Evli Biri ile Arkadaşlık

nightair

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2019
16
-11
1
Arkadaşlar size uzun zamandan beri aklımı kurcalayan bir arkadaşımdan bahsedeceğim.

Bu kişi ile bir oyun üzerinden tanıştım.

Haftanın belirli günleri sözleşip oyuna girdiğimiz bir arkadaş grubumuz var ve o kişi de onlardan biri. Haberleşmek için instagram üzerinden ortak bir grubumuz bile var hatta.

Tamamen arkadaş gözü ile bakıyorum bu kişiye. Evli olması nedeni ile en ufak bir his beslemem söz konusu bile değil. Fakat onun hareketlerini sorgular oldum son günlerde. Ben mi yanlış anlıyorum diye size danışma ihtiyacı hissettim. Güzel bir arkadaş grubumuz olduğu için emin olmak adına buraya yazıyorum. Eğer emin olursam hepsiyle iletişimi kesip atacağım çünkü.

Bir gece geç saatlere kadar oyuna girdik. Onun ısrarı üzerine sabahın beşine kadar oyundaydık. Oyundan çıktıkdan sonra bana "seviyorum seni kız, iyi ki varsın." diye bir mesaj attı. Genelde insanlarla samimi olduğu için bu mesajı onun kişiliğine yordum. Daha sonra her gün beni oyuna çağırmaya başladı. Her allahın günü bana oyuna gelmem için mesaj atıyor. Bunu yine onun kişiliğine yoruyorum. Beni gerçekten arkadaşca sevdiğini düşünüyorum.

Hatta bana hep x ben senin sohbetinden çok keyif alıyorum diyip durur. Aynı şekilde ben de onunla sohbet etmekten çok keyif alıyorum hatta oyuna bile daha sık onun için giriyorum.

Ama arkadaşlarım bir kadın ile bir erkek bu kadar yakın arkadaş olmamalı özellikle evliyse diyorlar. Onun tamamen arkadaşca hissettiğini düşünüyorum benim gibi ama çevremdeki insanların yorumları beni bu durumu sorgulamaya itiyor.

Konu hakkındaki düşüncelerinizi bekliyorum.

Hatta bana hep x ben senin sohbetinden çok keyif alıyorum diyip durur. Aynı şekilde ben de onunla sohbet etmekten çok keyif alıyorum hatta oyuna bile daha sık onun için giriyorum.
Bu bana sizin de içiniz de hiç bir his yokmuş gibi gelmedi.
Bunca kadın buraya konu açıyor. Kocam oyun bağımlısı bıktım diye. Bu adamında karısı eminim bu şekildedir.
Bence aranızda ki ilişki arkadaşlıktan fazlası olma potansiyelinde.
Evdeki eşi adına çok üzüldüm. Ve ek olarak lütfen sadece eşinin yerine kendinizi koyup düşünün.
Kocanız başka bir kadın iyi varsın kız falan dese, ne yapardınız?

Arkadaşca falan değil sanal olan ortamda ne bu samimiyet.siz ne kadar tanıyor olabilirsiniz birbirinizi? Insanlarla samimi olduğunu,arkadaşca olduğunu,kişiliğinin öyle olduğunu bilmeniz mümkün değil.eger forumu takip ediyorsanız sırf bu oyunlar ve muhabbetler yüzünden kaç aile var huzursuz.sizin art niyetiniz olmayabilir ama doğru düzgün adam olsa eşine varsa çocuklarına vakit ayırması gereken zamanda sabah 5 lere kadar niye sizinle oyun oynasın,sohbet etsin? Adamın niyeti ayan beyan ortada ve siz de imkan vererek belki de bir evliliğin huzursuzluguna alet oluysunuz. Yapan adam siz olmasanız başka biriyle yine yapar ama siz olmayın o ah alan taraf.bence iletişimi kesip engeli basın.

Gram hissim yok. Adımı sanımı bilmezsiniz, olsa açıkca yazardım zaten buraya.

Ben de emin olduğum an iletişimi kopartıp atacağım ama emin olamıyorum.

Neyin emin olması bu adam evli sabah 5 e kadar sizinle oyunda sohbet muhabbet . Bi eşi ve çocukları var . Kesin bence diyaloğunuzu

oyun moyun hikaye zaten bu online oyunlardaki tiplerin alayı abaza kız peşinde erkek olsan oturup senle uzun uzun konuşmaz öyle ki bazı masalarda erkek oldu mu 2 satır muhabbet bile etmiyorlar ama kız oldu mu ooo beyimizin bir dili açılıyor ki sorma.
o yüzden bu adamın da niyeti sana yaklaşmak olduğuna %100 eminim. arkadaşlık ne demek ki hiç mi etrafından birileri yok da dandik bir oyundan arkadaş ediniyorlar?

He arkadaşça seviyor siz de arkadaşça seviyorsunuzdur eminim. Nefret ediyorum sizin gibi insanlardan. Bize de evliler yazıyor direkt engeli basıyoruz. Bir insanı engellemek ya da oyuna girmemek bu kadar zor olmamalı.
Üslubunuza dikkat edin. Kalabalık bir arkadaş grubumuz var tek başıma sadece bu insanla iletişim halinde değilim.

Oyunda tanıştığın bir adamla iletişimini koparman için evli olup sabah beşlere kadar seninle muhabbet etmesi yeterliyken neden emin olmayı bekler ki insan? Kırk yıllık dostum olsa keserim irtibatımı. Sanal ortam için fazla duygusal bir yaklaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…