Evli Biri ile Arkadaşlık

Benim de arkadaşlarım var evli.
İş çıkışı gideriz kahvemizi,çayımızı içeriz evimize döneriz.
İş yerinde tek kadınım bu arada.
İşle ilgili,özel hayatla ilgili sorunlarımız olur çözmek için mesajlaşırız çözeriz bitti gitti.
Ne o öyle sabahlara kadar oyun oynamak.

Tabi, tabi ! Bunlar hep arkadaşça ve dostça !

Kalabalık bir grubumuz var ve o yüzden ortak bir grup açtık onun üzerinden haberleşiyoruz. Normalde ben de paylaşmazdım kişisel bilgilerimi ama 15 kişiyi aşan bir grubumuz var. Eşiylede tanışıyoruz. Artık kimler müsaitse ortak bir saat belirlenip oyuna giriliyor. Güzel bir enerji yakaladığımız için hep aynı ekiple oynuyoruz.

O yüzden kişisel mesajlaşmalar olduğunda ilgisini ve niyetini farklı bir tarafa yormadım. Gün içinde oyunla alakalı olmayan bir şey hakkında da bana mesaj atıyor. Ama asla uzun soluklu konuşmalar yok. Sadece goy goy, boş muhabbet.

Buradaki yorumlar aklımı karıştırdı ama gerçekten arkadaşlıktan öte bir niyetini olduğunu asla düşünmüyorum.

Hay Allahuekber!
Ne kadar da masum satırlar bunlar.
Bekarken hiç evli erkeklerle bu samimiyette arkadaşlık kurmadım nedense.
Bu erkek gününün bilmem kaç saatini oyunda ve sizinle geçiriyor üstüne üstelik iltifatlar yağdırıyor. Siz de kişiliğe bağlıyorsunuz öyle mi ? Çok masumsunuz ha.
Biraz empati kurun sorunun cevabını kendiniz bulacaksanız.
Maceraperest değilseniz şayet. :)

Konuşmaya devam et o zaman

Kadın erkek arkadaş olabilir, birlikte oyun oynayabilirler ama edecekleri muhabbetin, geçirdikleri zamanın bazı sınırları olmalı.
Eşim bana vakit ayırsın diye beklerken sabahlara kadar oyun oynayacak, bir de oynadığı arkadaşlarına "siviyirim kiz sini" gibi yılışık yılışık muhabbetler yapacak, ay onu oracıkta bırakırım be. Şimdi buradaki öznenin yerine kendinizi koyun, farklı bir tepkiniz olur muydu?

Sabahlara kadar oyun oynadığım adamla evlendim bu arada. Oyun oynadığım bir çok karşı cins vardı, hala var. Ama ne öyle haddini aşan mesajlaşmalar oluyor aramızda, ne de sabahlamalar. (gerçi 2 çocukla sabahlamak istesen de sabahlayabilir misin Loreth sen? neden bahsediyorsun kuzum)

Senin eşin sabah beşe kadar biriyle oynasa birine bu şekilde mesaj atsa neler hissedersin bunu düşünmen iletişimi kesmene yeter bence

Sanal ortamdan öylesine kurulan bir arkadaşlık için methiyeler düzüp paragraflarca konu acmak,emin olur olmaz arkadasligimi kesecegim demek cok komik degil mi ya? Suphen mi var bas engeli gitsin,sanirsin oyundaki tek eleman bu adam. Sizin de cok masum duygular barindirdiginizi dusunmuyorum acikcasi.

Gram hissim yok. Adımı sanımı bilmezsiniz, olsa açıkca yazardım zaten buraya.

Ben de emin olduğum an iletişimi kopartıp atacağım ama emin olamıyorum.

Allah aşkına neyin kafasını yaşıyorsunuz? Adamın size yaklaşımıyla ilgili bazı şeylerden emin olursanız ( alakasız insanların yorumlarıyla emin olmaya çalışıyorsunuz bu arada her nasılsa...) kestirip atacaksınız oyle mi? Siz her allahin günü evli adamların olduğu bir grupla gider bir oyun salonunda sabahlar misiniz? Şu anda yaptığınız şey bunun aynısı. Adamla evli yahu. Hissiyat olsa ne olacak, olmasa ne olacak? Vakit ayırması gereken baska insanlar varken oturup sizinle oyun oynuyor muhabbet ediyor. Siz de çok memnunsunuz bu durumdan. Yaptığınızın hiçbir şekilde normal veya savunulacak tarafı yok. Şanal dünya bu kadar normal davranmanıza sebep, bunu biliyoruz ama bekar bir kadının iletilecek daha iyi konuları olmalı.

Yettii ya oyunfda bile rahatt birakin bu rvli erkekeleri benim kocama denj gelince basiyorm kufuru.. o kocanin elinden de telefonu firlatiyom bak bir daha oyun oynuyormu

Arkadaşlar yapmayın hanfendi emin olsun ki romantik bir maceraya atlamak yemese de egosunu tatmin etsin. Gerçekten çok garantici ve temkinlisiniz Oynadigimiz oyunlardaki evli abazaları hayatımızdan çıkarmak böyle basit olmamali sonuçta cik kiyifli onlarla muhabbet.

Vermişsin kararını sen devam edeceksin arkadaşlığınıza !!
Neden açtın konunu o zaman yorumlar kafanı karıştıracak ve sadece kendi bildiğini doğru sayacaksan??
İyi devam et ne diyeyim...
İnsan kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi başkasına yapmamalı...
Umarım evlendiğin insan da sana senin o kişinin eşine yaşattıklarını yaşatır...
Daha fazla yazardım banlanmak istemiyorum...

Ekonomik durumu nedir? Sizin ki nasıl?

Eşi biliyor mu acaba sizle olan sohbeti ve size sevdiğini söylediğini ?
Hiç bi kadın eşinin başka kadınla böyle sohbetini ve o sözü kabul edemez.
Empati yapın eşiniz böyle yapsa !

Ekonomik durumu nedir? Sizin ki nasıl?
Ben çalışıyorum ve iyi bir kariyerim var. Kendi paramı fazlasıyla kazanıyorum. Karşı taraf bir mağazanın müdürlüğünü yapıyor ve benden daha aşağı bir pozisyonda çalışıyor. Ortada maddi bir etkilenme söz konusu değil imanız buysa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…