- Konu Sahibi samanyolu11
-
Kendini geciktiriyorsun zaman kaybediyorsun diyenler haklı çıkar mı diye merak ettim
O konu arkadaş için sormuştum, bilmiyorum durumunu görüşmüyorumçok alakalı değil ama elli bin tl borcu olan adam ödüyor mu hala
Bir burnunuzu aşağıya indirin ilk önce. Sizin çalışanlarınız değiliz siz de bizim yöneticimiz değilsiniz. Yardım isterken ilk önce genelleme yapmaktan kaçınmalısınız. Klasik olmadım diyorsanız kimseyi dinlemezdiniz. Bizim aklımız size çok KLASİK gelirTamam arkadaşlar bazılarınızın damarına bastım :) linçleyenler linçlesin, abla gibi tavsiye vermek isteyenleri dinlicem.
Kişi kendinden bilirmiş işi, saol abla senden akıl istemiyorum. Sonra sana kalmıyorNe istediğini bilmiyorsun.
He birde 100 kısmet geliyor heaklıma ne geldi knk bilio musun ? Seren serengil de öyle diyordu erkekler benlenn çoook evlenmek istiyor diye hdjdjdj Sonunda adamlar kaçacak delik arıyordu. Senlen alakası yok öylesinee aklıma geldiiiiğ. Bu arada sen klasik türk kezbanı değilsin tamam cağnım. Ama o zaman nedir bu bebeğim olmazsa falan tribi ? Coolsan cooluğunu bilemelisin ::
Utanmayın geçmişinizden zaten neden utanacaksınız. Yanlışıyla doğrusuyla sizin bu geçmiş.Yo eskiden de öyleydim, beni sevmedi beni bıraktı diye asla konum yok, geçmişimden de utanmıyorum hepsini ben yaşadım. Geliştim size de tavsiye ederim
Kendinizi çok yükseklerde görüyorsunuzSelam bacılar, size bir şey danışmak istiyorum.
Şimdi benim hep düzenli ilişkilerim oluyor, adamlar da beni çok seviyorlar.
Benden kaynaklı değil tabi bu konuda kodum yok,ona bağlıyorum babam çok ilgili bir babaydı. Türk aile yapısında ana ilgili baba ilgisizdir genelde kızlar kendilerine kötü davranan adamları seçerler ,ben ise bana tapacak adamları seçiyorum.
100 tane erkek gelse algıda seçicilik beni en çok sevecek erkeği seçiyorum bilinçaltı olarak.
Sevgililerim çok ilgili çok sevecen oluyorlar, beni aileleriyle hemen tanıştırıyorlar, aileleri beni seviyor Hatta birinin babası bilezik almaya gitmişti.
Ama bi noktada bana bi haller oluyor, evlilik bana göre değil,ben bunla evlenemem diyorum sebepsiz yere.
Sevgililere de klasik Türk kızı taktikleride uygulamıyorum. ( beni istemeye geliyorlar, ailem ilişkimizi öğrendi, beni bozdun evleneceksin, ya evleniyoruz ya ayrılıyoruz vs)
Çevremdekiler ‘vakit kaybediyorsun,hemen evlenmen cocuk yazman lazım’ diyorlar, ama içimden gelmiyor, haklı da olabilirler yaşım da 32.
Sizce karar verip evlenmem mi lazım? İlerde cocuk yapmadığım evlenmediğim için pişman olur muyum?
Ha hahaKişi kendinden bilirmiş işi, saol abla senden akıl istemiyorum. Sonra sana kalmıyor
ben gecmis konularindan vurayim falan demek icin yazmadim ki sadece kendisini overken diger kadinlari gommeye calismis ve bunu birkac gundur forumda cok goruyorum. ne oluyoruz yani?Utanmayın geçmişinizden zaten neden utanacaksınız. Yanlışıyla doğrusuyla sizin bu geçmiş.
Geçmişimde böyleydim deyip konularına bakınca çelişki yaşadık evet. Benim demek istediğim geçmişin seninse neden triplere giriyorsun yok utanmıyorum vs gibi.ben gecmis konularindan vurayim falan demek icin yazmadim ki sadece kendisini overken diger kadinlari gommeye calismis ve bunu birkac gundur forumda cok goruyorum. ne oluyoruz yani?
evet kimse gecmisinden utanmamali bence de ama konu sahibi simdiden ben degil arkadasimin konusuydu demeye baslamis.
Hepimiz anonimiz, olsa evet derim, ne olacak sizden mi utanacam. Sorun vardı bak güzel tavsiyeler veriyorlar yazalım dedim yazdım. Tamam öyle inanın sonuçta benim cebime ne para giriyor ne çıkıyor.ben gecmis konularindan vurayim falan demek icin yazmadim ki sadece kendisini overken diger kadinlari gommeye calismis ve bunu birkac gundur forumda cok goruyorum. ne oluyoruz yani?
evet kimse gecmisinden utanmamali bence de ama konu sahibi simdiden ben degil arkadasimin konusuydu demeye baslamis.
Hepimiz mutsuzluğumuzun acısını senden almalıyız. Çünkü bir tek sen mutlusun. Herkes seni istiyor evlenmek istiyor. 100 erkek ne demek yakadınlar bi sakin ya :) laf dalaşına girmeyin alt tarafı bi tavsiye istedim, sizi sevmeyen adamların hıncını benden çıkardınız. Savaşa gerek yok tamam sormadım sayın
Konu ne ara bize geldi yawkadınlar bi sakin ya :) laf dalaşına girmeyin alt tarafı bi tavsiye istedim, sizi sevmeyen adamların hıncını benden çıkardınız. Savaşa gerek yok tamam sormadım sayın
Birde babasından ilgi görmeyen kızlardan değilim demişGeçmişimde böyleydim deyip konularına bakınca çelişki yaşadık evet. Benim demek istediğim geçmişin seninse neden triplere giriyorsun yok utanmıyorum vs gibi.
Klasik Türk kızı değilim deyip buradan akıl almaya çalışması da fazlaca manidar bana göre.
Öff bu da moda oldu. Sevmeyen adamların hıncını çıkarmayın, mutsuzluğunuzun acısını burdan çıkarmayın bla bla bla. He herkes mutsuz, hepimiz kezban taktikleriyle evlendik ya ondandır.kadınlar bi sakin ya :) laf dalaşına girmeyin alt tarafı bi tavsiye istedim, sizi sevmeyen adamların hıncını benden çıkardınız. Savaşa gerek yok tamam sormadım sayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?