelsiniz geçmişteBen de baktım sen diyince töbee
Klasik Türk Kızı derken? Tamam en özgür en modern sizsiniz. Ödül mü bekliyorsunuz bunun karşılığında ?Selam bacılar, size bir şey danışmak istiyorum.
Şimdi benim hep düzenli ilişkilerim oluyor, adamlar da beni çok seviyorlar.
Benden kaynaklı değil tabi bu konuda kodum yok,ona bağlıyorum babam çok ilgili bir babaydı. Türk aile yapısında ana ilgili baba ilgisizdir genelde kızlar kendilerine kötü davranan adamları seçerler ,ben ise bana tapacak adamları seçiyorum.
100 tane erkek gelse algıda seçicilik beni en çok sevecek erkeği seçiyorum bilinçaltı olarak.
Sevgililerim çok ilgili çok sevecen oluyorlar, beni aileleriyle hemen tanıştırıyorlar, aileleri beni seviyor Hatta birinin babası bilezik almaya gitmişti.
Ama bi noktada bana bi haller oluyor, evlilik bana göre değil,ben bunla evlenemem diyorum sebepsiz yere.
Sevgililere de klasik Türk kızı taktikleride uygulamıyorum. ( beni istemeye geliyorlar, ailem ilişkimizi öğrendi, beni bozdun evleneceksin, ya evleniyoruz ya ayrılıyoruz vs)
Çevremdekiler ‘vakit kaybediyorsun,hemen evlenmen cocuk yazman lazım’ diyorlar, ama içimden gelmiyor, haklı da olabilirler yaşım da 32.
Sizce karar verip evlenmem mi lazım? İlerde cocuk yapmadığım evlenmediğim için pişman olur muyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?