- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
- 163
Kadında kocasının parasini yiyip yan gelip yatmak için evleniyor o kafaya göre işte :)Kadın niye evlenirmiş onu da merak ettim ben şimdi.Hayır bir de erkek çalışınca düzenli cinsel hayat oluyor da kadın da işe gidince o düzen niye bozuluyor? Kafamda deli sorular.
Vay arkadas cinsellik bile erkege kaldi iyi mi? Guzel olan neyi kadinlar kapabildi ki zaten?!Genel olarak erkek daha fazla cinsellik arar onun için dedim....Erkegin uyarılması ve kadının uyarılması da cok farklı, erkek bazen bir görüntüden bile uyarilabiliyor on saniye içinde ama burda cok okuduk cinsel ilişkiye girdiği halde beklenmedik diyeni....Sonuç olarak erkek ve kadin cinselliği ve isteği birbirinden farklı...
Sen kendine bak boş ver kapan kapıyorVay arkadas cinsellik bile erkege kaldi iyi mi? Guzel olan neyi kadinlar kapabildi ki zaten?!
Bak ya, benim amacim esi memnun etmekmis ya evlilikte, niye haber vermiyorsunuz olum!!Sen kendine bak boş ver kapan kapıyor
Eşinizi cinsel olarak aç birakan kadınların eşleri, ya internette kız peşinde veya işyerinde başka kadınlara musallat olmakta.....inanın evli olduğu halde kız peşinde olan cok erkek var, hatta çoluk çocuk sahibi olduğu halde bunu yapan var, eşi evde aç bırakınca o da dışarda doymaya çalışıyor....Siz erkeklere sorup onlarin fikirleri ile yasamak yerine, kendi fikirlerinizle yasasaniz...
Belki de erkekleri tanımıyorsunuz veya onları da kendiniz gibi sanıyorsunuz.....İyi ki sizin çevrenizdeki gibi uçkuru peşinde koşan erkeklerle karşılaşmamışım bugüne kadar.
Inanamiyorum bu kafaya, ciddiyim...Eşinizi cinsel olarak aç birakan kadınların eşleri, ya internette kız peşinde veya işyerinde başka kadınlara musallat olmakta.....inanın evli olduğu halde kız peşinde olan cok erkek var, hatta çoluk çocuk sahibi olduğu halde bunu yapan var, eşi evde aç bırakınca o da dışarda doymaya çalışıyor....
Erkek demem hayvan uçkuruna sahip çıkamayan bi hayvanmis. Evde kadın denen köle cinsellik yönünden aç birakiyor sa hayvan gibi sağa sola gidiyormuş.benım anlamadıgım konu kadının calısmasından ewlılıktekı cınsellıge nasıl geldı olay
Bak demek istediğimi anlamıyorsunuz, sizin amacınız o olmayabilir ama eşinizin evlilikteko ilk amacı Cinsellik.....Bak ya, benim amacim esi memnun etmekmis ya evlilikte, niye haber vermiyorsunuz olum!!
Kişi kendinden bilir işi demişler. ...Inanamiyorum bu kafaya, ciddiyim...
Yahu senin esinin cinsellikle ilgili problemi olsa, gidip elalemle fink mi atacaksin? Internette biriyle tanisip flortlesecek misin? Isyerindeki erkeklere mi asilacaksin? Onune gelenle cinsellik mi yasayacaksin esim beni tatmin etmiyor diye? Evetse ar damarina bir baktir, hayirsa erkegi ustun kilan ne?!
feyza ya soylenıyosunda benden neden alıntı yaptın anlamadım canımErkek demem hayvan uçkuruna sahip çıkamayan bi hayvanmis. Evde kadın denen köle cinsellik yönünden aç birakiyor sa hayvan gibi sağa sola gidiyormuş.
Feyza lütfen kendi kocan gibi sanma tüm erkekleri okey mi tatlım. .
Sen kocam başkasına gidecek korkusuyla sevisiyo olabilirsin ama bazı şanslı kadınlar kocaları ile aşık olduğu için koca lari onların yüreğini titrettiği icin sevisiyor. .
Nil ne demis onu bilmem de sizin erkekleri bizden daha iyi tanidiginiza dair israriniz ne oluyor yahu dedirtiyor?Bak demek istediğimi anlamıyorsunuz, sizin amacınız o olmayabilir ama eşinizin evlilikteko ilk amacı Cinsellik.....
Erkeğin evlilikten en büyük beklentisi cinsellik degil mi ? Sanki erkekleri tanimiyormussunuz gibi konuşuyorsunuz....Ne demiş Nil Karaibrahimgil ,Sex,para ve futbol hep sohbetleri.
Kadin ile erkek cinselliği biraz farklı, erkek cinselliği günde 100 kere düşünüyorsa kadin 20 kere düşünüyor...Inanamiyorum bu kafaya, ciddiyim...
Yahu senin esinin cinsellikle ilgili problemi olsa, gidip elalemle fink mi atacaksin? Internette biriyle tanisip flortlesecek misin? Isyerindeki erkeklere mi asilacaksin? Onune gelenle cinsellik mi yasayacaksin esim beni tatmin etmiyor diye? Evetse ar damarina bir baktir, hayirsa erkegi ustun kilan ne?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?