Evlenmemi geciktiriyor muyum ?

Hepimiz mutsuzluğumuzun acısını senden almalıyız. Çünkü bir tek sen mutlusun. Herkes seni istiyor evlenmek istiyor. 100 erkek ne demek ya
Örnek verdim orda, neyse Türk toplumu özgüveni olan insanı sevmez, aşağı çekmeye çalışır. Sizde haklsınız

Öff bu da moda oldu. Sevmeyen adamların hıncını çıkarmayın, mutsuzluğunuzun acısını burdan çıkarmayın bla bla bla. He herkes mutsuz, hepimiz kezban taktikleriyle evlendik ya ondandır.
Kezban demedim ama bu taktiklerle evlenen çok, yalansa yalan diyin

kadınlar bi sakin ya :) laf dalaşına girmeyin alt tarafı bi tavsiye istedim, sizi sevmeyen adamların hıncını benden çıkardınız. Savaşa gerek yok tamam sormadım sayın
yok ben cikaricam hincimi ya cunku ilk kez cok sevilen birini gordum. ne yapacagimi bilemedim.

ulan hayat ben dun gece uyurken nisanlima sabah borek alirsin dimi dedim alirim dedi uyandim adam ise gitmis borek yok. samanyolu11 olsa borekci de kapisina gelirdi. belki de bundan sinirlendim simdi. sevilmedigim de yuzume vurulunca kotu oldu.

Neyse gülelim bari tavsiye vereceğiniz yok

Örnek verdim orda, neyse Türk toplumu özgüveni olan insanı sevmez, aşağı çekmeye çalışır. Sizde haklsınız
nerde hata yapıyorsunuz biliyor musunuz ?
bir toplum hakkında bu kadar net konuşurken
keşke bu kadar normları olan bir insan olmasanız
en çok size zarar

Yalan sen galiba kendini bunla avutuyorsun hea Hani sadece taktikle evlenileceğini düşünüyorsun. Nasıl zor bir durumdaysan
Aynen aynen o yüzden konu açtım belki biri yeğeniyle tanıştırır diye bu zekayla harcanıyorsun

Türk toplumu derken orta asya Türki cumhuriyetleri de dahil mi sadece bizim toplum mu? Bir de Türk kelimesini hep asagi çekmeye çalışırken kullanıyorsun. Alttan alta Türkleri asagiliyorsun.

Zaten benden kaynaklı değil dedim

Siz önce bir hayat arkadaşı isteyip istemediğinize karar verin, milletin lafına bakmayın. Çocuk işini arkadaşlar söylemiş zaten, illa ki kandan candan olması da şart değil, koruyucu ailelik alır yine çocuk büyütürsünüz.

Herkes aynı değil. Sizin hayata bakış açınız bu kimin ne dedifine fazla takilmayin

Türk toplumu derken orta asya Türki cumhuriyetleri de dahil mi sadece bizim toplum mu? Bir de Türk kelimesini hep asagi çekmeye çalışırken kullanıyorsun. Alttan alta Türkleri asagiliyorsun.
ne acı ki kendisi memurmuş Türk toplumunun verdiği vergiyle hayatını idame ettiriyor
çoğumuz özel sektörde zor şartlarda çalışırken kendisi daha iyi imkanlarda çalışıyor

Aynen aynen o yüzden konu açtım belki biri yeğeniyle tanıştırır diye bu zekayla harcanıyorsun
Bişi dicem ciddiyim hamile kalsama. Böylece alırlar seni de hem sende 100 erkek arasında zebil ziyan olmazsın hemde bebeğin olur hxhsjdjsjd çok sevdim senii

çoğumuz özel sektörde zor şartlarda çalışırken kendisi daha iyi imkanlarda çalışıyor

Torpille girmedim, herkes gerekli KPSS puanı alarak atanabilir, ne şartlarda çalıştığımı bilmiyorsunuz.

Millet gezerken ben çalıştım. Torpille girmiş gibi imalar etmeyin, ben çalıştım da girdim.

görümcecim bakıyorum bugün formundasın
1 haftadır formdayım ama bugün banlanmıcam ya. Bu konuyu bırakıp adla gidemem mutlu bi üye bulmuşım , hastelenmek hakkım. Bir de size cevap vermiyoo ama bana veriyo. Galiba taktiğim işe yaradı ve benden hoşlaştıı ahahha

Bişi dicem ciddiyim hamile kalsama. Böylece alırlar seni de hem sende 100 erkek arasında zebil ziyan olmazsın hemde bebeğin olur hxhsjdjsjd çok sevdim senii
Siz öyle yaptınız demek ki hm yok benim tarzım değil

Kendi kendine asılsız iftiralar atıyorsun ondan cevap veriyordum,bu son mesaj zaten sana bye

Torpille girmedim, herkes gerekli KPSS puanı alarak atanabilir, ne şartlarda çalıştığımı bilmiyorsunuz.

Millet gezerken ben çalıştım. Torpille girmiş gibi imalar etmeyin, ben çalıştım da girdim.
ben torpille girdiniz demedim ki aşağıladığnız bir topluluğun verdiği vergilerle çalışıyorsunuz dedim ilk yorum yapan bendim hatırlarsanız gayet sakin yorum yaptım ama siz ülkede yaşayıp vergisini kullanıp insanlarını aşağılarsanız bu doğru olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…