Evlenmemi geciktiriyor muyum ?

Kendini geciktiriyorsun zaman kaybediyorsun diyenler haklı çıkar mı diye merak ettim

Kimin ne zaman, yada ne konuda haklı çıkacağının ne önemi var.
İstemiyorsanız evlenmezsiniz,
Hepimizin keşkeleri vardır,
Ama kendi kararımızın arkasında durmakla hükümlüyüz.
Çünkü iyi yada kötü kendi seçimimiz.

Ne istediğini bilmiyorsun.
He birde 100 kısmet geliyor he aklıma ne geldi knk bilio musun ? Seren serengil de öyle diyordu erkekler benlenn çoook evlenmek istiyor diye hdjdjdj Sonunda adamlar kaçacak delik arıyordu. Senlen alakası yok öylesinee aklıma geldiiiiğ. Bu arada sen klasik türk kezbanı değilsin tamam cağnım. Ama o zaman nedir bu bebeğim olmazsa falan tribi ? Coolsan cooluğunu bilemelisin ::

Tamam arkadaşlar bazılarınızın damarına bastım :) linçleyenler linçlesin, abla gibi tavsiye vermek isteyenleri dinlicem.
Bir burnunuzu aşağıya indirin ilk önce. Sizin çalışanlarınız değiliz siz de bizim yöneticimiz değilsiniz. Yardım isterken ilk önce genelleme yapmaktan kaçınmalısınız. Klasik olmadım diyorsanız kimseyi dinlemezdiniz. Bizim aklımız size çok KLASİK gelir

Kişi kendinden bilirmiş işi, saol abla senden akıl istemiyorum. Sonra sana kalmıyor

Yo eskiden de öyleydim, beni sevmedi beni bıraktı diye asla konum yok, geçmişimden de utanmıyorum hepsini ben yaşadım. Geliştim size de tavsiye ederim
Utanmayın geçmişinizden zaten neden utanacaksınız. Yanlışıyla doğrusuyla sizin bu geçmiş.

Kendinizi çok yükseklerde görüyorsunuz beni "bozdun" alacaksın Türk kızı taktiği mıymış? Zihin yapiniz değişik çalışıyor.
Bence siz böyle çok mükemmelsiniz. Evlenmeyip Tek ve biricik kalmalisiniz.

Utanmayın geçmişinizden zaten neden utanacaksınız. Yanlışıyla doğrusuyla sizin bu geçmiş.
ben gecmis konularindan vurayim falan demek icin yazmadim ki sadece kendisini overken diger kadinlari gommeye calismis ve bunu birkac gundur forumda cok goruyorum. ne oluyoruz yani?

evet kimse gecmisinden utanmamali bence de ama konu sahibi simdiden ben degil arkadasimin konusuydu demeye baslamis.

Geçmişimde böyleydim deyip konularına bakınca çelişki yaşadık evet. Benim demek istediğim geçmişin seninse neden triplere giriyorsun yok utanmıyorum vs gibi.
Klasik Türk kızı değilim deyip buradan akıl almaya çalışması da fazlaca manidar bana göre.

Herkes evlenmek zorunda değil. Size uygun değilse evlenmezsiniz. Ya zaten evlilik öyle bir şey de değil, biriyle evlenmek isterseniz anlarsınız zaten fazla düşünmezsiniz. Gerçekten sevip hayatı paylaşmak isteyince insan bunları düşünecek fırsat bulamıyor.
Gelinliğiniz çok hoş bu arada söylemeden geçemedim.

Hepimiz anonimiz, olsa evet derim, ne olacak sizden mi utanacam. Sorun vardı bak güzel tavsiyeler veriyorlar yazalım dedim yazdım. Tamam öyle inanın sonuçta benim cebime ne para giriyor ne çıkıyor.

kadınlar bi sakin ya :) laf dalaşına girmeyin alt tarafı bi tavsiye istedim, sizi sevmeyen adamların hıncını benden çıkardınız. Savaşa gerek yok tamam sormadım sayın
Hepimiz mutsuzluğumuzun acısını senden almalıyız. Çünkü bir tek sen mutlusun. Herkes seni istiyor evlenmek istiyor. 100 erkek ne demek ya

kadınlar bi sakin ya :) laf dalaşına girmeyin alt tarafı bi tavsiye istedim, sizi sevmeyen adamların hıncını benden çıkardınız. Savaşa gerek yok tamam sormadım sayın
Konu ne ara bize geldi yaw Sevilmeyen kadınlar çetesi olarak sizin mükemmel ilişkinize laf söylemeye gelmişiz gibi davranıyorsunuz da yapmayın komik oluyor

Birde babasından ilgi görmeyen kızlardan değilim demiş Böyle insanlar çok seviyorum. Keşke normalde karşıma çıksa nasıl makara yapılır varyaaaağ

Öff bu da moda oldu. Sevmeyen adamların hıncını çıkarmayın, mutsuzluğunuzun acısını burdan çıkarmayın bla bla bla. He herkes mutsuz, hepimiz kezban taktikleriyle evlendik ya ondandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…