Evli Biri ile Arkadaşlık

Kimse kusura bakmasin evli bir erkegin internetten tanistigi bayan bir arkadasi olamaz. Oluyorsa da o arkadaslik kisvesi altinda baska biseydir. Hicbir kadin buna musade etmez. Asla. Siz evli olsaniz esiniz sabahin 5 lerine kadar bilgisayar basinda kadinin biriyle oyun oynasa yazissa hosunuza gider miydi? Bir de seviyorum kiz seni vs diye sozde arkadasca(!) laflar ediyor. Acikcasi sizin de bu ilgiden hosnut oldugunuzu ve adamin evli olmasinin cok da umrunuzda olmadigini dusunuyorum. Ben sadece evdeki kadina uzuldum, kisiliksiz bir adamla evli oldugu icin.

Benim de arkadaşlarım var evli.
İş çıkışı gideriz kahvemizi,çayımızı içeriz evimize döneriz.
İş yerinde tek kadınım bu arada.
İşle ilgili,özel hayatla ilgili sorunlarımız olur çözmek için mesajlaşırız çözeriz bitti gitti.
Ne o öyle sabahlara kadar oyun oynamak.

bana göre bu da yanlış mesela, aynı birimde çalışıp belli saatlerde iş için orada bulunuyorsam illaki, ama özel olarak iş çıkışı falan çay kahve içmeye gitmem evli birileriyle.. :C

konu zaten başlı başına yanlış, bana göre.

Siz taslanmak icin konu acmissiniz sanirim 😅
Bence kadin erkek gayet yakin arkadas olur ama esinin bilgisi dahilinde , arkadasinizin esi arkadasliginizdan haberdar mi? Hic esi hakkinda konisuyor musunuz? O ne dusunuyor bu konuda?

Bak sen 15 kişi diyorsun, ben sana 50 kişi diyorum :)
2-3 kişi ile çok daha samimiyiz oyun konusunda; hatta takım içi liyakat puanları düşük, birbirini bombalamaya çalışan, erkekleri mini etek giymiş, havaya sıkan bi grup görürsen, muhtemelen o bizizdir; drop almaya kendisinden önce koştu diye takım arkadaşını bombalayıp bayıltan oyuncu gördün mü? Öyle bi muhabbet var bizde, sabahın 4üne kadar kahkahalar içinde az oyun oynamadık. Biri evli bu arkadaşın, diğeri bekar ve nereliler, ne yaparlar, nasıllardır vb. bilirim, onlar da beni bilirler, evli çocuklu olduğumu, eşim de arada bizim gruba gelir-gider hatta. Ama bu adamlar bana "Seni seviyorum, iyi ki varsın, gel ya oyuna" demiyor-ısrar etmiyor "Bana bugünlük müsaade, size bol eğlenceler" dediğimde "Hadi görüşürüz teşekkürler, kendine iyi bak" deyip kapatıyorlar. Aylardır aynı takımı oluşturuyoruz ama face-insta vb. ekli değiliz, anlatabiliyor muyum? Oyun içinde zaten mesajlaşabileceğin-mic kullanabileceğin bir lobi var. Bu arkadaşlıkları face vb. ortama taşıdığın an, ayarı kaçıyor. Hani tamam hepsi aynı çeşit olmaz, face ortamına taşırsın, belki bahaneyle reel bir arkadaşlığa taşınır, düzgün de olabilir ama bu çok nadir denk geliyor. Bu yüzden belli bir çizgi gerekiyor ki o samimiyet farklı bir şeye dönüşmesin, ne karşı taraf yanlış anlasın ne varsa içinde bir niyet, yüz bulsun anlatabiliyor muyum?

Çok basit, kendini karşı tarafın yerine koy ve düşün; sen evlisin diyelim ve karşı taraf bekar biri. Oyun ortamında, sanal olarak birbirinizi tanıyorsunuz. Sen böyle bir durumda, karşındaki adama "Seni seviyorum" mesajı atar mısın? Yanlış anlaşılabileceğini düşünür, böyle bir cümle sarf etmezsin değil mi, dostane bile olsa? İşte bu adam bunu önemsemiyor ve o sınırı aşıyorsa, vardır bi oynaklığı. Kendini yerine koy, düşün sadece, cevap hemen belli olur.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Bakış açımı değiştirdiğiniz içinde bulunduğum duruma karşı.

İnsan bir şeylerin içindeyken durumun farkına varamayabiliyor. Buraya yazana kadar gayet normal geliyordu bana tavırları. En kısa zamanda her yerden silip, engelleyeceğim.

Tekrardan teşekkürler.

Karisini birakip 5 e kadar bekar kizlarla kakara kikiri oynuyorsa adam,
kocasi 5lere kadar kizlarla muhabbet girgir yapiyorsa karisi dusunsun.
Sen oyununa bak. Amacin uzum yemekse zaten bi sure sonra adam baska avlara yol alir sikilip. Ha amacin bagciyi dovmekse, zaten sonuc malum. Karisini sevmiyomus ayri yatiyolarmis falan filan diye bahanelerle bosannmalarini beklersin artik.

Ne oyunmuş arkadaş.Ayrica evli bir adamın sabah beşe kadar oyunda ne işi var.Sizin evli insanlarla oyunda ne işiniz var.Akraba olur bizzat tanıştığınız çok yakın arkadaş olur.Ama onun dışındaki sanalda evli adamla ne arkadaşlığı.Gercekte tanimadiginiz bir adama nasil bu kadar guvenebiliyorsunuz?Kendinizi o kişinin esi yerine koyun bakalım ne hissedersiniz.Bu oyun nedeniyle boşanma aşamasına gelenler var.Burda da konu açılmıştı Böyle birşeye sebep olmak ister misiniz?Sorgulamayı bırakın da bu arkadaşlık(!?) İlişkisini bitirin bence.

Siz taslanmak icin konu acmissiniz sanirim 😅
Bence kadin erkek gayet yakin arkadas olur ama esinin bilgisi dahilinde , arkadasinizin esi arkadasliginizdan haberdar mi? Hic esi hakkinda konisuyor musunuz? O ne dusunuyor bu konuda?
Detay vermediğim için böyle oldu galiba.

Evet eşiyle tanışıyorum ve her oyunda yanında oluyor eşi.

Eminse sormasın o zaman demi kuzum
Sorması bile tuhaf kac yaşında insanlar
Oyle tabi. Hem emin olsan bile adam evli yani sonradan o sohbet ileri giderse nolcak yuva yıkan olcan yaşları bilmiyom

Öff ayrıca herkes soru sahibine yüklenmiş. Yok neymiş o adamın karısını düşünseymiş?

Kocası düşünmüyor da soru sahibi niye düşünsün?

Bence siz, muhabbetinizi azaltın. Ya da kesin tamamen. Adam da kimle yakın oluyorsa yakınlaşsın.

Bu şekilde hissetmeniz bile rahatsız ediyordur.
Teşekkür ederim sağduyunuz için.

Gerçekten adama karşı gram ilgim ve alakam yok, birazdan engelleyeceğim her yerden.

Tek amacım fikir almaktı niyetimin bu kadar farklı yerlere çekilmesi değil.

Bi de benim okul arkadasim bi cift var. arkadasliklarinda zerre kadin erkek ayrimi yok. Ayni yatakta bile yatabilirler. Sosyal medyadaki
Yorumlari falan oyle rahat ki, askim yavrum ozledim anam falan. Karisi/kocasi kizmiyor mu diyorum ama her iliskinin dinamigi farkli, yetistirilis tarzi, fikri falan. Illa ki kendi dogrunuzla evli adamla oyun oynuyosan yuh sana kafasina girmeye gerek yok yani :)

Back
X