evli bir adamın bekar bir kadından hoşlanması

guven56guven

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2020
28
3
1
27
Herkese merhaba;
sevgili arkadaşlar buradan yazacaklarımı kimse yargılamasın bu hayatta herkesin başına gelebilir sadece düşüncelerinize ihtiyacım olduğunu utandığımdan kimse anlatamadığım için buraya yazıyorum;
büyük bir şirkette çalışıyorum yaşım 21 iş yerinde 2. senem 1 senedir sürekli abi dediğim işten beraber çıktığım arada işe beraber gittiğim babam yaşında cidden babam yaşında olan biri ama ben kendisine sürekli abi derim çok güler çok eğleniriz beraber, kendisi evli ve bana yakın zamanda sana karşı farklı duygular hissediyorum dedi inanın şok oldum ve böyle birşey hissetmediğimi dedim şuan bana sabahları hediyeler alıyor ne yapacagım yalvarırım bir şey söyleyin

Ne demek ne yapacağım? red edeceksin hediyelerle seni etkilemeye çalışıyor kart horoz

Tabiki konuşmayı,iletişimi kesmelisin,kesinlikle hediye falan almayacaksın,işyerinde duyulursa düşünsene,ailen de zor duruma düşer,,,
Ona hitap şeklin değiştirmelisin ,bu zamanda kimseye güven olmaz lafını hiç duymadınız mı?

Hadi itiraf edin, ilgisi hoşunuza gitti. Ama yapmayın, daha ileri gitmeyin. O hediyeleri de kafasına geçirin kart zamparanın, bi daha almaz.

Sakın ha sakın... Bak ablacım yaşın cok genç, sakın kanma, aldanma aslaa... Kes iletişimini. Evdeki karısını hedıyelere boğsaymış, güzel duygular hissettiğini söyleseymiş bak o kadın kocasını nasıl ihya ederdi... Böyle seylere yönelmezdi kart herif. Bu devirde kimse abilik babalık yapmaz. Cok yakın gördüğün biri varsa biriyle muhakkak paylaş, anneniz olur ablanız olur, kuzeniniz olur hani biri bilsin durumu. Cunku saplantılı olur eder Allah muhafaza biri bilsin en azından ablacım... Cok dıkkat et kendıne, lutfen mesafeni koy.

Hediyeleri kabul etmeye devam edin. Emin olun eşiyle evliliği çoktan bitrmiştir. Çocuklar için bir aradalardır. Yatakları bile ayırmışlardır.
Siz aşkınızı yaşayın takmayın evli olmasını adamın
Bu sözler avutur mu sizi ?

Hediyeleri alırken sesin çıkmadıysa, hayırlı olsun bacım...
Bence sen çoktan ne yapacagina karar vermişsin...
merhaba yorumunuz için teşekkür ederim hediyeleri almıyorum örnek veriyorum sabah geliyorum masamda cikolata alma lütfen abi sevmiyorum diyorum ama almaya bırakmaya devam ediyor

merhaba yorumunuz için teşekkür ederim hediyeleri almıyorum örnek veriyorum sabah geliyorum masamda cikolata alma lütfen abi sevmiyorum diyorum ama almaya bırakmaya devam ediyor
Hediyeleri napıyorsunuz peki? Ben karısına yollardım mesela jdjjfnnf

Karısının çocuğunun nafakasını cömertçe başınızdan aşağı döken heriften kaçın. Olur da karısının yerine geçebilirseniz, size de yapacağı aynısı.
bir kadın olarak zaten onun yerine koyup kendimi kabul etmiyorum çok uzaklaştım ama aynı yerde çalışıyoruz

Net bir şekilde terslerseniz vazgeçer. Şu an sizin yumuşak olmanız onun umutlanmasına neden oluyor. Koyduğu hediyeleri masasına geri bırakın. Kaldı ki işyerinde kimse görmüyor mu? Dedikodu yapılıyordur illa ki ve bunda zararlı siz çıkarsınız

yorumunuz için teşekkür ederim hediyeleri kabul etmiyorum ama her sabah masamda ayrı birşey atıyorum ve istemiyorum diye dile getiriyorum eşinin yerine kendimi koyuyorum ve bunu ilk önce kendime sonra o kadına yapmam

Hediyeleri kafasına çarpın baban yaşındaki birinin hediyelerine kalmadınız heralde ve evlisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…