Evli biri neden bana bu kadar ilgi gösterdi?

Valla başkalarının kocasına kendi kocama ne kadar yaklaşılmasını istersem o kadar yaklaşıyorum, yani yaklaşmıyorum Tersleyemem demişsiniz ama terslemek suratına tokat atmak falan demek değil, bir iki cümleyle hatta yüz ifadesiyle benden iş çıkmaz sinyali verilebilir istenirse. Evli erkeğin ilgisi neden gece gece aklınıza düşmüş anlamadım. Böyle flörtöz erkeklerin yoklamalarına kanmayın yahu, tek size değil sinyal aldığı herkese yapıyor.

Adamın eşi şehir dışındaydı o gün. 10 gün kadar memleketine gitmişti.

Adamın ilgisi hoş degil ve tehlikeli ama sizin bu ilgi hoşunuza gitmis o daha da tehlikeli geldi bana
Garipsedim sadece. Ama kimse inanmak istemiyor. Takdir edersiniz ki günümüzde çoğu çiftleri birbirlerinin yanından neredeyse jiletle kazırsınız. Böyle bir durumun içinde olmak beni sorgulattı. Ama sonradan tabi. O akşam olanlar, o akşam beni bu kadar farkında yapmamıştı.

Ya hu bırakın adamın yaptıklarını siz bu adamdan etkilendiniz mi?Yani burdan bakınca öyle görünüyor.Niye bu kadar taktınız?

Hala adamla eşinin ilişkisini sorguluyorsunuz, üzerinize vazife olmadığım hâlde.

Ayrıca her çift için geçerli değil, jiletle kazıma durumu.

Şaka gibisiniz gerçekten.

Ona abi diyemezdim. Benden 1 yaş büyük birine niye abi diyeyim? Ayrıca herşeyi başlatan o. toplum içinde saçma sapan sulu hareketler yapan o, ille de şunu yeme şunu ye diyen o, beni elimde iş varken lafa tutan o, kuyruk gibi peşimde gezen o sonra ben suçlu ve terbiyesiz oluyorum öyle mi?

Ya hu bırakın adamın yaptıklarını siz bu adamdan etkilendiniz mi?Yani burdan bakınca öyle görünüyor.Niye bu kadar taktınız?
Çünkü evli bir adamın niye böyle şeyler yaptığını hem de toplum içinde yaptığını garipsedim. Anlatamıyorum galiba?

Çünkü evli bir adamın niye böyle şeyler yaptığını hem de toplum içinde yaptığını garipsedim. Anlatamıyorum galiba?
Yapmayın..Bu bozuk çağda ilk kez mi boyle bir şeye şahit oluyorsunuz?
Adam belki laubali bir tip,belki insanlarla mesafesini bilmeyen biri yada diyelim ki size yürüyor.Bundan çok anlam çıkarmaya lüzum var mı? Mesafeli davranırsınız olur biter.

Takdir edersiniz ki günümüzde çoğu çiftleri birbirlerinin yanından neredeyse jiletle kazırsınız.
O nerden çıktı Benim eşim memleketine gider 10 -15 gün kalır.Ben giderim ablama kalırım.Bildigim kadarıyla aramızda bir sorun yokAma size göre 10 gün ayrı kalan çiftler boşanmış sayılıyor sanırım..

Bizde boşananlar kervanına katılabiliriz aynı mantıkla bakınca :) ailelerin yanı, arkadaşlarla tatil de dahil ayrı ayrı vakit geçiririz. Problemli bir çiftmisiz meğer

Son düzenleme:
Peki sizin eşinizde siz yokken arkadaşının kardeşine aynı hareketleri yapıyor mu?

Fesat demeyelim de feriştah diyelim yaw yürü git işine gücüne bak kendin etkilenmişşin sonra yok tabagımı yuttu evrağıma dokundu peşime takıldı. He anam he seni secti sen mükemelsin harıka ötesı bır endamın var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…