- 9 Ekim 2020
- 819
- 1.082
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Doğdu yoldasın vanessa aferinDizi-film setlerine figüran olarak gidiyordum ve bu şekilde 300-400 de olsa harçlık çıkarıyorum.
En son gittiğim yerde birileriyle tanıştım dedim başka işler olursa bana haber verin diye numaramı verdim.
Adam beni sürekli aramaya başladı iş için mi aradınız diyorum cevap da vermiyor en sonunda mesaj falan atmış wpden bir de çocuklu aile fotosu ardı bana yazınca kaldırmış.
valla bıktım ben de engelledim
Aferin almak için açtın galibaDizi-film setlerine figüran olarak gidiyordum ve bu şekilde 300-400 de olsa harçlık çıkarıyorum.
En son gittiğim yerde birileriyle tanıştım dedim başka işler olursa bana haber verin diye numaramı verdim.
Adam beni sürekli aramaya başladı iş için mi aradınız diyorum cevap da vermiyor en sonunda mesaj falan atmış wpden bir de çocuklu aile fotosu ardı bana yazınca kaldırmış.
Aferin vannessa iyi yapmışsın doğru yolda ilerlemeye başladın sonunda.Dizi-film setlerine figüran olarak gidiyordum ve bu şekilde 300-400 de olsa harçlık çıkarıyorum.
Erko ne vanessa türkçesini alalım?erkolar linci hak ediyor ben değil
Erko ne kierkolar linci hak ediyor ben değil
Tmm sevgili günlük. Aferiiin. Sağa sola da numaranı dağıtmamayı öğrenirsen olacakDizi-film setlerine figüran olarak gidiyordum ve bu şekilde 300-400 de olsa harçlık çıkarıyorum.
Hahaha aynı anda yazmışız hakket ne kiErko ne vanessa türkçesini alalım?
Erkek demek istiyor ergencedeHahaha aynı anda yazmışız hakket ne ki
sanırım erkek kelimesinin z kuşağı dilince olanıHahaha aynı anda yazmışız hakket ne ki
Dizi-film setlerine figüran olarak gidiyordum ve bu şekilde 300-400 de olsa harçlık çıkarıyorum.
Erkek demek istiyor ergencede
Bu z kuşağı da herşeyi tuhaflastiriyorsanırım erkek kelimesinin z kuşağı dilince olanı
müko=mükemmelBu z kuşağı da herşeyi tuhaflastiriyor
Hemde herşeyi
erko erkek
kado kadın
Mi oluyor ki
Haklısın canımerkolar linci hak ediyor ben değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?