selamlar..bir arkadaşımın 5 ay sonra düğünü var.geçenlerde nişanlısıyla oturup konuşmuşlar ve nişanlısı da ondan 8 yaş büyük.(22-30)nişanlısı ona ondan önce yaşadığı her şeyi tüm gerçekleriyle anlatmış..oğlanın kızdan önce 15 tane sevgilisi olmuş(4'ü rus) bu sevgililerinin 2 siyle birer sene aynı evde yaşamış..2 sevgilisinden de bebek aldırmış..ama arkadaşımla tanışmadan önce her şeye tövbe etmiş 2 sene boyunca hiç sevgilisi olmamış ve kimseyle de bişey yaşamamış..
arkadaşım bunları duyunca çok üzülmüş şu an evlenip evlenmemek arası tereddütte.erkek değil mi hepsi yapıyo işte düşünüyo bi yandan da.siz bu duruma nası bakıyosunuz? sevgililerinizin/nişanlılarınızın/eşlerinizin sizden önce yaşadıklarını duyduğunuzda nası tepkiler verdiniz?sizce bunlar kabul edilebilir şeyler mi,erkektir yapar diyip geçmeli mi?
bence evet erkeklerin çoğu bu tarz şeyler yaşıyo ama pek çok erkeğe göre bunları çok abartı buldum ve midem bulandı..bunu arkadaşıma da söyledim ama sizin yorumlarınızı da merak ediyorum..
selamlar..bir arkadaşımın 5 ay sonra düğünü var.geçenlerde nişanlısıyla oturup konuşmuşlar ve nişanlısı da ondan 8 yaş büyük.(22-30)nişanlısı ona ondan önce yaşadığı her şeyi tüm gerçekleriyle anlatmış..oğlanın kızdan önce 15 tane sevgilisi olmuş(4'ü rus# bu sevgililerinin 2 siyle birer sene aynı evde yaşamış..2 sevgilisinden de bebek aldırmış..ama arkadaşımla tanışmadan önce her şeye tövbe etmiş 2 sene boyunca hiç sevgilisi olmamış ve kimseyle de bişey yaşamamış..
arkadaşım bunları duyunca çok üzülmüş şu an evlenip evlenmemek arası tereddütte.erkek değil mi hepsi yapıyo işte düşünüyo bi yandan da.siz bu duruma nası bakıyosunuz? sevgililerinizin/nişanlılarınızın/eşlerinizin sizden önce yaşadıklarını duyduğunuzda nası tepkiler verdiniz?sizce bunlar kabul edilebilir şeyler mi,erkektir yapar diyip geçmeli mi?
bence evet erkeklerin çoğu bu tarz şeyler yaşıyo ama pek çok erkeğe göre bunları çok abartı buldum ve midem bulandı..bunu arkadaşıma da söyledim ama sizin yorumlarınızı da merak ediyorum..
kadın erkek ayrımcılığı beni öldürüyo
bi kadın bu erkeğin yaptıklarını yapsa ahlaksızın önde gideni ilan edilir
hiç kimse de kendine eş olarak istemez
ama erkeklere gelince bu zamanda bunu yapmayan erkek mi var nolucak canım diyen zihniyeti anlamıyorum
şu çifte standarttan vazgeçin artık ya
bak şimdi ayrımcılık oldu bu işte korunmayı neden erkek akıl etmeli sence, ihtiyaç için yatan bir kadında cebinde koruyucusunu taşımalı hamilelik kadını daha çok etkiler hem fiziki hem duygusal bence böyle ilişkilerde kadın daha duyarlı olmalıdır korunmada.
Ben sadece erkek korunsun demedim ki ama bir zahmet iki taraf da önlemini alsın o zaman o kadar mı gözü dönüyor bu insanların o anda ben bunu anlamıyorum .Ayrıca yine neden kadın daha duyarlı olmalı madem sadece erkeğe yıkılmaması gerek erkek de bir o kadar duyarlı olmalı sırf kendi hamile kalıp , o bebeği taşımayacağı için kadına daha çok görev düşüyor demek gene erkeği yücelten gene ona sorumluluk yüklemeyen gene erkektir ne yapsa mübahtır mantığının ürünü değil mi? Hayır erkekleri neden bu kadar savunuyorsunuz ben de bunu anlamıyorum sizin yerinizde başka bir erkek olsa çoktan yerden yere vurmuştur burda kadınları ama yok biz illa kraldan çok kralcı olacağız sanki madalya veriyorlar erkekleri savununca bu nasıl bir mantıktır yahu. Yok arkadaş biz ne kadar konuşsak da boş erkeklerin sırtı temiz bir yüzyıl daha yere gelmez başta onları aklayan kadınlarımız olduğu sürece keyiflerine baksınlar. Sonra biz mi aldatıldık ,dayak mı yedik , değer mi görmedik olsun varsın erkek ırkı yüce tahtından olmasın her şey müstehak bize.
Bu devirde hiç cinsel ilişkisi olmamış erkek zaten ya aşırı çirkindir ya da gaydir.En kötüleri bile genel eve gidiyor.Ki geneleve giden erkektense sevgilisiyle bir şeyler yaşayan erkeği zaten tercih ederim.
Ama asla-asla 1 de değil 2 kere çocuk aldırmış adamla evlenmezdim.Bu adam beraber olduğu kadını hiç düşünmüyor sadece anlık zevkine bakıyor.Ne demek iki kere çocuk aldırmak ya.Karşısındaki kadına saygısı yok o kadının psikolojisini,geleceğini hiç düşünmüyor.
almor klavyene sağlık
erkek yapar ama düşünmez..kadın yapıyorsa korunmak da dahil herşeyi düşünmek durumundadır..erkeğe noluyor ki? bak deneyim sahibi oluyormuş..ama kadın için hamile kalmak da dahil çok daha büyük riskler var.. o yüzden kadın düşünecek..düşünemiyorsa da katlanacak.
Hayır bunları savunanlar erkekler olsa anlarım kendi hemcinslerini ve yaptıklarını savunuyorlar derim ama biz kadınlara noluyor da bu kadar erkekleri göklere çıkarıyoruz karşılığında ne alıyoruz çok merak ediyorum. Bu zihniyetin sonucunda aldatılan, değer görmeyen, ezilen, hakarete dayağa maruz kalan gene biz savunan gene biz. Kendi erkek çocuklarımıza filan da bunları aşılıyoruz ama bilmiyoruz ki aynı şeyleri bir başka bu zihniyete sahip insanlar da kendi oğullarına, erkek yeğenlerine ne biliyim torunlarına aşılıyorlar onlar da yine gelip bizim kızlarımızı, kız kardeşlerimizi bulmayacak mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?