- 26 Ağustos 2017
- 3.776
- 11.098
- 208
- Konu Sahibi xxrockgirlsx
-
Gözler gizler niyetleri belkiaramızdaki bu fiziksel temastan rahatsızlık duymuyor çünkü arkadaşlarımın art niyetle olmadığını o da biliyor
Bu şarkının nasıl bir ortamda yazıldığı konusunda aydınlandıkGözler gizler niyetleri belki
Gördüm onu, canı seni çekti
Yok öyle uzaktan çapkın, inatçı gülüşler
Yerse Ahmet'le kuytuya gel
Tabi ki öyle , üste yazan tüm kadınlar kıskançYorumların hepsine katılmaktan yazacak bir şey bulamadım. Eklemeli,okşamalı abimizin ne art niyeti olabilir ki tamamen şefkat
Şeyma Subaşı loading...Yalnız Şeyma zenginlere kanca atıyor bu da iş yerindeki sakin,sinirlenmeyen ,iş öğreten kuru maaşlı abimize yanık. Şeyma Bali,Dominic gezerken bu da şirketin Bursa gezisine katılacakTabi ki öyle , üste yazan tüm kadınlar kıskançiş ortamında şefkatli okşanmadıkarı için konu sahibini anlamıyorlar .....içleri fesat anacım....
Demek ki abi deme lazım olur modu olmadıSenelerce kurumsalda calistim, hic ellenmedim. Kimse bana abi gibi yaklasmamis demek ki, abi dediklerim bile. Cok uzuldum su an
Sana lazım olmamış.Senelerce kurumsalda calistim, hic ellenmedim. Kimse bana abi gibi yaklasmamis demek ki, abi dediklerim bile. Cok uzuldum su an
Beni begenmemislerse demek.Demek ki abi deme lazım olur modu olmadı
Gece gece oturdugum yerde biskuvi kemirirken komplekse girdim su an.Sana lazım olmamış.
Vizyon da yok.Madem şefkatle okşanacan bul sende Şeyma gibi bir"Acur Alacaklı"biz mi öğretelim????Şeyma Subaşı loading...Yalnız Şeyma zenginlere kanca atıyor bu da iş yerindeki sakin,sinirlenmeyen ,iş öğreten kuru maaşlı abimize yanık. Şeyma Bali,Dominic gezerken bu da şirketin Bursa gezisine katılacak
Yoruma ayrı profil resmine ayrı güldümGözler gizler niyetleri belki
Gördüm onu, canı seni çekti
Yok öyle uzaktan çapkın, inatçı gülüşler
Yerse Ahmet'le kuytuya gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?