- 10 Aralık 2016
- 4
- 2
- 1
- Konu Sahibi Caresizbirbayanimben
-
Ben 39 o 29 nasil boyle bi aptallik yaptim bilmiyorumÇocuğu evlatlık al 11 yaşla başka bisi olmaz
Yuzyuyuze gorustunuz mu eğer. Dediğinz gibi aşık sa niz neden ayrıldınz .aşık olan arkasında durur .bi anlık heves geldi geçti .sanirimBen 9 yillik evliyim evliligim aslinda cok iyi kocam cok iyi biri fakat sorun bende. Dort ay once sosyal medyada tanistigim birine asik oldum. Sadece benimle sohbet etsin diye hep yalan soyledim benden 11 yas kucuktu yasitiz dedim Bekarim hic evlenmedim dedim yani anlayacaginiz yalanlar yalanlar. birkac gun once bir bahane bulup ayrildim ama cok aci cekiyorum ararsa barisayimmi yoksa boylesi daha iyi mi lutfen yardim edin.
Eşiniz le boşa nin madem öle onla barışın hem evli hemde sevgili olma z.Yuzyuyuze gorustunuz mu eğer. Dediğinz gibi aşık sa niz neden ayrıldınz .aşık olan arkasında durur .bi anlık heves geldi geçti .sanirim
Bende bilemiycem senden okadar çok varki sinin gibi eşlerini aldatan erkek ve kadına nedenir onuda bilmiyorumBen 39 o 29 nasil boyle bi aptallik yaptim bilmiyorum
Cok pismanim bahane bulup ayrilmamda hep bundan birdaha boyle bisey yapmicam arasada acmicamBende bilemiycem senden okadar çok varki sinin gibi eşlerini aldatan erkek ve kadına nedenir onuda bilmiyorum
Eğer pişman sam hattı ni değiştirBen 9 yillik evliyim evliligim aslinda cok iyi kocam cok iyi biri fakat sorun bende. Dort ay once sosyal medyada tanistigim birine asik oldum. Sadece benimle sohbet etsin diye hep yalan soyledim benden 11 yas kucuktu yasitiz dedim Bekarim hic evlenmedim dedim yani anlayacaginiz yalanlar yalanlar. birkac gun once bir bahane bulup ayrildim ama cok aci cekiyorum ararsa barisayimmi yoksa boylesi daha iyi mi lutfen yardim edin.
EvetYuz yuze görüştünüz mü
Umarim..Cok pismanim bahane bulup ayrilmamda hep bundan birdaha boyle bisey yapmicam arasada acmicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?