evli bayanlarin calismasi

• Konu Sahibi Konu Sahibi doux
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnanın kayinvalideniz sizin topluma olan faydwniza bakmaz...çoğu erkek te öyle...Onlar eve getireceginiz paraya bakar....sizin kayinvalide adayinizi ve sevgilinizi tenzih ederim....Ama toplumun çoğu böyle....
Univeristede ucretsiz arastirmalar yapan bir eş adayını mi veya bir resmi kurumda 2000 liraya çalışan birini mi tercih eder anneler sizce ? Bence2000 lira alan kızı....

Bunda gocunacak birşey yok,paranız için değer görüyor da olabilirsiniz, bunu neden kabul etmiyorsunuz.....
Toplumdako birçok erkek ve anne böyle....

Dedigim gibi şu an toplumda kabul gören fikir su, ne kadar para kazaniyorsan o kadar adamsın...

Tezli mi tezsiz mi yaptınız yuksek lisansı...Eger araştırma görevlisi iseniz, akademisyenlere 850 tl civarı azam yapıldı....Yapılması da lazımdı zaten...Çünkü okulu sevdirmek lazim....

Tezli yapıyorum şu an tez dönemindeyim. Evet, böyle bir zam yapıldı, çünkü bunca çektiğin strese çalıştığına değmesi lazım. İşimi seviyorum ama maaşımızı duyan inanmıyordu. bu maaş için mi çalışıyorsunuz bu kadar diye...neyse tabii şükür allaha.

emin değilim ama yanılmıyorsam bi ara siz bana da baya bi kafanızdaki senaryolarla gelmiştiniz.bana özel sanıyordum ama bakıyorum da başkalarına da yazmışsınız farklı farklı senaryolar....sürekli olmayan şeyleri olmuş gibi saydırmak....allah aşkına derdiniz ne ya insanlara iftira etmekten bu kadar mı mutlulk duyuyrsnz....

Guzel oldu sevindim hem de cok...En azından okulda kalmakbisteyenler için bi albenisi oldu ....

Sen bunu anlamiyorsun iste, calisan kadinin tek artisi para degil canim, senin cevrenden ibaret degil dunya..

katılıyorum

Hayır, gocunmuyorum. Paranın bu hayattaki en önemli şeylerden biri olduğunu biliyorum, param için değer görüp görmediğim hakkında bir fikriniz olamaz.

Yalnız herkes olaya sizin baktığınız gibi bakmayabilir. Dediğim gibi bizim toplumumuzda daha çok kadının çalışması istenmez. Neyse, polemikten gitmeyelim yok yere

Sen bunu anlamiyorsun iste, calisan kadinin tek artisi para degil canim, senin cevrenden ibaret degil dunya..
Bir kadin her gün evinden sabah çıksın akşam eve dönsün ama para getirmesin....Hicbi adam bunu kabul etmez....siz isteidginiz kadar topluma fayda, sosyal çevre deyin, eger eve para getirmezseniz eşiniz sizin her sabah evden çıkıp gitmenizi istemez....

Burda birçok kadin var esine ,artik çalışmak istemiyor dediğinde, ters tepki alan...

[QUOTE="fyza2014, pos ...[/QUOTE]

Ben calismiyorum su an, calistigim donemde esim benim aldigim paranin kurusuna karismazdi, evi yine kendi gecindirirdi, paramin tamamini gidip hayir kurumlarina bagislasam zerre umrunda olmazdi.cok sukur esleri calissa dahi ev gecindirme sorumlulugunun esasen kendisinde oldugunu bilen erkekler de var.anlamadigin sey şu senin kocan seni o sekilde kabul etmeyecek diye herkesi oyle sanma. Daha once de soylemistim, kac erkek taniyorsun ki bu kadar net konusabiliyorsun?

klavyedeki ellerinize sağlık

[QUOTE="fyza2014, pos ...

Ben calismiyorum su an, calistigim donemde esim benim aldigim paranin kurusuna karismazdi, evi yine kendi gecindirirdi, paramin tamamini gidip hayir kurumlarina bagislasam zerre umrunda olmazdi.cok sukur esleri calissa dahi ev gecindirme sorumlulugunun esasen kendisinde oldugunu bilen erkekler de var.anlamadigin sey şu senin kocan seni o sekilde kabul etmeyecek diye herkesi oyle sanma. Daha once de soylemistim, kac erkek taniyorsun ki bu kadar net konusabiliyorsun?[/QUOTE]
Cok guzel örnek vermişsiniz, sizin kocaniz illa da çalışan olsun diyen biri değilmis...

Ben illa da çalışan kız arıyorum diyen adamlar ve illa çalışan gelin olsun diyen anneler için dedim....
Yoksa çalışan da olabilir ev hanımı da olabilir diyen adamlar için degil....

Zaten aadam olan, kimi seviyorsa, çalışan da olsa çalışmayan da olsa evlenir.....Normal olan budur...Yoksa insan niye illa da çalışan olsun diye diretir

Cok guzel örnek vermişsiniz, sizin
Zaten aadam olan, kimi seviyorsa, çalışan da olsa çalışmayan da olsa evlenir.....Normal olan budur...Yoksa insan niye illa da çalışan olsun diye diretir[/QUOTE]

Herkesin tercihi kendinedir. Madem lafin o dedigin kimselere, o zaman tum calisan kadinlari zan altinda birakma burada, kocalari onlari para icin seviyor diyerek. Kadinlar calismazsa, kendine ne bayan doktor bulursun ne hemsire.

[QUOTE="fyza2014, pos ...

Ben calismiyorum su an, calistigim donemde esim benim aldigim paranin kurusuna karismazdi, evi yine kendi gecindirirdi, paramin tamamini gidip hayir kurumlarina bagislasam zerre umrunda olmazdi.cok sukur esleri calissa dahi ev gecindirme sorumlulugunun esasen kendisinde oldugunu bilen erkekler de var.anlamadigin sey şu senin kocan seni o sekilde kabul etmeyecek diye herkesi oyle sanma. Daha once de soylemistim, kac erkek taniyorsun ki bu kadar net konusabiliyorsun?[/QUOTE]
Sizin esiniz gibi olanlardan bahsetmiyorum ben.... ben illa da çalışan eş istiyorum diyen erkek ve çalışan gelin istiyorum diyen kayinvalidelere söyledim...

Neyse daha bu konuda yorum yapmayacağım...Allah herkese yardım etsin hem çalışan kadına hem ev hanımına.....

Kendi yazdiklarini bi oku feyza yaa, atip tutuyorsun çalışan es esittir para diye, koseye sıkıştırılınca ben zaten herkes icin demedim diyorsun.. kendi icinde celisiyorsun dilerim kadin calisana en cok ihtiyacin oldugu anda bu dediklerimi hatirlarsin.

Benim yazdiklarima bakarsan hep soyle dedim İLLA da çalışan eş arıyorum diyen erkeklerden bahsettim..

İLLA da çalışan eş istiyorum diyen sence niçin öyle diyordur, Neden "sevdiğim kimse onunla evlenirim" demiyor da , İLLA çalışan eş istiyorum diyor.....Köşeye sikistigim yok.....

Sizin esiniz İLLA da çalışan olsun diyenlerden degil, onun için o size para gözüyle bakmamış olabilir....

Ama ben İLLA da çalışan istiyorum diyenlerden bahsettim...

[Yorumlarını2014, post: 37550373, member: 590966"]Benim yazdiklarima bakarsan hep soyle dedim İLLA da çalışan eş arıyorum diyen erkeklerden bahsettim..

İLLA da çalışan eş istiyorum diyen sence niçin öyle diyordur, Neden "sevdiğim kimse onunla evlenirim" demiyor da , İLLA çalışan eş istiyorum diyor.....Köşeye sikistigim yok.....[/QUOTE]

Yorumlarini tek tek okur bunu dedigin yerleri cimbizla cikarirdim ama vaktim yok. Bir ev hanimi olarak ilgilenmem gereken bir esim, kendimi ve isimi gelistirmem icin okumam gereken yazilarim var. Kib

Sizin esiniz İLLA da çalışan olsun diyenlerden degil, onun için o size para gözüyle bakmamış olabilir....

Ama ben İLLA da çalışan istiyorum diyenlerden bahsettim...

Yorumlarini tek tek okur bunu dedigin yerleri cimbizla cikarirdim ama vaktim yok. Bir ev hanimi olarak ilgilenmem gereken bir esim, kendimi ve isimi gelistirmem icin okumam gereken yazilarim var. Kib[/QUOTE]
Arkadas ilk yorumunda illa çalışan eş istiyorum diyenlerden bahsettikten sonra, belli ki sonraki yotumlarim.bunlar üzerine olacak, her yorumumun basinda "İLLA ki" çalışan istiyorum diyen erkekler diye açıklama yapamam ki...En başta soyledim zaten illa ki çalışan eş istiyorum diyen adamlar için çalışan esin en büyük artisi nedir diye, para , ondan sonra da yorumlarını hep o yönde yaptım...Bulabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…