- 17 Ekim 2016
- 760
- 1.061
- 63
- Konu Sahibi Caresizbirbayanimben
-
siz benm yazdıklarımı okumamissiniz heralde !!! Sizin msjnzdan gayet mantıklı geldide:) adam aldatıliyor baskasini seviyor bosanmak tan başka ne var yoksa aldatmaya devamAcaba siz yaptığınız şeyin doğru olduğunu düşünüyormusunuz çünkü yaptığınız şey çok kötü bir şey Size diyecek laf bulamıyorum allah eşinize yardım etsin ama biliyomusunuz hiç bir şey hiç bir zaman sır kalmıyor bu yüzden inşallah bir gün olur da kocaniz bu olanları ogrenmez Ha bu arada karakiz 35 öyle evlendikten sonra ayrılmak çocuk oyuncagiyla oynuyormus gibi oynamaya gelmez bence sacmalama yi bırakıp mantıklı düşünün
Ben size anlatamadim yani bır kere kadin zaten aldatmak istemedigi icin ayrilmis ben devam demedim hem empati kurun sizden 10 yaş büyük birı Size biz yaşıtiz diye yalan soyluyor bundan da öte evli değilim diyor ve tabiki de evli sonra bu kadın ayrılıp sizinle yoluna devam etmek istediğini söylese siz hiç dusunmezmisiniz bu kadın benle evlenince kocasına yaptıklarının aynisini ya banada yapıp benide aldatır sa diye bunu bir düşünün bence Ha bide bunların hepsi insanda sadece güven eksikliğinden başka bir şey bırakmazsiz benm yazdıklarımı okumamissiniz heralde !!! Sizin msjnzdan gayet mantıklı geldide:) adam aldatıliyor baskasini seviyor bosanmak tan başka ne var yoksa aldatmaya devam
Evet doğru ama eşiyle artık aralarında birşey kalmamış bosanmak tek çare degilmi karşıda aldatılmış bir adam var ve bu tek seferlik kalmaz eminim kadın mutlu değil. Dmeekki aldatmaya kadar gitmiş kimse aldatılmayı haketmez o yüzden ayrılmak en iyisi .sevgili olduğu kişiylede bir sonu olamaz zaten kolay kolay bi erkek kabullenemezBen size anlatamadim yani bır kere kadin zaten aldatmak istemedigi icin ayrilmis ben devam demedim hem empati kurun sizden 10 yaş büyük birı Size biz yaşıtiz diye yalan soyluyor bundan da öte evli değilim diyor ve tabiki de evli sonra bu kadın ayrılıp sizinle yoluna devam etmek istediğini söylese siz hiç dusunmezmisiniz bu kadın benle evlenince kocasına yaptıklarının aynisini ya banada yapıp benide aldatır sa diye bunu bir düşünün bence Ha bide bunların hepsi insanda sadece güven eksikliğinden başka bir şey bırakmaz
Sizin gibilerin soyu tukensin artik.
Bosuna dunya kaynaklarina ortak oluyolarBen ılımlı olmaya çalışıyorum ama Yok kardeşim birileri doğruları söyleyince ağzına sağlık demeden edemiyorum
Ben daha sevgili yapamadım insanlar ne kadar hızlıBosuna dunya kaynaklarina ortak oluyolar
Yok gulum sorun onlarda tek esliligi beceremiyolarBen daha sevgili yapamadım insanlar ne kadar hızlısorun bende demekki
Araya kaynak yapılıp sevgilisi olmayanların hakkı yenmesinYok gulum sorun onlarda tek esliligi beceremiyolar
Yazik o adamlara ki arkasindan donen islerden haberleri yok . hem kocani aldatmis jandirmissin hem konustugun kisiyi . En cok kocana uzul. Allah islah etsin cocuk oyuncagi saniyosunuz boyle isleri . Konustugun adam icin ask acisi cekecegine aldattigin kocan icin vicdan azabi cek ..Bende bilemiycem senden okadar çok varki sinin gibi eşlerini aldatan erkek ve kadına nedenir onuda bilmiyorum
Evet bu konuda size katiliyorum peki çaresiz bir bayanım ben (konuyu açan kişi ) siz artık eşinize karşı hiçbir şey hissetmiyormusunuz ki böyle bir şey yapiyorsunuzEvet doğru ama eşiyle artık aralarında birşey kalmamış bosanmak tek çare degilmi karşıda aldatılmış bir adam var ve bu tek seferlik kalmaz eminim kadın mutlu değil. Dmeekki aldatmaya kadar gitmiş kimse aldatılmayı haketmez o yüzden ayrılmak en iyisi .sevgili olduğu kişiylede bir sonu olamaz zaten kolay kolay bi erkek kabullenemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?