Evli bayanlar gaz sorununu hakkında bakar mısınız?

Rosa kimlerle tanıştın kıazzzz. Ay o kişilerle belki tokalaştıkk. Gerçi ben aslaa tokalaşmam, mümkün değil. Bunu okuduktan sonra ne kadar doğru yapmışım dedim.

Kocamin osuruğuna kurban olayim bu ne ya
Flört değil, akraba kızlar bunlar. Ve evlendiler bu herifler, evet.
Biri gümüşlükteki kristal bardakların içine tırnağını kesip koymuş, gelin görünce sinir krizi geçirmişti.
Görüntü gözümün önünden gitmiyor, on adet kesilmiş el tırnağı. Zavallı gelin, çay dolduracaktı onun içine misafir için.

Öğretmen değil de nolur.

Ben attım resmini yukarda yaptır ondan bitane oğlundan kıymetlimi
Evet mesaji atinca gordum resmi
Universitede Italyanca hocam Italyandi. O anlatmisti. Italyada bazi evlerde bu sekilde 2 klozet yan yana oluyormus. Birini amacina uygun kullanıp digerinde temizleniyorlarmis.
Şaşırmıştım bu sekilde 2.klozet temiz mi kalmis oluyor

Akrabaysa NORMAL gdhshs Allahım kocamı gidip öpücem inanılmaz temizdir bu konularda. Sayende evliliğimiz kurtuldu hdhdh

Eger normal ise ana,baba,kardeşin yanında böyle rahat davransın.
Yok onların yanında saygısını korur derseniz,eşiniz saygısız diye rahatça yazabilirim

Biz karı koca çok ağır hastalıklarla maalesef sınandık. Allahım beterinden saklasın inşallah tabii…

Gaz, geğirme, idrar, bilumum dışkı, vücut sıvılarına alışkınız yalan değil.

Bizde sıkıntı olmaz, olmasın da…

Kazara olur,olabilir zira gaz çıkarmayan insan yok,el kadar bebek bile yüzümüze koca adam gibi geğirip,gaz çıkarabiliyor ama bile isteye umursamaz şekilde gelişine çıkariyorsa gazını o biraz sevimsiz. Banyoya gidebilir ,balkona çıkabilir biraz tutup. İşyerinde ,insanların bulunduğu baska ortamlarda dikkat ediyorsa evinde de pekala edebilir.

Yanlışlıkla olabilir sonuçta insanlık hali ama bilerek yapması iğrenç. Affedersiniz ama iyice el ense şaplak g.te kıvamına gelmişsiniz. Bu saatten sonra eşinizin değişeceğini zannetmiyorum.

10 yıldır birlikteyiz, hiç yapmışlığı yoktur.
Yapsa kızarım, saygısızlık olarak görürüm.
İnsanlık hali, hastalık vs ayrı.
Eş de olsak özel şeyler vardır, wc olayları bana hep aşırı kişisel gelir. Şakasına bile gülmem, o denli sevmem gaz muhabbetini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…