yazz marka ikinci nesil mi?
4 eczacıya sordum onlarda ilk ay etkisini göstermez dedi, hele üçüncü günü attıysan boşa kullanırsın dediler
eczacılar bile böyle söylerken insanların burda ilk ay korumaz yorumlarına bir şey dememek gerek
çünkü her kafadan bir ses çıkıyor bu konudA
Hamileymissiiiin tebrikler canim :)Valla hamile kaldıysan eğer bende intihar ederim o kadar uğraşıoruz tık yok bugün yine hamile olmadığımı öğrendim
Hamile kalamam mi yani adetime 3 gun kaldi ve uc gundur midem bulaniyor korkuyorumHap + ger cekilme = bebegi olmayan kk kadinlarini kizdirma
Çok şükür canımm :) sağol darısı olmayanlara insallahHamileymissiiiin tebrikler canim :)
bayanlar ayin her gunu hamile kalmaz.. bir ayda 6 gun risklidir yani her gun iliskiye girseniz bile 20% hamile kalma sansiniz var.. simdi eyer siz 28 gunde bir adet goruyorsaniz evet hamile kalma sansiniz var.. 30 gun ve ustuyse hamile kalmassiniz.. evli deyilim ama bioloji ogretmeniyim bilgim var :)bayanlar ben 2 yıllık evliyim. bu zamana kadar eşimin aldığı önlemle korunuyoduk. adetimin 3. günü dogum kontrol hapına başladım adetimin 9. günü eşimle ilişkiye girdik ek koruma yöntemi kullanmadık yöntem sayılmayan geri çekilmeyi kullandık . hap etki eder mi? hamile kalmak istemiyorum henüz
Mide bulanmasi tamamen psikolojik tecrubeyle sabit
Ama dogum kontrol hapina adetin ilk gunu baslanip ilk ay ek meyod onermisti dr um siz yine de kontrolu elden birakmayin
Olursa da Allahtan hayirlisi
Ek koruma yok geri cekildi sadecehaplar kullanmaya basladıktan 2. ay sonra etki ediyor diye biliyorum.. ama ek koruma yaptıgınıza göre sıkıntı olmaz gibi.
28 gunde bir goruyosam nasil risk var 10. Ve 16. Gunler arasi diyolar ama bilmiyorum ki ben ilk gunu saydigimda 9. Gun oluyorbayanlar ayin her gunu hamile kalmaz.. bir ayda 6 gun risklidir yani her gun iliskiye girseniz bile 20% hamile kalma sansiniz var.. simdi eyer siz 28 gunde bir adet goruyorsaniz evet hamile kalma sansiniz var.. 30 gun ve ustuyse hamile kalmassiniz.. evli deyilim ama bioloji ogretmeniyim bilgim var :)
Cok ilginc basligi ilk actigimda %85 hamile kalmazsin dedi. Bugun yorum yapanlarin hepsi kalirsin diyor. Yanlis baslamaktan ziyade 7 gun boyunca kondom kullanmamak hataydi yoksa adetin kalan gunlerinde baslarsan ilac ilk hafta dusinda koruyor.Hap ilk ay etkili olmaya bilir, yani korumaya bilir, kaldiki yanlis baslamissiniz zaten, adetin ilk günü baslamaliydiniz bu sebepten hic etkisi kalmamis olabilir, geri cekilme korunma yöntemi olmasa da belkide faydasi olmustur... Hamile kalmak genelde kolay olmasada, bikerette tutanlarda var...Allah gönlünüze göre versin...
Ben kalmissinizdir demiyorum, hamile kalmak öyle kolay degil normalinde, aylarca hatta senelerce ugrasanlar var, ama iste kimilerindede ayda bikere yapmakla hoooop geliveriyor bebis...Suan istemiyormussunuz, insallah kalmamissinizdir o zaman, ama kaldiysanizda insallah bunalima girmessiniz....zaten hapi dogru kullansaydinizda yüzde bir hamile kalma riskiniz vardi....Allah hayirlisi neyse onu eylesin...Cok ilginc basligi ilk actigimda %85 hamile kalmazsin dedi. Bugun yorum yapanlarin hepsi kalirsin diyor. Yanlis baslamaktan ziyade 7 gun boyunca kondom kullanmamak hataydi yoksa adetin kalan gunlerinde baslarsan ilac ilk hafta dusinda koruyor.
bayanlar ayin her gunu hamile kalmaz.. bir ayda 6 gun risklidir yani her gun iliskiye girseniz bile 20% hamile kalma sansiniz var.. simdi eyer siz 28 gunde bir adet goruyorsaniz evet hamile kalma sansiniz var.. 30 gun ve ustuyse hamile kalmassiniz.. evli deyilim ama bioloji ogretmeniyim bilgim var :)bayanlar ben 2 yıllık evliyim. bu zamana kadar eşimin aldığı önlemle korunuyoduk. adetimin 3. günü dogum kontrol hapına başladım adetimin 9. günü eşimle ilişkiye girdik ek koruma yöntemi kullanmadık yöntem sayılmayan geri çekilmeyi kullandık . hap etki eder mi? hamile kalmak istemiyorum henüz
28 gunse 10. gun basliyor fakat azda olsa bi risk var.. cunku doktorlarda hep yumurtlama gununden bi kac gun onceden cocuk yapmaya baslayin diyor.. ama yinede belli olmaz. neden test yapmadiniz? yada yaptinizmi? onceki mesajlari okumadimda28 gunde bir goruyosam nasil risk var 10. Ve 16. Gunler arasi diyolar ama bilmiyorum ki ben ilk gunu saydigimda 9. Gun oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?