- 12 Eylül 2020
- 28
- 3
- 1
- 27
- Konu Sahibi guven56guven
-
teşekkür ederim :)o iğrenç adamı daha sert bir dille uyarma vaktin gelmiş...
o iğrenç insana kendini kullandırma. Sonra çok pişman olursun. Sana Aldığı her hediye çocuklarının nafakası. İğrenç bir zihniyetle senden faydalanmaya çalışacak. Senin aklın biraz karışmış biraz ilgisi hoşuna gitmiş gibi geldi. İstemediğini net şekilde belirt. Öğle yemeklerinde öyle davranmamasi onun başkalarından çekindiğini gösterir. Sert olursan göze alamaz.
Bir de karısı dava açarsa bunu anlayıp sen de okka altindasin haberin olsunalında bende öyle düşünüyorum ama inan -
olur mu bende bir kadınım aklımın ucuundan dahi çekmedi kendini zaten çok kötü hissediyorum böyle bir şey yaşandığı içinHediyeleri kabul etmeye devam edin. Emin olun eşiyle evliliği çoktan bitrmiştir. Çocuklar için bir aradalardır. Yatakları bile ayırmışlardır.
Siz aşkınızı yaşayın takmayın evli olmasını adamın
Bu sözler avutur mu sizi ?
kime göstereyim mesajları o yıllardır bu şirkette ben 2. senemdeyim beni göndereckler kime rezil edeyim herkes bana sen kuyruk salladın diyecek bunları ön göre biliyorum 1 haftadır ne haldeyim bilemezsinizSiz ona haddini bildirmezseniz kabak sizin patlar bence oldu da duyuldu bana kaş göz yaptı güldü der. Onu şikayet edin rezil edin mesajları saklayın gösterin yoksa olan size olur
ne destegi hanfendi ben hep reddettim böyle bir durumun kabulü olur mü hiç nasıl bir destegi olur zaten kendimi kötü hissediyorumnapacağım dite soruyorsanız içinizden devam etmek geliyordur ve destek arıyorsunuzdur.
net olsanız buraya konu açmak yerine odağınızı başka yere çevirirdiniz.
Attığı mesajlar belli hediyeler belli bınları görüp size neden inanmasınlarkime göstereyim mesajları o yıllardır bu şirkette ben 2. senemdeyim beni göndereckler kime rezil edeyim herkes bana sen kuyruk salladın diyecek bunları ön göre biliyorum 1 haftadır ne haldeyim bilemezsiniz
kesinlikle kabul etmiyorum ama muhabbeti kesemem aynı depertmanda çalışıyoruzmesafe koyun ve asla hedıyelerı kabul etmeyın.Cıddı bır sekılde ıstwmedıgınızi bellı edın ve net tavır sergıleyın.Gerekırse konusmayı muhabettıde kesın.
Size inanmayacaklarını neden düşündünüz. Adamla bir samimiyetimiz mi oldu.kime göstereyim mesajları o yıllardır bu şirkette ben 2. senemdeyim beni göndereckler kime rezil edeyim herkes bana sen kuyruk salladın diyecek bunları ön göre biliyorum 1 haftadır ne haldeyim bilemezsiniz
kesinlikle kabul etmiyorum ama muhabbeti kesemem aynı depertmanda çalışıyoruz
Kesmezsen çok uğraşırsın. O kim ki kesemiyorsun? Sana adam resmen hoşlandığını söylemiş. Hani söylemese neyse diyeceğim de adam açık açık demiş neyi kesmeyeceksin yavrucum?kesinlikle kabul etmiyorum ama muhabbeti kesemem aynı depertmanda çalışıyoruz
Kesmelisiniz. Hep bi umudu olacak yoksa. İlla muhabbet mi etmek zorundasınız? İş dışında konuşmazsınız olur biter.kesinlikle kabul etmiyorum ama muhabbeti kesemem aynı depertmanda çalışıyoruz
Sevdiğim kız bana abi deyince.Anlasildi bacim 2.bir abi vakasi ile karsi karsiyayiz. Kolay gelsin.
Sevdiğim kız bana abi deyince.
Memnun olmayan gerekirse cümle aleme rezil eder.Onu yapamam bunu yapamam e demek ki halinden memnun bence. Bu abili konular hep ayni ya :)
sana farklı duygular hissediyorum diyen evli erkeğin tercümesini ben yapayım ablacım sana;Herkese merhaba;
sevgili arkadaşlar buradan yazacaklarımı kimse yargılamasın bu hayatta herkesin başına gelebilir sadece düşüncelerinize ihtiyacım olduğunu utandığımdan kimse anlatamadığım için buraya yazıyorum;
büyük bir şirkette çalışıyorum yaşım 21 iş yerinde 2. senem 1 senedir sürekli abi dediğim işten beraber çıktığım arada işe beraber gittiğim babam yaşında cidden babam yaşında olan biri ama ben kendisine sürekli abi derim çok güler çok eğleniriz beraber, kendisi evli ve bana yakın zamanda sana karşı farklı duygular hissediyorum dedi inanın şok oldum ve böyle birşey hissetmediğimi dedim şuan bana sabahları hediyeler alıyor ne yapacagım yalvarırım bir şey söyleyin
Belki de ilişki yaşamaksızın kullanıyor ya da kullanmayı düşünüyor konu sahibi bu ilgiyi.Onu yapamam bunu yapamam e demek ki halinden memnun bence. Bu abili konular hep ayni ya :)
Aynen oyle. Buraya konu acana kadar adamin agzinin payini vermistim. Yok bana inanmazlar, yok eski calisan, yok cope attim, yok konusmak zorundayim. Valla okurken darlandim.Memnun olmayan gerekirse cümle aleme rezil eder.
Konu açılacak bir durum yok bence de. Madem ki ısrarcı, hediyesini suratına fırlatıp herkesin içinde peşimi bırak diye bağırmak yeterli olur. Tabii içinde bulunulan durumdan hoşlanmayan için geçerli bu.Aynen oyle. Buraya konu acana kadar adamin agzinin payini vermistim. Yok bana inanmazlar, yok eski calisan, yok cope attim, yok konusmak zorundayim. Valla okurken darlandim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?