Evlenmeyen sevgili, kumar, üstüne yakalanan mesajlar...

boşanmıs bır bayansınız yanı ıkıncı adımı daha dıkkatlı atmanız gerekmezmı...adam barız sızı kullanıyor....2 yılı onun borçlarını ödemekle gecmış.....şaka gıbısınız...nsıl ınanaıyorsunuz sevgısıne....ergen degılsınız aklınız alıyormu...yok para yok evlenemem felan...ustelık şans oyunları cabası...
yapmayın kendınıze yazık..zamanınıza gençliğinize yazık

Adamı komşular tanıyor. Anahtarımı unuttum dese çilingir açmaz mı kapıyı acaba? Yani baktım güzellikle olmuyor deneyeceğim bu yöntemi.

Kardesim bırak hayatına devam et yasını bilmm ikşnznde bna bi abla anlattı bnde sana anltym daha da yıpratma kendine esinle severek evlenmiş ailesi istememiş ama çünkü kumar oynuyomuş nese evlenince düzelir demiş nolmus sence adam bütün herseyını satmıs karısının altınlarını satmış kumar için hiç mutlu dil kadın merdiven siliyor surunuyolar kardeşim aklını basına topla yıne kendi anlattı adamın teki kumar borcu için satıyomus hergun baskasına Allah korusun n işin var hala Ona da Allah hidayet versin şu cuma hürmetine

neden boşandınız bunun gibi olaylar yaşadığınız için bu adamla evlenirseniz tekrar boşanacaksınız insan boşanacağını bile bile evlenir mi evlenmez mantıklı olun lütfen...

Ateşe atma kendini. Bir başkası anlatsaydi bu ilişkiyi sana neler yapmasını onerirdin.? Iliskine dışarıdan bakmayı dener misin? Ve lütfen kendine değer ver.

Adamı komşular tanıyor. Anahtarımı unuttum dese çilingir açmaz mı kapıyı acaba? Yani baktım güzellikle olmuyor deneyeceğim bu yöntemi.
bence sen bir kaç gün tatile çıkar bu sırada birilerini tut evi taşısınlar döndüğünde de bir şekilde kaç bence.

Boşanmış bir bayansiniz ve daha beter bir hata yapıyorsunuz. Hayatınızı mahvetmeye neden bu kadar meraklisiniz.Bir de evlenelim diyorsunuz. Uyanın lütfen uyanın.. Adam da bulmuş tabi birakir mi? Siz devam edin hayatınızı mahvetmeye. O da kendini bulunmaz hint kumaşı sansin.Hata sizde. Bir insanın görmemesi için kör olması lazim.

Zaten şu an yaşadığınız bir ev varki beraber yaşıyoruz diyorsunuz. E ne masrafı daha? Resmen bahane.
Çok tehlikeli bir kişi ile yanlış bir ilişki içerisindesiniz. Allah sonunuzu hayretsin. Bir de temkinli olmanız gerekirken daha önce de yuva yıkmak zorunda kalmışsınız bunun için tecrübeniz oluşmuş hayat üzerine ama bence ders almamışsınız. Başını bile bile yakan insanlara ben üzülmüyorum malesef. Ayrılmamanız için hiçbir sebep yok.

amaaan hem boşanmışsın daha önce hemde adam hayırsızın önden gideniyim diyor bağıra bağıra, ne diyim Allah akıl fikir versin size, sizin gibi bu kadar basit düşünenlere acımıyorum artık hakediyorsunuz

Aynı hataya ikinci kere düşmek kusura bakmayın ama aptallık.evlenmek için cabalamayin zaten Ondan da ayrilcaksiniz boşuna zahmete girip yorulmayin

Daha evlenmeden evliymis gibi sorunlarla bogusmak niye? Zaten daha once bosanmissin hala zorun ne ki anlamadim

Hayatının en güzel yaşları geçip gidiyor... Ve git gide gençleşmeyecegiz...

ya zaten adamla beraber yaşıyorsun
sonuçta karı koca hayatı yaşıyorsundur
adam evlensem ne evlenmesem ne diye düşünüyordur
adam ne diye evlensin

Başligi okuyunca size uzuldum sonra 6 yil cumlesini okuyunca dedim ki basina geleceklere simdiden merhaba demek bu. Bence bitsin daha iyi

bunun neresinde gelecek görüyorsun , az aç gözünü lütfen , sadece aşk bişiye yaramıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…