- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
- Konu Sahibi tubaturem06
-
Ya kusura bakmayın ama tv tü kaka diyerek internette fink atmak da çok ironik bir durum.
Ayrıca maşallah kimsenin de evinde tv yokmuş :)
evine tv alman lazım.bu sefer adam eve gelmez.asıl internete güvenme tv yok can sıkıntısına adam başka yerlere bulaşmasın.sen bakma bu tvler evde tutuyo erkekleri.çok dinine bağlıysa evleneceğin kişi o zaman blki sorun yaşamazsında sen hep ilgi beklersen o adamı kaçırırsın elinden.erkekler sevmez öyle sürekli sevgi isteyen kadını.sen ağır durcan o bak nasıl geliyo.
Bu da entel gorunmenin baska yolu olsa gerek... "Ben hep belgesel izlerim." den sonra bu moda oldu galiba.
hah ben de dedim bu konunun neyi eksik, tabi "çekemeyenleri"ben sıkı bir net kullanıcı ve normal bir tv izleyicisi olarak, namaza kalkmışken kk ya bakayım demedim hiç.. o yüzden sizi anlıyorum, size bağımlılık yapan şeyleri evinize sokmayın.. hayır bir telefon ile bu kadar bağımlıyken sizi bilgisayar veya tv ile düşünemedim..
Merhaba arkadaşlar ben yakın zamanda evlenmeyi düşünüyorum . Ve kesin bir kararım var ki evimde tv olmasıni istemiyorum. Eşimin saatlerce maç izlemesini bir kutu olarak tanımladığm tv izin verince benle ilgilenmesini hazmedemem. Ayrıca bir dizi yok ki sevişme sahnesi olmasin. Biri baldiziyla aldatmasin biri ailesinden habersiz evlenmesin biri hamile kalmasin intiharlar küfürler kavgalar silahlar vs. Bunlar zihnimizi kirletiyor . Her an bi öpüşme sahnesi. Çizgi filmler bir sürü kötü mesajlarla dolu. Işte kuracağım yuvanin bu gibi kötülüklerden uzak olmasini istiyorum. Tv yi zaten sevmem hiç aramam . Kitap okurum ve bilinçli bir şekilde internet kullanırım.
Şimdi size bir soru sormak istiyorum. Bu şekilde bir evi olan var mı ? Varsa gününüzü nasıl geçiriyorsunuz?
Sizce düşüncem doğru mu ? Fikir almak her daim hoşuma gider.
Bana bu konuda bir öneriniz var mıdır?
Koptum yaaa:))) peki o reyting dolu dizileri kimler izliyor acaba:))
Bu da degisik bir yaklasim. Ama dogru. Erkekler sever tv keyfini. Abartirsa sorun olur. Her sey dozunda olmali.
ha ayrıca haber izlemek istemezmisiniz. dünyada ve ülkemizde neler olduğunu bilmek. sadece gazete derseniz onada diyeceğim şu ,onlardada söylediğiniz türden haberler var. dünyadan izole ve habersiz yaşamak ne derece doğru tartışılır.
Merhaba arkadaşlar ben yakın zamanda evlenmeyi düşünüyorum . Ve kesin bir kararım var ki evimde tv olmasıni istemiyorum. Eşimin saatlerce maç izlemesini bir kutu olarak tanımladığm tv izin verince benle ilgilenmesini hazmedemem. Ayrıca bir dizi yok ki sevişme sahnesi olmasin. Biri baldiziyla aldatmasin biri ailesinden habersiz evlenmesin biri hamile kalmasin intiharlar küfürler kavgalar silahlar vs. Bunlar zihnimizi kirletiyor . Her an bi öpüşme sahnesi. Çizgi filmler bir sürü kötü mesajlarla dolu. Işte kuracağım yuvanin bu gibi kötülüklerden uzak olmasini istiyorum. Tv yi zaten sevmem hiç aramam . Kitap okurum ve bilinçli bir şekilde internet kullanırım.
Şimdi size bir soru sormak istiyorum. Bu şekilde bir evi olan var mı ? Varsa gününüzü nasıl geçiriyorsunuz?
Ben ne tv'siz ne internetsiz yapabilirim açıkçası...Burası İstanbul kimimiz kimsemiz yok çalışmayan bir kadın olsam akşama kadar evde canım sıkılır benim.
Bana da şu garip galiyor tv almıyorlar ama internet var ? Garip degil mi sizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?