evlenmeyi düşündüğün erkeğin sizden önce kızlarla yaşadıkları..

Ama hamile bıraktıkları olmuş..bilemedimm :44:

kınamıyorum bu biraz göreceli, bi durum ama ben herhalde kabul etmezdim yada düğünü ertelerdim emin olabilmek için

ilerde evlendiklerinde arkadasınız hamıle kalsa o bebegidemi istemıcek acaba. gecmıste kız arkadaslaerından 1 degıl 2 bebek aldırdıklarından bahsediyoruz... bukadar gunahkar biri olamaz herhalde benim sevdigim adam.. merhametli ıylıksever anlayıslı olmalı.

bayada sevgılılerı olmuss.. kıyaslama yapmayacagı ne mechul? eskisi böleydi sen bölesin gibi.. bence baya capkın birine benzıor ..hem erkeklerede guvenılmez ..

ben sevsemde mantık agır basardı benım ıcın.. evlenirken kafamı kurcalayan huzursuz seyler varsa o ilişkiyi gozden gecirirdim.

Son düzenleme:
böyle bir konunun açılması iyi olmuş öncelikle bende dün tam aynı şeyi sorguladım hemen buraya yazim...dün sabah aklıma geldi benimki acaba benden önce birini öptümü sarıldımı diye sonra meşguldüm akşam sordum ben herşeyini biliyorum onun uzak akraba olduğumuz için sonra iş çıkışı sordum ama güveniyordum ama kesin öpmemiştir sarılmamıştım çünkü inanın öyle bi insan değil zor ama inanması bu devirde gerçekten adam gibi adam benide alnımdan öper neyse oda direk söylemedi niye böyle bşy soruyorsun snn amacın ne yapmaya çalışıyorsun evet desem nolucak hyr desem ne değişicek dedi neyse lafı dolandırdı bende o benim güvendiğim bildiğim insan böyle bşy mi yaptı dedim başımdan aşağı kaynar sular döküldü o kdr kötü bşy değil ama öyle bşy bekleyeceğim ve benimde hassas olduğum konu bunlar benim için neyse uzatmim sonuç hyr lisede bi kız yanagından öpmüş ve yalan söylemez bana ben sana bitanem cnm diyorsam içimden gelerek söylüyorum yapmadım dedi ve benim ilk sevgilim ve eşim olucak inş
bende söyle bi yorum yapim yapı meselasi arkadaşın bilicek bu işi ben olsam çok hassasım bu konuda kabul etmezdim ama arkadaşın yok benden önceymiş bitmi artık ben varım diyebiliyorsa bundan sonrası beni ilgilendirir ve aklımda hiçbşy kalmıcak o kızlar ilerde bizi rahatsız eder diye düşünmezse evlensin ama kendi bileceği bşy

Son düzenleme:

Merhabalar, benim eşimde aynen böyleydi her ne kadar içime sinmesede seviyorum dedim ayrılmadım ve evlendim şimdi 8 senelik evliyim birebir yattığını görmedim ama bir kaç kez sanalda kadınlarla konuşurken yakaladım onu. ve ayrılalım dediğim ilk fırsatta öfkeyle ''iyi 0 zaman sen git kur hayatını ben de rüzgara kapılırım # Başka kadınlarla sevişirim#''
diyor. Zina için töve et dediğimde karşılığında sen ne vereceksin beni terkedersen nolacak peki? senden sonra kimsede evlenmez benimle ben başka biri ile yatamayacak mıyım? Diyece3k kadarda kalitesiz... Bir laf vardır ya fahişeyi tövbe tutmaz diye aynen o hesap. düşünün bana yeminler etmişti

Son düzenleme:
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/599333-aldatildim-yapacagimi-bilemiyorum-bosanamiyorumda.html

Bu konuyu okumanız kafi olur sanıyorum

Sizin konunuzun akıbeti niteliğinde adeta

sayı bu kadar yüksek olmasa benden öncesi beni ilgilendirmez diyesim gelirdi ama rakam ve yaşadıklarına bakınca karı kız düşkünlüğü epey üst seviyede gibime geldi...umarım pişman olmaz arkadaşınız

Cok haklisin simon
Ondan sonra da kadin erkek esit diye kimse maval okumasin mumkunse :)

Hic de esit degil ,
boyle erkekleri kabul edenlerden hemcinslerim olarak utaniyorum ben !

Neden mi?
Cunku onlarin da ogullari olacak ve o baba ergenliginde oglunu nasil egitecek acaba?
Bir de kizlari oldugunu dusunelim
Kizinin erkek arkadasiyla konusmasina izin vermeyecek,
ama ote yandan ogluna kizlar nasil aga dusurulur dersi verecek!

Lutfen ya boyle pislikleri ne kendinize es yapin ne de cocuklariniza baba yapin...

Hos gerci kadinlarimizin yuzde 85 i erkeklerin bunu yapmasini normal karsiliyorken kime ne anlatiyorsam!!!

Son düzenleme:
Ya arkadaşlar bebek falan kötü de benden önce kimseyle birlikte olmadı bir erkek için bunun doğruluğu mümkün değil, kandırmayın kendinizi adam sizi üzmemek için öyle diyor tabii sizde inanır görünün mutluluk bozulmasın ama buralarada benim eşim yapmamıştır ilk bendim falan çocukça.

Önceki ilişkileri beni ilgilendirmez, bir şeylere doymuş erkek her zaman daha iyidir diye düşünürüm. 30 yaşında bir erkeğinde 15 kişiyle ilişkisi olması normal bir ortalama zaten.

Ama... O bebek aldırma olayını kaldıramazdım herhalde, hem de 2 kere. bu kadar mı salak diye düşünürdüm karşımdaki insan.. korunmayı düşünmemiş mi, nasıl bir rahatlık.. Sorumsuzluğa girer bu, ve zamanında birlikte olduğu kadını düşünmeyen erkek, anlık zevkler için korunmaktan aciz bir erkekten de bana ideal koca olmaz diye düşünüp ayrılırdım.

Geçmiş geçmişte kalmıştır fazla sorgulamam ama bunun da boyutu ve kabul edilebilirliği vardır...ayrıca yaşadıkları midemi kaldırmazdı benim..

tam evliliğe az bir süre kala bunları dile getirmesi beni işgillendirdi açıkçası..

hadi 15 kızla çıkması falan neyse de 2 tane bebek olayı var ortada..ihtiyaçsa korunma diye de birşey var..sen ihtiyacını gider olan masum bebeklere olsun..iki bebeğin günahına giren bir adamla bırak evlenmeyi normal arkadaşlık bile yapmam ben.o kadar uzun boylu değil.

ayrıca evlilik öncesi ilişki yaşamayan adamlar patlamıyor sanırım değil mi? ben bunu da anlamıyorum.erkek ne kadar deneyimliyse o kadar iyi mi yani? çok garip..

Ben sadece erkek korunsun demedim ki ama bir zahmet iki taraf da önlemini alsın o zaman o kadar mı gözü dönüyor bu insanların o anda ben bunu anlamıyorum .Ayrıca yine neden kadın daha duyarlı olmalı madem sadece erkeğe yıkılmaması gerek erkek de bir o kadar duyarlı olmalı sırf kendi hamile kalıp , o bebeği taşımayacağı için kadına daha çok görev düşüyor demek gene erkeği yücelten gene ona sorumluluk yüklemeyen gene erkektir ne yapsa mübahtır mantığının ürünü değil mi? Hayır erkekleri neden bu kadar savunuyorsunuz ben de bunu anlamıyorum sizin yerinizde başka bir erkek olsa çoktan yerden yere vurmuştur burda kadınları ama yok biz illa kraldan çok kralcı olacağız sanki madalya veriyorlar erkekleri savununca bu nasıl bir mantıktır yahu. Yok arkadaş biz ne kadar konuşsak da boş erkeklerin sırtı temiz bir yüzyıl daha yere gelmez başta onları aklayan kadınlarımız olduğu sürece keyiflerine baksınlar. Sonra biz mi aldatıldık ,dayak mı yedik , değer mi görmedik olsun varsın erkek ırkı yüce tahtından olmasın her şey müstehak bize.

Ciddi ciddi cevap yazacaktım ama konuyu lovely_x in açtığını örünce vazgeçtim.Her konusu ayrı hikaye

almor klavyene sağlık

erkek yapar ama düşünmez..kadın yapıyorsa korunmak da dahil herşeyi düşünmek durumundadır..erkeğe noluyor ki? bak deneyim sahibi oluyormuş..ama kadın için hamile kalmak da dahil çok daha büyük riskler var.. o yüzden kadın düşünecek..düşünemiyorsa da katlanacak.

Son düzenleme:

Hiç de değil bence öyle olmaması gerek.

bana göre de adamın 3. evliliği olacak hepsi bu ...tabi sonuncu resmi diğerlerinde imza eksik...kabul edilebilirliği buna göre değerlendiririm şahsen.

Hayır bunları savunanlar erkekler olsa anlarım kendi hemcinslerini ve yaptıklarını savunuyorlar derim ama biz kadınlara noluyor da bu kadar erkekleri göklere çıkarıyoruz karşılığında ne alıyoruz çok merak ediyorum. Bu zihniyetin sonucunda aldatılan, değer görmeyen, ezilen, hakarete dayağa maruz kalan gene biz savunan gene biz. Kendi erkek çocuklarımıza filan da bunları aşılıyoruz ama bilmiyoruz ki aynı şeyleri bir başka bu zihniyete sahip insanlar da kendi oğullarına, erkek yeğenlerine ne biliyim torunlarına aşılıyorlar onlar da yine gelip bizim kızlarımızı, kız kardeşlerimizi bulmayacak mı ?

Bu kadar aktif hayatı olan bir adamın evlendikten sonra sadık kalması zor gibime geliyor..
Malum her evlilik zamanla ilk heyecanını kaybediyor
Zamanla daha sakin daha dingin bir sevgiyle aşkla yola devam ediyorsunuz.
Zamanla hareketli günlerini arayabileceğini düşünüyorum açıkçası..

bu soruları sormayı çoktan bıraktım ben..ama şunu bilirim erkeklerin böyle üstün ırk olmasınn sebebi yine biz kadınlarız..

biliyorsun iki tane oğlum var,bana herşeyde yardım ederler.bir yakınım diyor ki;canım erkek çocuğuna iş yaptırılır mı,maazallah başka türlü yetişirler..eline mi yapışr onları da sen yapıversen.bırak erkek gibi yetişsin diyor..düşün..bak bunu diyen bir kadın.hem de okumuş,eğitimli bir kadın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…