Evli adamın bana ilgisi olabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten bazı insanlar bilinçli bir şekilde -kendini dahi kandırıp- safa yatıyor. İyi niyetliyim falan demeyin hiç değilsiniz. 10 senedir erkeklerle çalışıyorum yan yana ve işyerinde temastan nefret ederim, biri yakınıma otursa abi ben nefes sesinden rahatsız olan biriyim deyip mesafemi koruyorum ve bu 10 senenin son birkaç senesinde evliyim. Yani demeye çalıştığım şey, iş ahlakını partnerimiz olmasa da KORUMALIYIZ. Evli insanların el şakaları, temasları varsa mevzu genelde aldatmaya gidiyor. En sonunda ikisi de hem işinden hem eşinden oluyor!

aramızdaki bu fiziksel temastan rahatsızlık duymuyor çünkü arkadaşlarımın art niyetle olmadığını o da biliyor
Gözler gizler niyetleri belki
Gördüm onu, canı seni çekti
Yok öyle uzaktan çapkın, inatçı gülüşler
Yerse Ahmet'le kuytuya gel

2-3 haftadır tanıdığınız adamın flörtöz davranışlarını nasıl şefkat olarak tanımlayabildiniz! Evli erkekler o şefkati eşlerine göstersinler..İşyerinde uyarı alacak kadar ikinizin de kendinizi kaptırdığınızı düşünüyorum. Ama karşı tarafın bu kaptırmasını aşk/kapılma olarak algılamayın zararlı çıkan siz olursunuz..

Yorumların hepsine katılmaktan yazacak bir şey bulamadım. Eklemeli,okşamalı abimizin ne art niyeti olabilir ki tamamen şefkat

Yorumların hepsine katılmaktan yazacak bir şey bulamadım. Eklemeli,okşamalı abimizin ne art niyeti olabilir ki tamamen şefkat
Tabi ki öyle , üste yazan tüm kadınlar kıskanç iş ortamında şefkatli okşanmadıkarı için konu sahibini anlamıyorlar .....içleri fesat anacım....

Yeme bizi bu gidişle ikinci kadın olcaksın. Sevişirsin sonra aşık olursun işler ilerler adam eşinden boşanmaz senin iyice gözün döner bu olaylar iş ortamına yansır tabiki kadın olduğun için işten kovulan sen olursun adam da zaten o bana takıktı ben evliyim deyip işin içinden sıyrılır. Hem işinden olursun hemde rezil olursun. Bu sonuç hiç sekmez.

Konuyu okuyunca aklıma geldi.Yillar önce çalıştığım firmada evli genç bir bayan arkadaş vardı.Sorumlu müdür bey ( evli çocuklu) ile abi abi diye samimiyet oluşturdu.Adama resmen kul köle yani..Ben saf ta hiç kondurmuyorum tabi..Neyse millet farkına varmış patrona kadar gitti..Bayanı işten çıkardılar adam da dedi ki bir yapisti kurtulamadim..Olayın masumu erkek oldu tabiki.Kadin dediğin gevşek olmayacak kusura bakmayın yerini bilecek sinirlari olacak.O samimiyete izin verdiğinizde ipin ucu kaçar.Ve aklım almıyor nasıl kendinize yakistiyorsunuz evli barkli adamlarla bukadar muhabbeti.

Tabi ki öyle , üste yazan tüm kadınlar kıskanç iş ortamında şefkatli okşanmadıkarı için konu sahibini anlamıyorlar .....içleri fesat anacım....
Şeyma Subaşı loading...Yalnız Şeyma zenginlere kanca atıyor bu da iş yerindeki sakin,sinirlenmeyen ,iş öğreten kuru maaşlı abimize yanık. Şeyma Bali,Dominic gezerken bu da şirketin Bursa gezisine katılacak

Psikoloji alanında uzman değilim ama narsisizm konusu ilgimi çekiyor ve bu alandaki pek çok kaynağı okuyorum. Gözlemlediğim narsistik kişiler, eşlerini aldatırken metreslerine karşı love bombing, bağ kurma, kontrol etme, güçsüz bırakma ve bağımlı hâle getirme gibi manipülatif süreçler uyguluyorlar. Yazdıkların kadarından bu adama direk narsist teşhisi koymak elbette mümkün değil ama başlangıcı bir acaba dedirtti bu yüzden şefkatli Ahmet konusunda temkinli ol derim.

Vizyon da yok.Madem şefkatle okşanacan bul sende Şeyma gibi bir"Acur Alacaklı"biz mi öğretelim????

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…