- 24 Şubat 2023
- 442
- 1.547
- 43
- Konu Sahibi xxrockgirlsx
-
Çok yakın arkadaşlarımın eşleriyle bile böyle bir muhabbete girmedim hatta biri 15yaşımdan beri arkadaşımdır.Herkese iyi akşamlar, sizinle bir konuda dertleşmek ve akıl almak istiyorum. Bir kaç haftadır işe başladım. Çok sevdiğim güzel bir yer kendi işim severek yapıyorum. ama en önemlisi iş arkadaşım. Şükür tüm iş arkadaşlarım çok iyi ama Ahmet diyelim benim birlikte çalıştığım arkadaşa, Ahmet bir ayrı iyi onunla çok iyi anlaşıyoruz iş görüşmesine geldiğim ilk gün benimle o ilgilendi onun onayı sayesinde patron beni işe aldı. Kendisi hayatımda gördüğüm en kibar en beyefendi insan çok sakin asla sinirlenmeyen bir yapısı var bu yüzden aynı zamanda benim için çok kıymetli bir hoca çünkü bana işi öğretiyor bu yüzden Ahmet'i çok seviyorum. İş görüşmesine geldiğim ilk gün bana evli olduğunu söyledi, benim de bir erkek arkadaşım var o da bunu biliyor. Birkaç haftadır çalışıyorum fakat biz bu kısacık sürede Ahmet'le gereğinden fazla yakınlaştık adeta bir kız arkadaşımmış gibi samimiyiz her şeyi konuşuyoruz ve en önemlisi birlikte çok gülüyoruz çok eğleniyoruz asla abartmıyorum o kadar çok gülüyoruz ki uyarı aldık. Bu yakınlığın içinde fiziksel temas da var zaten masabaşı çalışıyoruz yan yana dip dibe oturuyoruz fiziksel temasımız günden güne arttı sürekli bir şekilde bana dokunuyor bazen yüzüme bazen Saçima bazen omzuma bazen koluma bazen bacagima bazen okşayarak dokunduğu bile oluyor kendisi benden yedi yaş büyük bu yüzden bu tarz davranislarini kötüye yormadım çünkü evli olduğunu en baştan belirtmişti karısıyla ilgili konuşmaktan da çekinmiyor, benim de erkek arkadaşım olduğunu biliyor bana da bir abi gibi yaklaştığını düşünmüştüm. Fakat bu davranışlarından bir arkadaşıma bahsettiğim de arkadaşım bunun normal olmadığını söyledi. Arkadaşımla yaptığımız konuşmadan sonra Ahmet'i ve bana karşı olan davranışlarına incelemeye başladığımda belki de bana karşı ilgisi olabileceğini fark ettim çünkü benimle ilgili her detayı fark ediyor asla unutmuyor bazen özellikle takip ediyor ve soruyor yani beni merak ediyor bir şey konuşurken inanılmaz derecede dikkatli beni dinliyor bana çok şevkatle yaklaşıyor bazen bana alınıp gücenbiliyor bana beni sevdiğini ve beni önemsediğini bile söyledi bana değer verdiğini söyledi fakat ben ne düşüneceğimi bilmiyorum acaba sadece temas seven birisi mi bu davranışlarının altında herhangi bir art niyet olmaması mümkün mü yoksa ben mi çok fazla iyi niyetli davranıyorum?
Şuradaki cümleler o kadar ben fakeim diye bağırıyor ki. Hele "Ahmet'i çok seviyorum" kısmında koptum. Allahtan birkaç hafta da olmuş tum bunlar bir iki aya Ahmet için geberiyorum derdinizŞükür tüm iş arkadaşlarım çok iyi ama Ahmet diyelim benim birlikte çalıştığım arkadaşa, Ahmet bir ayrı iyi onunla çok iyi anlaşıyoruz iş görüşmesine geldiğim ilk gün benimle o ilgilendi onun onayı sayesinde patron beni işe aldı. Kendisi hayatımda gördüğüm en kibar en beyefendi insan çok sakin asla sinirlenmeyen bir yapısı var bu yüzden aynı zamanda benim için çok kıymetli bir hoca çünkü bana işi öğretiyor bu yüzden Ahmet'i çok seviyorum
fiziksel temas, adam evli.ne diyeceğimi bilemedim.gercek mi bu.erkek le kadin bekar da olsa bu şekilde arkadaş olmamalı.Herkese iyi akşamlar, sizinle bir konuda dertleşmek ve akıl almak istiyorum. Bir kaç haftadır işe başladım. Çok sevdiğim güzel bir yer kendi işim severek yapıyorum. ama en önemlisi iş arkadaşım. Şükür tüm iş arkadaşlarım çok iyi ama Ahmet diyelim benim birlikte çalıştığım arkadaşa, Ahmet bir ayrı iyi onunla çok iyi anlaşıyoruz iş görüşmesine geldiğim ilk gün benimle o ilgilendi onun onayı sayesinde patron beni işe aldı. Kendisi hayatımda gördüğüm en kibar en beyefendi insan çok sakin asla sinirlenmeyen bir yapısı var bu yüzden aynı zamanda benim için çok kıymetli bir hoca çünkü bana işi öğretiyor bu yüzden Ahmet'i çok seviyorum. İş görüşmesine geldiğim ilk gün bana evli olduğunu söyledi, benim de bir erkek arkadaşım var o da bunu biliyor. Birkaç haftadır çalışıyorum fakat biz bu kısacık sürede Ahmet'le gereğinden fazla yakınlaştık adeta bir kız arkadaşımmış gibi samimiyiz her şeyi konuşuyoruz ve en önemlisi birlikte çok gülüyoruz çok eğleniyoruz asla abartmıyorum o kadar çok gülüyoruz ki uyarı aldık. Bu yakınlığın içinde fiziksel temas da var zaten masabaşı çalışıyoruz yan yana dip dibe oturuyoruz fiziksel temasımız günden güne arttı sürekli bir şekilde bana dokunuyor bazen yüzüme bazen Saçima bazen omzuma bazen koluma bazen bacagima bazen okşayarak dokunduğu bile oluyor kendisi benden yedi yaş büyük bu yüzden bu tarz davranislarini kötüye yormadım çünkü evli olduğunu en baştan belirtmişti karısıyla ilgili konuşmaktan da çekinmiyor, benim de erkek arkadaşım olduğunu biliyor bana da bir abi gibi yaklaştığını düşünmüştüm. Fakat bu davranışlarından bir arkadaşıma bahsettiğim de arkadaşım bunun normal olmadığını söyledi. Arkadaşımla yaptığımız konuşmadan sonra Ahmet'i ve bana karşı olan davranışlarına incelemeye başladığımda belki de bana karşı ilgisi olabileceğini fark ettim çünkü benimle ilgili her detayı fark ediyor asla unutmuyor bazen özellikle takip ediyor ve soruyor yani beni merak ediyor bir şey konuşurken inanılmaz derecede dikkatli beni dinliyor bana çok şevkatle yaklaşıyor bazen bana alınıp gücenbiliyor bana beni sevdiğini ve beni önemsediğini bile söyledi bana değer verdiğini söyledi fakat ben ne düşüneceğimi bilmiyorum acaba sadece temas seven birisi mi bu davranışlarının altında herhangi bir art niyet olmaması mümkün mü yoksa ben mi çok fazla iyi niyetli davranıyorum?
Fake mi.bilemedim.insallah yalandirŞuradaki cümleler o kadar ben fakeim diye bağırıyor ki. Hele "Ahmet'i çok seviyorum" kısmında koptum. Allahtan birkaç hafta da olmuş tum bunlar bir iki aya Ahmet için geberiyorum derdiniz
Ne iyi niyeti be baya baya hoşuna gitmiş bu davranışların iş arkadaşlığı abi kardeş arkadaş gibi sıfatlardan fazlası olduğunu anlamaman için tam anlamıyla sap salak aptal olman lazım e öyle olmadığını düşünüyorum geriye ikinci seçenek kalıyorHerkese iyi akşamlar, sizinle bir konuda dertleşmek ve akıl almak istiyorum. Bir kaç haftadır işe başladım. Çok sevdiğim güzel bir yer kendi işim severek yapıyorum. ama en önemlisi iş arkadaşım. Şükür tüm iş arkadaşlarım çok iyi ama Ahmet diyelim benim birlikte çalıştığım arkadaşa, Ahmet bir ayrı iyi onunla çok iyi anlaşıyoruz iş görüşmesine geldiğim ilk gün benimle o ilgilendi onun onayı sayesinde patron beni işe aldı. Kendisi hayatımda gördüğüm en kibar en beyefendi insan çok sakin asla sinirlenmeyen bir yapısı var bu yüzden aynı zamanda benim için çok kıymetli bir hoca çünkü bana işi öğretiyor bu yüzden Ahmet'i çok seviyorum. İş görüşmesine geldiğim ilk gün bana evli olduğunu söyledi, benim de bir erkek arkadaşım var o da bunu biliyor. Birkaç haftadır çalışıyorum fakat biz bu kısacık sürede Ahmet'le gereğinden fazla yakınlaştık adeta bir kız arkadaşımmış gibi samimiyiz her şeyi konuşuyoruz ve en önemlisi birlikte çok gülüyoruz çok eğleniyoruz asla abartmıyorum o kadar çok gülüyoruz ki uyarı aldık. Bu yakınlığın içinde fiziksel temas da var zaten masabaşı çalışıyoruz yan yana dip dibe oturuyoruz fiziksel temasımız günden güne arttı sürekli bir şekilde bana dokunuyor bazen yüzüme bazen Saçima bazen omzuma bazen koluma bazen bacagima bazen okşayarak dokunduğu bile oluyor kendisi benden yedi yaş büyük bu yüzden bu tarz davranislarini kötüye yormadım çünkü evli olduğunu en baştan belirtmişti karısıyla ilgili konuşmaktan da çekinmiyor, benim de erkek arkadaşım olduğunu biliyor bana da bir abi gibi yaklaştığını düşünmüştüm. Fakat bu davranışlarından bir arkadaşıma bahsettiğim de arkadaşım bunun normal olmadığını söyledi. Arkadaşımla yaptığımız konuşmadan sonra Ahmet'i ve bana karşı olan davranışlarına incelemeye başladığımda belki de bana karşı ilgisi olabileceğini fark ettim çünkü benimle ilgili her detayı fark ediyor asla unutmuyor bazen özellikle takip ediyor ve soruyor yani beni merak ediyor bir şey konuşurken inanılmaz derecede dikkatli beni dinliyor bana çok şevkatle yaklaşıyor bazen bana alınıp gücenbiliyor bana beni sevdiğini ve beni önemsediğini bile söyledi bana değer verdiğini söyledi fakat ben ne düşüneceğimi bilmiyorum acaba sadece temas seven birisi mi bu davranışlarının altında herhangi bir art niyet olmaması mümkün mü yoksa ben mi çok fazla iyi niyetli davranıyorum?
Yemeyin bizi ,iş için geldiğimiz ortamda milleti rahatsız edecek kadar lay lay lom takılıp bacağına omzuna orana burana dokunmayı normal görüyorsanız gidin Ana okulunda öğretilen sınırlar,dokunulması yasak bölgeler derdini yeni baştan alın Birde iş ahlakı konusunda kendinizi geliştirinHerkese iyi akşamlar, sizinle bir konuda dertleşmek ve akıl almak istiyorum. Bir kaç haftadır işe başladım. Çok sevdiğim güzel bir yer kendi işim severek yapıyorum. ama en önemlisi iş arkadaşım. Şükür tüm iş arkadaşlarım çok iyi ama Ahmet diyelim benim birlikte çalıştığım arkadaşa, Ahmet bir ayrı iyi onunla çok iyi anlaşıyoruz iş görüşmesine geldiğim ilk gün benimle o ilgilendi onun onayı sayesinde patron beni işe aldı. Kendisi hayatımda gördüğüm en kibar en beyefendi insan çok sakin asla sinirlenmeyen bir yapısı var bu yüzden aynı zamanda benim için çok kıymetli bir hoca çünkü bana işi öğretiyor bu yüzden Ahmet'i çok seviyorum. İş görüşmesine geldiğim ilk gün bana evli olduğunu söyledi, benim de bir erkek arkadaşım var o da bunu biliyor. Birkaç haftadır çalışıyorum fakat biz bu kısacık sürede Ahmet'le gereğinden fazla yakınlaştık adeta bir kız arkadaşımmış gibi samimiyiz her şeyi konuşuyoruz ve en önemlisi birlikte çok gülüyoruz çok eğleniyoruz asla abartmıyorum o kadar çok gülüyoruz ki uyarı aldık. Bu yakınlığın içinde fiziksel temas da var zaten masabaşı çalışıyoruz yan yana dip dibe oturuyoruz fiziksel temasımız günden güne arttı sürekli bir şekilde bana dokunuyor bazen yüzüme bazen Saçima bazen omzuma bazen koluma bazen bacagima bazen okşayarak dokunduğu bile oluyor kendisi benden yedi yaş büyük bu yüzden bu tarz davranislarini kötüye yormadım çünkü evli olduğunu en baştan belirtmişti karısıyla ilgili konuşmaktan da çekinmiyor, benim de erkek arkadaşım olduğunu biliyor bana da bir abi gibi yaklaştığını düşünmüştüm. Fakat bu davranışlarından bir arkadaşıma bahsettiğim de arkadaşım bunun normal olmadığını söyledi. Arkadaşımla yaptığımız konuşmadan sonra Ahmet'i ve bana karşı olan davranışlarına incelemeye başladığımda belki de bana karşı ilgisi olabileceğini fark ettim çünkü benimle ilgili her detayı fark ediyor asla unutmuyor bazen özellikle takip ediyor ve soruyor yani beni merak ediyor bir şey konuşurken inanılmaz derecede dikkatli beni dinliyor bana çok şevkatle yaklaşıyor bazen bana alınıp gücenbiliyor bana beni sevdiğini ve beni önemsediğini bile söyledi bana değer verdiğini söyledi fakat ben ne düşüneceğimi bilmiyorum acaba sadece temas seven birisi mi bu davranışlarının altında herhangi bir art niyet olmaması mümkün mü yoksa ben mi çok fazla iyi niyetli davranıyorum?
Az daha iyi niyetli ol devam et böyle, bir de bakmışsın çıplaksın.Herkese iyi akşamlar, sizinle bir konuda dertleşmek ve akıl almak istiyorum. Bir kaç haftadır işe başladım. Çok sevdiğim güzel bir yer kendi işim severek yapıyorum. ama en önemlisi iş arkadaşım. Şükür tüm iş arkadaşlarım çok iyi ama Ahmet diyelim benim birlikte çalıştığım arkadaşa, Ahmet bir ayrı iyi onunla çok iyi anlaşıyoruz iş görüşmesine geldiğim ilk gün benimle o ilgilendi onun onayı sayesinde patron beni işe aldı. Kendisi hayatımda gördüğüm en kibar en beyefendi insan çok sakin asla sinirlenmeyen bir yapısı var bu yüzden aynı zamanda benim için çok kıymetli bir hoca çünkü bana işi öğretiyor bu yüzden Ahmet'i çok seviyorum. İş görüşmesine geldiğim ilk gün bana evli olduğunu söyledi, benim de bir erkek arkadaşım var o da bunu biliyor. Birkaç haftadır çalışıyorum fakat biz bu kısacık sürede Ahmet'le gereğinden fazla yakınlaştık adeta bir kız arkadaşımmış gibi samimiyiz her şeyi konuşuyoruz ve en önemlisi birlikte çok gülüyoruz çok eğleniyoruz asla abartmıyorum o kadar çok gülüyoruz ki uyarı aldık. Bu yakınlığın içinde fiziksel temas da var zaten masabaşı çalışıyoruz yan yana dip dibe oturuyoruz fiziksel temasımız günden güne arttı sürekli bir şekilde bana dokunuyor bazen yüzüme bazen Saçima bazen omzuma bazen koluma bazen bacagima bazen okşayarak dokunduğu bile oluyor kendisi benden yedi yaş büyük bu yüzden bu tarz davranislarini kötüye yormadım çünkü evli olduğunu en baştan belirtmişti karısıyla ilgili konuşmaktan da çekinmiyor, benim de erkek arkadaşım olduğunu biliyor bana da bir abi gibi yaklaştığını düşünmüştüm. Fakat bu davranışlarından bir arkadaşıma bahsettiğim de arkadaşım bunun normal olmadığını söyledi. Arkadaşımla yaptığımız konuşmadan sonra Ahmet'i ve bana karşı olan davranışlarına incelemeye başladığımda belki de bana karşı ilgisi olabileceğini fark ettim çünkü benimle ilgili her detayı fark ediyor asla unutmuyor bazen özellikle takip ediyor ve soruyor yani beni merak ediyor bir şey konuşurken inanılmaz derecede dikkatli beni dinliyor bana çok şevkatle yaklaşıyor bazen bana alınıp gücenbiliyor bana beni sevdiğini ve beni önemsediğini bile söyledi bana değer verdiğini söyledi fakat ben ne düşüneceğimi bilmiyorum acaba sadece temas seven birisi mi bu davranışlarının altında herhangi bir art niyet olmaması mümkün mü yoksa ben mi çok fazla iyi niyetli davranıyorum?
Bence fake kesinlikle fake.konu sahibi bizi kandırıyor,yoksa bu zekâ da sağlam kalması mümkün değil......Fake mi.bilemedim.insallah yalandir
Karısına ihanet eden biri iyi olamazHerkese iyi akşamlar, sizinle bir konuda dertleşmek ve akıl almak istiyorum. Bir kaç haftadır işe başladım. Çok sevdiğim güzel bir yer kendi işim severek yapıyorum. ama en önemlisi iş arkadaşım. Şükür tüm iş arkadaşlarım çok iyi ama Ahmet diyelim benim birlikte çalıştığım arkadaşa, Ahmet bir ayrı iyi onunla çok iyi anlaşıyoruz iş görüşmesine geldiğim ilk gün benimle o ilgilendi onun onayı sayesinde patron beni işe aldı. Kendisi hayatımda gördüğüm en kibar en beyefendi insan çok sakin asla sinirlenmeyen bir yapısı var bu yüzden aynı zamanda benim için çok kıymetli bir hoca çünkü bana işi öğretiyor bu yüzden Ahmet'i çok seviyorum. İş görüşmesine geldiğim ilk gün bana evli olduğunu söyledi, benim de bir erkek arkadaşım var o da bunu biliyor. Birkaç haftadır çalışıyorum fakat biz bu kısacık sürede Ahmet'le gereğinden fazla yakınlaştık adeta bir kız arkadaşımmış gibi samimiyiz her şeyi konuşuyoruz ve en önemlisi birlikte çok gülüyoruz çok eğleniyoruz asla abartmıyorum o kadar çok gülüyoruz ki uyarı aldık. Bu yakınlığın içinde fiziksel temas da var zaten masabaşı çalışıyoruz yan yana dip dibe oturuyoruz fiziksel temasımız günden güne arttı sürekli bir şekilde bana dokunuyor bazen yüzüme bazen Saçima bazen omzuma bazen koluma bazen bacagima bazen okşayarak dokunduğu bile oluyor kendisi benden yedi yaş büyük bu yüzden bu tarz davranislarini kötüye yormadım çünkü evli olduğunu en baştan belirtmişti karısıyla ilgili konuşmaktan da çekinmiyor, benim de erkek arkadaşım olduğunu biliyor bana da bir abi gibi yaklaştığını düşünmüştüm. Fakat bu davranışlarından bir arkadaşıma bahsettiğim de arkadaşım bunun normal olmadığını söyledi. Arkadaşımla yaptığımız konuşmadan sonra Ahmet'i ve bana karşı olan davranışlarına incelemeye başladığımda belki de bana karşı ilgisi olabileceğini fark ettim çünkü benimle ilgili her detayı fark ediyor asla unutmuyor bazen özellikle takip ediyor ve soruyor yani beni merak ediyor bir şey konuşurken inanılmaz derecede dikkatli beni dinliyor bana çok şevkatle yaklaşıyor bazen bana alınıp gücenbiliyor bana beni sevdiğini ve beni önemsediğini bile söyledi bana değer verdiğini söyledi fakat ben ne düşüneceğimi bilmiyorum acaba sadece temas seven birisi mi bu davranışlarının altında herhangi bir art niyet olmaması mümkün mü yoksa ben mi çok fazla iyi niyetli davranıyorum?
Bişey dicem bi de bikaç haftada abili ablalı muhabbet nasıl koyulaşıyor, neden abi diyonuz elin adamına dün bir bugün iki, lazım olsun diye mi?
Konu hemen açıklama moduna evrilmiş. Allah'tan yorum yapan arkadaşlar alıntılamış asıl konuyu. Yanlışa yanlış denir. Yanlışınızı kabul edin önce. Arkadaşlık ilişkileriniz normal değil. Kendi ilişkinizdeki kabul görmüşlük hiç normal değil.Bu kadar hakarete gerek yok tabii ki salak değilim tabii ki fanus'ta büyümedim tabii ki bu davranışların normal olmadığının ben de farkındayım arkadaşıma anlatma sebebim de tam olarak buydu buraya yazma sebebim de buydu ben sadece iyi niyetli bir insanım herkesi de kendim gibi zannediyorum eğer bir suçum varsa o da budur. Yazdığım şeylerden aklınızda nasıl bir sahne canlandı bilmiyorum uzun uzun bir okşama olmadı sadece bir kere elini bacagima koydu bu kadar, onun dışında tabii ki elime koluma omzuma dokunuyor sık sık ama en nefret ettiğim şey genel olarak hayatta yanlış anlaşılmaktır ben kendim de temas seven biriyim eğer birini seversem ona çok sıcak ve içten davranırım bu konuyla alakalı geçmişte sıkıntılar yaşasam da davranışlarım karşıdaki insanlar tarafından yanlış anlaşılsa da hiçbir zaman karşı tarafın ya da başkalarının düşündüğü gibi bir amaçla yapmıyorum yaptığım hiçbir şeyi bu yüzden Ahmet'in bu hareketlerinden nem kapmamaya çalıştım. Bu arada benim bir erkek arkadaşım var evet fakat benim erkek arkadaşım haricinde hayatımda üç tane daha yakın erkek arkadaşım var ve benim bu kişilerle olan ilişkim de iş yerindeki Ahmet'te olduğu şekilde ve de erkek arkadaşım da bu durumu biliyor ve de kendisi tüm erkek arkadaşlarımı şahsen tanidigi için aramızdaki bu fiziksel temastan rahatsızlık duymuyor çünkü arkadaşlarımın art niyetle olmadığını o da biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?