evli bir adamın bekar bir kadından hoşlanması

Siz ona haddini bildirmezseniz kabak sizin patlar bence oldu da duyuldu bana kaş göz yaptı güldü der. Onu şikayet edin rezil edin mesajları saklayın gösterin yoksa olan size olur

olur mu bende bir kadınım aklımın ucuundan dahi çekmedi kendini zaten çok kötü hissediyorum böyle bir şey yaşandığı için

Siz ona haddini bildirmezseniz kabak sizin patlar bence oldu da duyuldu bana kaş göz yaptı güldü der. Onu şikayet edin rezil edin mesajları saklayın gösterin yoksa olan size olur
kime göstereyim mesajları o yıllardır bu şirkette ben 2. senemdeyim beni göndereckler kime rezil edeyim herkes bana sen kuyruk salladın diyecek bunları ön göre biliyorum 1 haftadır ne haldeyim bilemezsiniz

napacağım dite soruyorsanız içinizden devam etmek geliyordur ve destek arıyorsunuzdur.
net olsanız buraya konu açmak yerine odağınızı başka yere çevirirdiniz.
ne destegi hanfendi ben hep reddettim böyle bir durumun kabulü olur mü hiç nasıl bir destegi olur zaten kendimi kötü hissediyorum

kime göstereyim mesajları o yıllardır bu şirkette ben 2. senemdeyim beni göndereckler kime rezil edeyim herkes bana sen kuyruk salladın diyecek bunları ön göre biliyorum 1 haftadır ne haldeyim bilemezsiniz
Attığı mesajlar belli hediyeler belli bınları görüp size neden inanmasınlar
Yıllardır orda çalışması onu düzgün biri olduğunu göstermez sizde dediniz bende dedim ihale size kalcak sessiz kalırsanız

mesafe koyun ve asla hedıyelerı kabul etmeyın.Cıddı bır sekılde ıstwmedıgınızi bellı edın ve net tavır sergıleyın.Gerekırse konusmayı muhabettıde kesın.
kesinlikle kabul etmiyorum ama muhabbeti kesemem aynı depertmanda çalışıyoruz

Size inanmayacaklarını neden düşündünüz. Adamla bir samimiyetimiz mi oldu.
Hani bir tabir vardır ya " kelliğiniz mi var" adama karşı

Yönetinize mesajları gösterdiğiniz takdirde size inanmamaları söz konusu olamaz. Yeterince sert tepki vermediğiniz ortada zaten. Gerçekten yanlış olduğuna inanıyorsanız rezil etmek uğruna tepki vermelisiniz.

sana farklı duygular hissediyorum diyen evli erkeğin tercümesini ben yapayım ablacım sana;
sana kabaran bişey var kalbi ayol kalbi, kabarmış sana

Aynen oyle. Buraya konu acana kadar adamin agzinin payini vermistim. Yok bana inanmazlar, yok eski calisan, yok cope attim, yok konusmak zorundayim. Valla okurken darlandim.
Konu açılacak bir durum yok bence de. Madem ki ısrarcı, hediyesini suratına fırlatıp herkesin içinde peşimi bırak diye bağırmak yeterli olur. Tabii içinde bulunulan durumdan hoşlanmayan için geçerli bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…