Evlenmemi geciktiriyor muyum ?

samanyolu11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2020
826
1.358
23
34
Selam bacılar, size bir şey danışmak istiyorum.

Şimdi benim hep düzenli ilişkilerim oluyor, adamlar da beni çok seviyorlar.

Benden kaynaklı değil tabi bu konuda kodum yok,ona bağlıyorum babam çok ilgili bir babaydı. Türk aile yapısında ana ilgili baba ilgisizdir genelde kızlar kendilerine kötü davranan adamları seçerler ,ben ise bana tapacak adamları seçiyorum.

100 tane erkek gelse algıda seçicilik beni en çok sevecek erkeği seçiyorum bilinçaltı olarak.

Sevgililerim çok ilgili çok sevecen oluyorlar, beni aileleriyle hemen tanıştırıyorlar, aileleri beni seviyor Hatta birinin babası bilezik almaya gitmişti.

Ama bi noktada bana bi haller oluyor, evlilik bana göre değil,ben bunla evlenemem diyorum sebepsiz yere.

Sevgililere de klasik Türk kızı taktikleride uygulamıyorum. ( beni istemeye geliyorlar, ailem ilişkimizi öğrendi, beni bozdun evleneceksin, ya evleniyoruz ya ayrılıyoruz vs)
Çevremdekiler ‘vakit kaybediyorsun,hemen evlenmen cocuk yazman lazım’ diyorlar, ama içimden gelmiyor, haklı da olabilirler yaşım da 32.

Sizce karar verip evlenmem mi lazım? İlerde cocuk yapmadığım evlenmediğim için pişman olur muyum?

bu çok kşisel bir durum 32 yaş çok geç değil ayrıca bence 35 e kadar yolu var evlenmenin
eğer çocuk istiyorsanız olmayacağından demiyorum ama sizi biraz zorlayabilir büyütme açısından söylüyorum
demek ki hiç birinin doğru insan olduğunu düşünmemişsiniz ya da sevmemişsiniz
ya da evlenmekten korkuyor olabilirsiniz
önemli olan içinize sinen kişi olması her halükarda sorun yaşayabilirsiniz sonuçta evlenince

Haklısınız.Çocuğum olsun da istemiyorum nedense. Anne olayım diye düşünemiyorum yaş ilerleyince istersin dediler, istemedim

Haklısınız.Çocuğum olsun da istemiyorum nedense. Anne olayım diye düşünemiyorum yaş ilerleyince istersin dediler, istemedim
istemiyorsanız bu kimseyi ilgilendirmez ki bu hayat sizin
yaşınız da genç 55 yaşında çocuğu olan kadınlar var
çok tereddüte düşerseniz yumurtalarınızı dondurursunuz
evleneceğim çocuk yapacağım gibi gibi kendi üzerinize baskı kurmayın başkalarının da kurmasına izin vermeyin
ama ilerde pişman olma gibi bi ihtimaliniz varsa bi psikologla konuşup bilinçaltınızda evlilik çocuk sahibi olma ile ilgili korkularınız var mı konuşabilirsiniz siz kendinizi en iyi tanıyan kişisiniz başkalarına bakmayın

"Hemen evlenmen çocuk yapman lazım" nedir ya? Siz evlenmeyince tüm dünyanın kısmeti mi kapanacak? Çocuk yapmayınca nüfus mü azalacak? Demekki karşınıza içinizi titreten bunları düşündürecek biri çıkmamış. Çıkabilir de çıkmayabilir de herkes evlenecek çoluğa çocuğa karışacak diye bir kural yok. Böyle mutluysanız hiç bir sorun yoktur. Evlenmiş olmak için evlenilmez ya da evlendik diye çocuk da yapılmaz. Sonra burda berbat şeyler okuyup dert sahibi oluyoruz. Siz keyfinize bakın bence.

Son düzenleme:
herkes evlensin, herkes uresin diye birsey yok hayatta. olmamali da bence.

yani evlenme baskisi ile degil de, gercekten gozunden o isigi aldigin adamin yanindan hic ayrilmak istemediginde, onunla olmak daha eglenceli ve huzurlu geldiginde, onunla yedigin yemegin tadi daha lezzetli geldiginde, ay tam anlatamadim ama iste hayatindaki bircok sey onunla bir tik daha uste seviyeye evrildiginde ayni evde olmak istiyorsun. bunun adini da evlenme diye basite indirgemisler ama aslinda bu hayati paylasma, oyun arkadasi bulma, daha keyifle yasama olarak adlandirilabilir.

benim icin en azindan boyle. 13 senedir beraberiz esimle, bunun 7 senesi evlilikli djdjdjsdjsks.

birileri evlen dedigi icin evlenmedik biz. ayni evde birlikte daha ozgur ve kayda deger, daha mutlu ve keyifli anilar biriktirebildigimiz icin evlendik.

yani sozun ozu once o adami bulmalisin. seni surekli pohpohlayip, pamuklara sarani degil. gozunun isigindan tum neseni sacip, dallanip budaklanacagin o adami.

abi cildiricam iki gundur neden kadinlar forumda birbirlerine boyle erkek konusuyla ilgili alttan alttan giydiriyor ya? ne demek klasik turk kizi taktikleri uygulamiyorum? hangi insanin ne sartlarda yasadigini, yetistigini her seyi biliyor musunuz da insanlari hareketleri yuzunden bu sekilde ayristiriyorsunuz siz? birakin ya su kadin dusmani eksici agzini gercekten birkac gundur midem kalkti bu zihniyetten.

konuya da yorumum su, adamlar sizi seviyor siz sevmiyorsunuz demek ki. seveceginiz birini bulunca evlenirsiniz. dert etmeyin. devam.

Anam ne övdünüz kendinizi heee. Bu kadar tapılmalı durumlar bana korkunç geldi. Her şeyin fazlası zarar. O tarz tipler daha psikopat oluyorlar gibi bence.
Yok asla övmedim hatta benlik bi durum değil yazdım onu şundan yazdım genelde kısmetim yok düzgün biri çıkmıyor evlenemiyorum diye başlık açıyor bekarlar. Benim kısmetim oluyor ama bende bişi var demek için yazdım lütfen yanlış anlamayalım

Anam ne övdünüz kendinizi heee. Bu kadar tapılmalı durumlar bana korkunç geldi. Her şeyin fazlası zarar. O tarz tipler daha psikopat oluyorlar gibi bence.
eski konularina baktim hic de bu anlattigi gibi iliskisi olan insan profili degil.

Giydirmiyorum benim çevremdekiler hep bu taktikleri uyguladılar. Hatta gelin görümce aynı beni istiyorlar babam da seni duymuş diye evlendiler ondan dedim kimseye laf çarpmam

eski konularina baktim hic de bu anlattigi gibi iliskisi olan insan profili degil.
Yo eskiden de öyleydim, beni sevmedi beni bıraktı diye asla konum yok, geçmişimden de utanmıyorum hepsini ben yaşadım. Geliştim size de tavsiye ederim

Giydirmiyorum benim çevremdekiler hep bu taktikleri uyguladılar. Hatta gelin görümce aynı beni istiyorlar babam da seni duymuş diye evlendiler ondan dedim kimseye laf çarpmam
cevrenizi degistirin madem. cunku yazik sizi cok etkilemisler, genelleme yapma hastaligina yakalanmissiniz.

Yo eskiden de öyleydim, beni sevmedi beni bıraktı diye asla konum yok, geçmişimden de utanmıyorum hepsini ben yaşadım. Geliştim size de tavsiye ederim
ben yeterince gelismis oldugumu dusunuyorum, en azindan insanlari genellemeyecek kadar. tavsiye icin tesekkurler, siz de uygulamaya calisin, belki ise yarar. :) iyi forumlar.

Klasik Türk Kızı derken? Tamam en özgür en modern sizsiniz. Ödül mü bekliyorsunuz bunun karşılığında ?
Madem klasik türk kızı değilsiniz çevreyi neden takıyor ve buradan fikir alıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…