İnanın kayinvalideniz sizin topluma olan faydwniza bakmaz...çoğu erkek te öyle...Onlar eve getireceginiz paraya bakar....sizin kayinvalide adayinizi ve sevgilinizi tenzih ederim....Ama toplumun çoğu böyle....Gerçekten olaya çok sığ bakıyorsunuz. Çalışmanın tek artısı para olamaz. Sosyal çevre, kendini geliştirme, ve inanmayacaksınız ama topluma faydalı olma gibi getirileri de var.
Çift maaşın nesi kötü onu anlamayadım. Yaşam kalitesi açısından çift maaş her zaman artıdır.
Sizin verdiğiniz örnekler çok uç nokta. Ben daha çok eşinin çalışmasını istemeyen adamlar gördüm.
Tezli mi tezsiz mi yaptınız yuksek lisansı...Eger araştırma görevlisi iseniz, akademisyenlere 850 tl civarı azam yapıldı....Yapılması da lazımdı zaten...Çünkü okulu sevdirmek lazim....
emin değilim ama yanılmıyorsam bi ara siz bana da baya bi kafanızdaki senaryolarla gelmiştiniz.bana özel sanıyordum ama bakıyorum da başkalarına da yazmışsınız farklı farklı senaryolar....sürekli olmayan şeyleri olmuş gibi saydırmak....allah aşkına derdiniz ne ya insanlara iftira etmekten bu kadar mı mutlulk duyuyrsnz....4 ay önce dayak yediğiniz adamdan mı bahsediyorsunuz ?
Saymadığı,sövmediği laf kalmayan kocanızdan...
Sonra da benim de hatam vardı,hak ettim diye yazmıştınız konunun sonunda.
Aaa pardon siz çalışıyorsunuz.
Daha geçen gün inancınıza demediği laf kalmayan adamdan bahsediyorsunuz değil mi ?
Ezik anlayışınızı gözden geçirmenizde yarar var.
Öve öve bitiremediğiniz koca profiliyle konularınız uymuyor zira.
Guzel oldu sevindim hem de cok...En azından okulda kalmakbisteyenler için bi albenisi oldu ....Tezli yapıyorum şu an tez dönemindeyim. Evet, böyle bir zam yapıldı, çünkü bunca çektiğin strese çalıştığına değmesi lazım. Maaşımızı duyan inanmıyordu. bu maaş için mi çalışıyorsunuz bu kadar diye...neyse tabii şükür allaha düzeldi.
Siz paradan bahsetmiyor demissiniz ama siibaret vdiğinizi bilemem ama size bir soru sorayım,calisan kadının tek artısı ne ? PARA
Sizin sevdiğiniz belki siz cok sevdiğiniz için çalışmanızı istiyor,ama çoğu erkekCİFT MAAS olsun diye istiyor....
Ayrıca farzedelim ki sevgililer, eşinin cok istediği için calismsini istiyor para için degil.
Peki ANNELER neden oğullarına illa da çalışangelin adayı arıyor ? Hatta bazı kadınlar var kızı istemeye gidecekler öğreniyorlar ki kız kadrolu degil sözleşmeli ,vazgeciyorlar..Ya da kızınız Atandin sonra istemeye geliriz diyorlar....Bunlar peki ne için çalışan gelin istiyor.....
Bir de bu forumda cok kez okudum, kadin bebeği olduğu için isimden bir süre ayrilayim bebegime bakayım diyor ama kocası kabul etmiyor....Ben sen ça....
katılıyorumAynen canim öyle
Çalışmayan kadınlar yani ev hanımları seks abidesi ,hele ki feyza nin kocasının gözünde 24 saat sekse musait.
Çalışan kadinlar da frijit
Feyza senin nasıl bi kafan var ya.
Çok şükür ki kocam senin tanıdığın o ilkel hayvan erkeklerin sınıfında değil
Çok şükür ki senin tanıdığın erkeklerden tanımamışim ben .
Eşimle bazen konusuruz her zamn söyler . Sen olmazsan Hayatimin sonuna kadar bi kadın olmadan yaşayabilirim sana sadik kalabilirim diye..
Iste hayvanı hisleri anlayamıyoruz biz maalesef. .
İnanın kayinvalideniz sizin topluma olan faydwniza bakmaz...çoğu erkek te öyle...Onlar eve getireceginiz paraya bakar....sizin kayinvalide adayinizi ve sevgilinizi tenzih ederim....Ama toplumun çoğu böyle....
Univeristede ucretsiz arastirmalar yapan bir eş adayını mi veya bir resmi kurumda 2000 liraya çalışan birini mi tercih eder anneler sizce ? Bence2000 lira alan kızı....
Bunda gocunacak birşey yok,paranız için değer görüyor da olabilirsiniz, bunu neden kabul etmiyorsunuz.....
Toplumdako birçok erkek ve anne böyle....
Dedigim gibi şu an toplumda kabul gören fikir su, ne kadar para kazaniyorsan o kadar adamsın...
Bir kadin her gün evinden sabah çıksın akşam eve dönsün ama para getirmesin....Hicbi adam bunu kabul etmez....siz isteidginiz kadar topluma fayda, sosyal çevre deyin, eger eve para getirmezseniz eşiniz sizin her sabah evden çıkıp gitmenizi istemez....Sen bunu anlamiyorsun iste, calisan kadinin tek artisi para degil canim, senin cevrenden ibaret degil dunya..
klavyedeki ellerinize sağlıkBir kadin her gün evinden sabah çıksın akşam eve dönsün ama para getirmesin....Hicbi adam bunu kabul etmez....siz isteidginiz kadar topluma fayda, sosyal çevre deyin, eger eve para getirmezseniz eşiniz sizin her sabah evden çıkıp gitmenizi istemez....
Burda birçok kadin var esine ,artik çalışmak istemiyor dediğinde, ters tepki alan...
[QUOTE="fyza2014, pos ...
Cok guzel örnek vermişsiniz, sizinBen calismiyorum su atüm caliscalistigim donemde esim benim aldigim paranin kurusuna karismazdi, evi yine kendi gecindirirdi, paramin tamamini gidip hayir kurumlarina bagislasam zerre umrunda olmazdi.cok sukur esleri calissa dahi ev gecindirme sorumlulugunun esasen kendisinde oldugunu bilen erkekler de var.anlamadigin sey şu senin kocan seni o sekilde kabul etmeyecek diye herkesi oyle sanma. Daha once de soylemistim, kac erkek taniyorsun ki bu kadar net konusabiliyorsun?
[QUOTE="fyza2014, pos ...
Benim yazdiklarima bakarsan hep soyle dedim İLLA da çalışan eş arıyorum diyen erkeklerden bahsettim..Kendi yazdiklarini bi oku feyza yaa, atip tutuyorsun çalışan es esittir para diye, koseye sıkıştırılınca ben zaten herkes icin demedim diyorsun.. kendi icinde celisiyorsun dilerim kadin calisana en cok ihtiyacin oldugu anda bu dediklerimi hatirlarsin.
Sizin esiniz İLLA da çalışan olsun diyenlerden degil, onun için o size para gözüyle bakmamış olabilir....Benim yazdiklarima bakarsan hep soyle dedim İLLA da çalışan eş arıyorum diyen erkeklerden bahsettim..
İLLA da çalışan eş istiyorum diyen sence niçin öyle diyordur, Neden "sevdiğim kimse onunla evlenirim" demiyor da , İLLA çalışan eş istiyorum diyor.....Köşeye sikistigim yok.....
Sizin esiniz İLLA da çalışan olsun diyenlerden degil, onun için o size para gözüyle bakmamış olabilir....Kendi yazdiklarini bi oku feyza yaa, atip tutuyorsun çalışan es esittir para diye, koseye sıkıştırılınca ben zaten herkes icin demedim diyorsun.. kendi icinde celisiyorsun dilerim kadin calisana en cok ihtiyacin oldugu anda bu dediklerimi hatirlarsin.
[Yorumlarını2014, post: 37550373, member: 590966"]Benim yazdiklarima bakarsan hep soyle dedim İLLA da çalışan eş arıyorum diyen erkeklerden bahsettim..
İLLA da çalışan eş istiyorum diyen sence niçin öyle diyordur, Neden "sevdiğim kimse onunla evlenirim" demiyor da , İLLA çalışan eş istiyorum diyor.....Köşeye sikistigim yok.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?