Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gidilir:) ama ne bileyim.yazarken düşünememişim. Birde evlenince daha duygusal bakiliyor ya gurbete oyuzdenEvlilikle anne babayı aramanın ne alakası var?
Evlenmeden başka şehre gidilmiyor mu ?
Yok daha yeni gittiniz galiba , ben 7 yıldır ailemden ayrı yaşıyorum. Sorunuza da şu şekilde cevap vereyim annemi hic aramam , pek aramız iyi değil . O beni arar bir kac günde bir . Babamla da hafta bir kac kere konuşuruzGidilir:) ama ne bileyim.yazarken düşünememişim. Birde evlenince daha duygusal bakiliyor ya gurbete oyuzden![]()
Cevabiniz icin tesekurlerYok daha yeni gittiniz galiba , ben 7 yıldır ailemden ayrı yaşıyorum. Sorunuza da şu şekilde cevap vereyim annemi hic aramam , pek aramız iyi değil . O beni arar bir kac günde bir . Babamla da hafta bir kac kere konuşuruz
Basligi sacma atmisim sizde söyleyebilirsiniz kac gunde bir ariyirsunuz aileniziEvli olmayıp bakanlar![]()
Ay bayılıyorsun her konuya muhalefet olmaya, söylemeden edemedim.Evlilikle anne babayı aramanın ne alakası var?
Evlenmeden başka şehre gidilmiyor mu ?
Siz nasıl görmek istiyorsanız öyle görüyorsunuz. Mantıklı olanı söylüyorum.Ay bayılıyorsun her konuya muhalefet olmaya, söylemeden edemedim.Ben de babamı az ararım annemi her gün Bazen günde birkaç sefer inşallah kırılmıyordur canım babam.
Basiniz sagolsun . Allah sabir versin .Ahh keşke hayatta olsa da hergün konuşsak![]()
Yaklaşık 14 yıldır gurbette olan biri olarak annemle her gün mutlaka en az 2 kere konuşuruz.Babamı daha nadir ararım.Basligi sacma atmisim sizde söyleyebilirsiniz kac gunde bir ariyirsunuz ailenizi![]()
Mantıklı da dikkat ettim hep bi ters köşe yapma çabanız var bunu kötü niyetle söylemiyorum. İçimde kalmasın diye yazdım.Siz nasıl görmek istiyorsanız öyle görüyorsunuz. Mantıklı olanı söylüyorum.
Tesekkur ederimBenim ailemde başka şehirde canım ama bu tamamen sizin iletişiminize bağlı. Ben 5 yıldır evliyim ama ondan öncede 7 yıldır ailemden ayrı yaşıyordum. Yani 12 yıldır ayrı yaşıyorum. Ben babamı ara sıra ararım bazen aylar geçer annemide haftada veya 15te bir ( bu yazdığım bir sağlık sorunu vs. birşey yoksa tabi).
Kac gunde bir mesela babaniziYaklaşık 14 yıldır gurbette olan biri olarak annemle her gün mutlaka en az 2 kere konuşuruz.Babamı daha nadir ararım.
Anladim tek ben degilmisim .hemen hemen ayni gibiyzBenim de 2 sene oldu ailemden ayrılalı annemle her gün konuşuruz babamla bilemiyorum belki ayda 2-3 sefer oda olursa