- 6 Ocak 2014
- 1.682
- 1.766
- 333
- Konu Sahibi 1cevapsizarama
-
dcs_024 .!.:
Bazı kadınların fantazileri evli erkekleri ayartıp egolarını dahaa da tatmin etmek yeni moda oldu bilmiyomusun ..
Benim erkek arkadaşm geçen sene falan gece çalışıyodu yolda bi kız atlamş arabanın önüne .. Takılalımmı falan demiş benimkine yüzüğünü gösterdiği halde benimki düşün artık .. Bazıları cidden .... anladın sen ..
Karısıyla görüşmeyi ben de düşündüm ama açıkçası işin iyice büyüyüp uzamasını istemiyorum. Daha önce dediğim gibi herhangi bir iletişimim kalsın da istemiyorum. Böyle bir durumda onu da üzerime sıçratacağım ve tekrar hayatıma bulaşmasını istemiyorum.
Karısının yerine ben de koyuyorum kendimi maalesef. "Ne ekersen onu biçersin" diyen bir insan olarak ileride bu olayın karşıma çıkacağını ve burnumdan fitil fitil geleceğini de düşünüyorum.
Yaptığımı örtecek bir şey zaten yok, ben sadece bunu devam ettirmeyeceğim.
Teşekkür ederim ilginize bu arada.
Aynen canim insallah hep doğru yolda ilerler yazik digerlerine (yani bu sekilde hatalar yapanlara) bu insanin esi kimbilir ne umitlerle evlendi kadina cok ama cok uzuldum aldatilmak insani olumden beter aciya surukler... Boyle fantaziyi yapacak kadar modern olanlardan da olmadim hicbi zaman cok sukur
Ben hala konunun açılış amacını anlayamadım..
"iş işten geçtiyse"
"zaten olayı kabullendiyseniz"
"olan oldu biten bittyise"
Nedir amaç? "Yaptığım şeyle yüzleşip sorumluluk almak için" falan fış fış..Geçelim bunları..Asıl amaç nedir amaç?
İlginize gerçekten teşekkür ederim, zaten bir süredir facebookumu vs. kullanmıyorum, içimden gelmiyor. Dediğiniz gibi esaslı bir temizlik de yapmak gerekiyor.Mesela ben baslayayim canim su adimlari uygula:
1. Dusa gir ve guzelce yikan sonra bir gusul abdesti al.
2. Guzel bir nemlendiriciyle butun vucudunu nemlendir ve kendine dokunurken bu bedenin ve senin ne kadar degerli oldugunu hisset.
3. İki rekat namaz kil ardindan estafirullah de 21 defa falan.
4. Sonra secdeye kapan ve olanlar icin tovbe et ve en son kendine guzel sozler ver.
5. Numarani degistir, ve bir daha asla evli yada iliskisi olan erkeklerle partnerleri yanlrinda olmadan gorusme, hatta genelde kizlarla takil. Kendi sevgilin olunca onunla da takilirsin.
6. Sosyal medyadaki arkadaslarinin bazilarini sil
Hayatinda bir temizlik yap, sen bunlari yapacak kiz degilsin, ve bu olay senin icin bir donum noktasi olsun
En yakın arkadaşım zaten bir hayli laf etti, yine de kahrımı en çok o çekiyor. Onunla da paylaşıp hem azar işitip hem destek görmeseydim (destek tabii ki "aferin" değil, aman belirteyim bir de buradan laf gelmesin) napardım bilmiyorum.Sen bu konuyu kapattir.
Git en yakin arkadasina anlat o hic olmazsa seni kendine getirecek destek olacak seyler yapabilir..
Burada hakaretten başka birşey duyamazsin gördüğün gibi..
Kime faydasi varsa edilen hakaretlerin... Konu sahibine?aldatan ese ?aldatilan ese?
konu ben değilim.Gerçekten merak ediyorum, istemezseniz cevap vermeyin inanın anlayışla karşılarım.
Bu adamın eşinin yerinde olsaydınız konu sahibesi için ne düşünürdünüz?
Karısıyla tanışmıyoruz.Yazık karısı da sizi arkadaşı diye biliyor yarın öbür gün eşiyle beraber karşılaşsanız nasıl selam vereceksiniz ki ?
Olmamış gibi davranabilirsiniz fakat olan bi olayı kolayca silip atamazsınız.
Teşekkür ederim.Diyecek birşey yok o zaman bence daha fazla yorumları okuyup canını sıkma ..
Bence bu siteden çık konu yatışana kadarda gelme .. Ve bir daha böyle bir hataya asla düşme .. Zaten kararını vermişsin doğru bi kararda vermişsin .. son kez numaranı alınca bence bu numaradan mesaj at kocan seni aldattı diye en azından kadının kafasında bi şüphe olsun .. Sonrada kır at hattı .. Kadınlada muhattap olmamş olursun böylelikle .
Evet demek istediğim de bu zaten.kendiniz kendinize yakıştırmamışsınız ki bir kere bize anlatıyorsunuz ne diyim kadıncağıza acıdım bir tek
Birkaç defa daha belirttiğim üzere sadece sonunda birilerine anlatabiliyor olmak. Bu sizin için yeterli bir amaç olmayabilir. Benim içinse sadece daha fazla içimde tutmamak.
İlginize gerçekten teşekkür ederim, zaten bir süredir facebookumu vs. kullanmıyorum, içimden gelmiyor. Dediğiniz gibi esaslı bir temizlik de yapmak gerekiyor.
Teşekkür ederim Leyla Hanım.
En yakın arkadaşım zaten bir hayli laf etti, yine de kahrımı en çok o çekiyor. Onunla da paylaşıp hem azar işitip hem destek görmeseydim (destek tabii ki "aferin" değil, aman belirteyim bir de buradan laf gelmesin) napardım bilmiyorum.
Yapıcı sözleriniz için sağolun ayrıca.
Hangi arkadaşımdan bahsettiğinizi anlamadım. En yakın arkadaşımdan mı bahsediyorsunuz ilişkisi varsa ve aynı ortamda olmak derken?Peki hic dusunuyo musunuz arkadasiniz evliyse yada ilişkisi varsa sizinle bir daha onla beraber ayni ortamda bulunacagini yada sizle çok samimi olcagini bu yaptiginiz için kimse olumlu gelecek bi yorumda bulunmaz yada çok anlayis gostermez ama karisina anlatmalisiniz size daha sicramalari yerine belki yaptiginiz hata iyi bir şeye vesile olup kadincagizin tekrar tekrar boynuzlanmasini engeller bunu kadina çok görmeyin...
konu ben değilim.
yorumum yapıcı değil aslında... bu tarz şeylere çokta karşıyım.bir daha zaaflarınıza yenik düşmeyinde yazdım mesajımda.Elbette. Yapıcı bir yorum yapmışsınız dikkatimi çekti. Ben bu tip durumlarda olaylara dışarıdan bakamıyorum.
Hangi arkadaşımdan bahsettiğinizi anlamadım. En yakın arkadaşımdan mı bahsediyorsunuz ilişkisi varsa ve aynı ortamda olmak derken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?