Evli bir kadinim asik oldum?

Ha bide demişsin barisayimmi diye baris barış hatta ondan sonra iki üç yada dört bestaneyi daha idare et oh ne ala ya sana bisey demek istemiyorum ama 39 una gelmissin hala adam olamamissin yazık

Ne kadar önyargılı cevaplar yazılmış üzüldüm açıkçası, herkesin yaşayabileceği bir durum bana göre ama neden hemen linç edilmek isteniyor??

Ya sen Kendine nasıl yakıştırıyorsun kendinden 11 yaş küçük bir insana aşık olabilirsin hem de sosyal medaydan tanıştığın bir insanı sevebilirsin. Bence en kısa zamanda bu ilişkiyi unut ve kocana da anlat kendini kocanın yerine koy, sana yapılmasını istemeyeceğine eminim. Lütfen sana nasıl davranılmasını istiyorsan öyle yap

ben dusunuyorumda esini seven bi insan asla baskasina o.gozle bakamaz. demekki sen esinide sevmiyorsun adami kandirma bari onu hak eden biriyle yasasin

Sen bile isteye aşık olmaya calidmissin. Yoksa ne diye muhabbet etsin diye yalan üstüne yalan konuşur ki bir insan.
Bazıları burda macera felan demiş, o dediğin şey sadece macera değil sevmediğiniz esinizden bir nebze daha sogumana vesile olan şeydir. Hey allahım ya işin gücün yok herhalde

Ya eşinize bosanin ne yaparsanız yapın. Bide yalanlar soylemissiniz akıl karı değil. Ne diyim hakkınızda hayırlısı.

Valla böylesi daha mı iyi derken evdeki adamı da iyi keklemissin sen acaba yüzüne nasıl bakiyosun adamın sen gerçekten şaka sin barışayim mi ne yaa gercekten yazık ya

Ya eşiniz böyle birşey yapsa kendinizi yırtarsınız bilmem ne! 9 yıllık evliliğinize, eşinize saygınız yoksa kendinize olsun edep yahu. Siz kendinizce sanal alemde oyun kurmussunuz ama sonucu kötü olmuş. Kusura bakmayın ama yazık size..
İnsan oğlu herkezin başına gelebilir-gelmeyebilir ama bu tarz bir his oluştuğu anda konuşmayı kesmeliydiniz.
Eşinize yazık sizin gibi bir kadınla evli olduğu için , kandırıldığı için.

Hic olmayacak bir sey hic bir olur taraafi yok medeni halini yasini herseyini ualan soylemisin sacma.sapan bir durumdasin bence bitirmisken birak kalsin boyle baska

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…