Evli bir kadinim asik oldum?

Caresizbirbayanimben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2016
4
2
1
Ben 9 yillik evliyim evliligim aslinda cok iyi kocam cok iyi biri fakat sorun bende. Dort ay once sosyal medyada tanistigim birine asik oldum. Sadece benimle sohbet etsin diye hep yalan soyledim benden 11 yas kucuktu yasitiz dedim Bekarim hic evlenmedim dedim yani anlayacaginiz yalanlar yalanlar. birkac gun once bir bahane bulup ayrildim ama cok aci cekiyorum ararsa barisayimmi yoksa boylesi daha iyi mi lutfen yardim edin.

Yuzyuyuze gorustunuz mu eğer. Dediğinz gibi aşık sa niz neden ayrıldınz .aşık olan arkasında durur .bi anlık heves geldi geçti .sanirim

Eğer pişman sam hattı ni değiştir

Belki de 40 yaşına geldiğin için ortayaş krizi yaşıyorsun ya da hala erkekler tarafından beğenilmen için macera arıyorsun bilmiyorum. Sadece şu yaptığınız çirkin işe aşk diyerek masumlastirmaya çalışmayın lütfen rica ediyorum. Sizin yaptığınızın adı ALDATMADIR! Eşiniz sizin yaptığınızı yapsa ne hissederdiniz bir düşünün.

Bir de inşallah çocuğunuz yoktur...

Yorumsuzzzzz ne desek olmicak ama kinamayalim arkadaşlar ben dha 23 yasindayim ama kimse ne yasicagimizi bilemez kimin ne olacağı belli değil sadece yaptığı yalnis inşallah En yakın zamanda bu yanlıştan döner aldatilmayi kimse haketmez iki tarafa da yazık

Acaba siz yaptığınız şeyin doğru olduğunu düşünüyormusunuz çünkü yaptığınız şey çok kötü bir şey Size diyecek laf bulamıyorum allah eşinize yardım etsin ama biliyomusunuz hiç bir şey hiç bir zaman sır kalmıyor bu yüzden inşallah bir gün olur da kocaniz bu olanları ogrenmez Ha bu arada karakiz 35 öyle evlendikten sonra ayrılmak çocuk oyuncagiyla oynuyormus gibi oynamaya gelmez bence sacmalama yi bırakıp mantıklı düşünün

ortayaş krizine girmişsiniz büyük ihtimalle.
Evliliğinizi yıkmaya değer mi sevgiliniz?
iki sene sonra çok pişman olacaksınız
Ama kocanızı kandırmak iğrenç bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…