- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.685
- 548
NieGördüm kuzum yazdım geri sildim valla![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
NieGördüm kuzum yazdım geri sildim valla![]()
Aman aman banlanma uzaktan bak senYafrum ben uzaktan takip edeyim yoksa ağır gircem banlancam
Benim de arkadaşlarım var evli.
İş çıkışı gideriz kahvemizi,çayımızı içeriz evimize döneriz.
İş yerinde tek kadınım bu arada.
İşle ilgili,özel hayatla ilgili sorunlarımız olur çözmek için mesajlaşırız çözeriz bitti gitti.
Ne o öyle sabahlara kadar oyun oynamak.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Bakış açımı değiştirdiğiniz içinde bulunduğum duruma karşı.Bak sen 15 kişi diyorsun, ben sana 50 kişi diyorum :)
2-3 kişi ile çok daha samimiyiz oyun konusunda; hatta takım içi liyakat puanları düşük, birbirini bombalamaya çalışan, erkekleri mini etek giymiş, havaya sıkan bi grup görürsen, muhtemelen o bizizdir; drop almaya kendisinden önce koştu diye takım arkadaşını bombalayıp bayıltan oyuncu gördün mü? Öyle bi muhabbet var bizde, sabahın 4üne kadar kahkahalar içinde az oyun oynamadık. Biri evli bu arkadaşın, diğeri bekar ve nereliler, ne yaparlar, nasıllardır vb. bilirim, onlar da beni bilirler, evli çocuklu olduğumu, eşim de arada bizim gruba gelir-gider hatta. Ama bu adamlar bana "Seni seviyorum, iyi ki varsın, gel ya oyuna" demiyor-ısrar etmiyor "Bana bugünlük müsaade, size bol eğlenceler" dediğimde "Hadi görüşürüz teşekkürler, kendine iyi bak" deyip kapatıyorlar. Aylardır aynı takımı oluşturuyoruz ama face-insta vb. ekli değiliz, anlatabiliyor muyum? Oyun içinde zaten mesajlaşabileceğin-mic kullanabileceğin bir lobi var. Bu arkadaşlıkları face vb. ortama taşıdığın an, ayarı kaçıyor. Hani tamam hepsi aynı çeşit olmaz, face ortamına taşırsın, belki bahaneyle reel bir arkadaşlığa taşınır, düzgün de olabilir ama bu çok nadir denk geliyor. Bu yüzden belli bir çizgi gerekiyor ki o samimiyet farklı bir şeye dönüşmesin, ne karşı taraf yanlış anlasın ne varsa içinde bir niyet, yüz bulsun anlatabiliyor muyum?
Çok basit, kendini karşı tarafın yerine koy ve düşün; sen evlisin diyelim ve karşı taraf bekar biri. Oyun ortamında, sanal olarak birbirinizi tanıyorsunuz. Sen böyle bir durumda, karşındaki adama "Seni seviyorum" mesajı atar mısın? Yanlış anlaşılabileceğini düşünür, böyle bir cümle sarf etmezsin değil mi, dostane bile olsa? İşte bu adam bunu önemsemiyor ve o sınırı aşıyorsa, vardır bi oynaklığı. Kendini yerine koy, düşün sadece, cevap hemen belli olur.
Eminse sormasın o zaman demi kuzumAma adamın niyetinden emin ki![]()
Kız şu şey arefesinde başa bela almayım diye susuyomAman aman banlanma uzaktan bak sen![]()
Detay vermediğim için böyle oldu galiba.Siz taslanmak icin konu acmissiniz sanirim
Bence kadin erkek gayet yakin arkadas olur ama esinin bilgisi dahilinde , arkadasinizin esi arkadasliginizdan haberdar mi? Hic esi hakkinda konisuyor musunuz? O ne dusunuyor bu konuda?
Oyle tabi. Hem emin olsan bile adam evli yani sonradan o sohbet ileri giderse nolcak yuva yıkan olcan yaşları bilmiyomEminse sormasın o zaman demi kuzum
Sorması bile tuhaf kac yaşında insanlar
seviyorum seni filan diye özelden mi yazııyor?Detay vermediğim için böyle oldu galiba.
Evet eşiyle tanışıyorum ve her oyunda yanında oluyor eşi.
Teşekkür ederim sağduyunuz için.Öff ayrıca herkes soru sahibine yüklenmiş. Yok neymiş o adamın karısını düşünseymiş?
Kocası düşünmüyor da soru sahibi niye düşünsün?
Bence siz, muhabbetinizi azaltın. Ya da kesin tamamen. Adam da kimle yakın oluyorsa yakınlaşsın.
Bu şekilde hissetmeniz bile rahatsız ediyordur.
Detay vermediğim için böyle oldu galiba.
Evet eşiyle tanışıyorum ve her oyunda yanında oluyor eşi.