- Konu Sahibi 1cevapsizarama
-
İşin aslı tam da bu kadar kadın girdiği ve çoğu kadın rahatsız olduğu için açtım çünkü yaptığımın sorumluluğunu bir şekilde almam lazım. Yapılan her eleştiri daha da yüzleştiriyor. Tabii burada daha anlayışlı ve tabiri caizse "düşene bir tekme de atmadan" daha anlayışlı davranan arkadaşları ayrı tutup onlara ekstradan teşekkür etmem lazım. Kendimi savunmuyorum ama beşer şaşar, yaptığımın ne olduğunu bilip bir daha asla diyorum zaten.
İşin aslı tam da bu kadar kadın girdiği ve çoğu kadın rahatsız olduğu için açtım çünkü yaptığımın sorumluluğunu bir şekilde almam lazım. Yapılan her eleştiri daha da yüzleştiriyor. Tabii burada daha anlayışlı ve tabiri caizse "düşene bir tekme de atmadan" daha anlayışlı davranan arkadaşları ayrı tutup onlara ekstradan teşekkür etmem lazım. Kendimi savunmuyorum ama beşer şaşar, yaptığımın ne olduğunu bilip bir daha asla diyorum zaten.
İşin aslı tam da bu kadar kadın girdiği ve çoğu kadın rahatsız olduğu için açtim çünkü yaptığımın sorumluluğunu bir şekilde almam lazım. Yapılan her eleştiri daha da yüzleştiriyor. Tabii burada daha anlayışlı ve tabiri caizse "düşene bir tekme de atmadan" daha anlayışlı davranan arkadaşları ayrı tutup onlara ekstradan teşekkür etmem lazım. Kendimi savunmuyorum ama beşer şaşar, yaptığımın ne olduğunu bilip bir daha asla diyorum zaten.
Ben hala konunun açılış amacını anlayamadım..
"iş işten geçtiyse"
"zaten olayı kabullendiyseniz"
"olan oldu biten bittyise"
Nedir amaç? "Yaptığım şeyle yüzleşip sorumluluk almak için" falan fış fış..Geçelim bunları..Asıl amaç nedir amaç?
Mesela ben baslayayim canim su adimlari uygula:
1. Dusa gir ve guzelce yikan sonra bir gusul abdesti al.
2. Guzel bir nemlendiriciyle butun vucudunu nemlendir ve kendine dokunurken bu bedenin ve senin ne kadar degerli oldugunu hisset.
3. İki rekat namaz kil ardindan estafirullah de 21 defa falan.
4. Sonra secdeye kapan ve olanlar icin tovbe et ve en son kendine guzel sozler ver.
5. Numarani degistir, ve bir daha asla evli yada iliskisi olan erkeklerle partnerleri yanlrinda olmadan gorusme, hatta genelde kizlarla takil. Kendi sevgilin olunca onunla da takilirsin.
6. Sosyal medyadaki arkadaslarinin bazilarini sil
Hayatinda bir temizlik yap, sen bunlari yapacak kiz degilsin, ve bu olay senin icin bir donum noktasi olsun
Bence yapilan kotu yorumlar ve hakaretlerle içini rahatlatiyo
Olay bu kadar, gerçekten. İnanıp inanmamakta serbestsiniz tabii ki, ne söylesem ikna edemeyeceğimi biliyorum.Düşene tekme atmak derken ? Adam size ne yaptı siz nasıl bu hale düştünüz ? Olayın bu kadar olmadığını düşünüyorum zaten.
Teşekkür ederim Leyla Hanım.Hanimlar, arkadas hatasini kabul ediyor zaten. Bu kadar yuklenmesek mi. Hatasini anlamis zaten, bir daha bu durumlarin yasanmamasi icin akil verin lutfen. Yada o pis adama karsi nasil bir yol izlemesi gerektigini anlatin.Bundan sonra ne yapmasi gerektigini soyleyin.
Yukarıda da dediğim gibi zaten iyi yorum beklemiyorum. Sizin şahsınızı da kastetmemiştim."Düşene bir tekme at "mantıgıyla yazmıyorum ben yorumlarımı.Kendinizi bu duruma düşüren sizsiniz....
Diger yorumlara tesekkür ediyorsunuz.Sonuc olarak yazmışsınız iyi yada kötü yorumları bilerek...Ekstradan tesekkür,sizi onaylayınca mı veriliyor.Cok tesekkür ediyor ve sana bu kafayla hayatta basarılar diliyorum.
Çok özür dilerim atlamışım sanırım, hemen dönüp okuyorum.
Ben de hakaret etmeden aşağılamadan düzgünce bi yorum yazmştım bayada uzundu hemde 6.sayfada ama cvp vermediniz ..
Vicdanızı böyle eleştirisel kötü yorumları okuyarak rahatlatmayaa çalışıyorsunuz bence ..
Kaç yaşndasnz merak etttim ?
Bunun anlayisla karsilancak tarafi yok ama akil var mantik var siz bu halti yerken hic migdeniz bulanmadi mi nasil genis bir migdeniz var gidin kadinla konusun kimin ne oldugunu koynuna alip bi yuva kurdugu yilanin farkina varsin bekar erkek mi kalmadi bu neyin fantazisi boyle...
Hanimlar, arkadas hatasini kabul ediyor zaten. Bu kadar yuklenmesek mi. Hatasini anlamis zaten, bir daha bu durumlarin yasanmamasi icin akil verin lutfen. Yada o pis adama karsi nasil bir yol izlemesi gerektigini anlatin.Bundan sonra ne yapmasi gerektigini soyleyin.
Eğer senin yerinde olsaydım gider karısına herşeyi anlatırdım . Madem çok iyi niyetli olduğunu söylüyorsun adamın karısının adamın ne kadar iğrenç ve karaktersiz biri olduğunu anlatmalısın ona .. Kadında görsün kocam dediği adamın ne mal olduğunu ..
Kendimi senin yerine koymaktan çok karısının yerine koydum da yazık kadına ya .. Kim bilir kaç senesini verdi o adama .. Güvendi .. Kim bilir ne kadar çok baktı ona ne kadar çok sevdi neler düşündü nasıl hayaller kurdu ne emekler verdi de evlendi ..
Kocasının onu bu şekilde aldatması dahi ne olursa olsun aldatmş olmsı çok üzücü çok yıkıcı gerçekten ..
Sen ise fiziksel bir çekim oldu düşünemedim aman yapmamalıydım derken bile kendi suçunu bastırmaya çalışıyorsun ..
O adamla daha fazla görüşmeyerek en iyisini yapmşsın tabiki ama bu yinedee yaptığın hatanın üstünü hiç bi şekilde örtmez ..
Düşünemedim demişsin ama düşünmen gerekirdi .. Evli olduğunu biliyordun ve sana yakınlaşmaya çalıştığı ilk saniyede kendini geri çekebilecek iradeye sahipsindir insansın çünkü .. Nefsin seninle iyi bir oyun oynamış ve yenilmişsin .. Yazık olmuş .. Olan da adamın karısına olmuş .
bir hata yapmışsınız ve yaptığınızın yanlışını anlamışsınız.
artık bunu unutmaya ve zaaflarınıza bir daha yenik düşmemeye çalışın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?