Evli arkadaslar bakar misiniz?

Tugcetug1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
870
329
33
Merhaba arkadaslar. Annemi hergun ariyorum ama babami 5 6 gunde bir arıyorum. Konusacak konu cikmiyor cunku.bilirsiniz biz kizlar anne kiz illa bir konu cikiyor.sizce babami az mi ariyorum.gurbetteyim evliyim. Sizler kac gunde bir konusuuyorsunuz babanizla.?

Gidilir:) ama ne bileyim.yazarken düşünememişim. Birde evlenince daha duygusal bakiliyor ya gurbete oyuzden 😇
Yok daha yeni gittiniz galiba , ben 7 yıldır ailemden ayrı yaşıyorum. Sorunuza da şu şekilde cevap vereyim annemi hic aramam , pek aramız iyi değil . O beni arar bir kac günde bir . Babamla da hafta bir kac kere konuşuruz

Yok daha yeni gittiniz galiba , ben 7 yıldır ailemden ayrı yaşıyorum. Sorunuza da şu şekilde cevap vereyim annemi hic aramam , pek aramız iyi değil . O beni arar bir kac günde bir . Babamla da hafta bir kac kere konuşuruz
[/QUOTE] tesekkur ederim cevabiniz icin 😇

Evlilikle anne babayı aramanın ne alakası var?
Evlenmeden başka şehre gidilmiyor mu ?
Ay bayılıyorsun her konuya muhalefet olmaya, söylemeden edemedim. :halay: Ben de babamı az ararım annemi her gün Bazen günde birkaç sefer inşallah kırılmıyordur canım babam.

Ay bayılıyorsun her konuya muhalefet olmaya, söylemeden edemedim. :halay: Ben de babamı az ararım annemi her gün Bazen günde birkaç sefer inşallah kırılmıyordur canım babam.
Siz nasıl görmek istiyorsanız öyle görüyorsunuz. Mantıklı olanı söylüyorum.

Benim ailemde başka şehirde canım ama bu tamamen sizin iletişiminize bağlı. Ben 5 yıldır evliyim ama ondan öncede 7 yıldır ailemden ayrı yaşıyordum. Yani 12 yıldır ayrı yaşıyorum. Ben babamı ara sıra ararım bazen aylar geçer annemide haftada veya 15te bir ( bu yazdığım bir sağlık sorunu vs. birşey yoksa tabi).

Benim ailemde başka şehirde canım ama bu tamamen sizin iletişiminize bağlı. Ben 5 yıldır evliyim ama ondan öncede 7 yıldır ailemden ayrı yaşıyordum. Yani 12 yıldır ayrı yaşıyorum. Ben babamı ara sıra ararım bazen aylar geçer annemide haftada veya 15te bir ( bu yazdığım bir sağlık sorunu vs. birşey yoksa tabi).
Tesekkur ederim
Ne bileyim arada aklima geliyor acaba ben fazla ilgilenmiyor muyum ailemle diye canim sıkılıyor oyuzden sormak istedim

Bir rutin oluşturun mesela sabahları aynı saatte babanızı Arayın iki dakika nasılsın iyi misin deyip kapatın .. içiniz rahat etsin :)
Allah sağlıklı uzun ömürler versin , babam hayatta değil, değerini bilin babalarınızın

Back
X