daha yavas derken ; sutden agzı yanan yogurdu ufleyerek yemelı imasını anlamalıydınız18 yaşında evlendim. 19da boşandım.
Boşandıktan sonra ön lisans yaptım.
23 yaşında bu adamla tanıştım.
Şuan ikinci üniversiteme devam ediyorum bu arada 4.yıl.
Daha yavaş derken ne demek istediniz anlamadım. 6 yıldır aynı insanla birlikteyim bu yeterince yavaş zaten.
Bir evlilik yapmamış olsaydın bugün üzülmeyecektin mi demek istediniz? Hızlı gördüğünüz nokta bu olmalı.
Ben hiçbir zaman büyüyünce gelin olucam diyen bir kız değildim, ailem asla şunu da kızımın çeyizine aldım diyen bir aile olmadı lakin kader diye bir şey var. Bazen olması gereken şeyler öyle bir oluyor ki herkes lal oluyor, önüne geçemiyor.
Sonuç peki? Adam olmayacaginin farkina vardiniz, simdi ne yapacaksiniz? Kapilarda yatmasi sabahlamasi ask sevgi icin degil. Cikari menfaati icin. Haysiyeti onuru gururu olan erkek gidip kadinin kapisinda zirlamaz. Ya iliskinin adini koyar, hayat arkadasim cocugumun annesi ol der ya da ya ben evlenmeyi düsünmüyorum ama seni de kandirmak istemiyorum isine geliyorsa takilalim der. Niye hep en uçlar olsun ki? Ilk koca cok zengin ama huzur yok, sevgili de fakir hic para yok üstüne huzur da yok. Yok mu hic cevrenizde normal isinde gücünde olan sorumluluk sahibi bir erkek? Yeni tanismis olursun, yavas yavas kisiligini cözersin ön yargili olmayayim sans vereyim önce dersin tamam da adam 6 senede belali bir erkekte olmasi gereken bütün huylarini göstermis size. Daha neyini sevmissiniz? Ben mesela hirsiz bir adama cocugum baba desin istemem.
Ayrilmaya calisiyorum ugrasiyorum neyin nesi? Kardes bu is bitti, benimle irtibatin olmasin iyi kötü gecmis günlerin hatirina birbirimizi kirmadan son verelim bu iliskiye diyemiyor musunuz? Sizi sevmeyen üstelik bu kadar rezil bir adama böyle yapismanin sebebi ne? Ben kesin isten cikiyorum, dügünü bosver gidip sadece nikah kiydiralim, evlenelim, anne olmak evde cocuk büyütmek istiyorum da diyebilirsiniz adamdan saniyesinde kurtulmak icin. Arkaya bakmadan kacarken ki hizina sasirmayin sonra.
Nişanlanmayı daha önce yapmıştım ama daha çok kudurdu o zaman... Numara değişikliği yapınca da daha kötü oldu kapıdan gitmedi bu sefer... Şuandaki işime ve buraya gelene kadar da çok emek verdim yurt dışına çıksam tüm emeğim boşuna gidecek.Bilemiyorum gerçekten bir fikriniz varsa paylaşın lütfen... Farklı olarak bu sefer açık bir şekilde konuşmayı seçeceğim. Bu akşam biri eşliğinde, ikimizi tanıyan, senden ayrılıyorum çünkü böyle böyle...Valla onu en iyi taniyan sensin yurt dışına mi çıkman gerekiyor numaranimi degismen gerekiyor biriyle nisanlandim deyip karsina mi çıkman gerekiyor artik onu en iyi sen bilirsin ne yap et pacani kurtar
imkanın varsa çıkman iyi olacak gibi, allah yarıdımcın olsun canım.. seni üzecek sana zarar verecek herşeyden uzaklaş dinle kendini biraz bakalımNe yapacağımı bilemiyorum kısmını can havliyle biraz yanlış belirtmişim aslında doğru soru "nasıl ayrılacağımı, bu durumdan nasıl kurtulacağımı bilemiyorum" olmalıydı.Başınıza gelenleri paylaştığınız için teşekkür ederim. Gerçekten insan olayın içindeyken göremiyor belki ama biri çıkıp ben de bunu yaşadım diyince olaylara sanki daha uzaktan bakabiliyorsunuz. Kim bilir belki benim de arkamdan böyle konuşuyordur. Bu arada evet ayrılacağım ama bir plan yapmam gerekli. Gerçekten ayrılmak kolay değil bu adamdan. Kapımda yatacak, iş yerime gelecek, arayacak deli gibi dakikada 500 defa... Ben bu adama uzaklaştırma emri bile çıkarttım, sonra yine barıştık tabi bir şekildeAllahım! kısır bir döngü içinde dönüp duruyorum sürekli Belki yurtdışına çıkmalıyım bir süre...
o seni her ikna etmeye çalıştığında evin rızkını kumarda yediğini düşünNişanlanmayı daha önce yapmıştım ama daha çok kudurdu o zaman... Numara değişikliği yapınca da daha kötü oldu kapıdan gitmedi bu sefer... Şuandaki işime ve buraya gelene kadar da çok emek verdim yurt dışına çıksam tüm emeğim boşuna gidecek.Bilemiyorum gerçekten bir fikriniz varsa paylaşın lütfen... Farklı olarak bu sefer açık bir şekilde konuşmayı seçeceğim. Bu akşam biri eşliğinde, ikimizi tanıyan, senden ayrılıyorum çünkü böyle böyle...
Nişanlanmayı daha önce yapmıştım ama daha çok kudurdu o zaman... Numara değişikliği yapınca da daha kötü oldu kapıdan gitmedi bu sefer... Şuandaki işime ve buraya gelene kadar da çok emek verdim yurt dışına çıksam tüm emeğim boşuna gidecek.Bilemiyorum gerçekten bir fikriniz varsa paylaşın lütfen... Farklı olarak bu sefer açık bir şekilde konuşmayı seçeceğim. Bu akşam biri eşliğinde, ikimizi tanıyan, senden ayrılıyorum çünkü böyle böyle...
HimmmNişanlanmayı daha önce yapmıştım ama daha çok kudurdu o zaman... Numara değişikliği yapınca da daha kötü oldu kapıdan gitmedi bu sefer... Şuandaki işime ve buraya gelene kadar da çok emek verdim yurt dışına çıksam tüm emeğim boşuna gidecek.Bilemiyorum gerçekten bir fikriniz varsa paylaşın lütfen... Farklı olarak bu sefer açık bir şekilde konuşmayı seçeceğim. Bu akşam biri eşliğinde, ikimizi tanıyan, senden ayrılıyorum çünkü böyle böyle...
"O kadar emek verdim, bunu başarmalıyım" yazılanları okudukça bu konuda hangi yanlış düşüncelere sahip olduğumu neden bu kadar zorladığımı daha iyi anlayabiliyorum. Teşekkür ederim.
Kendinize yeni bir hayat kurarak nice kendi ayakları üzerinde duran bayanlar var. Bir ömür böyle bir adamla geçmez size zararı var ve telafi etmek için bir şey yapmıyor. Yurt dışında tanıdıklarınız ya da kendinize güveniniz varsa 1 dk bile düşünmeyin geleceğinizi kurtarın.Daha önce de ayrıldık, daha önce de rest çektim. 3 ay ayrı kaldık. Sonra ne oldu? Yine geldi kapılarda yattı.(gerçekten bekledi sabahlara kadar) İş çıkışlarımda eve kadar takip etti. Bir konuşalımlar, yalvarmalar daha neler... Benim asıl sorunum ayrılamamak bu adamdan zaten. Bu söylediğim saçma geliyor olabilir valla duysam bana da saçma gelir ama durum buO yüzden ne yapacağımı bilmiyorum derken, nasıl ayrılacağımı bilmiyorum doğru soru olacak aslında.
Himmmher yolu denemissin sanki baska ne yapilabilir ki konusacagim demissin ama konusmak ise yarar mi bu adama karsi pek sanmiyorum once konusarak ipleri koparmakla basla bakalim sonra butun kizlar burada istenmeyen sevgiliyi def etme yontemlerini yazarlar tahminim
İlk evliliğimde insanın para içinde nasıl mutsuz olabileceğini, kuş sütü eksik sofralarda,o yemeğin nasıl seni yiyip bitirdiğini yaşadım. Para peşinde değilim yani aşk peşindeyim evlilikte. Her zaman birbirini seven ve her şeye rağmen yanında olan... Belki umutsuz bir romantik olabilirim... İyi bir insan olmak hata belki, tekrar şans vermemek lazım insanlara. Haklısın biliyor musun? Kabullenemediğim şey bu "düzelmeyecek", bunu kabul etmeliyim artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?