- 24 Mart 2019
- 3.064
- 4.186
- 133
- 39
- Konu Sahibi Mutsuzcadi77
-
Adamın eşi şehir dışındaydı o gün. 10 gün kadar memleketine gitmişti.Abin ve esinin yerinde olsam bir daha o embesil ile görüşmem kardesi mi de böle bir namussuz ile aynı ortama sokmam. Dangalak adam madem herkes o ortamda ve muhakkak eşliler.. Eşini neden dahil etmemiş!? Neden kendisi bekar gbi ortama gelmşs ve utanmadan arkadasının Kardesine yakın davranıyor?!
Bu gbi karaktersiz adamlar için konu acıp soru sormanıza değmez.!
Garipsedim sadece. Ama kimse inanmak istemiyor. Takdir edersiniz ki günümüzde çoğu çiftleri birbirlerinin yanından neredeyse jiletle kazırsınız. Böyle bir durumun içinde olmak beni sorgulattı. Ama sonradan tabi. O akşam olanlar, o akşam beni bu kadar farkında yapmamıştı.Adamın ilgisi hoş degil ve tehlikeli ama sizin bu ilgi hoşunuza gitmis o daha da tehlikeli geldi bana
Abim adına konuşucak olursam; sıkar o biraz.Birde abimde hissetti gibi birşey dedi ya abi de acayip geldiyani ben böyle adama had bildirir ya da bu denli yakınlığı keserim....
Ya hu bırakın adamın yaptıklarını siz bu adamdan etkilendiniz mi?Yani burdan bakınca öyle görünüyor.Niye bu kadar taktınız?Garipsedim sadece. Ama kimse inanmak istemiyor. Takdir edersiniz ki günümüzde çoğu çiftleri birbirlerinin yanından neredeyse jiletle kazırsınız. Böyle bir durumun içinde olmak beni sorgulattı. Ama sonradan tabi. O akşam olanlar, o akşam beni bu kadar farkında yapmamıştı.
Hala adamla eşinin ilişkisini sorguluyorsunuz, üzerinize vazife olmadığım hâlde.Garipsedim sadece. Ama kimse inanmak istemiyor. Takdir edersiniz ki günümüzde çoğu çiftleri birbirlerinin yanından neredeyse jiletle kazırsınız. Böyle bir durumun içinde olmak beni sorgulattı. Ama sonradan tabi. O akşam olanlar, o akşam beni bu kadar farkında yapmamıştı.
Sizin içinde sıkıyor, fark yok aranızda.Abim adına konuşucak olursam; sıkar o biraz.
Ona abi diyemezdim. Benden 1 yaş büyük birine niye abi diyeyim? Ayrıca herşeyi başlatan o. toplum içinde saçma sapan sulu hareketler yapan o, ille de şunu yeme şunu ye diyen o, beni elimde iş varken lafa tutan o, kuyruk gibi peşimde gezen o sonra ben suçlu ve terbiyesiz oluyorum öyle mi?sen de abi deseydin baştan tavrını mesafeni koysaydın var sende de bir şeyler sinir olurum böyle kadınlara bekarlar bitti evlilere dadanmalar mı başladı gece bir de onu düşünmüşsün adam o saatte karısının yatağında neyi düşünüyosun neymiş espri olmuş da gülmüş de ondan mı kendini sıcak bulmuş kusura bakma ama erkekler genelde yollu buluyolar düşer mi acaba diye ne yapsın yani evdekini boşayıp seni mi alsın terbiyesiz
Çünkü evli bir adamın niye böyle şeyler yaptığını hem de toplum içinde yaptığını garipsedim. Anlatamıyorum galiba?Ya hu bırakın adamın yaptıklarını siz bu adamdan etkilendiniz mi?Yani burdan bakınca öyle görünüyor.Niye bu kadar taktınız?
Yapmayın..Bu bozuk çağda ilk kez mi boyle bir şeye şahit oluyorsunuz?Çünkü evli bir adamın niye böyle şeyler yaptığını hem de toplum içinde yaptığını garipsedim. Anlatamıyorum galiba?
O nerden çıktıTakdir edersiniz ki günümüzde çoğu çiftleri birbirlerinin yanından neredeyse jiletle kazırsınız.
Bizde boşananlar kervanına katılabiliriz aynı mantıkla bakınca :) ailelerin yanı, arkadaşlarla tatil de dahil ayrı ayrı vakit geçiririz. Problemli bir çiftmisiz meğerO nerden çıktıBenim eşim memleketine gider 10 -15 gün kalır.Ben giderim ablama kalırım.Bildigim kadarıyla aramızda bir sorun yok Ama size göre 10 gün ayrı kalan çiftler boşanmış sayılıyor sanırım..
Evliliğimizi gözden geçirme zamanı gelmişBizde boşananlar kervanına katılabiliriz aynı mantıkla bakınca :) ailelerin yanı, arkadaşlarla tatil de dahil ayrı ayrı vakit geçiririz. Problemli bir çiftimisiz meğer
Peki sizin eşinizde siz yokken arkadaşının kardeşine aynı hareketleri yapıyor mu?O nerden çıktıBenim eşim memleketine gider 10 -15 gün kalır.Ben giderim ablama kalırım.Bildigim kadarıyla aramızda bir sorun yok Ama size göre 10 gün ayrı kalan çiftler boşanmış sayılıyor sanırım..
Fesat demeyelim de feriştah diyelimarkadaşlar merhaba. Bu siteye yeni üye oldum ve günlerdir kafamı kurcalayan bir durum için konu açma gereği duydum. Umarım yardımcı olursunuz. Bu arada 28 yaşındayım. Konu şu ki; Abimin arkadaşı, evli bir adam abimin verdiği toplu yemekte ve sonrasındaki ev ziyaretimizde bana çok ilgi gösterdi. Eşi yanında değildi tabi. Yemekte söyleyeceğim siparişe karıştı yemezsen tabağını ben tamamlarım dedi sonra benim artık tabağımı önüne aldı. ( biri size aynısını yapsa ne düşünürdünüz? ) Sonra eve geçtiğimizde o kadar tanıdığının içinde bir benimle muhabbet etti mutfağa gittim peşimden geldi, salona geldim yakınıma oturdu ne yaptıysam yanımda oldu. ( elime aldığım bir evrağa bile benle beraber baktı. ) Sizce bu ilgi göstermek değil midir? Sebebi nedir? Yoksa ben mi fesatım? Yorumlarınızı bekliyorum.
Ben öyle birşey demedin. Çarpıtmayın söylediklerimi.Bizde boşananlar kervanına katılabiliriz aynı mantıkla bakınca :) ailelerin yanı, arkadaşlarla tatil de dahil ayrı ayrı vakit geçiririz. Problemli bir çiftmisiz meğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?