bu soruları sormayı çoktan bıraktım ben..ama şunu bilirim erkeklerin böyle üstün ırk olmasınn sebebi yine biz kadınlarız..
biliyorsun iki tane oğlum var,bana herşeyde yardım ederler.bir yakınım diyor ki;canım erkek çocuğuna iş yaptırılır mı,maazallah başka türlü yetişirler..eline mi yapışr onları da sen yapıversen.bırak erkek gibi yetişsin diyor..düşün..bak bunu diyen bir kadın.hem de okumuş,eğitimli bir kadın.
bu soruları sormayı çoktan bıraktım ben..ama şunu bilirim erkeklerin böyle üstün ırk olmasınn sebebi yine biz kadınlarız..
biliyorsun iki tane oğlum var,bana herşeyde yardım ederler.bir yakınım diyor ki;canım erkek çocuğuna iş yaptırılır mı,maazallah başka türlü yetişirler..eline mi yapışr onları da sen yapıversen.bırak erkek gibi yetişsin diyor..düşün..bak bunu diyen bir kadın.hem de okumuş,eğitimli bir kadın.
iş yerinde hamile iki arkadaşım var bunlardan biri geçen dedi ki eşimden greyfurt suyu istedim sıkmadı, bizde ayıpladık biraz çünkü arkadaş eşinin donlarına kadar ütüleyen hala balkon yıkayan perde takan yani mızmızlık yapmayan bi hamile, alt tarafı bi meyve suyu, diğer hamile arkadaşım dedi ki sen öyle alıştırmışsın çocuk olunca hiç yardım etmicek, etmesin ben öyle seviyorum diyo, bizde dedik ki o zaman yapmıyo diye sızlanma, ay bide bebek gibi konuşma çabasında olan bi arkadaş bu iyice gıcık oluyo, babamdanda öyle görmedim iş yapmazdı diyo anne babası ayrı dilimin ucuna "o yüzden annen babanı çekmemişte boşamamış" demek geldide bel altı olur diye demedim
Sukut ikrardan gelir canım:)))
Ya birakin Allah askina kizlar kime ne anlatiyoruz ?
kadin kadinin kurdu diye bosuna dememisler ...
bu tur durumlarda erkegi yuceltenler, evlilik oncesi iliski yasayan kiza damgayi da en basta yapistiranlardir
ha kimse kimseyi kandirmiyor, evlendigimizde ben kendimin ne kadar bakire oldugumu biliyorsam , esimin de bakir oldugunu adim gibi biliyorum
zira 7 yil flortten sonra evlendik
Size gore onemsiz gelebilir de bizler genis capli dusunuyoruz ,
bunun coluk cocuk yetistirme, insan egitme boyutu var .
ne oldu gercekler soylenince caniniz mi yandi?
Kadinin hamile kalmasinin sucu bile kadina yuklenmis ...
O zaman siki durun!
9 Yillik evliyim esim korunuyor!
Bu gune kadar ne bir ilac ictim ne de bir igne oldum,
spirali saymiyorum bile
ve bunu isteyen esim ,
vucuduna yabanci maddelerin girmesini , hormon dengenin bozulmasini istemiyorum diyor
Hadi buyrun burdan yakin bakalim :))
bu tur durumlarda erkegi yuceltenler, evlilik oncesi iliski yasayan kiza damgayi da en basta yapistiranlardir
ha kimse kimseyi kandirmiyor, evlendigimizde ben kendimin ne kadar bakire oldugumu biliyorsam , esimin de bakir oldugunu adim gibi biliyorum
O zaman siki durun!
spirali saymiyorum bile
ve bunu isteyen esim ,
vucuduna yabanci maddelerin girmesini , hormon dengenin bozulmasini istemiyorum diyor
Eşinizi takdir ettim.Fakat nesli tükeniyor böyle adamların, korumaya alınmaları lazım.
O zaman siki durun!
spirali saymiyorum bile
ve bunu isteyen esim ,
selamlar..bir arkadaşımın 5 ay sonra düğünü var.geçenlerde nişanlısıyla oturup konuşmuşlar ve nişanlısı da ondan 8 yaş büyük.(22-30)nişanlısı ona ondan önce yaşadığı her şeyi tüm gerçekleriyle anlatmış..oğlanın kızdan önce 15 tane sevgilisi olmuş(4'ü rus) bu sevgililerinin 2 siyle birer sene aynı evde yaşamış..2 sevgilisinden de bebek aldırmış..ama arkadaşımla tanışmadan önce her şeye tövbe etmiş 2 sene boyunca hiç sevgilisi olmamış ve kimseyle de bişey yaşamamış..
.
Canım evlenmeden bir ilişki yaşamamayı neden önemsiyorsunuz ki kadın da erkek de evlenmeden önce ilişki yaşayabilir, bu duygusal yönden de olabilir, cinsellik açısından da olabilir önemli olan evlenmeye karar verip evlendikten sonra başkaları olmasın onursuzluk geçmişte yaşadıkların değil evlendikten sonra yaşanılan ihanetlerdir. Kadının hamileliği kadına değil her ikisinide yüklenmeli yani erkek ne kadar korunmayı düşünmeliyse kadın da o kadar düşünmeli. Hadi bir öküz çıktı karşına korunmayı düşünemeyecek kadar aç eh ne yapayım düşüneydi diyemezsin eğer bebek istemiyorsan, bu arada ben de 14 yıllık evliyim ben de hiç kendim korunmadım, ne var ki bunda biz eşimle buna ortak karar vermiştik yani bunu ben eşimin asaletine bağlamıyorum ortak karar verildi ve uygulandı.Ya birakin Allah askina kizlar kime ne anlatiyoruz ?
O zaman siki durun!
spirali saymiyorum bile
ve bunu isteyen esim ,
Cudana,kitty ve kadesa idolümsünüz
Sadece anne- eş- evlat olmanın dışında bireyiz, farkındayız...
Sende , bende ve daha bir çok kadın.
Ve birey yetiştirme çabasındayız.
Bu sıfatların arasına sıkışmak değil doğru yaşama, doğru insan olma çabasındayız:))
Ne güzel bu farkındalığı yakalayanlara. Çok az insan var artık gerçekten doğrularla yaşamaya çalışan,yaşayan..
Canım evlenmeden bir ilişki yaşamamayı neden önemsiyorsunuz ki kadın da erkek de evlenmeden önce ilişki yaşayabilir, bu duygusal yönden de olabilir, cinsellik açısından da olabilir önemli olan evlenmeye karar verip evlendikten sonra başkaları olmasın onursuzluk geçmişte yaşadıkların değil evlendikten sonra yaşanılan ihanetlerdir. Kadının hamileliği kadına değil her ikisinide yüklenmeli yani erkek ne kadar korunmayı düşünmeliyse kadın da o kadar düşünmeli. Hadi bir öküz çıktı karşına korunmayı düşünemeyecek kadar aç eh ne yapayım düşüneydi diyemezsin eğer bebek istemiyorsan, bu arada ben de 14 yıllık evliyim ben de hiç kendim korunmadım, ne var ki bunda biz eşimle buna ortak karar vermiştik yani bunu ben eşimin asaletine bağlamıyorum ortak karar verildi ve uygulandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?