evlenmeyi düşündüğün erkeğin sizden önce kızlarla yaşadıkları..

iş yerinde hamile iki arkadaşım var bunlardan biri geçen dedi ki eşimden greyfurt suyu istedim sıkmadı, bizde ayıpladık biraz çünkü arkadaş eşinin donlarına kadar ütüleyen hala balkon yıkayan perde takan yani mızmızlık yapmayan bi hamile, alt tarafı bi meyve suyu, diğer hamile arkadaşım dedi ki sen öyle alıştırmışsın çocuk olunca hiç yardım etmicek, etmesin ben öyle seviyorum diyo, bizde dedik ki o zaman yapmıyo diye sızlanma, ay bide bebek gibi konuşma çabasında olan bi arkadaş bu iyice gıcık oluyo, babamdanda öyle görmedim iş yapmazdı diyo anne babası ayrı dilimin ucuna "o yüzden annen babanı çekmemişte boşamamış" demek geldide bel altı olur diye demedim

İnşallah sizin gibi annelerimizin sayısı artar ne diyelim başka. Sanki evi topladı, iki kirli tabağını kaldırdı diye hormonları bozulacak mazallah erkeklik vasıflarını kaybedecek erkek çocuklarımız. Erkek gibi yetişmek nedir ki küfür etmek, kaba davranışlar sergilemek, etrafı pisletmek , silah kullanmak, her önüne gelen kadınla birlikte olmak kısacası pis, dağınık,ahlaksız, vicdansız, merhametsiz olmak mıdır bu mudur erkekliğin gerektirdikleri?

Ooo bu tipler erkekleri nimet olduklarına inandırıyor zaten arkadaşım .
Bu kendine yetebilen insan yetiştirmektir aslında.
Benim oğlum da görevlerini yerine getirmekle mükellef yaşına göre.
Ben yokkende kendini idare etsin, yaşasın.
Sorumluluk sahibi olsun.
Anne olarak vazifemdir onu hayata hazırlamak.

Sukut ikrardan gelir canım:)))

Ya birakin Allah askina kizlar kime ne anlatiyoruz ?
kadin kadinin kurdu diye bosuna dememisler ...

bu tur durumlarda erkegi yuceltenler, evlilik oncesi iliski yasayan kiza damgayi da en basta yapistiranlardir

ha kimse kimseyi kandirmiyor, evlendigimizde ben kendimin ne kadar bakire oldugumu biliyorsam , esimin de bakir oldugunu adim gibi biliyorum
zira 7 yil flortten sonra evlendik

Size gore onemsiz gelebilir de bizler genis capli dusunuyoruz ,
bunun coluk cocuk yetistirme, insan egitme boyutu var .
ne oldu gercekler soylenince caniniz mi yandi?

Kadinin hamile kalmasinin sucu bile kadina yuklenmis ...
O zaman siki durun!
9 Yillik evliyim esim korunuyor!
Bu gune kadar ne bir ilac ictim ne de bir igne oldum,
spirali saymiyorum bile
ve bunu isteyen esim ,
vucuduna yabanci maddelerin girmesini , hormon dengenin bozulmasini istemiyorum diyor

Hadi buyrun burdan yakin bakalim :))

Eşinizi takdir ettim.Fakat nesli tükeniyor böyle adamların, korumaya alınmaları lazım.

Altına imzamı atarım...
Her bir kelimesine, harfine , noktasına virgülüne katılıyoruuuum
ayrıca 12 yıllık evliyim durum aynı.
O sorumluluk eşime ait.

Eşinizi takdir ettim.Fakat nesli tükeniyor böyle adamların, korumaya alınmaları lazım.

Kv ve kprime her zaman Allah razi olsun derim
2 ogullari var ikisini de oyle yetistirmisler

Nesli tukenmiyor aslinda
erkegi yuceltenler tuketmeye ugrasiyorlar,
fakat Allahin izniyle bizim gibi kadinlar varoldugu surece devam edecek
cunku benim de bir oglum bir kizim var ...

Son düzenleme:
kendi adıma,bir erkeğin geçmişini ve yaşadıklarını sorgularsam ,,aynı şeyi sorgulayan erkekten farklı olmam.kendime ters düşerim. çünkü ben bir kadınında geçmişindeki beraberliklerinin sorgulanmasına karşıyım.
o yüzden sizle olan beraberliğinden sonraki yaptıklarına bakın derim ben..
geçmişi sorgulamayın. çünkü erkeklerin yaptıklarının aynısını yaparsak onlardan farkımız kalmaz.

Hakikaten ya. Neden hep kadınlar ilaç içiyor, spiral takıyor? Gebe kalmamak için akla karayı seçiyor?

Beyler hiç keyfini bozmasın, kadın ömür boyu korunmak için uğraşsın.

Ben de eşimden korunmasını isteyeceğim bundan sonra. Bize yazık değil mi?

zaten seven bi erkek korunmayı tercih eder, bu şu demek değil: kadının korunmasını isteyen erkek karısını sevmiyo, tabiki öyle değil ama bencillik var diyebiliriz, eşim benden hap içmemi falan beklemedi,hapı her gün içiyo kadınlar, birlikte olsada olmasada her gün içmek zorunda, içilen tek bi ağrı kesicinin bile yan etkileri varken her gün içilen bi ilacı masum ilan etmek bana mantıklı gelmiyo, bazı kadınlar vay göğüs kanserini önlüyo vay şu vay bu diyolar, inanmıyorum, ilaç sektörü en büyük yalanların döndüğü sektördür tabiki tüketimi pompalıcak

Bu nedir ayol ?

Adam secere mi tutmuş ?
Şart mıymış ilişki dökümünü vermek ?

İnsan bazı ilişkilerim oldu,birtakım hatalar yaptım der geçer.
Oldu olacak kaçar kez beraber olduğunu da söyleseymiş.

balık baştan kokar...
ön yargılı davranmayı sevmem ama bu adamın yaptıkları bana başka bi seçenek bırakmıyo

Canım evlenmeden bir ilişki yaşamamayı neden önemsiyorsunuz ki kadın da erkek de evlenmeden önce ilişki yaşayabilir, bu duygusal yönden de olabilir, cinsellik açısından da olabilir önemli olan evlenmeye karar verip evlendikten sonra başkaları olmasın onursuzluk geçmişte yaşadıkların değil evlendikten sonra yaşanılan ihanetlerdir. Kadının hamileliği kadına değil her ikisinide yüklenmeli yani erkek ne kadar korunmayı düşünmeliyse kadın da o kadar düşünmeli. Hadi bir öküz çıktı karşına korunmayı düşünemeyecek kadar aç eh ne yapayım düşüneydi diyemezsin eğer bebek istemiyorsan, bu arada ben de 14 yıllık evliyim ben de hiç kendim korunmadım, ne var ki bunda biz eşimle buna ortak karar vermiştik yani bunu ben eşimin asaletine bağlamıyorum ortak karar verildi ve uygulandı.

Cudana,kitty ve kadesa idolümsünüz

Sadece anne- eş- evlat olmanın dışında bireyiz, farkındayız...
Sende , bende ve daha bir çok kadın.
Ve birey yetiştirme çabasındayız.
Bu sıfatların arasına sıkışmak değil doğru yaşama, doğru insan olma çabasındayız:))

Ne güzel bu farkındalığı yakalayanlara. Çok az insan var artık gerçekten doğrularla yaşamaya çalışan,yaşayan..

Ne güzel bu farkındalığı yakalayanlara. Çok az insan var artık gerçekten doğrularla yaşamaya çalışan,yaşayan..

Olsun arkadaşım 1 her zaman 0 dan büyüktür.
Sağlam ve doğruyu yanlışı net ayıran bir nesil geliyor arkadan
Gelecekten umutlu olmaktan başka çare var mı?
Kendi doğrularımızı aktarabilirsek, kendi doğrularını bulmalarına müsade edersek onlarda kendi yollarını bulacaklardır.

canım biz de diyoruz ki erkekler ilişki yaşayınca farklı kadınlar ilişki yaşayınca farklı muamele görüyo
burdaki durumu siz kabul edersiniz başkaları kabul etmez
herkesin kendince kriterleri var ama neden bunu erkek yapınca normal kadın yapınca farklı görülüyo onu anlamıyorum
korunmaya gelince bi birliktelik yaşanacaksa birbirlerine sorsunlar tedbirli misin diye birinden biri yapmalı bunu sonra hamile kalıp bebek aldırmak daha mı iyi

size soruyorum lütfen samimi cevap verin
gelin adayınız konu sahibinin nişanlısın kadın versiyonu diyelim
gelininizin daha önce iki tane çocuk aldırdığını sürekli başkalarıyla aynı evi paylaşan biri olduğunu aktif bi cinsel hayatı olduğunu tek gecelik ilişkiler yaşadığını öğrenseniz o kızı gelin olarak ister miydiniz ya da oğlunuz kabul eder miydi
hiç sanmıyorum edeceğinizi
burada kaç kişiyle çıkmış çıkmamış o önemli değil ama yaşadığı hayat tarzı önemli ve herkes kabul etmek istemeyebilir
gelecekle ilgili ipuçları verebilir bu tarz durumlar

ayrıca adam kendisi anlatmış bu durumları o zaman hiç anlatmasaydı nişanlıyken önceden anlatsaydı bilseydi kız ona göre karar verirdi
neden nişanlandıktan sonra bunları anlatıyo anlamıyorum kız artık ayrılamaz nasılsa diye düşünüyo olabilir mi acaba
mesela ben geçmişi sorgulamam bana da sorulmasını sevmem ama adam kendi durup dururken anlatmış bunları
napsın yani kız hiç umursamasın mı bu durumu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…