Evli adamın bana ilgisi olabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Döven adama efendi diyen gördü bu gözler. Sokakta donunu kafasına geçirip sümüğünü yemeyen erkek galiba efendi deme kıstasları.

Isten cikarilanda buyuk ihtimalle konu sahibi olacak malum boyle seyler erkeklere pek dokunmuyor

İğrenç. Bizim iş yerinde genç bir kız işe başladı. Çalışanlardan böyle Ahmet gibi bi tane evli gevşek, kıza seslenirken “prenses” demiş. Eşim ağzına geleni söylemiş rezil etmişti. Burada gevşeklik görmeyeyim bir daha bu kıza böyle taciz edici yaklaşmayın bitiririm sizi demiş.
Kız da eşime teşekkür etmiş zaten çok rahatsız oluyormuş söyleyemiyormuş.
Siz nasıl kovulmuyosunuz hayret.. Karşılıklı mercimeği fırına vermeye az kalmış pes! Ne cüretle beni okşayabilir amq? Adamın alnını karışlarım..

Adete kız arkadaşımmış lafından sonrasını okumaya gerek duymadım. Evli adamla sevgiliniz varken gülüp oynaşıp sohbet muhabbet ederseniz bugün bu konuma düşersiniz .

Yani canım ne var bunda ben de kocam elin karısının bacağını okşasa kocam temas bağımlısı ve sevecen biri sizin içiniz fesat derdim

Linç loading tüh çekirdeğim yok

Adete kız arkadaşımmış lafından sonrasını okumaya gerek duymadım. Evli adamla sevgiliniz varken gülüp oynaşıp sohbet muhabbet ederseniz bugün bu konuma düşersiniz .
O kadar kiz arkadasim var, kimse bacagimi falan ellemiyor

Arkadaşlar neden kadına yukleniyorsunuz, adam evliymis sadakat sözü onda, adama saydirin.. kadının suçu yok.. alın size suçsuz.. konu sahibesi tencere kapak olmuşsunuz igrencsiniz..
İhanetler iki kişi ile yapılır yalnız. Sorun bu bayanın salaga yatması bariz yuruyen hatta koşan evli bir adama karşı..yani gidişat şu
Ahmet abi ile seviştik ama onun merhametli yüreği kocaman bana da yer açtı kalbinde şimdi de metresi oldum ben ..

İşte bende bunu söylüyorum buradaki her aldatma konusunda ikinci kadını es geciyorlar hatta masum bile ilan ediyorlar. Aldatmissa iki pislik varlık yapmış bunu.

Evli adamın beğenmesinden çok iş ortamında gereksiz samimiyete karşı bir insanım. Oraya para kazanıp ihtiyaçlarımızı karşılamaya gidiyoruz. Profesyonel ve ciddi olmak gerekiyor. Brn böyle bir konuda ihtar yesem yerin dibine geçerim. İş ortamında laubaliliğin anlamı yok

Hiç bir erkek arkadaş dahi bacağı mı okşamak bırak elleyemez erkek arkadaşılının da bir sınırı var bana göre abartılı bir samimiyet var aranızda ikinizde mesafa koymanız lazım bir kaç haftalık tanıdığın adama bu kadar temas etmesini izin veriyorsun evli olduğu halde seninde hoşuna gitmişti ki temaslarına izin vermişsin

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…