- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.525
- 548
- 27
Ne hikmetse beddua ederken psikolojiniz birden düzeliyor? Hadi canım hadi.İnşallah sende aynısını yaşarsın. Allah aynısını yaşatsın sana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne hikmetse beddua ederken psikolojiniz birden düzeliyor? Hadi canım hadi.İnşallah sende aynısını yaşarsın. Allah aynısını yaşatsın sana
Kotu konusmakda istemiyorum herkezin bi vebali var cunku vebalinizide almak istemiyorum ama kusurada bakmayin siz ve sizler yuzunden bizim evliliklerimiz bitiyo sonunda mutlu bile olsa insan gelipde comagi sizler sokunca o evlilige olan oluyo sonrada kurtarmaya calisan hep bizler oluyoz size noluyo![]()
Aslında buna ait bi söz varda. Ban yerim. Yada edepsiz dediğim için yiyeceksem bu sözüde söyleyip gururumla gitmek isterimBeddua etmiş bide![]()
Konudan bağımsızdır yorumum, lütfen büyük ve kesin konuşmayın. Ben zamanında çok konuştum.Gelmez cnm ben bir eli başka kadında bir eli bende adam hayatıma almam kimsenin yuvasına çomak sokmam ben başıma gelmez demiyorum nefsime dur demesini biliyorum başıma gelmez dedimde böyle oldu bu bir bahane degil keyfin istemiş yapmışsın şöyle düzelteyim iyi yapmışsın artık birdahakine belki begenirsin
Adam da karısıda umrumda değil bozulan psikolojimi düzeltmeye çalışıyorum ben.
Doğrudur ben çok kınamıştım"Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz." (Tirmizi, Kıyamet, 53, no: 2507; Beyhaki, Şuabu'l-İman, 5/315, no: 2778; bk: Keşfu'l-Hafa, 2/265)
boşatamadiniz diye sıkintı yasiyorsunuz heralde adamin nikahli karisinin fotografini gormeye tahammulunuz olmadigina gore.Canım bende ahkam kesiyordum böyle dikkat et başına gelmesin. Ben sıkıntımı atmaya çalışıyorum büyük bir trawma oldu bana
Düzeldiğini nerden çıkardınNe hikmetse beddua ederken psikolojiniz birden düzeliyor? Hadi canım hadi.
Ne boşatması ben kurtulmaya çalışıyordumboşatamadiniz diye sıkintı yasiyorsunuz heralde adamin nikahli karisinin fotografini gormeye tahammulunuz olmadigina gore.
Beddua ederken çok iyisin demek istiyorum.Düzeldiğini nerden çıkardın
Beddua etmiş bide![]()
Bence siz hayatla barışmayın.Edit : arkadaşlar yaptığımı savunmuyorum, bana büyük bir trawma oldu. Kimseye anlatamadığım şeyleri dökmek istedim, psikoloğa gidipte anlatamam. Bende eskiden yerden yere vuruyordum bunu yapanları. Hala da yanlış buluyorum tabiki. Amacım içimdeki ağırlığı buraya atmak.
2 yıl çalıştığım yerde 2 yıl ayrıl barış ilişkimiz oldu. Öncesinde yadırgadığım birşeydi ama duygusal olarak ve psikolojik olarak zayıf bi insandım zaten bunun yenilgisine uğradım. Büyük bir boşluktaydım işe bile zor girmiştim onun sayesinde 2 yıl çalışabildim. Hem hayatımdaki boşluğu dolduruyordu iş ve ilişki hemde kurtulmam gereken bir dünyaydı orası. Karısıyla fotoğraflarına dayanamıyordum bu yüzden bakmıyordum ama bir şekilde karşıma çılıyordu. Evli olduğunu unutmaya çalışıyordum ilişki boyunca. O da beni seviyordu ama ben seni zorlamıyorum gidebilirsin bana bağlanma diyordu hep. Dediğim gibi psikolojik olarak zayıf biriyim 2 haftalık ilişki yüzünden bile 1 yılım mahfolmuştu eskiden. Herneyse, işimide sevmiyordum aslında sırf boşluğa düşmemek için çalışıyordum sonunda işe de ilişkiyede sabrım kalmadı ve işi bıraktım. Bir anda hayatım değişti o gün. 1,5 yıl oldu hayata küstüm. Yeni iş arayamıyorum aynı şeyleri yaşamaktan duygularıma yenik düşmekten korkuyorum. Ve bunları hiç kimseye anlatamadım arkadaşlarımdan uzaklaştım bu yüzden.
Sinirden 3 kez düzenledim ya düzgün yazamamışım bile.Yaptığınız hatayı duygularıma yenik düştüm şeklinde ifade etmeyin ya. Hala bundan korkuyor olmanız korkunç yani.
karisinin fotograflarindan bile rahatsiz olarak mi kurtulmaya calisiyordunuz?Ne boşatması ben kurtulmaya çalışıyordum
İnsan başına gelmeden bilemez neye ne tepki vereceğini, başkasında görüp yapmam etmem der ama öyle zayıf anına denk gelir ki aynısını sende yaparsın..Zayıf karakterli biri neden yadirgar ki böyle ilişkileri ?
Karakter sağlamsa , beyin evrimini tamamlamışsa asla ve asla ilişkisi olan birine yaklaşmaz kişi.
Bu yüzden klasik olan " yadirgamayin başınıza gelir " sözü herkes için geçerli değildir.
Çevreme, eşime , çoluk cocuguma garanti vermem ancak kendime garanti veririm.
Bin defa yadirgasam bile başıma gelmez , evet..
" Hayatım altüst oldu " cümlesi çok bencilce. Peki ya karşınızdaki kadının , çocuklarının hayatına ne yaptınız , farkında mısınız ?
Sizin gibiler birbirlerini bulup keşke birbirlerinin pisliklerinde boğulsalar, bulasmasalar masum insanların hayatlarına.
Kaç yuva böyle karaktersiz erkekler ve kadınlar yüzünden bozuluyor, kaç çocuk yuvasız kalıyor biliyor musunuz ?
Zayıfım diyen kişi tedavi olur, destek alır.
Başka hayata koloni kurup yaşamaya çalışmaz.
Sözüm bu kadar.
Bekar olunca içi almıyomuş. Tiksinti geliyomuş."Yeni iş arayamıyorum aynı şeyleri yaşamaktan, duygularıma YENİK düşmekten korkuyorum."
Zaafın mı var evli, göbekli erkeklere??