evlerimizde televizyon olmasa..

Yok dugun zamani paramiz yetmedi ondan almadik saka bi yana vaktimizin degerli oldugunu dusunduk ve GEREK GORMEDIK cok da memnunuz hic de ihtiyac hissetmiyoruz ne gariptir konu sahibinden biraz farkli olarak benim esimde tv istemiyordu ben de. ..

Arkadasim gercekten yanlis anlama ama turkiye saatiyle gece 3te ustelik hafta ici internete girdigine gore biraz net muptelaligi olabilirmi. Gercekten merak ettigim icin soruyorum.

Arkadasim gercekten yanlis anlama ama turkiye saatiyle gece 3te ustelik hafta ici internete girdigine gore biraz net muptelaligi olabilirmi. Gercekten merak ettigim icin soruyorum.

Yok canim turkiye saatiyle 4 bucukta ve konuya yatarken yorum yapmistim ve ilgimi cektigi icim namaza kalktigimda bi baktim yoksa cok sukur internet bagimlisi değilim:)

Son düzenleme:

Bizim evde tv en az kullanılan teknoloji ürünü canım, birkaç haber kanalı gezeriz genelde, çıktıysa eğer yabancı dizimizin son bölümünü izleriz internetten çekip, full hd dev ekranda :)) dün gece fargo vardı mesela :)

ben tv yi gereklilik olarak düşünmüyorum zaten, bu kadar korkmanıza gerek yok :)) keşke iradelerinize güvenseniz.. O korktuğun türk dizilerini ben hiç sevmiyorum, ama çıplak sahneler için nete bile girmemek lazım çünkü reklamlarda bile neler çıkıyor.

İnternette sadece haber yok, maalesef ilgili olmadığın için bu konuda bilgisiz olmanı normal karşılıyorum.. Kendini geliştirmen için, daha çok öğrenmen için internet bir gereklilik.. Ben de çok kitap okurum hatta kitapyurdunda heray onlarca kitap sipariş ettiğim için ekstra indirim uygularlar bana.. Ama internette öğrendiğim şeyleri kitapta bulmam imkansız..

Benim Allaha şükür evim huzurlu canım, iradenize güvenin, tavsiye ediyorum :))

Son düzenleme:
Mevzu evdeki tv degilki tvnin senin kafandaki yeri... sen akşama kadar tv basinda o senin bu bnm her b*ku izlersen alabildigine gereksiz birşey. Ama begendigin bi programı iki saat eglence amaçlı izleyip keyif alabiliyirsan ne ala.... yani cebinde bi avuç seker hapur hupur bi anda hepsini sömürursen dişin agrir, ama her gun bi tane atarsan ağzına keyif verir mutlu olursun

Evlendigimizde tv almadik. Fakat sebeplerim seninkiyle farkli. Ailemle yasadigimiz evde 4 tane tvmiz vardi. Sabahtan aksama kadar kapanmazdi. Paramiz yok dedigi bir donem babam 1600tlye almisti evde iki tane daha varken. Annem ve babam ayri odalarda surekli tv seyrederler, actiklari kanal ayni olsa bile iki tv mutlaka calisir. Ben kizarim artik elektrik israfi var diye. Onlar tv izlerken biz buyuduk, gelistik. En cok elektrik kesintilerini severim, bizimle ilgilendikleri zamanlar oldugu icin. Babam aldigi buyuk tvnin yaninda hediye gelen kucuk tvyi bize yollamis. Tvmiz var ama artik onsuz alistigimiz icin sadece esim haber izlerken acik. Benim haberleri ruhum kaldirmiyor, cok uzulup etkileniyorum.

Televizyonsuz ev mi olur ya :) Valla ilk bir kac ay aramazsiniz ama tv sonra sart. Benim esim futbol sevmediginden reklamlar disinda yesil saha gormedim o ekranda cok sukur. Ama sevse sinir olurdum galiba. Biz tv yi haberlera disinda film izlemek icin kullaniyoruz. Misir cips kola esliginde haftada 2 bazen 3 gun sinema gunumuz var ve bence en keyifli zamanlardan. Kocanin omzunda film izlemek korkunca ona sarilmak biri guzel bi laf ettiginde sende beni seviyomusun demek kadar guzeli var mi ya. Biseyler uzaklasarak degil bilinclenerek yoluna girer ve haddini asmaz. Tv alirsin bilgisayari kullandigini soylediginiz kadar bilincli kullanirsin olur biter. Tvsiz ev efsane dede korkut hikayelerini geride birakicak kadar gercekten uzak kanimca.

Interneti bilinçli kullanabildiginiz gibi tv yi de bilinçli kullanabilirsiniz. Çok gereksiz, saçma ya da ahlaksız program var evet. Ama aksine çok faydalı, kaliteli programlar da var. Seçim de bizlerin elinde. Bir de adam azıcık maç izlesin o kadar karismayin kisitlamayin bence

Son düzenleme:
Yok canim turkiye saatiyle 4 bucukta ve konuya yatarken yorum yapmistim ve ilgimi cektigi icim namaza kalktigimda bi baktim yoksa cok sukur internet bagimlisi değilim:)

mart ayında KK ya üye olmuşsun, 500 mesaja yaklaşmışsın.. Valla sıkı üyesin :) cepten bu kadar girdiğine göre bilgisayardan düşünemiyorum bile seni... Biraz kendinden korkuyorsun demek ki, iradenden )

Huzurunu tv ye borçlu olmanda çok kötü değil mi be canım, yani tv olsa mutluluğunun kalmayacağını düşünüyorsun.. Çok üzüldüm sana şahsen...

Son düzenleme:
tv değil ama benim evimde bilgisayar , internet fln yok..
eşim istemedi bende bişey demedim...
rahat şimdilik..

Bizim de ilk bir kaç ay tv mız yoktu. Herşeyimizi aldık tv ye para kalmadı :) eşim de ben de çok tv izlemedigimiz için eksikliğini hissetmedik. 1.5 ay önce tv aldık ve paralı bir pakete üye olduk. Pakette bir çok film kanalı var. Festival Filmleri eski siyah beyaz filmler Türk filmleri farklı kategorilerde kanallarda seç beğen izle. Şimdi iyiki de tv almisiz diyoruz. Aksam misirlarimizi patlatir film izleriz beraber. Tv de film bulamazsak bilgisayari tv ye baglayip begendigimiz filmi kocaman ekranda keyifle izleriz. Dünya kupası başladı, ben çay demler servis yaparım o maç izler bazen. Hiç rahatsız da değilim. Eşimin benimle ilgilenmesi demek işten gelip 7 saat sohbet edip gözümün içine bakması demek değil bence. Beraber film izlemek film hakkında sohbet etmek oldukça kaliteli ve güzel zaman geçirmek demek bana göre. Bizim hic dizimiz yoktur. Hatta esim sasiriyor sen ne bicim kadinsin kadin dedigin dizi izler diye :) Bahsettiginiz carpikliklar genelde dizilerde oluyor. O zaman dizi izlemezsiniz olur biter. Ayrıca yasaklar tatlıdır. Ben özgürlük taraftarıyim.

Merhaba
size katılıyorum ancak sebeblerimiz çok aynı değil açıkcası , izlediğim diziden filan değilde kötü haberlerden söz edecek olursak bunlar benim canımı sıkıyor , televizyonun evdeki iletişimi etikelediğini düşünüyorum
Bizim evde cocugun odasında 1 tane olmak üzere 3 tane tv var. Sanırım en son pazar akşamı televizyonu açtık bugün olmuş cuma kendi adıma televizyona bağımlılığım yok kaldıki inanın vaktim yok

biz tv de bol bol haberlere bakıyoruz dünyada neler oluyor biliyoruz kötü bir şey olduğunu sanmıyorum. rahatsız olduğunuz da değiştirirsiniz.
ayrıca internette de her köşede baldırı çıplak resimler çıkıyor. ayrıca ne çıkarsa çıksın siz görmeyiverin. hem görsem ne olcak ben hiç umursamıyorum benim için hiç bir anlamı yok. tabi bunlar benim fikrim..

valla akşam uruguayla ingiltere maçını izledik biz uruguayı tuttuk kalecisi bizim kaleciydi muslera
ne var canım arada eşimize ayak uyduralım o da benimle oturup Karagül dizisini izliyo
bazen diyorum iyi ki öyle takıntılarım yok.
birde bazı yobaz zihniyetler var eve tv sokmaz günah diye. ama gavur diye tabir ettikleri insanların telefonunu kullanır arabasına biner vs. vs. saçma!!

hah ben de dedim bu konunun neyi eksik, tabi "çekemeyenleri" ben sıkı bir net kullanıcı ve normal bir tv izleyicisi olarak, namaza kalkmışken kk ya bakayım demedim hiç.. o yüzden sizi anlıyorum, size bağımlılık yapan şeyleri evinize sokmayın.. hayır bir telefon ile bu kadar bağımlıyken sizi bilgisayar veya tv ile düşünemedim..

Son düzenleme:

evine tv alman lazım.bu sefer adam eve gelmez.asıl internete güvenme tv yok can sıkıntısına adam başka yerlere bulaşmasın.sen bakma bu tvler evde tutuyo erkekleri.çok dinine bağlıysa evleneceğin kişi o zaman blki sorun yaşamazsında sen hep ilgi beklersen o adamı kaçırırsın elinden.erkekler sevmez öyle sürekli sevgi isteyen kadını.sen ağır durcan o bak nasıl geliyo.

Ben tv de izliyorum kitap da okuyorum ev islerimi de yapiyorum hatta geziyorum. Bu arada calisiyorum. Her seye biraz vakit ayirirsak hayat kalitesinin dusmeyecegine inaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…