Daha çok anne aranıyor sanırım. Bende öyleyim. Her gün annemi ararım babamı 5 6 günde bir arar hal hatır sorar kapatırım
[/QUOTE teşekküler bnde aynen oyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha çok anne aranıyor sanırım. Bende öyleyim. Her gün annemi ararım babamı 5 6 günde bir arar hal hatır sorar kapatırım
[/QUOTE teşekküler bnde aynen oyle
ben babami hergun ariyorum. hatta sabah ben ararim ikindi vakti o arar gunde 2 kez konusuruz. valla siz kizlarin annesi ile konusacak konusu cok oluyor mu bilmem ama benim babamla daha cok. Allah basimdan eksik etmesin.Merhaba arkadaslar. Annemi hergun ariyorum ama babami 5 6 gunde bir arıyorum. Konusacak konu cikmiyor cunku.bilirsiniz biz kizlar anne kiz illa bir konu cikiyor.sizce babami az mi ariyorum.gurbetteyim evliyim. Sizler kac gunde bir konusuuyorsunuz babanizla.?
Aynen bende babam nasil diyorum selam soyle diyorum .Annemi her gün babamı arada bir bazen annemin telefonlarına kendi bakıp söyleniyor Allah korusun annenize bir şey olsa beni aramazsınız felan diye gerçekten konuşacak bir şey yok ve her gün haberini annemden alıyorum ama bu şekilde oluyor ne yazık ki bende de