Evlenmeyen sevgili, kumar, üstüne yakalanan mesajlar...

Istese sizinle coktan evlenebilirdi ama ne gerek var siz zaten esi gibi her istediginde yanindasiniz.
Kumar, oyun bagimliligi, yalan, hirsizlik daha ne yapmasi lazim onu birakmasi icin, kendinize bunu yapmayin...

Evlenip senin üstünede borç bıraksın mi istiyorsun?

yas 29 dıyorsunuz
29 u baz alırsak 6 yıldır bırlıkteysenız 23 lerde bu ılıskıye baslamıs olmanız lazım
onlısas mezunuymussunuz
ne zaman okudunuz bıtırdınız
ne zaman evlendınız bosandınız da bu sevgılıyle basladınız

su noktaya gelmek ıstıyorum
cok kucuk yasta evlılık yasamıyla ılgılı yanlıs kararlar vermıssınız bellıkı
29 a gelmıssınız hala aynı hatalar yanlıslar belkı daha beterı ...
bıraz daha yavas yavas emın olarak yasasanızda keske bugun boyle uzulmesenız

30 yasında, sütten ağzı yanan bir inan olarak hırsız bir adamla evlenmek istememeniz lazım.

Bellami Allah ini seversen deli misin yaa 23 yasinda yada daha once bosanmissin 6 yillik iliskin var ayrıl baris tarzinda 3 yildir ayni evde yasamana ragmen adamda evlilik namina tik yok ustune kumar oynuyor ustune eli uzun ustune sadakatsizlik kapida gibi gozukuyor arkana bakmadan kac hemen

Adam yol almış yürümüş
6 sene
nerdeyse tüm yanlışları yapmış ; kumar ,hırsızlık ...
Cidden hatadan döndürdüğüne mi inandın yoksa sevgiye bu kadar aç mıydın?

Hele ki evlenip boşanmış feleğin çemberini görmüş kadınsın..

Sevgi nerde ben göremedim... Adamın arkasını toplayan pasif bir kadın var görünen.

boşa çaba gösterme bu ne ya? sen onun borcunu öde adam orda keyfine baksın, hem cepte hem elde bana öyle geldi. ona muhtaç değilsin inan daha iyisi çıkabilir karşına

daha önce boşanmışsınız.
tecrübeli davranmanız gerekirken, kumar ve oyun bağımlısı bir insanla evlenmeyi nasıl düşünebilirsiniz?
bırakacağını mı sanıyosunuz?

Onunla evleneceksen kendi ateşe atmış say , kumarbaz ve yalancı ,
artık boşanmış olarak babaevine dönersin , görünen köy klavuz istemez

Zaten adamla beraber yaşıyosun neden senle evlensin ki?
ben olsam evlenmem şahsen zaten evli hayatı yaşıyo neden nikah yapıp kendini resmi olarak bağlasın?
gerek kalmamış ki, sen evliyken verebileceğin her şeyi vermişsin.
geriye sadece meşru yoldan çocuk sahibi olmak kalmış zaten.

beslemeyin şu adamı koyun kapının önüne belediye alsın gitsin kumar mumar..... deyse bari....

erkeklerde nikahtan ne kadar korkuyor haaa... ödleri patlıyor...

Bazi insanlara sasirmiyorum artik. Onlar bela insani. Kaostan besleniyorlar. Bu adami biraksaniz eminim bosluga duser daha da bela birini bulursunuz. Çünkü sizin tarziniz bu. Biz ne desek bos. Kendinizi hayatinizi mahfederek tatmin ediyorsunuz. Kirici oldum ozur dilerim ama durum bu.

Ne sevgisi artik mantigini kullansan ii olur ikinci evliliginide bu adamla yaparsab ucuncuye zemin hazrlamis olursun.aklini basina topla ve biran once son ver bu iliskiye

tutulma yaşıyorsunuz sanırım, İnsan içinde bulunduğu kabın seklını göremezmiş.. Sizinkide o hesap! Kendinize kötülük yapmayın lütfen..

Senden yaşça küçüğüm ama gerçeği burdan görebiliyorum. Üstelik başından bir evlilik de geçmiş, kendini ateşe atma.

Adam bulmus sirtini dayayip gecinicek birini ben olsam ben de evlenmem parani yerdim sonuna kadar, her cicekten bal alirdim seni de yanimda bekletirdim daha iyisini bulamazsam senle evlenirim diye. Yaptigi tam da bu

boşanmış bir bayan olarak bence aşka değil daha aklı selim bir insanı tercih etmeniz gerekiyor bu size aşk değil zarar getirir ,ki getirmeye başlamış zaten önce madden sonra manen birde siz bu insanla beraber yaşıyorsunuz adam rahatlığa alışmış neden işi imzaya döksün ki nasılsa yanındasınız !!

Paralarının üzerine 1 bardak su iç arkana bakmadan gaç gaç ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…