Evler niye bu kadar pahali:(((

ben istanbuldayım bizde ev almak istiyoruz ama bu fiyatlarla istanbulda ev almam imkansız.o yuzden şehir dısından almayı dusunuyoruz.yatırım amaçlı..
bizim mahallede de bir insaat bitmeden diğeri baslıyor.anlamadım gitti bu işi..biten binalarada bakıyorum hep boş çok pahalı oldugu için satılmıyor.
Kendiniz oturmayacak misiniz

Valla bende ev baktim bi kac kere hala bakiyorum.. eger icime ve cebime sinen bi ev olaursa bi nebzede olsun esyayi gozardi ediyorum. Ya 1 odasi filan. Yoksa zor cnku isterizki genis evler ama fiyatlar metrakreyle artiyor
Ewet eski yapılı evlerın m2 büyük şimdiki ler 70 80m2

Kendiniz oturmayacak misiniz
yok canım işimiz istanbulda.bursa taraflarında almayı dusunuyoruz kiraya veririz hiç degilse elimizde bir mulk olur.
gerçi 1 sene daha bekleyeceğiz fiyatlar dusmeyip daha da artarsa planımız bu
istanbulda ev almak hayal oldu artık

yok canım işimiz istanbulda.bursa taraflarında almayı dusunuyoruz kiraya veririz hiç degilse elimizde bir mulk olur.
gerçi 1 sene daha bekleyeceğiz fiyatlar dusmeyip daha da artarsa planımız bu
istanbulda ev almak hayal oldu artık
Aynen cnm şimdi herkes yatırımlk alıyo alıyo satiyorlar kiraya kendi kiraya ordaki parayi da oturduğu ewe yada ew onunsa oda ona kar

Ev yokken neden eşya aldınız ki?
Bu kadar gereksiz masraf yapılır mı?
Ben olsam kanepede yatarım ama kayınvalidemden de ayrılırım. Yatak çok büyük demişsiniz ya.
Artık eskisi gibi büyük değil ki evler.

Ev yokken neden eşya aldınız ki?
Bu kadar gereksiz masraf yapılır mı?
Ben olsam kanepede yatarım ama kayınvalidemden de ayrılırım. Yatak çok büyük demişsiniz ya.
Artık eskisi gibi büyük değil ki evler.
Ewet haklısın biz ewe çıkarsak ödeyemyiz diye aldik

Esenkente bakabilirsiniz. (Esenyurta bagli ama bahcesehirin dibinde sevdigim bi yerdir. Evler uygun, semt nezih)
Bogazkoye bakabilirsiniz.
Bahçeşehir'de nerde bilmiyorum reklamini gordum sadece kentsellde evler 1890 tl taksitle onu arastirabilirsiniz.
Ispartakule guzeldir.

Bu soylediklerimde 150 bine de 1 milyona da ev bulunur. Arastirmanizi oneririm.

münkünse şöyle 85-100 bin tl lik evlere bak,
al onu kiraya ver, kirasının üstüne biraz da sen koy, aylık kredisini öde
evin borcu bitince de, sat, daha güzel bir ev bak, böylelikle peşinatın yüksek, çekeceğin kredi daha düşük olacak
o krediyi öderken kendisi nerde kalıcak ?

İnternette gördüm, İstanbul Zeytinburnu'da 70 m2 bodrum kata 160 bin mi ne istiyorlardı. Ki Zeytinburnu da büyük İstanbul depreminde yerle bir olacak semtlerden biri. Hem tehlikeli, hem değmez. Evler çok pahalı. Ölümüne kira. :D

Aradığınız ev İstanbul'daysa ev sahibi olmak için kendinizi sıkmayın bence hiç. Ucuz evler sağlam olmuyor genelde, deprem yönetmeliğine uygun yapılmış evler de çok pahalı oluyor. Hiç kendinizi üzmeyin, ev alma sıkıntısına girmek yerine güvenilir bir evde kirada oturmak daha mantıklı. Bugün varız yarın yokuz. Güle oynaya aldığın ev sana mezar olabilir. Güvensiz evlere paranızı harcamayın. Ev alırken, kiralarken insanımız dayanıklılık dışında her şeyi sorguluyor. Benim oturduğum ev 36 yıllık, kayalık bölgede. Geçenlerde deprem olmuş, ben titreşim bile hissetmedim. İzmir yıkılsa haberim olmayacak ki İzmir'de bayağı hissedilmiş. Kayalık zemin olayına da dikkat edin lütfen, bu işlerden ülkece çok canımız yandı zamanında.

2500 maaşla imkan yol gibi bişey. Onun yerine bir sure için kiraya çıksanız yani madem ayrı eve çıkmak istiyorsunuz, şimdilik kiraya çıkın, bir sure sonra da ev alabilirsiniz belki ama senin de çalışman lazım.

Hmmm döviz iyi para ediyo dimi.bazı emlakcilar pesinat i falan çektiğin paradan hallediyor Eksper e fazla gösterip evi

Expertizin emlakcıyla ısı olmazkı, onlar gelır evın buyukugune konumuna, cıvardakı evlerın fıyatlarına, evın tapudakı bılgılerıne bakar ona gore karar verırler. Evın tamamına kredı verme cok zor artık.

Ewet cnm da bizde ewe çıkınca 1500 dan aşağı kredi ödenmior e onu odersek eşya nasıl alcaz diye aldik onunda 3 ayı kaliyo

O zaman ılla sımdı ev alıcam dıyorsanız sıkıs tekıs koyacaksınız esyaları. Madem aldınız barı cok yer kaplamayan kaba olmayan tarzda alsaydınız, esyaya gore ev aramayın zaten sızın pesınatınızda yok 1500tl az gelır odemeye. Kıptası takıp edın, kurayla felan gırebılecegınız yerler olabılır belkı. Dedıgım gıbı bence sız sımdı uygun ama saglam bı yere kıraya cıkın. Bakın ben 4 sene Kıptasta oturdum 450tl kıraya, saglamlık konusundada sıkıntı yok.

Back
X