Evlenmeyen sevgili, kumar, üstüne yakalanan mesajlar...

açık söyleyeyim, kumar alışkanlığı olan kimsenin bir gün bundan vazgectiğini ben duymadım. hatta bir yerde kumarın insanda bir gen olarak bulunduğunu bu yüzden kumar oynayanların bu alışkanlıktan kopamadığını okudum. siz evlenmiş boşanmışsınız hayat tecrübeniz daha fazla. Allah aşkına 3 senenin 2sini borç kapamakla geçirdiğiniz üzerine de böyle şüpheli hareketleri olan biriyle nasıl tekrar yuva kurmayı düşünürsünüz. ben kalıbımı basarım bu adam kumarı bırakmaz.

daha yavas derken ; sutden agzı yanan yogurdu ufleyerek yemelı imasını anlamalıydınız
sanırım sızınle ıletısım kurmak oldukca zor
carpıtmayı cok sevıyorsunuz bellı cunku

sıze mutluluklar

:) İşten çıkma fikri çok orjinalmiş aslında ama bu adam sorumsuzun teki... işten çıkıyorum çocuk yapıcam desem tamam der, ben bakarım der kira zamanı gelir kira yok, bşy lazım olur para yok. Öyle bir adam yani. Ayrılmaya çalışıyorum çok saçma geliyor kulağa allah böylesini başınıza vermesin ama adamın ağzı o kadar iyi laf yapıyor ki annem bi daha kızımı arama demek için telefonu açıyor "kızım bu çocuk seni seviyor" diye telefonu kapatıyor.

öyle bir insandan düzgün bir aile babası tip çıkar mı sence? avutmamalısın kendini. aşk kör etmiş sanırım seni.

Valla onu en iyi taniyan sensin yurt dışına mi çıkman gerekiyor numaranimi degismen gerekiyor biriyle nisanlandim deyip karsina mi çıkman gerekiyor artik onu en iyi sen bilirsin ne yap et pacani kurtar

Valla onu en iyi taniyan sensin yurt dışına mi çıkman gerekiyor numaranimi degismen gerekiyor biriyle nisanlandim deyip karsina mi çıkman gerekiyor artik onu en iyi sen bilirsin ne yap et pacani kurtar
Nişanlanmayı daha önce yapmıştım ama daha çok kudurdu o zaman... Numara değişikliği yapınca da daha kötü oldu kapıdan gitmedi bu sefer... Şuandaki işime ve buraya gelene kadar da çok emek verdim yurt dışına çıksam tüm emeğim boşuna gidecek.Bilemiyorum gerçekten bir fikriniz varsa paylaşın lütfen... Farklı olarak bu sefer açık bir şekilde konuşmayı seçeceğim. Bu akşam biri eşliğinde, ikimizi tanıyan, senden ayrılıyorum çünkü böyle böyle...

imkanın varsa çıkman iyi olacak gibi, allah yarıdımcın olsun canım.. seni üzecek sana zarar verecek herşeyden uzaklaş dinle kendini biraz bakalım

canım benim nickin bellami ya belamı şeklinde okudum konuna baktıktan sonra
cidden belanı mı arıyorsun bu çocukla evlenip ne yapacaksın şimdi yasal olarak sorumluluk yok ama yarın evlenirsen yaptığı borçlar yarı yarıya senin üzerine düşecek
hatta kaçıp gitse bütün borçlar sana kalacak belki maaşın sana gelmeden direkt borçlara gidecek
değer mi bu adama bütün bunlara

üç senedir hatta altı bu adamın borçlarını toparlamakla geçirmişsin
onun yerine kendine bir araba alabilir ev almak için bir yere yatırım yapabilir hiç olmazsa güzel tatillere çıkar değişik insanlar tanırdın belki arada tanıştığın insanlardan gayet iyi olanlar senin kıymetini bilecek insanlar çıkardı karşına
bu adamla birlikte olduğun için belki kaç insanı geri çevirdin veya onlar sana hiç teklifte bulunmadı
kumar bağımlılığı olan birinin iyileştiğini hiç görmedim ve duymadım işin kötüsü hırsızlık yapmış bu adama nasıl güveneceksin evlensen bile
yarın öbür gün doğum yapacak olsan hastane parasını gidip kumara vermeyeceğinden emin olamazsın

o seni her ikna etmeye çalıştığında evin rızkını kumarda yediğini düşün
senin için evlenmek için para biriktirmediğini falan hatırla ne zaman affedecek gibi olursan bunları aklına getir

Himmmher yolu denemissin sanki baska ne yapilabilir ki konusacagim demissin ama konusmak ise yarar mi bu adama karsi pek sanmiyorum once konusarak ipleri koparmakla basla bakalim sonra butun kizlar burada istenmeyen sevgiliyi def etme yontemlerini yazarlar tahminim

Hayatin bir kere sarsilmis bosanmissin, ikinci bir depremin icine kendini neden surukluyosun ? Vur tekmeyi gitsin yasin genc onunde uzun yillar var ! degermi sence kendini yipratmaya ? Bende bosanmis bir bayanim ve bosanmis bayanlarin ikinci ciddi bir iliskiye adim atmalari icin ince eleyip SIK dokumalari lagzim ! lutfen kendine eziyet etme !

Yanlış anlamayın ama yaşadıklarınızı 15 yaşında biri yaşasa eğreti durmaz da 29 yaşında evlenip boşanmış birinin yazması çok hazin be.

Yapmayın bunu kendinize...

"O kadar emek verdim, bunu başarmalıyım" yazılanları okudukça bu konuda hangi yanlış düşüncelere sahip olduğumu neden bu kadar zorladığımı daha iyi anlayabiliyorum. Teşekkür ederim.

:) işte böyle, sana zarar veren adamı çıkar hayatından, sana layık olanı bul. fazla bile dayanmışsın ama hayatın bir daha gri gelmeyecek senden değerli değil hiçbişi...

Kendinize yeni bir hayat kurarak nice kendi ayakları üzerinde duran bayanlar var. Bir ömür böyle bir adamla geçmez size zararı var ve telafi etmek için bir şey yapmıyor. Yurt dışında tanıdıklarınız ya da kendinize güveniniz varsa 1 dk bile düşünmeyin geleceğinizi kurtarın.

Ayy bi de adam benim evimde yani benim kurduğum,depozitini, eşyasını, her şeyini aldığım, borcunu ödemek için 23:00lara kadar çalıştığım evde ve gitmem deyip hak iddia ediyor. Bana taşındığından beri alıp vermediği paralar bir yana bir de her ay vermesi gereken parayı verip fazlasıyla, bir bahaneyle geri alıyor. Bir de hak iddia ediyor. Akşam yüzüme karşı böyle bir şey derse vallahi kafasını patlatırım ben bunun

Benim için de evlilikte aşk çok önemli. Ama tek başına yeterli değil. Sevgilinin huyları hiç gelecek için umut vadetmiyor malesef. O adam bu değil önce bunu kabul et. Evlenince bi anda kumarı, oyun sevdasını bırakacak değil. Kat be kat artarsa şaşırmam hatta..

Ne kadar dogru bilmiyorum ama De.... A.... isimli sarkici bir önceki asalak kocasini evden defedebilmek icin diger evine tasiniyor gibi yapip kilitleri degistirmisti. Adam da zaten tasiniyoruz diye esyalarini topladigi icin ve her iki eve de giremedigi icin bavulunu alip mecbur gitmisti. Isten bir kac gün izin alma imkaniniz yok mu? Bunu bir bahaneyle evden uzaklastirip cilingir cagirin kilidi degistirin. Esyalarini naylon torbalara tikip kapiya koyun. Sonra da 3-4 günlügüne sehir disina cikin. Güzellikle git dedim ama beni mecbur biraktin yazin ve acmayin telefonlarini.

Kararlilik önemli olan, yol çok.

Sorumsuz bi erkekle bu ilişkiyi sürdürebilecek misin gerçekten? Zaman geçiyo ve olan sana oluyo. Zararın neresinden dönersen kâr bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…