Evli bir kadinim asik oldum?

siz benm yazdıklarımı okumamissiniz heralde !!! Sizin msjnzdan gayet mantıklı geldide:) adam aldatıliyor baskasini seviyor bosanmak tan başka ne var yoksa aldatmaya devam

siz benm yazdıklarımı okumamissiniz heralde !!! Sizin msjnzdan gayet mantıklı geldide:) adam aldatıliyor baskasini seviyor bosanmak tan başka ne var yoksa aldatmaya devam
Ben size anlatamadim yani bır kere kadin zaten aldatmak istemedigi icin ayrilmis ben devam demedim hem empati kurun sizden 10 yaş büyük birı Size biz yaşıtiz diye yalan soyluyor bundan da öte evli değilim diyor ve tabiki de evli sonra bu kadın ayrılıp sizinle yoluna devam etmek istediğini söylese siz hiç dusunmezmisiniz bu kadın benle evlenince kocasına yaptıklarının aynisini ya banada yapıp benide aldatır sa diye bunu bir düşünün bence Ha bide bunların hepsi insanda sadece güven eksikliğinden başka bir şey bırakmaz

En azından boşanın sonra ne yapıyorsanız yaparsınız.
Eşinize karşı vicdan azabı çekmiyorsunuz sanırım.
Birde o çocuğa da yalan söylemenizde sizin vicdanınıza rahatsız etmediğine göre bencil bir kişiliğiniz var.

Bahane niye buldunki direk doğruyu söyleseydin
Evliyim
39,yaşındayim
Gibi zaten otomatikman kesin direk halletmiş olurdunz.

Evet doğru ama eşiyle artık aralarında birşey kalmamış bosanmak tek çare degilmi karşıda aldatılmış bir adam var ve bu tek seferlik kalmaz eminim kadın mutlu değil. Dmeekki aldatmaya kadar gitmiş kimse aldatılmayı haketmez o yüzden ayrılmak en iyisi .sevgili olduğu kişiylede bir sonu olamaz zaten kolay kolay bi erkek kabullenemez

Boşanıp boşanmama kısmını geçiyorum sizin hayatınız sonuçta,boşandıktan sonra öbür aşık olduğun herif sizle olacak mı peki ? Onun kafasında hayali bi karaktersiniz resmen,adamın konuştuğu gerçek siz bile değilsiniz

Bende bilemiycem senden okadar çok varki sinin gibi eşlerini aldatan erkek ve kadına nedenir onuda bilmiyorum
Yazik o adamlara ki arkasindan donen islerden haberleri yok . hem kocani aldatmis jandirmissin hem konustugun kisiyi . En cok kocana uzul. Allah islah etsin cocuk oyuncagi saniyosunuz boyle isleri . Konustugun adam icin ask acisi cekecegine aldattigin kocan icin vicdan azabi cek ..

Evet bu konuda size katiliyorum peki çaresiz bir bayanım ben (konuyu açan kişi ) siz artık eşinize karşı hiçbir şey hissetmiyormusunuz ki böyle bir şey yapiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…