- 18 Aralık 2010
- 1.342
- 3.861
- 333
- Konu Sahibi xxrockgirlsx
-
- #21
Döven adama efendi diyen gördü bu gözler. Sokakta donunu kafasına geçirip sümüğünü yemeyen erkek galiba efendi deme kıstasları.Ya bir de kkdaki bazı kadınların efendi adam anlayışı çok ilginç. İşyerinde 1 hafta önce tanıştığı kadınla kıyıda köşede elleşen evli adama çok beyefendi yazmış. Geçen de bir üye kendisine takılmalık ilişki teklif eden evli adama efendi adam diyordu. Bunlar efendi adamsa efendi olmayan adam nasıl oluyor?
Hakkınızda işyerinde çoktan dedikodu çıkmıştır. Liseli gibi masa altından elleşmeyi bırakmanızı tavsiye ederim.
Isten cikarilanda buyuk ihtimalle konu sahibi olacak malum boyle seyler erkeklere pek dokunmuyorBak ofistekiler farketmiş ki edilmeyecek gibi değil uyarı almışsınız, biri yakında karısına haber uçurur , bu belli ki tecrübeli tereyağından kıl çeker gibi sıyrılır işin içinden olan sana olur , aklını başına topla.
Adete kız arkadaşımmış lafından sonrasını okumaya gerek duymadım. Evli adamla sevgiliniz varken gülüp oynaşıp sohbet muhabbet ederseniz bugün bu konuma düşersiniz .Herkese iyi akşamlar, sizinle bir konuda dertleşmek ve akıl almak istiyorum. Bir kaç haftadır işe başladım. Çok sevdiğim güzel bir yer kendi işim severek yapıyorum. ama en önemlisi iş arkadaşım. Şükür tüm iş arkadaşlarım çok iyi ama Ahmet diyelim benim birlikte çalıştığım arkadaşa, Ahmet bir ayrı iyi onunla çok iyi anlaşıyoruz iş görüşmesine geldiğim ilk gün benimle o ilgilendi onun onayı sayesinde patron beni işe aldı. Kendisi hayatımda gördüğüm en kibar en beyefendi insan çok sakin asla sinirlenmeyen bir yapısı var bu yüzden aynı zamanda benim için çok kıymetli bir hoca çünkü bana işi öğretiyor bu yüzden Ahmet'i çok seviyorum. İş görüşmesine geldiğim ilk gün bana evli olduğunu söyledi, benim de bir erkek arkadaşım var o da bunu biliyor. Birkaç haftadır çalışıyorum fakat biz bu kısacık sürede Ahmet'le gereğinden fazla yakınlaştık adeta bir kız arkadaşımmış gibi samimiyiz her şeyi konuşuyoruz ve en önemlisi birlikte çok gülüyoruz çok eğleniyoruz asla abartmıyorum o kadar çok gülüyoruz ki uyarı aldık. Bu yakınlığın içinde fiziksel temas da var zaten masabaşı çalışıyoruz yan yana dip dibe oturuyoruz fiziksel temasımız günden güne arttı sürekli bir şekilde bana dokunuyor bazen yüzüme bazen Saçima bazen omzuma bazen koluma bazen bacagima bazen okşayarak dokunduğu bile oluyor kendisi benden yedi yaş büyük bu yüzden bu tarz davranislarini kötüye yormadım çünkü evli olduğunu en baştan belirtmişti karısıyla ilgili konuşmaktan da çekinmiyor, benim de erkek arkadaşım olduğunu biliyor bana da bir abi gibi yaklaştığını düşünmüştüm. Fakat bu davranışlarından bir arkadaşıma bahsettiğim de arkadaşım bunun normal olmadığını söyledi. Arkadaşımla yaptığımız konuşmadan sonra Ahmet'i ve bana karşı olan davranışlarına incelemeye başladığımda belki de bana karşı ilgisi olabileceğini fark ettim çünkü benimle ilgili her detayı fark ediyor asla unutmuyor bazen özellikle takip ediyor ve soruyor yani beni merak ediyor bir şey konuşurken inanılmaz derecede dikkatli beni dinliyor bana çok şevkatle yaklaşıyor bazen bana alınıp gücenbiliyor bana beni sevdiğini ve beni önemsediğini bile söyledi bana değer verdiğini söyledi fakat ben ne düşüneceğimi bilmiyorum acaba sadece temas seven birisi mi bu davranışlarının altında herhangi bir art niyet olmaması mümkün mü yoksa ben mi çok fazla iyi niyetli davranıyorum?
Yani canım ne var bunda ben de kocam elin karısının bacağını okşasa kocam temas bağımlısı ve sevecen biri sizin içiniz fesat derdimHerkese iyi akşamlar, sizinle bir konuda dertleşmek ve akıl almak istiyorum. Bir kaç haftadır işe başladım. Çok sevdiğim güzel bir yer kendi işim severek yapıyorum. ama en önemlisi iş arkadaşım. Şükür tüm iş arkadaşlarım çok iyi ama Ahmet diyelim benim birlikte çalıştığım arkadaşa, Ahmet bir ayrı iyi onunla çok iyi anlaşıyoruz iş görüşmesine geldiğim ilk gün benimle o ilgilendi onun onayı sayesinde patron beni işe aldı. Kendisi hayatımda gördüğüm en kibar en beyefendi insan çok sakin asla sinirlenmeyen bir yapısı var bu yüzden aynı zamanda benim için çok kıymetli bir hoca çünkü bana işi öğretiyor bu yüzden Ahmet'i çok seviyorum. İş görüşmesine geldiğim ilk gün bana evli olduğunu söyledi, benim de bir erkek arkadaşım var o da bunu biliyor. Birkaç haftadır çalışıyorum fakat biz bu kısacık sürede Ahmet'le gereğinden fazla yakınlaştık adeta bir kız arkadaşımmış gibi samimiyiz her şeyi konuşuyoruz ve en önemlisi birlikte çok gülüyoruz çok eğleniyoruz asla abartmıyorum o kadar çok gülüyoruz ki uyarı aldık. Bu yakınlığın içinde fiziksel temas da var zaten masabaşı çalışıyoruz yan yana dip dibe oturuyoruz fiziksel temasımız günden güne arttı sürekli bir şekilde bana dokunuyor bazen yüzüme bazen Saçima bazen omzuma bazen koluma bazen bacagima bazen okşayarak dokunduğu bile oluyor kendisi benden yedi yaş büyük bu yüzden bu tarz davranislarini kötüye yormadım çünkü evli olduğunu en baştan belirtmişti karısıyla ilgili konuşmaktan da çekinmiyor, benim de erkek arkadaşım olduğunu biliyor bana da bir abi gibi yaklaştığını düşünmüştüm. Fakat bu davranışlarından bir arkadaşıma bahsettiğim de arkadaşım bunun normal olmadığını söyledi. Arkadaşımla yaptığımız konuşmadan sonra Ahmet'i ve bana karşı olan davranışlarına incelemeye başladığımda belki de bana karşı ilgisi olabileceğini fark ettim çünkü benimle ilgili her detayı fark ediyor asla unutmuyor bazen özellikle takip ediyor ve soruyor yani beni merak ediyor bir şey konuşurken inanılmaz derecede dikkatli beni dinliyor bana çok şevkatle yaklaşıyor bazen bana alınıp gücenbiliyor bana beni sevdiğini ve beni önemsediğini bile söyledi bana değer verdiğini söyledi fakat ben ne düşüneceğimi bilmiyorum acaba sadece temas seven birisi mi bu davranışlarının altında herhangi bir art niyet olmaması mümkün mü yoksa ben mi çok fazla iyi niyetli davranıyorum?
Linç loading tüh çekirdeğim yokHerkese iyi akşamlar, sizinle bir konuda dertleşmek ve akıl almak istiyorum. Bir kaç haftadır işe başladım. Çok sevdiğim güzel bir yer kendi işim severek yapıyorum. ama en önemlisi iş arkadaşım. Şükür tüm iş arkadaşlarım çok iyi ama Ahmet diyelim benim birlikte çalıştığım arkadaşa, Ahmet bir ayrı iyi onunla çok iyi anlaşıyoruz iş görüşmesine geldiğim ilk gün benimle o ilgilendi onun onayı sayesinde patron beni işe aldı. Kendisi hayatımda gördüğüm en kibar en beyefendi insan çok sakin asla sinirlenmeyen bir yapısı var bu yüzden aynı zamanda benim için çok kıymetli bir hoca çünkü bana işi öğretiyor bu yüzden Ahmet'i çok seviyorum. İş görüşmesine geldiğim ilk gün bana evli olduğunu söyledi, benim de bir erkek arkadaşım var o da bunu biliyor. Birkaç haftadır çalışıyorum fakat biz bu kısacık sürede Ahmet'le gereğinden fazla yakınlaştık adeta bir kız arkadaşımmış gibi samimiyiz her şeyi konuşuyoruz ve en önemlisi birlikte çok gülüyoruz çok eğleniyoruz asla abartmıyorum o kadar çok gülüyoruz ki uyarı aldık. Bu yakınlığın içinde fiziksel temas da var zaten masabaşı çalışıyoruz yan yana dip dibe oturuyoruz fiziksel temasımız günden güne arttı sürekli bir şekilde bana dokunuyor bazen yüzüme bazen Saçima bazen omzuma bazen koluma bazen bacagima bazen okşayarak dokunduğu bile oluyor kendisi benden yedi yaş büyük bu yüzden bu tarz davranislarini kötüye yormadım çünkü evli olduğunu en baştan belirtmişti karısıyla ilgili konuşmaktan da çekinmiyor, benim de erkek arkadaşım olduğunu biliyor bana da bir abi gibi yaklaştığını düşünmüştüm. Fakat bu davranışlarından bir arkadaşıma bahsettiğim de arkadaşım bunun normal olmadığını söyledi. Arkadaşımla yaptığımız konuşmadan sonra Ahmet'i ve bana karşı olan davranışlarına incelemeye başladığımda belki de bana karşı ilgisi olabileceğini fark ettim çünkü benimle ilgili her detayı fark ediyor asla unutmuyor bazen özellikle takip ediyor ve soruyor yani beni merak ediyor bir şey konuşurken inanılmaz derecede dikkatli beni dinliyor bana çok şevkatle yaklaşıyor bazen bana alınıp gücenbiliyor bana beni sevdiğini ve beni önemsediğini bile söyledi bana değer verdiğini söyledi fakat ben ne düşüneceğimi bilmiyorum acaba sadece temas seven birisi mi bu davranışlarının altında herhangi bir art niyet olmaması mümkün mü yoksa ben mi çok fazla iyi niyetli davranıyorum?
O kadar kiz arkadasim var, kimse bacagimi falan ellemiyorAdete kız arkadaşımmış lafından sonrasını okumaya gerek duymadım. Evli adamla sevgiliniz varken gülüp oynaşıp sohbet muhabbet ederseniz bugün bu konuma düşersiniz .
Seninkiler temas bağımlısı degil demekO kadar kiz arkadasim var, kimse bacagimi falan ellemiyor
Misir patlat bacimLinç loading tüh çekirdeğim yok
İhanetler iki kişi ile yapılır yalnız. Sorun bu bayanın salaga yatması bariz yuruyen hatta koşan evli bir adama karşı..yani gidişat şuArkadaşlar neden kadına yukleniyorsunuz, adam evliymis sadakat sözü onda, adama saydirin.. kadının suçu yok.. alın size suçsuz.. konu sahibesi tencere kapak olmuşsunuz igrencsiniz..
İşte bende bunu söylüyorum buradaki her aldatma konusunda ikinci kadını es geciyorlar hatta masum bile ilan ediyorlar. Aldatmissa iki pislik varlık yapmış bunu.İhanetler iki kişi ile yapılır yalnız. Sorun bu bayanın salaga yatması bariz yuruyen hatta koşan evli bir adama karşı..yani gidişat şu
Ahmet abi ile seviştik ama onun merhametli yüreği kocaman bana da yer açtı kalbinde şimdi de metresi oldum ben ..
Hiç bir erkek arkadaş dahi bacağı mı okşamak bırak elleyemez erkek arkadaşılının da bir sınırı var bana göre abartılı bir samimiyet var aranızda ikinizde mesafa koymanız lazım bir kaç haftalık tanıdığın adama bu kadar temas etmesini izin veriyorsun evli olduğu halde seninde hoşuna gitmişti ki temaslarına izin vermişsinHerkese iyi akşamlar, sizinle bir konuda dertleşmek ve akıl almak istiyorum. Bir kaç haftadır işe başladım. Çok sevdiğim güzel bir yer kendi işim severek yapıyorum. ama en önemlisi iş arkadaşım. Şükür tüm iş arkadaşlarım çok iyi ama Ahmet diyelim benim birlikte çalıştığım arkadaşa, Ahmet bir ayrı iyi onunla çok iyi anlaşıyoruz iş görüşmesine geldiğim ilk gün benimle o ilgilendi onun onayı sayesinde patron beni işe aldı. Kendisi hayatımda gördüğüm en kibar en beyefendi insan çok sakin asla sinirlenmeyen bir yapısı var bu yüzden aynı zamanda benim için çok kıymetli bir hoca çünkü bana işi öğretiyor bu yüzden Ahmet'i çok seviyorum. İş görüşmesine geldiğim ilk gün bana evli olduğunu söyledi, benim de bir erkek arkadaşım var o da bunu biliyor. Birkaç haftadır çalışıyorum fakat biz bu kısacık sürede Ahmet'le gereğinden fazla yakınlaştık adeta bir kız arkadaşımmış gibi samimiyiz her şeyi konuşuyoruz ve en önemlisi birlikte çok gülüyoruz çok eğleniyoruz asla abartmıyorum o kadar çok gülüyoruz ki uyarı aldık. Bu yakınlığın içinde fiziksel temas da var zaten masabaşı çalışıyoruz yan yana dip dibe oturuyoruz fiziksel temasımız günden güne arttı sürekli bir şekilde bana dokunuyor bazen yüzüme bazen Saçima bazen omzuma bazen koluma bazen bacagima bazen okşayarak dokunduğu bile oluyor kendisi benden yedi yaş büyük bu yüzden bu tarz davranislarini kötüye yormadım çünkü evli olduğunu en baştan belirtmişti karısıyla ilgili konuşmaktan da çekinmiyor, benim de erkek arkadaşım olduğunu biliyor bana da bir abi gibi yaklaştığını düşünmüştüm. Fakat bu davranışlarından bir arkadaşıma bahsettiğim de arkadaşım bunun normal olmadığını söyledi. Arkadaşımla yaptığımız konuşmadan sonra Ahmet'i ve bana karşı olan davranışlarına incelemeye başladığımda belki de bana karşı ilgisi olabileceğini fark ettim çünkü benimle ilgili her detayı fark ediyor asla unutmuyor bazen özellikle takip ediyor ve soruyor yani beni merak ediyor bir şey konuşurken inanılmaz derecede dikkatli beni dinliyor bana çok şevkatle yaklaşıyor bazen bana alınıp gücenbiliyor bana beni sevdiğini ve beni önemsediğini bile söyledi bana değer verdiğini söyledi fakat ben ne düşüneceğimi bilmiyorum acaba sadece temas seven birisi mi bu davranışlarının altında herhangi bir art niyet olmaması mümkün mü yoksa ben mi çok fazla iyi niyetli davranıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?