Ben kalmissinizdir demiyorum, hamile kalmak öyle kolay degil normalinde, aylarca hatta senelerce ugrasanlar var, ama iste kimilerindede ayda bikere yapmakla hoooop geliveriyor bebis...Suan istemiyormussunuz, insallah kalmamissinizdir o zaman, ama kaldiysanizda insallah bunalima girmessiniz....zaten hapi dogru kullansaydinizda yüzde bir hamile kalma riskiniz vardi....Allah hayirlisi neyse onu eylesin...
bayanlar ayin her gunu hamile kalmaz.. bir ayda 6 gun risklidir yani her gun iliskiye girseniz bile 20% hamile kalma sansiniz var.. simdi eyer siz 28 gunde bir adet goruyorsaniz evet hamile kalma sansiniz var.. 30 gun ve ustuyse hamile kalmassiniz.. evli deyilim ama bioloji ogretmeniyim bilgim var :)
28 gunse 10. gun basliyor fakat azda olsa bi risk var.. cunku doktorlarda hep yumurtlama gununden bi kac gun onceden cocuk yapmaya baslayin diyor.. ama yinede belli olmaz. neden test yapmadiniz? yada yaptinizmi? onceki mesajlari okumadimda
ama bi dakka ilk mesaja geri dondum okudum zaten esiniz geri cekilmis.. bu durumda hamile kalmazsiniz gibime geliyor.. zaten dedigim gibi 28 gunde adet oluyorsaniz bile 10.gunden sonrasi risk 9.gun ihtimal ola bilir dedim.. bence rahatlayin hamile kalmazsiniz..Benim iliskiye girdigim tarih yumurtlamamdan 6 gun once? Test yapmadim daha cunku adet tarihim gelmedi henuz. Gecikirse yapacagim.
Ben yasmin kullanmıştım Dr kontrolünde , o ilk ay dikkat edilmeli demişti ama ilacınız farklıymış sizin,belki etkisi farklıdırIlac prospektusunde ilk 7 gun korunun diyor o da adetin ilk gunu kullanmaya baslamadiysaniz eger. Kullandigim ilac yazz siz ne kullanmistiniz?
Ilk ay ek yontemle korunmalıdır. Geri çekme seninde dediğin gibi yöntem değil. Bencil bu erkekler.kadinlar onca hormonu vücuduna yüklerken,prezervatif denen icadı henüz istekle kullanan erkek yok gibi.bayanlar ben 2 yıllık evliyim. bu zamana kadar eşimin aldığı önlemle korunuyoduk. adetimin 3. günü dogum kontrol hapına başladım adetimin 9. günü eşimle ilişkiye girdik ek koruma yöntemi kullanmadık yöntem sayılmayan geri çekilmeyi kullandık . hap etki eder mi? hamile kalmak istemiyorum henüz
Prospektuste adetin ilk gunu dusinda baslandiginda 7 gun boyunca korunun diyor bilmuyorum ilk ay korunun denmiyoe. Ben tam 7. Gun yasadigim icin basligi actim. Size katiliyorum tak kondomu kimsenin basi agrimasin.Ilk ay ek yontemle korunmalıdır. Geri çekme seninde dediğin gibi yöntem değil. Bencil bu erkekler.kadinlar onca hormonu vücuduna yüklerken,prezervatif denen icadı henüz istekle kullanan erkek yok gibi.
Geri çekme yöntemi tamamen şans. Tek bir Sperm yumurtayı dolleyebilirama bi dakka ilk mesaja geri dondum okudum zaten esiniz geri cekilmis.. bu durumda hamile kalmazsiniz gibime geliyor.. zaten dedigim gibi 28 gunde adet oluyorsaniz bile 10.gunden sonrasi risk 9.gun ihtimal ola bilir dedim.. bence rahatlayin hamile kalmazsiniz..
Kaza kurşunu işte böyle oluyorkalmassın merak etme ben deneyimliyim ))
Slogan gibi oldu b :) baş ağrısına kondum:)))Prospektuste adetin ilk gunu dusinda baslandiginda 7 gun boyunca korunun diyor bilmuyorum ilk ay korunun denmiyoe. Ben tam 7. Gun yasadigim icin basligi actim. Size katiliyorum tak kondomu kimsenin basi agrimasin.
Gercekten mi? Morale ihtiyacim var midem cok bulaniyor adet belirtisi olabilir mi bukalmassın merak etme ben deneyimliyim ))
Geri çekme yöntemi tamamen şans. Tek bir Sperm yumurtayı dolleyebilir
Ben adetken hamile kalanı duydum kk da. Yani azda olsa ihtimal.Tum olasiligi degerlendirseniz? Yumurtlama gunu degil, 7. Ilacin icildigi gun ve geri cekilme?
Psikolojik etkilendiğin icindir.hemen bulantı başlamaz zaten.Gercekten mi? Morale ihtiyacim var midem cok bulaniyor adet belirtisi olabilir mi bu
Ben 6.5 yıldır bu yöntemle korunuyorum cnm kızımdan sonra 4 yıl bu şekilde korundum ve korunmayı bıraktığım ilk gece hamile kaldım şuandada 8 aydır bu yöntemle korunmaya devamTum olasiligi degerlendirseniz? Yumurtlama gunu degil, 7. Ilacin icildigi gun ve geri cekilme?
biliyorum canim ama 9.gun olmus sperm 6 gun yasamazki? yani yasama ihtimali cok az..Geri çekme yöntemi tamamen şans. Tek bir Sperm yumurtayı dolleyebilir
hayir yaramiyor .. % 30 gebelik riski olusturuyor. Ben bu % 30 un.icindeyim. Bir oglum var..:)Geri çekilme yöntemi bi ise yaramiyor mu yani bunu bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?