Bu bana sizin de içiniz de hiç bir his yokmuş gibi gelmedi.Hatta bana hep x ben senin sohbetinden çok keyif alıyorum diyip durur. Aynı şekilde ben de onunla sohbet etmekten çok keyif alıyorum hatta oyuna bile daha sık onun için giriyorum.
Arkadaşlarınız doğru söylüyor .
Gram hissim yok. Adımı sanımı bilmezsiniz, olsa açıkca yazardım zaten buraya.Bu bana sizin de içiniz de hiç bir his yokmuş gibi gelmedi.
Bunca kadın buraya konu açıyor. Kocam oyun bağımlısı bıktım diye. Bu adamında karısı eminim bu şekildedir.
Bence aranızda ki ilişki arkadaşlıktan fazlası olma potansiyelinde.
Evdeki eşi adına çok üzüldüm. Ve ek olarak lütfen sadece eşinin yerine kendinizi koyup düşünün.
Kocanız başka bir kadın iyi varsın kız falan dese, ne yapardınız?
Neyin emin olması bu adam evli sabah 5 e kadar sizinle oyunda sohbet muhabbet . Bi eşi ve çocukları var . Kesin bence diyaloğunuzuGram hissim yok. Adımı sanımı bilmezsiniz, olsa açıkca yazardım zaten buraya.
Ben de emin olduğum an iletişimi kopartıp atacağım ama emin olamıyorum.
Gram hissim yok. Adımı sanımı bilmezsiniz, olsa açıkca yazardım zaten buraya.
Üslubunuza dikkat edin. Kalabalık bir arkadaş grubumuz var tek başıma sadece bu insanla iletişim halinde değilim.He arkadaşça seviyor siz de arkadaşça seviyorsunuzdur eminim. Nefret ediyorum sizin gibi insanlardan. Bize de evliler yazıyor direkt engeli basıyoruz. Bir insanı engellemek ya da oyuna girmemek bu kadar zor olmamalı.
Oyunda tanıştığın bir adamla iletişimini koparman için evli olup sabah beşlere kadar seninle muhabbet etmesi yeterliyken neden emin olmayı bekler ki insan? Kırk yıllık dostum olsa keserim irtibatımı. Sanal ortam için fazla duygusal bir yaklaşımGram hissim yok. Adımı sanımı bilmezsiniz, olsa açıkca yazardım zaten buraya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?