Evli barkli kuzenim 10 senedir tüm bayramlarda annanemim evinin demirbaşı olması.

O zaman inada gidip kalacaksınız.

Ama tamamen dediğiniz gibi bir durumsa gitmeyin. Ben anneannemi sevmem de gitmem de görüşmem de annem bile görüşmez. Ama babannemden çıkmam, iki güne bir telefonlaşırız vs. Beni saymayan, annemi saymayan insanla görüşmem olur biter.

Benim anlamadığım ev 5 metrekare falan mı niye onlar varken siz kalamıyorsunuz?

Çok mu güzel bi yerde ev ? Tatil beldesi gibi vs

Yaşşaaaa

Sanırım konu sahibi atlayarak yazmış bazı konuları ondan buralar biraz yanmış konu kuzenin orda kalması da değil bir nebze konu sahibi oraya gittiğinde kuzenin veya ailesinin onlara karşı misafir muamelesi yapması sanırım..

Eğer öyle bir durum varsa kuzum biz misafir miyiz der lafımı söyler kalırdım sizde kalın ne olacak size açıkca kalmayın diyen yok Kı

Bu kıskançlık niye anlayamadım,siz gittiniz de niye geldiniz diye kavga mı çıkardılar? Bayram günü huzursuzluk yaratarak,anneannenizi üzerek asıl yanlış yapan sizsiniz?
Ayrıca babanız niye kalmamış?kendi mi istememiş yoksa kalmak istemiş de kapı dışarı eden mi olmuş?bence dayı kızıyla uğraşmak yerine kendi ailenizi sorgulayın

Valla bizde hiç böyle sorunlar olmadığı için bilemem.çok garip bi düşünce tarzı bana göre yok o erkek çocuğun kızı olduğu içinmişte bilmem ne.hala annemde hisse sahibi filan deyip daha ölmemiş insanların malları üzerinden hak iddia etmeye kalkıyorsunuz.bence sizin düşünce yapınızda bi sorun var.

Kiz evladin kizi oldugun icin niye anneannenin evinde kalamiyorsun? Öyle bir yasa yada töre mi var? Allah askina yapmayin böyle. Onun babaanesiyse seninde anneannen sende istedigin gibi kalabilirsin o evde. Baban da istedigi gibi kalabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…