• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli Bir Adam ve Bekar bir Kadın....

Yorumunuza tamamen katiliyorum ve saygi duyuyorum. Cok guzel anlatip aciklamissiniz. Uzerine sadece sunu soyleyebilirim. Evet haklisiniz,tabiki ben karar veremem kimin ne kadr gunahkar olduguna veya o gunahlarin Allah katinda affedilip affesilmeyecegine, fakat evli bir adamla ask adi altinda birlikte olmasi gunahkarliktir. O kadina ve cocuklara gunahtir.

Ve kadini daha tanimadan uzaktan psikopat ve iffetsiz ilan etmeai de gunahtir. Kisaca bu insan gunahkardir. Hatasini anlayan insan " ne deseniz haklisiniz" deyip tovbe yoluna gitmelidir. Yaptigi yanlistan vazgecmelidir. Onu oyle ya da boyle suclayan,kinayan insanlara beddua etmemelidir. Ediyorsa " bi kendine bak" deme hakki vardir insanlarin...

Ayrica yeri gelmisken soyleyeyim,adamin karisina sadakatsiz diyor, bakin bu namussuzlukla suclamaktir kadini. Ama suan birlikte oldugu adam da sadakatsiz. Yani ona da ayni suclamayi yapiyor aslinda farkinda olmadan. Ve kiminle birlikte oldugunu hala idrak edemiyor...

Neyse ayrilmis. Umarim ciddidir. Umarim birdaha ayni yola girmez.
her sözünüze katılıyorum çok haklısınız çok yanlış şeyler yapıyor çok yanlış şeyler söylüyor bu üslupla anlattığınızda daha da haklısınız bence konu sahibi de bazı şeyleri anlamak üzere ha bunca lafa rağmen yine aynı devam ederse döner de adama giderse bu dünyasını da öbür dünyasını da gözden çıkarmış demektir o zaman da bize kalan tek söz allah affetsin olur

Esini bırakmıyor cunku kimse utusunu yapan yemegini yapan camasir bulasik ustune cocuklarini bakan buyuten sahip cikan bir kadini hicbir adam elinin tersiyle itmez onun ki sadece sana karsi bi bahane
sen suan sadece bir heyecansin
sonra baska baska heyecan adrenalinler alacak yerini .

ALLAH askina bide beni seviyor demeyin
bosanmayi dusunmuyor nr yapacaksiniz ?
oylece kenar susu olup kalacaksiniz
nasil gurur var sizde ?
sizde bir kadinsiniz nasil yediriyorsunuz bunu ?

Ben sizin gibi bir insanin ne bir adama es
ne bir cocuga anne olmasi taraftariyim

Belkide hakattiginiz hayat budur
kimbilir

bir de sevgiliye adam ev açıyor veya aylık paralar hediyeler yağdırıyor, aman karısnın haberi olmasın diye de ayrıca onu hoş tutuyor hediyeler hediyeler üstüne, elektrik su masrafı vs olmuyor maddi açıdan rahatlık içinde yaşıyor, sevgilisi de var evi de kurulu, bu durumda yaşamayı kabulleniyorsa psikolojik olarak rahatsız olmayacaksa bunu seçen kadın dolu aslında. adam için belki kısa süreli belki uzun süreli bir heyecan veya değişiklik.

ikinci kadın belki ilk etapta fark etmedi adamın yalanları ile aşktı heyecandı derken bu noktaya geldi ama geldiği nokta hiç güzel değil, hayat işte insanı nerelere getirebiliyor...

sen de durumun farkındasın bazen sert sözler de gerekiyor insanın aklının başına gelmesi için ama insanlarımızı biliyorsun hepimiz aynıyız celalleniyoruz sinirleniyoruz ağzımıza geleni sayıyoruz bazılarını hak ettin bazılarını hak etmedin belki ama önemli olan her yorumdan bir şeyler alıp kararında bunları da gözden geçirmek sen sen ol o gördüğün doğru yoldan sapma çünkü şimdi böylesine sevdiğin insanı bundan beş yıl sonra kendinden utanarak anacaksın hayat bu belki o adamın eşi de ah etti sana senden çocuklarından çıkar etme eyleme gel tövbe et adamdan uzak dur zorlanıyor musun dayanamıyor musun allaha sığın ne kadar inancın var bilemem ama inan sığınacak başka kimsen yok namaz kıl namaz kılan insan günahtan çekinir namaz kılan insan haramdan çekinir elini aç dua et bir şey yap hatanın neresinden dönersen kar unutma allah seninle beraberdir affedicidir için rahatlar huzura erersin inan bana bunları tüm samimiyetimle söylüyorum çünkü yaşadım ben de yaşadım ümitsizliğin acının dibine vurdum gücüm kalmadı en son gidecektim görecektim dünya gözüyle bir kerecik olsun göreyim gülen yüzünü daha da dönmem arkama diyordum beni de arkadaşım getirdi kendime kendini o kızın yerine koy dedi senin kocan yapsa ne yaparsın dedi ama ben kötü niyetli değilim ki dedim sadece görücem başka hiçbir şey olmayacak ya senden güç alırsa dedi sen kötü niyetli değilsin ama ya o zayof düşerse dedi bunun vebalini alabilecek misin alamazdım inan bana allahıma sığındım ve bu hafif gibi görünen şeytanın oyunlarıyla gözümde küçülen vebalin yükünden kurtuldum sen de kurtulabilirsin eğer gerçekten gözünü açarsan
Gunaydin,buarada yasim 20 yazdiklariniz bana o kadar iyi geliyorki,cidden su yasima kadar ben bir bayan arkadasimdan boyle seyler duydum, bakim yine diyorum allah bana dogru yolu gosteren tum bayanlardan allah razi olsun..,, Bu konu hakkinda son diyeceklerim bunlar....

Bu iliskiyi bitirmek cidden zor oldu, kendimi ondan uzaklastirmam icin biraz daha cabalamam gerek cunku pesime dusecegini biliyorum,,,

Sen gerçekten dik dur, bak göreceksin bir süre sonra başka kadına ağlıyor olacak.
Bu karakteri bozuk tipler maalesef ortalıkta sürüyle, kendi çevremde de var inan.
Olan evdeki o kadına oluyor.
Ve aynı zamanda sana da oluyor..
Önüne bak, günah alarak yaşama, dik ve temiz ve onurlu bir yaşam sür.
Umarım bundan sonrasında mutlu olursun ve gerçek bir ilişkiyi ve sevgiyi yaşarsın.

Yaşın daha çokkkk gençmiş... Bak bu çok büyük avantaj. Emin ol bir süre sonra vicdan azabı dışında hiçbir acın kalmayacak bu meseleyle ilgili. O adamı, evliliğini, çocuklarını bir kenara koy, KENDİN için dik dur.

Gunaydin,buarada yasim 20 yazdiklariniz bana o kadar iyi geliyorki,cidden su yasima kadar ben bir bayan arkadasimdan boyle seyler duydum, bakim yine diyorum allah bana dogru yolu gosteren tum bayanlardan allah razi olsun..,, Bu konu hakkinda son diyeceklerim bunlar....
tatlım benim, ne güzel demişssin... olgun bir kız olacaksın belli ki, yaptıkının bu yaşta farkında olabilmen ve birazcık da olsa fikir danışıp destek alman için bu konuyu açmış olman zaten çok güzel birşey. Sanki sen de doğru yola yöneleceksin ve o cesareti toplamaya çalışıyorsun gibi... 20 yaş hayatın yazı... ama insan çok saf oluyor.... Ben yuva yıkma falan muhabbetinde değilim.... SAKINNNN AMA SAKINNN KENDİNİ KULLANDIRTMA okumuyorsan oku, git bir kuaföre saçını başını yaptır, sevgili yap kaslı kaslı güzel bekâr karısına zincirle bağlı olmayan çocuklar, burs bul, çalış, nakit biriktirip bir eve girersin ileride kira niyetine kendine ait düzenin olsun, kendi krallığını kur... o negatif enerjiyi at üstünden işlerin rast da gitmiyordur senin. böyle ilişkilerin negatif enerjileri insanın aile bağlarını da yıpratır. kararını ver izini kaybettir. evine bir tütsü yap, bir tövbe et ... git birsaçını başını değiştir... sosyal medya hesaplarını bir temizle.... bu kadardan da anlamıyorsan artık diyecek bir şey yok ...

Son düzenleme:
tatlım benim, ne güzel demişssin... olgun bir kız olacaksın belli ki, yaptıkının bu yaşta farkında olabilmen ve birazcık da olsa fikir danışıp destek alman için bu konuyu açmış olman zaten çok güzel birşey. Sanki sen de doğru yola yöneleceksin ve o cesareti toplamaya çalışıyorsun gibi... 20 yaş hayatın yazı... ama insan çok saf oluyor.... Ben yuva yıkma falan muhabbetinde değilim.... SAKINNNN AMA SAKINNN KENDİNİ KULLANDIRTMA okumuyorsan oku, git bir kuaföre saçını başını yaptır, sevgili yap kaslı kaslı güzel bekâr karısına zincirle bağlı olmayan çocuklar, burs bul, çalış, nakit biriktirip bir eve girersin ileride kira niyetine kendine ait düzenin olsun, kendi krallığını kur... o negatif enerjiyi at üstünden işlerin rast da gitmiyordur senin. böyle ilişkilerin negatif enerjileri insanın aile bağlarını da yıpratır. kararını ver izini kaybettir. evine bir tütsü yap, bir tövbe et ... git birsaçını başını değiştir... sosyal medya hesaplarını bir temizle.... bu kadardan da anlamıyorsan artık diyecek bir şey yok ...
Guzel yorumunuz için tesekkur.ederim isime odaklanmam lazim, cok unlu bir sirketin muhasebe finansman sorumlusuyum ben bu olaylar oldugu icin cok aksattim isimi isime odaklanmam lazim.... Tekrardan tesekkur ederim yorumunuz icin...

Buarada biraz yogundum bugun toplantilarim isyemeklerim vardi. Yorumlari okumak biraz zor oldu. Sosyal medya facebook vs, bugun hesaplarimi kontrol ederken. Onum paylasimlari dikkatimi cekti girdim baktım profiline alllahim o paylasimlar ne oyle...,,.. dertli efkarli sizler gorur.görmez hemen engelledim.....,,,

Guzel yorumunuz için tesekkur.ederim isime odaklanmam lazim, cok unlu bir sirketin muhasebe finansman sorumlusuyum ben bu olaylar oldugu icin cok aksattim isimi isime odaklanmam lazim.... Tekrardan tesekkur ederim yorumunuz icin...
Doğru yolda kalman, yaşadıklarını kirpiklerine dizip bir daha çıkmaman, güzel bir hayat kurup etrafındakilere doğru yol için ilham olman büyümen ve büyütmen dileğiyle.... kimsecikleri incitmeden tek seferde bitir bu işi

ben de 19 yasindayim canim yasimiz daha genç daha karsimiza kimler cikar neler cikar kendini böyle bir adam için bu yasta böyle durumlara sokma

Aman ne cici ne çiçek bir konu bu böyle..arkadaş da 20 yaşında ünlü bir firmada muhasebe sorumlusu imiş. Bu yaşta iki senelik üniversite anca biter. Demekki baba torpili bişi var hiç işi öğretme staj falan olmadan sorumlu yapmışlar. Aman ne cici

Senin gibi biri yuzunden bir cocugum babasiz buyuyecek.babasi o olmasa bir baskasiyla yapacakti belki ama yarin ahirette yakasina benden evvela kizim yapisacak.bu bir ikincisi ayni seyi senin babana yapsalardi senin annen ayni acilari yasasaydi napardin.ucuncusu ask demek sabretmek demektir.ayrilsaydi cok seviyodu madem hayat arkadasim esimdi diyosun sonra bekaret namus muhabbeti yapiyosun namus iki bacak arasinda da degildir.ayrilmismissin falanmis filanmis inanmiyoum pis gunahin boynuna her halukarda kul hakkina girmissin bir kere ve helallik istemen gerek o kadindan cocuklarindan sen ona buna beddua edemezsin af dile Allahtan af.ins senin colugundan cocugundan cikmasin diye anladin mi.askmis.evlilik iyi gunde kotu gunde olur kadin hamile boynuzla kadin psikolojik hasta boynuzla.evlenirsen anlarsin bir yuva nasil zorluklarla yeseriyor o evlatlari allah deneme olarak mi yollamis cocugumu nasil yetistireyim diye dusunecegine nasil zebil edeyim diye ugrasan bir adam.senin annen baban duysa bunlari kalplerine iner be

Nasil seviyomus seni naptin kendine baglamak icin acaba bi anlatta bilelim eslerin nesi eksikmis ogrenelim.cocuk dogururlar aylarca cocuga bakarlar eve bakarlar gezme tozma yok aile hepsini cekerler ama senin gibilere verilen deger verilmez.ogret bakalim dogrulari.gene karisini vaktinde sevmis evlenmis zorluk cekmis seni hic sevmemis kendini kandirma karisini suan sevmiyor sen varsin ama seni hicbir zaman sevmemis cunku sen varken karisi hep vardi

Senin gibi biri yuzunden bir cocugum babasiz buyuyecek.babasi o olmasa bir baskasiyla yapacakti belki ama yarin ahirette yakasina benden evvela kizim yapisacak.bu bir ikincisi ayni seyi senin babana yapsalardi senin annen ayni acilari yasasaydi napardin.ucuncusu ask demek sabretmek demektir.ayrilsaydi cok seviyodu madem hayat arkadasim esimdi diyosun sonra bekaret namus muhabbeti yapiyosun namus iki bacak arasinda da degildir.ayrilmismissin falanmis filanmis inanmiyoum pis gunahin boynuna her halukarda kul hakkina girmissin bir kere ve helallik istemen gerek o kadindan cocuklarindan sen ona buna beddua edemezsin af dile Allahtan af.ins senin colugundan cocugundan cikmasin diye anladin mi.askmis.evlilik iyi gunde kotu gunde olur kadin hamile boynuzla kadin psikolojik hasta boynuzla.evlenirsen anlarsin bir yuva nasil zorluklarla yeseriyor o evlatlari allah deneme olarak mi yollamis cocugumu nasil yetistireyim diye dusunecegine nasil zebil edeyim diye ugrasan bir adam.senin annen baban duysa bunlari kalplerine iner be
Merhabalar Yorumunuzu okudum,Sizi Anlarmıyım bilmiyorum.
Yazdıklarınızla Haklısınız. buarada Özel Olarak Konustum Bircok üye onlar azcok nehalde Oldugumu Biliyorlar...
Allah Yardımcınız olsun... Ne diyeyim...

Merhabalar Yorumunuzu okudum,Sizi Anlarmıyım bilmiyorum.
Yazdıklarınızla Haklısınız. buarada Özel Olarak Konustum Bircok üye onlar azcok nehalde Oldugumu Biliyorlar...
Allah Yardımcınız olsun... Ne diyeyim...
Bende swni anlamaya calistim ondan sordum inanki nasil bir fedakarlik yaptinda senin pesinde diye sadece guzellik mi yani.sende ne buluyormus dalga amacli degil gercekten merak ettigimden

Back
X