Yaşlarınız nedir?Kendisinin evi var, ailesi askerden önce almış evlendiğinde oturması için. Kira sorunumuz olmayacak, arabasıda var, benimde arabam var.. Onunda geliri 1.250 şu an. Benim maaşımla topladığımız zaman çok çok rahat geçiniriz.. Bende toplam miktara bakıyorum, ama ilerde onun acısından sorun olabilir mi acaba kompleks yapar mı içten içe uzulur mu diye dusunup duruyorum..
Şimdi burada, "evet, ileride çok sorun olur" deseler, ona göre bir karar mi vereceksiniz?
Yani sizin evliliğinizi gerçekten iş hayatınızdaki statünüz mü belirleyecek?
Ömrü billah o işte çalışmayacak, bunu az çok biliyorsunuzdur.
Yükseldiği de olur, düştüğü de.
Zam aldığı da olur, işten çıkarıldığı da.
Önemli olan bu olan biten mi, yoksa tüm bunlar olurken sizin/birbirinizin onun ne kadar yanında olduğunuz mu?
Ben üniversite mezunuyum eşim lise mezunu. Ama bu hiçbir zaman aramızda problem olmadı. Ben işsizim eşim ise çok büyük şirkette müdür.
Yooo daha önce de benim işim daha iyiydi eşim daha düşük konumdaydı yine sorun olmadı. Ki o zaman yeni evliydik ve bir sürü borcumuz vardı. Dert edip etmemek sevmek ve değer vermekle alakalı ha bir de kişilikle.İşte böyle olunca sorun olmuyor. Ben arkadaşa bunu demek istedim.
Market şefi değil. Yakışıklı market şefi :))))Kızlar merhaba. Hatırlarsınız benim yakışıklı market şefiyle bir ilişkiye başlamıştık.. Şu an herşey yolunda.
Ailelerimiz tanıştı.. Bir sorun çıkmadı, onun ailesi benim avukat olmamı biraz sorun etmişti, gelirim ondan fazla olduğu için, ama son kararı oğullarına bıraktılar, sorun çözüldü, aramızda iyi ailesiyle, onunda benim ailemle..
Ben maddi durumun sorun olucagını dusunmuyorum, benim ondan fazla kazanıyor olmam aramızda ciddi bir sıkıntı yaratmaz diyorum ama çevremden ya da burdan okuduklarım biraz kafamı karıştırdı..
Sizce benim gelirimin ondan fazla olması problem olur mu ?
Kendisi lise mezunu, bildiginiz gibi market şefi.. Benim icin şu an problem degil amaaaa acaba ilerde sorunlar cıkar mı acaba ? Beni neler bekliyor olabilir ?
Belki daha iyi bir yere geçer, belki kendi yerini açar belli olmuyor ki bu işler. Maaş olayı sabit değil k ilerde o daha fazla kazanır belki de. Siz sorun etmiyorsanız bir şey olmaz.Var, ama şu an şef, müdür olma imkanı var bir süre sonra tabi. Ama 500 tl kadar artıyor maaşı..
maaşı çok azmış.Kendisinin evi var, ailesi askerden önce almış evlendiğinde oturması için. Kira sorunumuz olmayacak, arabasıda var, benimde arabam var.. Onunda geliri 1.250 şu an. Benim maaşımla topladığımız zaman çok çok rahat geçiniriz.. Bende toplam miktara bakıyorum, ama ilerde onun acısından sorun olabilir mi acaba kompleks yapar mı içten içe uzulur mu diye dusunup duruyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?