• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmenin yaşı kaç?

Bayanlar sizce evlenmek için en ideal yaş kaç? :)

Canım erkeğe ve kadına göre değişir bence kadın için 25-30 yaş arası ideal erkek için ise 27-30 yaş arası tabi bu kişiliklede alakalı birşey...Ben otuzumda evlendim halendahada erken diye düşünüyorum :)

Bana göre erken evlenmek daha ideal(19-20) cünkü cocuğunla arkadas gibi olursun genc anne olursun nedense genc annelere özeniyorum , cocuğunun arkadası 'bu kim ablan mı?' derse eriyip biterim iste orada da gecti bizden :9::9:

Bana görede 30 çok fazla 20 çok erkek annemle aramızda az bir yaş farkı var herkes ablanmı diyo ama siz onu bir de bana sorun herşeyimi bilmek istiyor bende söylemek zorunda kalıyorum biraz sıkıyor yani anlayacağın :)

senin ve evleneceğin erkeğin olgunlaşmasına bağlı bu.Günümüzde malesef evliliğin sorumluluğu alınmak istenmediğinden,geç olgunlaşıldığından yaş iyice ilerlemiş oluyor.Yine de 23 sonrası olabilir bayanda.Erkekte ise 25 sonrası .

bayan en az 25olmalı erkekte 27-30arası ben 20yaşında evlendim evliliğimde hiç bi problem yok ama yinede bi on sene sonra evlenseymişim diorum

Kadınlar için en az 26. O bile erken geliyor bana gerçi.:44:
Okuldu, işti, kariyerdi derken evlilik ertelenmesi gereken bir durum haline geliyor.
Yani benim için öyle. Başkalarını bilemiyorum.

Erkekler için ise en az 32 olmalı. :31:

duruma göre değişir ama iki tarfta işini bulur kendini hazır hissederse ve bekleycekleri bir şey yoksa istedikleri yaşta olabilir.
Ama şu anda okulu bitir iş bul az birikim yap derken kadın 25 oluyor en az :D erkekte 27-30

ben 23 esim 26 idi evlendigimizde ve bize gore en ideal yas ve zamandi : )

ekonomik özgürlüğün varsa :ssz: hayatının aşkını bulmuşsan ve en önemlisi kendini evliliğe hazır hissediyosan işte o zaman evlilik yaşın gelmiştir demek :34::34::34:

evet ama sağlıklı bir tartışma değil ki bu? bu tartışmanın sonucunda ne bekliyorsunuz? en iyi evlenme yaşı benimki mi?

Back
X