Evli bir erkekle

Aynen canim insallah hep doğru yolda ilerler yazik digerlerine (yani bu sekilde hatalar yapanlara) bu insanin esi kimbilir ne umitlerle evlendi kadina cok ama cok uzuldum aldatilmak insani olumden beter aciya surukler... Boyle fantaziyi yapacak kadar modern olanlardan da olmadim hicbi zaman cok sukur

Nasıl aklınızdan uçup gidebiliyor ki evli olduğu ?
Adamda da karakter yokmuş bakmış sohbet iyi ilerisi gelir mi diye düşünmüş sizin içinde hava hoş olmuş.
Yazık karısı da sizi arkadaşı diye biliyor yarın öbür gün eşiyle beraber karşılaşsanız nasıl selam vereceksiniz ki ?
Olmamış gibi davranabilirsiniz fakat olan bi olayı kolayca silip atamazsınız.

Diyecek birşey yok o zaman bence daha fazla yorumları okuyup canını sıkma ..
Bence bu siteden çık konu yatışana kadarda gelme .. Ve bir daha böyle bir hataya asla düşme .. Zaten kararını vermişsin doğru bi kararda vermişsin .. son kez numaranı alınca bence bu numaradan mesaj at kocan seni aldattı diye en azından kadının kafasında bi şüphe olsun .. Sonrada kır at hattı .. Kadınlada muhattap olmamş olursun böylelikle .

Konu sahibi vicdan azabı duymuyor ki arkadaşlar! Yada bana böyle bir duygu geçmedi. Yaptım, oldu, hatamıda kabul ettim, sen sağ ben selamet modunda...

Umarım bu hatanın vicdan azanını çeker, aksi halde uzun vadede benzer şeyler yaşama ihtimalinden endişe ederim...

Ben de en çok karısına üzüldüm keşke şu siteye girsede bi konu açsa kocam beni bi kadınla otoparkta aldatmş yakaladm ne yapmam lazm falan diye .. Yeminle telefonu olsa arar nasıl bir pislikle beraber olduğunu anlatırdım bir bir .. İnanmasa bile bi şüpheye düşmesini sağlardım .. Yazık ya hiç birşeyden habersiz eşiyle şimdi evinde oturuyordur ..

dışarıda fiziksel çekim olabilecek başbaşa yemeğe çıkabileceğiniz bir yığın erkek var evli adamı mı buldun ha adam belki evde mutsuz aldatmayı kafasına koydu yemeğe davet etti reddecektin niyetin iyiyse karında gelsin tanışalım yakışıkalmaz diyeceksin velevki yine de masumane yemek yediniz kendine o an hakim olacaksın o kadının suçu ne evinde dünyadan habersiz senin eşin ilerde seni bu duruma düşürse ne hissedersin kalbinize nefsinize hakim olun lütfen küçük bir öpücük dersin yuva dağılır çoluk çocuk da varsa ziyanlık.
kendiniz kendinize yakıştırmamışsınız ki bir kere bize anlatıyorsunuz ne diyim kadıncağıza acıdım bir tek

Evet konuyu kapattir bence de. Olumsuz bir davranis olmus bitmis, pisman olmussunuz, ama sonucta buraya yazmanin hicbir faydasi yok.Acik ta soyliyim bunun burda olan insanlarin beynini bulandirmasindan baska hic bir faydasi yok, bu konuyu acmaman daha yerinde olurmus.

güzel bir akşamdı mesajının altında aslında ateşli bir öpüşmeydi geçmektedir nasıl bir akşamdı bilmiyorum ama bir insan bu kadar basit mi olur yemeği yer yemez kendinizi nasıl o hale getirdi-niz. Anlamadım. Yabancı filmler de olur ya hani otopark da başlar evde biter

herneyse belki de yaşananlar gerçektir ama sana üzülme bi hataydı hatanı anlamışsın diyemiyenlerdenim. ...

Birkaç defa daha belirttiğim üzere sadece sonunda birilerine anlatabiliyor olmak. Bu sizin için yeterli bir amaç olmayabilir. Benim içinse sadece daha fazla içimde tutmamak.

İlginize gerçekten teşekkür ederim, zaten bir süredir facebookumu vs. kullanmıyorum, içimden gelmiyor. Dediğiniz gibi esaslı bir temizlik de yapmak gerekiyor.
Teşekkür ederim Leyla Hanım.

En yakın arkadaşım zaten bir hayli laf etti, yine de kahrımı en çok o çekiyor. Onunla da paylaşıp hem azar işitip hem destek görmeseydim (destek tabii ki "aferin" değil, aman belirteyim bir de buradan laf gelmesin) napardım bilmiyorum.

Yapıcı sözleriniz için sağolun ayrıca.

Belki bana geri kafalı diyebilirsiniz ama ben evli bir erkekle kadının arkadaş bile olsa başbaşa akşam yemeğine gitmesini doğru bulmuyorum.

Hadi bunu yaşamışsın tamam ama ne diye kötü karşılanacağını bile bile buraya konu açıyorsun ki?

Allah ne sizin gibilerle ne de o yemeğe çıktığınız adam gibilerle karşılaştırmasın kimseyi

Empati yapayım diyorum ama empati yapılacak gibi değil sizin durumunuz. Madem arkadaşlık kurmayı beceremiyorsunuz kurmayın.

Bende geçen bir erkek arkadaşımla akşam sinemaya gittim salonda sadece biz vardık filmde 10 dakikada bir birileri öpüşüyordu ama hiç öyle birbirimizin üstüne atlamadık. ARKADAŞIZ çünkü. Arkadaşlığın ne demek olduğunu biliyoruz.

Karısıyla tanışmıyoruz.
Umarım değil eşiyle beraber, yalnızken bile karşılaşmayız. Selam falan vermeyi de düşünmüyorum zaten.

Teşekkür ederim.

kendiniz kendinize yakıştırmamışsınız ki bir kere bize anlatıyorsunuz ne diyim kadıncağıza acıdım bir tek
Evet demek istediğim de bu zaten.
10 sayfadır hakkımda ne söylenirse söylensin bu ben değilim, o yüzden bu kadar içim içimi yiyor. Aynen dediğiniz gibi bu durumu kendime yakıştıramıyorum.

Peki hic dusunuyo musunuz arkadasiniz evliyse yada ilişkisi varsa sizinle bir daha onla beraber ayni ortamda bulunacagini yada sizle çok samimi olcagini bu yaptiginiz için kimse olumlu gelecek bi yorumda bulunmaz yada çok anlayis gostermez ama karisina anlatmalisiniz size daha sicramalari yerine belki yaptiginiz hata iyi bir şeye vesile olup kadincagizin tekrar tekrar boynuzlanmasini engeller bunu kadina çok görmeyin...

Hangi arkadaşımdan bahsettiğinizi anlamadım. En yakın arkadaşımdan mı bahsediyorsunuz ilişkisi varsa ve aynı ortamda olmak derken?

Ben esine anlatmaniz gerektigini dusunmuyorum.
Kimsiniz ki siz esi sizle muhattap olsun?
Kocasi uzerinde hak iddianiz mi var?
Bunu ona biri soyleyecekse o kocasi olmali.
Hic tanimadigim bir kadin gelip ben otoparkta esinle opustum olay biraz cigrindan cikti dese, kocam olayi yalanlasa, tam kafayi yerim.
Ha bir de boyle bir sey olmadigini, kadinin camur atabilme potansiyelini dusunun...
Bence, madem bu kadar bilincindesiniz yaptiginiz hatanin, kapatin gecin.
Umarim sizin icin de o kisi icin de ilk ve sondur.

Hiiimmmm , Yapilmasi gerekeni yapmissin .

Gorusmemekle en iyisini yapiyosun.

Ama bu konu biraz senaryo gibi geldi bana ..........

Elbette. Yapıcı bir yorum yapmışsınız dikkatimi çekti. Ben bu tip durumlarda olaylara dışarıdan bakamıyorum.
yorumum yapıcı değil aslında... bu tarz şeylere çokta karşıyım.bir daha zaaflarınıza yenik düşmeyinde yazdım mesajımda.
bir insanın hatasını anlamasıda bence güzel.
burada ne konular gördük,bilerek ve isteyerek devam edip yanlışsın dendiğinde yazanlara resmen saldıran çok konu sahibi oldu. .
aradaki farkı gördüm sadece.

Hangi arkadaşımdan bahsettiğinizi anlamadım. En yakın arkadaşımdan mı bahsediyorsunuz ilişkisi varsa ve aynı ortamda olmak derken?

En yakin arkadasinizdan bahsediyorum soyle yani hani en yakin arkadas olmaniza guvenip ucunuz (sevgili-es , siz ve kendisi ) ayni ortamda bulunursaniz ne bilim bi kafe bi salon oda vs. Bulundurur mu ben olsam guvenim sarsilirdi evli biriyle bunları yapan benim esim-sevgilimle de yapabilir en dogrusu mesafeyi koymak olarak dusunurum en yakin arkadasim bile olsa kardes saysamda oyle dusunurdum size olan guvenim sarsilirdi

Konu sahibi bence ne vicdan azabı çekiyor ne de pişman konuyu buraya açma amacı yaşadıklarının hala etkisinde anlatmak istiyor ve bence hoşuna gidiyor.Buradan ne laflar duyacağını biliyor sonuçta.Boşuna parmaklarınızı yormayın kızlar o hala yaşadıklarının etkisinde.Eğer o kadar sorumluluk sahibiysen git adamın karısına olayı anlat özürdile eşinin gerçek yüzü bu de.Ne diye adamda sende kadını enayi yerine koyuyorsunuz.Birde adam mesaj atmış cevap yazıp tersleyemedin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…