• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli Bir Adam ve Bekar bir Kadın....

Umarım iradeli olabilirsin. Herkes hata yapabilir ama bu hatandan yol yakınken dönebilirsen ne mutlu sana.
Soyle durup gercekten ardima baktım yanlis yaptigimi gozumun korerdigini nasilda farkında degildim....
Bilmiyorum.. allah dusmanima yasatmasin bunlari zor bir sinav...,

ay metresliğin adı da adamın bana ihtiyacı var olmuş daha neler göreceğiz acaba allah ıslah etsin. ben de çok sevdim deli gibi ama o evlendikten sonra bir kez bile bakmadım ardıma içim yandı öldüm bittim geberdim ama dönüp de oun metresi olmadım onun da evliliği kötü giiyor o da karısındn nefret ediyor ama ben o istemesine rağmen onu kurtarmaya da çalışmadım çünkü ne karısının ne de masum bebeğinin günahına girmek istemedim sen o iki yavrunun da o sorunları olan kadıncağızın da günahına giriyorsum bunun bir de öbür dünyada hesap vermesi var unutma

Marifet gibi niye gelip surda konu aciyosunuz ben anlamiyorum. Yok kocami aldattim yok kocamin kuzenine asik oldum simdi de ben metres oldum,ee napicaz? Alkis mi tutalim aferin mi diyelim ne amacla aciyosunuz Allah askina yaa..
Ondan sonra niye yargiliyosunuz,niye namusuma laf ediyosunuzz:)
Alnindan opup takdir mi edicektik?

O kadın utanmadan bana da kızıma da beddua etti resmen o lafları benim yazımdan etiket yaparak yazdı hem suçlu hem güçlü

Ya bosver canim,gunahin dibine kadar batmis, onun bedduasindan ne olur... O kimbilir gunler geceler boyu ne beddualrin altinda kaldi ki boyle bir yolda yurudu.

O zamn buradan sunu mu cikarmaliyiz; bu kadinin da anneai zamaninda birilerinin gunahini almis,kizi da boyme olmus... Ya gececeksin bu bos isleri... Hic takma kafana,o kim ki bedduasi tutsun. Once kendi aldigi ahlarin bedelini odesin...

Ya bosver canim,gunahin dibine kadar batmis, onun bedduasindan ne olur... O kimbilir gunler geceler boyu ne beddualrin altinda kaldi ki boyle bir yolda yurudu.

O zamn buradan sunu mu cikarmaliyiz; bu kadinin da anneai zamaninda birilerinin gunahini almis,kizi da boyme olmus... Ya gececeksin bu bos isleri... Hic takma kafana,o kim ki bedduasi tutsun. Once kendi aldigi ahlarin bedelini odesin...

Desteğin için teşekkür ederim Allah hepsimizi daima doğru yolda olanlardan eylesin

Desteğin için teşekkür ederim Allah hepsimizi daima doğru yolda olanlardan eylesin

Amin canim. Dedigim gibi o once kendi aldigi ahlarin bedelini odeyip temizlensin temizlenebiliyosa,sonra millete beddua etsin. Oyle ben iyi insanim,sokaga yazin hayvanlar icin 1 tas su koyuyorum,ac doyuruyorum,sadaka veriyorum falanla olmaz bu isler... Sor bak iyi insandan kastin nedir de,yani sen kendinin iyi insan olduguna gunahini aldigimiza nasil kanaat getirdin de, kesin bunlari soyler. Belki dini vazifelerini falan yaptigini bile soyleyebilir.

Bunlari gecsin, yav he he deyip gececeksin. Dibine kadar gunaha,rezillige batmis bir insanin bedduasi... Yani cok sacma...

Zaten senin ettigin beddualar donmus dolasmis seni bulmus, hala "ne deseniz haklisiniz " diyecegine,utanmadan beddua ediyo. Sen bi temizlen gel... Sonra goruselim...

ay metresliğin adı da adamın bana ihtiyacı var olmuş daha neler göreceğiz acaba allah ıslah etsin. ben de çok sevdim deli gibi ama o evlendikten sonra bir kez bile bakmadım ardıma içim yandı öldüm bittim geberdim ama dönüp de oun metresi olmadım onun da evliliği kötü giiyor o da karısındn nefret ediyor ama ben o istemesine rağmen onu kurtarmaya da çalışmadım çünkü ne karısının ne de masum bebeğinin günahına girmek istemedim sen o iki yavrunun da o sorunları olan kadıncağızın da günahına giriyorsum bunun bir de öbür dünyada hesap vermesi var unutma

İste bak ornek al konu sahibi... İyi insan olmak budur. Once kendine saygin olacak,once kendine deger vereceksin.

Helal olsun. Merhamet sevgi ask adi altinda ne kendinizi ne de karsi tarafi magdur etmediginiz icin. Karsi tarafin karisina psikopat,iffetsiz,sadakatsiz diye camur atmadiginiz icin... Asil olmak bunu gerektirir.

kız sana ne adamın evinden yuvasından kadın dertlıymıs de cocugu ıcın bır aradalarmış, kötuyse kötu yuvaları

Allahım büyük konuşmak istemem ama hiçbir zaman 2. veya 3. kadın olmayı kendime yedirebileceğimi sanmıyorum sanırım yani nasıl çok büyük aşık olabilirim de bunları yaşarım hiç bilemem ama sen neden aralarına giriyorsun insanların kötuyse kötü yuvası, mutsuzsa mutsuz, derdini dinlemek derman olmak sana mı kaldı!!
Kendine hak bulma bu konuda, kimbilir rahatına geliyordur bu ilişki , adam hep eksikli.

İste bak ornek al konu sahibi... İyi insan olmak budur. Once kendine saygin olacak,once kendine deger vereceksin.

Helal olsun. Merhamet sevgi ask adi altinda ne kendinizi ne de karsi tarafi magdur etmediginiz icin. Karsi tarafin karisina psikopat,iffetsiz,sadakatsiz diye camur atmadiginiz icin... Asil olmak bunu gerektirir.
çok teşekkür ederim yazdıklarınız için ama konu sahibi gerçekten okusun ve kendi de böyle olmaya çalışsın kendimi övdüğümden değil beni sakın yanlış anlamayın ama o adam beni aradığında dayanamıyorum yapamıyorum dediğinde karısının hamile olduğunu biliyordum ona sorduğumda kazayla oldu dedi boşanıcam doğduktan iki yıl sonra da çocuğumu alırım dedi ve ben içim yana yana ona ne dedim biliyor musunuz çocuğunun günahı ne karının günahı ne annen istiyor diye evlenirken düşünecektin bunu sakın yapma erkek adam senin yaptığını yapmaz masum yavru ya annesiz ya babasız büyüyecek o kızcağız 20 yaşında çocuklu bir dul olacak etme eyleme dedim ikna ettim olmadı bir daha yazdı tersledim bir daha yazdı rabbim beni imanımı onunla sınadı resmen en son çok ağır konuştum bir daha da konuşmadım şimdi ne oldu bebekleri doğdu en azından beraberler boşanmadılar bebeklerini büyütüyorlar allah daha da mutlu etsin içlerine aşk sevgi versin de ayrılmasınlar inşallah ama eğer onun o zayıf güçsüz yardıma muhtaç anında yanında olsaydım elimi uzatsaydım belki o kızcağız dul o çocuk da babasından ayrı olacaktı sırf benim adına aşk dediğim haram sevdam yüzünden daha tazecik olan bir yuva dağılacaktı unutma konu sahibi aşk dediğin geçici aynı bu dünya gibi ayrılmışsın tebrik ederim ama sana yalvarıyorum geri dönme o adama ne sen o kadar ucuzsun ne de ahiret

çok teşekkür ederim yazdıklarınız için ama konu sahibi gerçekten okusun ve kendi de böyle olmaya çalışsın kendimi övdüğümden değil beni sakın yanlış anlamayın ama o adam beni aradığında dayanamıyorum yapamıyorum dediğinde karısının hamile olduğunu biliyordum ona sorduğumda kazayla oldu dedi boşanıcam doğduktan iki yıl sonra da çocuğumu alırım dedi ve ben içim yana yana ona ne dedim biliyor musunuz çocuğunun günahı ne karının günahı ne annen istiyor diye evlenirken düşünecektin bunu sakın yapma erkek adam senin yaptığını yapmaz masum yavru ya annesiz ya babasız büyüyecek o kızcağız 20 yaşında çocuklu bir dul olacak etme eyleme dedim ikna ettim olmadı bir daha yazdı tersledim bir daha yazdı rabbim beni imanımı onunla sınadı resmen en son çok ağır konuştum bir daha da konuşmadım şimdi ne oldu bebekleri doğdu en azından beraberler boşanmadılar bebeklerini büyütüyorlar allah daha da mutlu etsin içlerine aşk sevgi versin de ayrılmasınlar inşallah ama eğer onun o zayıf güçsüz yardıma muhtaç anında yanında olsaydım elimi uzatsaydım belki o kızcağız dul o çocuk da babasından ayrı olacaktı sırf benim adına aşk dediğim haram sevdam yüzünden daha tazecik olan bir yuva dağılacaktı unutma konu sahibi aşk dediğin geçici aynı bu dünya gibi ayrılmışsın tebrik ederim ama sana yalvarıyorum geri dönme o adama ne sen o kadar ucuzsun ne de ahiret
Yorumunuz için cok teşekkür ederim ...

Ya varya gercekten sizi ayakta alkisliyorum. Hani diyorlar ya, bir kadinin en buyuk dusmani yine bir kadindir ...diye.

Ayni zamanda en iyi dostu da bir kadindir. Biz birbirimizi anlamadiktan sonra eekeklerin anlamasini hic beklemeyelim.

Adamin karisi ne kadar kotu olursa olsun, hamike bir kadinin ne hayalleri vardir ya... Cocugunu dogurmak babasiyla buyutmek. Esinle sorunlari olsa da bircok anne sirf babasiz evlat buyutmemek icin razi gelir esinin tum huylarina sorumsuzluklarina hatta bazen ihanetine... Ama onun ne hayalleri vardir. Siz o hayalleri yikmadiniz. Belki o adam da cocugu olduktan sonra akillandi ve yuvasina sarildi. Belki de akillanmadi,belki birbaskasini sevip yuvasini yine dagitacak ama o kadin aiz olmayacaksiniz... Bundan buyuk bir vicdan rahatligi olabilir mi,bence olamaz.

düşüncenizde haklı yanlarınız olabilir ama bence ifadeniz birazcık yanlış olmuş günahının büyüklüğünü aldığı ahların bedelini yalnızca allah bilir ve allahla kendisinin arasındadır beddua etmekle çok büyük hata etti ama allah affetsin bence biz kadınlar burada hanımefendiye sen günahkarsın demek aşağılamak insan sıfatından çıkarmak yerine ona yaptığının yanlış olduğunu söyleyip allahın ıslah etmesini dilemekten daha öteye gitmemeliyiz eğer öyle yaparsak onun yaptığı hataya biz de düşmüş olur hiç yoktan yere durup dururken kul hakkına gireriz gece gece bence hiç gereği yok :) eğer olaya islam boyutundan yaklaşacaksak insanlara ne kadar günahkar olduklarını değil de her günahın bir telafisi bir tövbesi ve şirk harici her günah için bir tövbe kapısı bulunduğunu anlatırsak eğer daha yararlı olabileceğimize inanıyorum tabi bu benim görüşüm

Ya varya gercekten sizi ayakta alkisliyorum. Hani diyorlar ya, bir kadinin en buyuk dusmani yine bir kadindir ...diye.

Ayni zamanda en iyi dostu da bir kadindir. Biz birbirimizi anlamadiktan sonra eekeklerin anlamasini hic beklemeyelim.

Adamin karisi ne kadar kotu olursa olsun, hamike bir kadinin ne hayalleri vardir ya... Cocugunu dogurmak babasiyla buyutmek. Esinle sorunlari olsa da bircok anne sirf babasiz evlat buyutmemek icin razi gelir esinin tum huylarina sorumsuzluklarina hatta bazen ihanetine... Ama onun ne hayalleri vardir. Siz o hayalleri yikmadiniz. Belki o adam da cocugu olduktan sonra akillandi ve yuvasina sarildi. Belki de akillanmadi,belki birbaskasini sevip yuvasini yine dagitacak ama o kadin aiz olmayacaksiniz... Bundan buyuk bir vicdan rahatligi olabilir mi,bence olamaz.
tabi ki de bundan büyük vicdan rahatlığı yok ha ara ara insanın aklına düşmüyor mu tabii ki düşüyor şeytan var nefis var bir yerden çıkarıyor insanın karşısına ama hemen kalkıp bir abdest alıyorum o seccadeye durduğumda rabbimin huzuruna alnım ak çıkmak allahım evet aklıma düşüyor nefsim canımı acıtıyor ama bak ben bu günaha girmedim demek bin eski sevgiliye bedel :D

düşüncenizde haklı yanlarınız olabilir ama bence ifadeniz birazcık yanlış olmuş günahının büyüklüğünü aldığı ahların bedelini yalnızca allah bilir ve allahla kendisinin arasındadır beddua etmekle çok büyük hata etti ama allah affetsin bence biz kadınlar burada hanımefendiye sen günahkarsın demek aşağılamak insan sıfatından çıkarmak yerine ona yaptığının yanlış olduğunu söyleyip allahın ıslah etmesini dilemekten daha öteye gitmemeliyiz eğer öyle yaparsak onun yaptığı hataya biz de düşmüş olur hiç yoktan yere durup dururken kul hakkına gireriz gece gece bence hiç gereği yok :) eğer olaya islam boyutundan yaklaşacaksak insanlara ne kadar günahkar olduklarını değil de her günahın bir telafisi bir tövbesi ve şirk harici her günah için bir tövbe kapısı bulunduğunu anlatırsak eğer daha yararlı olabileceğimize inanıyorum tabi bu benim görüşüm
Hay alllah sen bin kat razı olsun, o kadar kisinin arasindan gercekten doğru yorumlari birtek sen yazdin..... Destekci değilsin bu olayi kimse desteklemez ama nama birçok kisi yorumlariyla dogru yolu gösterdi bazen oyle bir cikmaza dusuyorsunki.. kendin bile cikamiyor baska birilerini devreye sokuyorsun..

Yorumunuza tamamen katiliyorum ve saygi duyuyorum. Cok guzel anlatip aciklamissiniz. Uzerine sadece sunu soyleyebilirim. Evet haklisiniz,tabiki ben karar veremem kimin ne kadr gunahkar olduguna veya o gunahlarin Allah katinda affedilip affesilmeyecegine, fakat evli bir adamla ask adi altinda birlikte olmasi gunahkarliktir. O kadina ve cocuklara gunahtir.

Ve kadini daha tanimadan uzaktan psikopat ve iffetsiz ilan etmeai de gunahtir. Kisaca bu insan gunahkardir. Hatasini anlayan insan " ne deseniz haklisiniz" deyip tovbe yoluna gitmelidir. Yaptigi yanlistan vazgecmelidir. Onu oyle ya da boyle suclayan,kinayan insanlara beddua etmemelidir. Ediyorsa " bi kendine bak" deme hakki vardir insanlarin...

Ayrica yeri gelmisken soyleyeyim,adamin karisina sadakatsiz diyor, bakin bu namussuzlukla suclamaktir kadini. Ama suan birlikte oldugu adam da sadakatsiz. Yani ona da ayni suclamayi yapiyor aslinda farkinda olmadan. Ve kiminle birlikte oldugunu hala idrak edemiyor...

Neyse ayrilmis. Umarim ciddidir. Umarim birdaha ayni yola girmez.

tabi ki de bundan büyük vicdan rahatlığı yok ha ara ara insanın aklına düşmüyor mu tabii ki düşüyor şeytan var nefis var bir yerden çıkarıyor insanın karşısına ama hemen kalkıp bir abdest alıyorum o seccadeye durduğumda rabbimin huzuruna alnım ak çıkmak allahım evet aklıma düşüyor nefsim canımı acıtıyor ama bak ben bu günaha girmedim demek bin eski sevgiliye bedel :KK70:

Allah sizi dogru yolundan ayirmasin

Hay alllah sen bin kat razı olsun, o kadar kisinin arasindan gercekten doğru yorumlari birtek sen yazdin..... Destekci değilsin bu olayi kimse desteklemez ama nama birçok kisi yorumlariyla dogru yolu gösterdi bazen oyle bir cikmaza dusuyorsunki.. kendin bile cikamiyor baska birilerini devreye sokuyorsun..
sen de durumun farkındasın bazen sert sözler de gerekiyor insanın aklının başına gelmesi için ama insanlarımızı biliyorsun hepimiz aynıyız celalleniyoruz sinirleniyoruz ağzımıza geleni sayıyoruz bazılarını hak ettin bazılarını hak etmedin belki ama önemli olan her yorumdan bir şeyler alıp kararında bunları da gözden geçirmek sen sen ol o gördüğün doğru yoldan sapma çünkü şimdi böylesine sevdiğin insanı bundan beş yıl sonra kendinden utanarak anacaksın hayat bu belki o adamın eşi de ah etti sana senden çocuklarından çıkar etme eyleme gel tövbe et adamdan uzak dur zorlanıyor musun dayanamıyor musun allaha sığın ne kadar inancın var bilemem ama inan sığınacak başka kimsen yok namaz kıl namaz kılan insan günahtan çekinir namaz kılan insan haramdan çekinir elini aç dua et bir şey yap hatanın neresinden dönersen kar unutma allah seninle beraberdir affedicidir için rahatlar huzura erersin inan bana bunları tüm samimiyetimle söylüyorum çünkü yaşadım ben de yaşadım ümitsizliğin acının dibine vurdum gücüm kalmadı en son gidecektim görecektim dünya gözüyle bir kerecik olsun göreyim gülen yüzünü daha da dönmem arkama diyordum beni de arkadaşım getirdi kendime kendini o kızın yerine koy dedi senin kocan yapsa ne yaparsın dedi ama ben kötü niyetli değilim ki dedim sadece görücem başka hiçbir şey olmayacak ya senden güç alırsa dedi sen kötü niyetli değilsin ama ya o zayof düşerse dedi bunun vebalini alabilecek misin alamazdım inan bana allahıma sığındım ve bu hafif gibi görünen şeytanın oyunlarıyla gözümde küçülen vebalin yükünden kurtuldum sen de kurtulabilirsin eğer gerçekten gözünü açarsan

Back
X