- Konu Sahibi zilleritakti
-
Rosa kimlerle tanıştın kıazzzz. Ay o kişilerle belki tokalaştıkk. Gerçi ben aslaa tokalaşmam, mümkün değil. Bunu okuduktan sonra ne kadar doğru yapmışım dedim.
Flört değil, akraba kızlar bunlar. Ve evlendiler bu herifler, evet.Kocamin osuruğuna kurban olayim bu ne ya
Ben attım resmini yukarda yaptır ondan bitane oğlundan kıymetlimiOglum (4.5 yasinda) evde neden yan yana 2 klozet olmadığını sormustu bir defa. Aklima o geldi
Öğretmen değil de nolur.Burnunu karıştırıp top yapıp, iki parmağı ile fırlatanı vardı çevremizde, gözüyle isabet falan hesaplıyordu. Çok rahat bir erkektir, isteyenle tanıştırabilirim. Osurmalı şey etmeli rahat rahat artık...
Flört değil, akraba kızlar bunlar. Ve evlendiler bu herifler, evet.
Biri gümüşlükteki kristal bardakların içine tırnağını kesip koymuş, gelin görünce sinir krizi geçirmişti.
Yok hayatım, değil.Öğretmen değil de nolur.
Oh.Yok hayatım, değil.
Ben de görünce bir afallamıştım. Öğlen altın günüydü. İştahım kaçmıştı bibi.allam pislikte nirvana
Evet mesaji atinca gordum resmiBen attım resmini yukarda yaptır ondan bitane oğlundan kıymetlimi
Net boşanıneşim yanımda sürekli gaz çıkarıyor.gece gündüz fark etmiyor.ben yapmam ama sen de yap diyor bana.ya ben çok sinir oluyorum bu duruma.sizin eşleriniz yanınızda gaz yapıyor mu? tepkiniz ne oluyor?
Akrabaysa NORMAL gdhshs Allahım kocamı gidip öpücemFlört değil, akraba kızlar bunlar. Ve evlendiler bu herifler, evet.
Biri gümüşlükteki kristal bardakların içine tırnağını kesip koymuş, gelin görünce sinir krizi geçirmişti.
Görüntü gözümün önünden gitmiyor, on adet kesilmiş el tırnağı.Zavallı gelin, çay dolduracaktı onun içine misafir için.
Boşanma sebebi; osurdu diyeNet boşanın
Kokusu burnuma geldiTurp yiyip geğiriyorsan forumu terk et !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?