- 11 Aralık 2013
- 409
- 287
- 88
Ne uretiyorsunuz ?Evlilikte ev ve iş hayatını birlikte yürütmek kolay değil kabul ama paraya ihtiyacım olmasa bile, kadın olarak değil bir insan olarak üretmeden durmamalı diye düşünüyorum.Evde de bir sürü şey üretiyoruz ama ikisini de yürütebilmek çok güzel. :)
emin değilim ama yanılmıyorsam bi ara siz bana da baya bi kafanızdaki senaryolarla gelmiştiniz.bana özel sanıyordum ama bakıyorum da başkalarına da yazmışsınız farklı farklı senaryolar....sürekli olmayan şeyleri olmuş gibi saydırmak....allah aşkına derdiniz ne ya insanlara iftira etmekten bu kadar mı mutlulk duyuyrsnz....
zaten msj banaydı diye birşey demedim... ne kini ya tövbe tövbe....nedir bu sizdeki içinizden geçirdiklerinizi başkasına etiketlemeye çalışmanız....Konu sahibinin ilk konusunu okuyabilirsiniz.
Mesaj da zaten size değildi,kininizi başka yerde dile getirirsiniz.
bu konuda genelleme yapmak yanlış
zaten msj banaydı diye birşey demedim... ne kini ya tövbe tövbe....nedir bu sizdeki içinizden geçirdiklerinizi başkasına etiketlemeye çalışmanız....
Hımm tabi ben çalışıyorumya annelik yapamam ben.çocuğum yaban ellerde büyür,eşim huzursuzdur hep.hee evet öyleYani arkadaslar isteyen çalışır isteyen ev hanımı olur kimse kimseyi yargilayamaz....Ne ev hanımına ise yaramaz diyemez...Ne de çalışana çamur atamaz....İkisinin kendine göre artilari var....
Çalışan kadin ile çalışmayan kadin arasındaki tek fark sadece Para....
Bunun için para isteyen erkekler çalışan kadin ister....
Ama cocugum yaban ellerde büyümesin,eşim annelik yapsın,eve geiitigimde eşim kapıyı açsın ,huzurlu olayım vs diyen ev hanımı tercih eder....
Her ikisine de saygi duymak lazim....
Kesinlikle katılıyorum öylede yapiyorum o eve ekmek getirecek bende cocuklarimla ilgilenecem ihtiyaçlalarimida karsilamak zorundaKadinlar temizlik, yemek vs birsürü is yapip üstüne birde ise gitmelerini anlamiyorum.
Biz on is yapip birde ise kosusturcakmisiz. Erkekler sadece bir ise gidip geliyor hayatlari hos..
hatta aralarinda ise gitmeyenler var.. Allah caliskan olmayan erkeklerden korusun bizi!
Cok mu feministim ben yaaama hakli degilmiyim sizce?
Erkegim ev islerinde yardim eder bende calisirim diyen bayanlarida hic anlamiyorum..
erkegin yardim etmesi ne kadar olabilir? bir süpürge calistirirlar en fazla.. el aliskanliklari bile yok ..
arkasindan yine temizlemek zorunda kalirsiniz.. iciniz rahat etmez.
Hele calisan bayan istiyorum diye bas bas bagiran erkekler yokmu
sinir oluyorum!
Biz ayni anda on is halledelim popomuzden terler aksin
kalkmis adam sadece bir ise gidip geliyor düzenli saatte baska yaptigi birsey yok
ama karisinin calismasini istiyor.
Haa birde koca parasi yemem diyen hanimlar var..
Niye yemiyorsun? Kocan o senin.
Bu eziklik degil!
Kocaniz hic diyor mu ben esimin yaptigi yemekleri yemem kendim yaparim kendim yerim?
Yooo afiyetle yiyor ...
Tabi maddi durum konusuda var. Durum kötüyse hanim yardimci olur
kücük bir ek is yapar eve katkisi olur tabiki.
Ama eve ekmek getiren erkek olmali bence.
offf daha diyecek cok sey var cok örnek var ama simdilik bukadar
sizin yorumlarinizi cok merak ediyorum
Doktor avikatta evde oturan bir kadin istemez benceArkadaşım kocan doktor avukat değilse çalışmak zorundasın.
Günün şartları böyle
Kira faturalar mutfak masrafı herşey fahiş fiyat
Üst başı gezip tozmayı katmıyorum bile
Adam tekbaşına nasıl kalksın üstünden?
Eşim yardım etmiyo bende istemiyorum, tek isteğim işimi zorlaştırmasın çorabın tekini saatlerce aramak zorunda kalmıyım.
17 aylık evliyim eşimin parasıyla orkid bile almadım ama o benden harçlık alıyo
Çünkü maaşı aldığı gibi elime veriyo paradan anlamaz onbin lira ver ekine 1 saat sonra bulamazsın
Çalışan eş isterim diyorlar doğru diyolar
Ya çalışmıycak istemiyorum diyip evlendikten sonra çalışsın diye kuduranlara ne demeli ?
Cok guzel örnek vermişsiniz, sizin kocaniz illa da çalışan olsun diyen biri değilmis...Ben calismiyorum su an, calistigim donemde esim benim aldigim paranin kurusuna karismazdi, evi yine kendi gecindirirdi, paramin tamamini gidip hayir kurumlarina bagislasam zerre umrunda olmazdi.cok sukur esleri calissa dahi ev gecindirme sorumlulugunun esasen kendisinde oldugunu bilen erkekler de var.anlamadigin sey şu senin kocan seni o sekilde kabul etmeyecek diye herkesi oyle sanma. Daha once de soylemistim, kac erkek taniyorsun ki bu kadar net konusabiliyorsun?
Ben yaşadıklarıma dayanarak bu yorumuna katılıyorum ama genellemeden.İnanın kayinvalideniz sizin topluma olan faydwniza bakmaz...çoğu erkek te öyle...Onlar eve getireceginiz paraya bakar....sizin kayinvalide adayinizi ve sevgilinizi tenzih ederim....Ama toplumun çoğu böyle....
Univeristede ucretsiz arastirmalar yapan bir eş adayını mi veya bir resmi kurumda 2000 liraya çalışan birini mi tercih eder anneler sizce ? Bence2000 lira alan kızı....
Bunda gocunacak birşey yok,paranız için değer görüyor da olabilirsiniz, bunu neden kabul etmiyorsunuz.....
Toplumdako birçok erkek ve anne böyle....
Dedigim gibi şu an toplumda kabul gören fikir su, ne kadar para kazaniyorsan o kadar adamsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?