- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.372
- 198
- Konu Sahibi 1cevapsizarama
-
yorumum yapıcı değil aslında... bu tarz şeylere çokta karşıyım.bir daha zaaflarınıza yenik düşmeyinde yazdım mesajımda.
bir insanın hatasını anlamasıda bence güzel.
burada ne konular gördük,bilerek ve isteyerek devam edip yanlışsın dendiğinde yazanlara resmen saldıran çok konu sahibi oldu. .
aradaki farkı gördüm sadece.
İşin bu boyutunu düşünmemiştim açıkçası. Farklı bir açı oldu.Ben esine anlatmaniz gerektigini dusunmuyorum.
Kimsiniz ki siz esi sizle muhattap olsun?
Kocasi uzerinde hak iddianiz mi var?
Bunu ona biri soyleyecekse o kocasi olmali.
Hic tanimadigim bir kadin gelip ben otoparkta esinle opustum olay biraz cigrindan cikti dese, kocam olayi yalanlasa, tam kafayi yerim.
Ha bir de boyle bir sey olmadigini, kadinin camur atabilme potansiyelini dusunun...
Bence, madem bu kadar bilincindesiniz yaptiginiz hatanin, kapatin gecin.
Umarim sizin icin de o kisi icin de ilk ve sondur.
En yakın arkadaşım evli. Benim hayatımda olup biten her şeyi bilir, her zaman da bildi zaten. Kızacağını da bilsem ondan bir şey saklamam. Bu nedenle aramızdaki güven zedelenmiyor, bu olaydan sonra haftasonu dertleşmek için evine yatıya çağırdı zaten. O yüzden diyorum, o olmasa napardım bilmiyorum diye.En yakin arkadasinizdan bahsediyorum soyle yani hani en yakin arkadas olmaniza guvenip ucunuz (sevgili-es , siz ve kendisi ) ayni ortamda bulunursaniz ne bilim bi kafe bi salon oda vs. Bulundurur mu ben olsam guvenim sarsilirdi evli biriyle bunları yapan benim esim-sevgilimle de yapabilir en dogrusu mesafeyi koymak olarak dusunurum en yakin arkadasim bile olsa kardes saysamda oyle dusunurdum size olan guvenim sarsilirdi
Vicdan azabım ve pişmanlığımı elimden geldiğince belirttim. Ancak siz hissetmemiş olabilir, bu konuda verebileceğim bir cevap yok. Herkesin kendi takdiridir.Konu sahibi bence ne vicdan azabı çekiyor ne de pişman konuyu buraya açma amacı yaşadıklarının hala etkisinde anlatmak istiyor ve bence hoşuna gidiyor.Buradan ne laflar duyacağını biliyor sonuçta.Boşuna parmaklarınızı yormayın kızlar o hala yaşadıklarının etkisinde.Eğer o kadar sorumluluk sahibiysen git adamın karısına olayı anlat özürdile eşinin gerçek yüzü bu de.Ne diye adamda sende kadını enayi yerine koyuyorsunuz.Birde adam mesaj atmış cevap yazıp tersleyemedin mi?
Teşekkür ederim.Adamın karısı olsaydım bu durumdan haberdar olmak isterdim. Adamın eşine anlatın bu güzel akşamlar çok yaşanabilir çünkü ama sizinle ama başkasıyla.
Size gelince yaptığınız yanlış ama zaten farkında olduğunuz için fazla bir şey söylemiyorum.
en yakın arkadaşım dışında kimseye anlatamadığım bir şeyi anlatmak, belki artık sonunda rahatlamak istiyorum.
........
.........
burada yazdıklarınız var
........
........
anlatıp rahatlamak istedim sadece.
İşin bu boyutunu düşünmemiştim açıkçası. Farklı bir açı oldu.
En yakın arkadaşım evli. Benim hayatımda olup biten her şeyi bilir, her zaman da bildi zaten. Kızacağını da bilsem ondan bir şey saklamam. Bu nedenle aramızdaki güven zedelenmiyor, bu olaydan sonra haftasonu dertleşmek için evine yatıya çağırdı zaten. O yüzden diyorum, o olmasa napardım bilmiyorum diye.
Sonuçta dediğim gibi benim normal halim gidip başkalarının sevgilisiyle eşiyle öpüşen bir insan değil. Bunun çok ekstrem bir durum olduğunu sağolsun o da biliyor.
Kendisi en yakın arkadaşım, en özelime kadar bilmediği şeyim yok. Dolayısıyla ona anlatmamak gibi bir ihtimalim zaten yok.En yakın arkadaşa anlatılıp rahatlanılamamış. Bence bu arkadaşın en yakın arkadaş olup olmadığı probleminden başlanmalı ilk önce.
Sonrasında yineliyorum, en yakın arkadaşa anlatıp rahatlayamadığınız bir konuyu buraya yazınca nasıl rahatlayacaktınız?
Talebiniz yok.. Konuyu ortaya atmışsınız, bir beklenti yok..
Detaylarda bir hata var.. Senaryo olsa, kurguda hata var yazardım..
Enteresan..
Hanimlar, arkadas hatasini kabul ediyor zaten. Bu kadar yuklenmesek mi. Hatasini anlamis zaten, bir daha bu durumlarin yasanmamasi icin akil verin lutfen. Yada o pis adama karsi nasil bir yol izlemesi gerektigini anlatin.Bundan sonra ne yapmasi gerektigini soyleyin.
Yine öyle olmayacak çünkü böyle bir şey daha önce başıma gelmedi. Artık bunun sonuçlarını ve nasıl hissettirdiğini biliyorum. Bir daha kendimi böyle bir konuma da düşürmeyeceğim.Sizin deyiminizle "ekstrem" bir durum ya yine olursa hic öyle dusunuyo musunuz ve bu arkadasinizi hic dusundurmuyo mu saniyosunuz bence esi gece su içmeye bile kalksa bi yerden bi yere şeytan onada fisildicaktir
Cok klise bi hikaye ve turk kulturune uygun degil, senaristlik sana cok uzak
Açtığım konu sahte olduğu gerekçesiyle açılır açılmaz başka bir üye tarafından şikayet edildi.Çok arsizsin bence .
Konu da fake gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?