Evli adamın bana ilgisi olabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

xxrockgirlsx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2019
166
67
98
26
Herkese iyi akşamlar, sizinle bir konuda dertleşmek ve akıl almak istiyorum. Bir kaç haftadır işe başladım. Çok sevdiğim güzel bir yer kendi işim severek yapıyorum. ama en önemlisi iş arkadaşım. Şükür tüm iş arkadaşlarım çok iyi ama Ahmet diyelim benim birlikte çalıştığım arkadaşa, Ahmet bir ayrı iyi onunla çok iyi anlaşıyoruz iş görüşmesine geldiğim ilk gün benimle o ilgilendi onun onayı sayesinde patron beni işe aldı. Kendisi hayatımda gördüğüm en kibar en beyefendi insan çok sakin asla sinirlenmeyen bir yapısı var bu yüzden aynı zamanda benim için çok kıymetli bir hoca çünkü bana işi öğretiyor bu yüzden Ahmet'i çok seviyorum. İş görüşmesine geldiğim ilk gün bana evli olduğunu söyledi, benim de bir erkek arkadaşım var o da bunu biliyor. Birkaç haftadır çalışıyorum fakat biz bu kısacık sürede Ahmet'le gereğinden fazla yakınlaştık adeta bir kız arkadaşımmış gibi samimiyiz her şeyi konuşuyoruz ve en önemlisi birlikte çok gülüyoruz çok eğleniyoruz asla abartmıyorum o kadar çok gülüyoruz ki uyarı aldık. Bu yakınlığın içinde fiziksel temas da var zaten masabaşı çalışıyoruz yan yana dip dibe oturuyoruz fiziksel temasımız günden güne arttı sürekli bir şekilde bana dokunuyor bazen yüzüme bazen Saçima bazen omzuma bazen koluma bazen bacagima bazen okşayarak dokunduğu bile oluyor kendisi benden yedi yaş büyük bu yüzden bu tarz davranislarini kötüye yormadım çünkü evli olduğunu en baştan belirtmişti karısıyla ilgili konuşmaktan da çekinmiyor, benim de erkek arkadaşım olduğunu biliyor bana da bir abi gibi yaklaştığını düşünmüştüm. Fakat bu davranışlarından bir arkadaşıma bahsettiğim de arkadaşım bunun normal olmadığını söyledi. Arkadaşımla yaptığımız konuşmadan sonra Ahmet'i ve bana karşı olan davranışlarına incelemeye başladığımda belki de bana karşı ilgisi olabileceğini fark ettim çünkü benimle ilgili her detayı fark ediyor asla unutmuyor bazen özellikle takip ediyor ve soruyor yani beni merak ediyor bir şey konuşurken inanılmaz derecede dikkatli beni dinliyor bana çok şevkatle yaklaşıyor bazen bana alınıp gücenbiliyor bana beni sevdiğini ve beni önemsediğini bile söyledi bana değer verdiğini söyledi fakat ben ne düşüneceğimi bilmiyorum acaba sadece temas seven birisi mi bu davranışlarının altında herhangi bir art niyet olmaması mümkün mü yoksa ben mi çok fazla iyi niyetli davranıyorum?

Ne şefkati ne temas sevmesi, ne abiliği ayol?

Koskocaman insanlarsınız. Bacak okşamak ne demek?

Aklınızı başınıza toplayın. Ben hiçbir yetişkine etik öğretmem ama niyetiniz evliyse bana ne, ilişki yaşarım hoşlanırsam şeklinde ise de dışarda sürdürün, ki işyerinden biriyse yine olmaz. İşyerinde de halinize çeki düzen verin. Dışardan görünüşü korkunç anlattıklarınızın. Kovulmaya kadar gider.

Ahmet de kesin içinden bu kadın bana yanık, bacağını bile okşatıyor diyordur Ayrıca ahmeti anlatım biçimizden ahmete baya baya vurulmuşsunuz gibi duruyor. O da kesin öyle düşünüyordur.

Bu arada birkaç haftadır çalışıyorum demişsiniz. Bu kadar kısa sürede birbirinize işyerinde ellemeli bir samimiyete nasıl ulaştınız? Millet sevgilisiyle bu kadar kısa sürede bu kadar samimiyete ulaşmıyor.

Son düzenleme:

İkiniz de tehlikeli sularda yüzüyorsunuz. Adamın size ilgisi ne düzeyde bilmiyorum ancak yazdıklarınıza bakınca sizin de adama ilginiz olduğu sonucu çıkıyor.

acaba sadece temas seven birisi mi bu davranışlarının altında herhangi bir art niyet olmaması mümkün mü yoksa ben mi çok fazla iyi niyetli davranıyorum?
Temas seven biri de olsa bunu eşine yapar size mi yapar adam ?Kim partneri varken bu sekilde davranır yani.

Ahmeti bilmemde sizin baya bir ilginiz var olayı Ahmete yıkıyorsunuz,bacak okşatmak,saça elletmek vs ne abisi ne arkadaşı baya baya flört ediyorsunuz konunun sonundada ayyy haberim yoktu ben niyetini anlamadım deyip işin içinden çıkmaya çalışıyorsunuz hep siz masum hep siz saf,hiç öyle değil boyle değil demeyin ben bu sahneyi milyon kez gördüm hep aynı durum ben niyetini anlamamıştım,ciddi ciddi milleti aptal yerine koyuyorsunuz kimse şu konuyu okuyup ayyy canım ahmet pis sen masumsun demez,konu bağırıyor çünki,sinirleniyorum boyle şeylere yav.

Birkaç haftada ne abisi ya?
Ben bu abilik ablalık mevzusuna aşırı sinir oluyorum. Bir erkeğin o benim çocukluk arkadaşım, yok ben onu kardeşim gibi görüyorum laflarına asla inanmam ben mesela.
O değil de elin herifi bacağınızı okşarken nasıl durabildiniz sorması ayıp?
Temas falan da sevemez, gitsin kendi karısına temas etsin.

Her ne olursa olsun evli bir erkek senin bacağını yüzünü saçını okşuyor sen hâlâ art niyetli mi diyorsun.

Ya bir de kkdaki bazı kadınların efendi adam anlayışı çok ilginç. İşyerinde 1 hafta önce tanıştığı kadınla kıyıda köşede elleşen evli adama çok beyefendi yazmış. Geçen de bir üye kendisine takılmalık ilişki teklif eden evli adama efendi adam diyordu. Bunlar efendi adamsa efendi olmayan adam nasıl oluyor?

Hakkınızda işyerinde çoktan dedikodu çıkmıştır. Liseli gibi masa altından elleşmeyi bırakmanızı tavsiye ederim. Ayrıca safa yatmayın abi olarak görmediğiniz ortada. Şu konuda bile yüz kere övmüşsünüz adamı. Yetmemiş bir haftadır tanıdığınız adamı arkadaşınıza anlatmışsınız, yetmemiş burda anlattınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…