Evli arkadaslar bakar misiniz?

Ben de senin gibiyim ve bu burukluğu hissediyorum daha sık arayacağım kesinlikle biri yazınca kötü hissettim. Canım babam🥰

Annemi her gün babamı arada bir bazen annemin telefonlarına kendi bakıp söyleniyor Allah korusun annenize bir şey olsa beni aramazsınız felan diye gerçekten konuşacak bir şey yok ve her gün haberini annemden alıyorum ama bu şekilde oluyor ne yazık ki bende de

Ben iki güne bir ararım, ayrı yaşadım ailemle bekarken ama o zamanlar haftada bir falandı dediğin gibi evlilikte daha farklı oluyomuş ben aramasam annem arar sesimi duyar babamla sık sık konuşmayız ama onlada haftada bir falandır

Merhaba arkadaslar. Annemi hergun ariyorum ama babami 5 6 gunde bir arıyorum. Konusacak konu cikmiyor cunku.bilirsiniz biz kizlar anne kiz illa bir konu cikiyor.sizce babami az mi ariyorum.gurbetteyim evliyim. Sizler kac gunde bir konusuuyorsunuz babanizla.?
ben babami hergun ariyorum. hatta sabah ben ararim ikindi vakti o arar gunde 2 kez konusuruz. valla siz kizlarin annesi ile konusacak konusu cok oluyor mu bilmem ama benim babamla daha cok. Allah basimdan eksik etmesin.

ha bir de 33 yasindayim. 18 yasindan beri ailemden ayri yasiyorum. Ya bir de eskiden evlilige gurbet gozuyle bakiliyormus anliyorum ne bileyim ulasim iletisim imkani yok ya da sinirli. (hep yuksek yuksek tepelere turkusu aklima geliyor) ama su devirde bukadar teknolojinin icinde evlilige gurbet demek bana sacma geliyor.

Annemi her gün babamı arada bir bazen annemin telefonlarına kendi bakıp söyleniyor Allah korusun annenize bir şey olsa beni aramazsınız felan diye gerçekten konuşacak bir şey yok ve her gün haberini annemden alıyorum ama bu şekilde oluyor ne yazık ki bende de
Aynen bende babam nasil diyorum selam soyle diyorum .

Benn de annemi her ararım babamı arada bir ararım babalarla konuşalacak konu olmuyor çünkü arada hal hatır sormak yetiyor bence

Anami her gün ararim sesini duymazsam olmaz 8 senedir evliyim uzakta yaşıyorum babami da haftada bir yani bu göreceli bir durum kimi babasini cok yakin bulur kimi annesini arama durumuda buna bağlı olarak değişir.

Aradaki samimiyete bagli bence. Keske hergun arayabilecek bi babam olsaydi, babam var ama aramizda istedigim iliski yok

Ailemden uzaktayım bende ama babamla cok sik konusmayiz. Annemle de hemen hemen hergun konusuruz. Dediginiz gibi zaten pek konu da olmuyor konusulacak babayla. Bence sizinkj uygun..

Ben babamı anneme ulaşamayınca aradım genelde hiç kırgınlık olmadı bu yüzden çünkü kendisi konuşmayı sevmez nasılsın iyi misin iyiyim sen nasılsın bu kadar :D

Biz her gün whatsapp grubundan günaydınlaşıyoruz iyi geceler mesajı falan atıyoruz :) daha doğrusu onlar atıyor daha çok, moduma göre de iki üç günde bir araşıyoruz ikisiyle de konuşuyorum. 2000 km uzaktayım bu arada epey gurbet :)

Back
X