Evli adamın bana ilgisi olabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok yakın arkadaşlarımın eşleriyle bile böyle bir muhabbete girmedim hatta biri 15yaşımdan beri arkadaşımdır.

Nasıl hayatlar içindesiniz de bu kadar rahat davranabiliyorsınuz anlamış değilim

Bir tavrınız yok mu sizin ? Nasıl bu kadar rahat davranabiliyor üstelik evli bir adam.

o durmasına bilmiyorsa siz bileceksiniz. Ama anlaşıldığı kadarıyla adamın ilgisi hoşunuza gitmiş. Siz de bal gibi biliyorsunuz ne olduğunu burada lütfen saf ayağına yatmayın.

Şuradaki cümleler o kadar ben fakeim diye bağırıyor ki. Hele "Ahmet'i çok seviyorum" kısmında koptum. Allahtan birkaç hafta da olmuş tum bunlar bir iki aya Ahmet için geberiyorum derdiniz

fiziksel temas, adam evli.ne diyeceğimi bilemedim.gercek mi bu.erkek le kadin bekar da olsa bu şekilde arkadaş olmamalı.

Ne iyi niyeti be baya baya hoşuna gitmiş bu davranışların iş arkadaşlığı abi kardeş arkadaş gibi sıfatlardan fazlası olduğunu anlamaman için tam anlamıyla sap salak aptal olman lazım e öyle olmadığını düşünüyorum geriye ikinci seçenek kalıyor

Yemeyin bizi ,iş için geldiğimiz ortamda milleti rahatsız edecek kadar lay lay lom takılıp bacağına omzuna orana burana dokunmayı normal görüyorsanız gidin Ana okulunda öğretilen sınırlar,dokunulması yasak bölgeler derdini yeni baştan alın Birde iş ahlakı konusunda kendinizi geliştirin

Az daha iyi niyetli ol devam et böyle, bir de bakmışsın çıplaksın.

Belgeselller var ya ..hani ciftlesmeden once neler yapiyor memeliler anlatiyor.. bu anlattiklariniz hani cok iyi anlasmalar, cok gulmeler, temas etmeler.. bence :)

Karısına ihanet eden biri iyi olamaz üstelik işyerinde bukadar fingirdeşmenin manası ne

Bişey dicem bi de bikaç haftada abili ablalı muhabbet nasıl koyulaşıyor, neden abi diyonuz elin adamına dün bir bugün iki, lazım olsun diye mi?

Öyle deme Ahmet Abisi 2-3 haftada kendisini okşamaya başlayan çok iyi ve efendi biri. Herkese nasip olmaz böyle abi.

Konu hemen açıklama moduna evrilmiş. Allah'tan yorum yapan arkadaşlar alıntılamış asıl konuyu. Yanlışa yanlış denir. Yanlışınızı kabul edin önce. Arkadaşlık ilişkileriniz normal değil. Kendi ilişkinizdeki kabul görmüşlük hiç normal değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…