evli bayanlar bakar mısınız

Yok bn sahsi demedim zaten :) hapi cok duzenli kullandim da iste bi gun sonra olsaydi sorun olmucakti. Allah isteyen herkese versin :)

Benim iliskiye girdigim tarih yumurtlamamdan 6 gun once? Test yapmadim daha cunku adet tarihim gelmedi henuz. Gecikirse yapacagim.

Benim iliskiye girdigim tarih yumurtlamamdan 6 gun once? Test yapmadim daha cunku adet tarihim gelmedi henuz. Gecikirse yapacagim.
ama bi dakka ilk mesaja geri dondum okudum zaten esiniz geri cekilmis.. bu durumda hamile kalmazsiniz gibime geliyor.. zaten dedigim gibi 28 gunde adet oluyorsaniz bile 10.gunden sonrasi risk 9.gun ihtimal ola bilir dedim.. bence rahatlayin hamile kalmazsiniz..

Ilac prospektusunde ilk 7 gun korunun diyor o da adetin ilk gunu kullanmaya baslamadiysaniz eger. Kullandigim ilac yazz siz ne kullanmistiniz?
Ben yasmin kullanmıştım Dr kontrolünde , o ilk ay dikkat edilmeli demişti ama ilacınız farklıymış sizin,belki etkisi farklıdır

Ilk ay ek yontemle korunmalıdır. Geri çekme seninde dediğin gibi yöntem değil. Bencil bu erkekler.kadinlar onca hormonu vücuduna yüklerken,prezervatif denen icadı henüz istekle kullanan erkek yok gibi.

Ilk ay ek yontemle korunmalıdır. Geri çekme seninde dediğin gibi yöntem değil. Bencil bu erkekler.kadinlar onca hormonu vücuduna yüklerken,prezervatif denen icadı henüz istekle kullanan erkek yok gibi.
Prospektuste adetin ilk gunu dusinda baslandiginda 7 gun boyunca korunun diyor bilmuyorum ilk ay korunun denmiyoe. Ben tam 7. Gun yasadigim icin basligi actim. Size katiliyorum tak kondomu kimsenin basi agrimasin.

Geri çekme yöntemi tamamen şans. Tek bir Sperm yumurtayı dolleyebilir

Tum olasiligi degerlendirseniz? Yumurtlama gunu degil, 7. Ilacin icildigi gun ve geri cekilme?
Ben 6.5 yıldır bu yöntemle korunuyorum cnm kızımdan sonra 4 yıl bu şekilde korundum ve korunmayı bıraktığım ilk gece hamile kaldım şuandada 8 aydır bu yöntemle korunmaya devam bende işe yarıyor ama başkalarını bilemem

Dogum kontrol hapı ilk aydan koruma saglayabilir de konu sahibi daha 5-6 gun icmis.Adetin 9. Gunu yumurtlama olmaz genelde ama kisi 5 gun regl ooluyorsa tiplamda, 9. Gun gayet de hamile kalabilir bence.
yalniz geri cekilme falan diyorsunuz tabi muhtemelen olmamistir bir sey.
bu tarz konularda bebegi olmayan arkadaslar biz aylardir korunmuyorus bir sey olmuyor falan diyor hemen , cok yanlış yönlendirme bu.
aylarca hap kullanip 2 gun unutup o arada hamile kalan arkadasim var benim.
ya da esiyle ilk gecesinde hamile kalanlar.
yani herkes bir degil, Allah ol dryince oluveriyor bazen.

Bu konuda ne desek boş, her kadının bünyesi aynı değil ki, sadece bekleyip göreceksiniz, eğer o bebek kaderinize yazıldıysa en sağlam yöntemide kullansanız oluyor, tecrübeyle sabittir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…